A sta bi ti...
Dali su nam 10 screenova i rekli da cekamo tjedan, dva.
Ako smo mogli cekati nez kolko dugo od trailera do ovih
screenova, mozemo jos i ta dva tjedna.
A sta bi ti...
Dali su nam 10 screenova i rekli da cekamo tjedan, dva.
Ako smo mogli cekati nez kolko dugo od trailera do ovih
screenova, mozemo jos i ta dva tjedna.
Sve ce biti u svoje vrijeme
Evo par screenshota :)
Ajme! Treba te odmah izopćiti iz naše družine jer si postao screenshotove koje je netko prije tebe postao. To je jednostavno neprihvatljivo i nadam se da se sramiš svojih postupaka.
GTA V.
Momak, ne laprdaj. Nisam bio neko vrijeme aktivan.
Momak, ne laprdaj. Nisam bio neko vrijeme aktivan.
Nisi ga baš shvatio a?
Malo je čudno na GTA te mogu s raketnim bacačem pogodit, možeš izletit kroz staklo, može te auto povozit, može te neko sa snajperom u glavu i preživiš ako je health velik, a onda te uhiti policajac s pišljivim pendrekom ili 9mm pištoljem. Treba složiti da imaš neke šanse pobjeći s autom, nekih 50-50 šanse. Koliko se sjećam na četvorki se tak nešt moglo, ali samo ako nisi u autu.
Nisam siguran, ali kad pređeš 1*, odmah pucaju i ne pokušavaju te uhititi. A kad si pješke, kad te hoće uhititi, samo stišći sprint tipku. Za auto se ne sjećam baš, jer otkad sam prešao igru igram je samo s trainerom.
Malo je čudno na GTA te mogu s raketnim bacačem pogodit, možeš izletit kroz staklo, može te auto povozit, može te neko sa snajperom u glavu i preživiš ako je health velik, a onda te uhiti policajac s pišljivim pendrekom ili 9mm pištoljem. Treba složiti da imaš neke šanse pobjeći s autom, nekih 50-50 šanse. Koliko se sjećam na četvorki se tak nešt moglo, ali samo ako nisi u autu.
da kad ti otvori vrata ti možeš brzo zalupit vratima tako da mu izbiju pištolj iz ruke?
ček ovo fakat radi ili je fejK?
ma tjoooj daaaj... 
fake
mislim da bi svuda po netu pisalo o tome da je istina,moje preporuka je da ne skidate koje kakve programe,to vam govorim iz iskustva.
mislim da bi svuda po netu pisalo o tome da je istina,moje preporuka je da ne skidate koje kakve programe,to vam govorim iz iskustva.
da, a i nevidim taj link na Rockstarsovoj službenoj stranici.
WOT oznacava kao crveno. Ne skidat onda.
Ništa od bete decki
Ništa od bete decki
Pa i sam Rockstar je demantirao betu...
Ta njihova famozna Beta.
Spojio se cisto iz dosade preko SAD proxyja i naravno stisnem download,ispupcili su DOWNLOAD tipku i traze neke donacije,kao oni kao tim trebaju resursa za sve to.
Koji scam -.-
Ta njihova famozna Beta.
Spojio se cisto iz dosade preko SAD proxyja i naravno stisnem download,ispupcili su DOWNLOAD tipku i traze neke donacije,kao oni kao tim trebaju resursa za sve to.
Koji scam -.-
Glej te ljudi,koliko ja znam ni jedan GTA Serijal nije izašao u beta fazi. . .
Imali su svoju DEV. Fazu bete za GTA SA i GTA IV,no to je samo mijenjanje par sitnica tijeom razvoja igre. . .public beta nije nikad bila ni za jedan GTA Serial. . .
Ja mislim da rockstar nikad nije imao javne bete za bilo koju igru
Kako nije?
Pa GTA IV je bio beta, kad mu je trebalo 7 patcheva da bude igriv
Glej te ljudi,koliko ja znam ni jedan GTA Serijal nije izašao u beta fazi. . .
Imali su svoju DEV. Fazu bete za GTA SA i GTA IV,no to je samo mijenjanje par sitnica tijeom razvoja igre. . .public beta nije nikad bila ni za jedan GTA Serial. . .
Ne misle svi tako... ima jedan koji ocito vjeruje jos uvijek klik (trajni link) i onda klik takoder na na "TD" ispod posta 
Nego, evo analiza nekih slika (malo sam ih editirao vise), neke sam nasao, a nesto sam i sam "otkrio", neke "sitnice" mozda niste zapazili....
1. Los Angeles Aqueduct
2. Los Angelos Gerald Desmont Bridge?
3. Manana?
4. Je li to mozda legendarni Mafia Sentinel iz GTA 3
??? (ne, nije onaj Sentinel iz GTA IV)
5. Jeteam?
6. Modifikacija za oruzja (scope) ?
7. Vapid (marka u GTA V) je Chavos ili Forelli Excess?
8. Los Angeles Memorial Coliseum?
9. Police chopper?
10. IN-N-OUT ?
11. Ace Liquor Market
12. Po prvi puta u GTA igrama voda nije na svakom mjestu ista, takoder voda nije na istoj razini....
klik (official slika)
klik (official slika)
klik (editirana official slika)
13. Neda mi se slikati ali pogledajte jos jednom trailer, mnogi objekti/zastave sada vijore..... takoder jos jedna novina u GTA serijalu.
pod 4. je očito futo iz IV
pod 4. je očito futo iz IV
hmm moram priznati da sam skroz zaboravio za to vozilo lol, nije bas da ga nadem na svakom zavoju ali je zapravo vrlo slican Mafia sentinelu 
Nije niti slican obicnom Sentinelu iz GTA IV, malo lici cak i na ovog (samo noviji model), Sentinel RX (prozori):
Meni su dobri s prednjim pogonom i na sve 4 kotače, s njima možeš po stepenicama i sličnim površinama. Malo mi je bezveze kak je policija agresivna s autima, samo se zajuri u tebe. Nisam siguran ako je bilo u četvorki, ali dobro bi bilo da stave ono s čim ti policija gume probuši. Dovar je onaj krug iz kojega moraš izači da te ne love. Smeta mi ono kad obavljam misije s policijskog kompa i ja gađam kriminalce, a policajci mene.
Smeta mi ono kad obavljam misije s policijskog kompa i ja gađam kriminalce, a policajci mene.
Kako to? Igram gta iv JAKO dugo.. i to baš nisam primjetio..
Pa dogodi se, kad ono sa sirenom jurim na mjesto zločina i slučajno malo zahačim njihov auto.
EDIT: I nema ti pomoći, bilo bi dobro da imam mogućnost pozvati pojačanje kad traje ta misija. Sad moram nazvati s mobitelom i dođu s jednim autom.
Pa dogodi se, kad ono sa sirenom jurim na mjesto zločina i slučajno malo zahačim njihov auto.
meni je smiješno kad si pozovem policijsko pojačanje i oni sa autom pokupe 20-ak pješaka :P