Xbox vs Playstation 2

poruka: 36
|
čitano: 6.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Xbox vs Playstation 2

Ljudi Xbox je najbolja konzola tu nema priče .Razlika između Ps2 i Xbox-a je ova ###### PS ima puno piratskih igara i svako me je dostupna i naj lakša je hakirati tojet modificirati a Xbox e to je malo teže Microsoft je mislio na to modifikaciju pa je stavio zaštitu i kad se ta zaštita makne moš konzolu bacit .A sad između Xbox360 i PS3 To je naj veća bitka konzola .

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Xbox vs Playstation 2

PS2, nema dileme, XBOX je bio ogromni fail, a o xbox360 neću pričati nikaj jer je sasvim dobar konkurent PS3.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox vs Playstation 2

Samo pogled na controller prvog xboxa i jasno ti je zašto je šitara. lol Jedva ga možeš primit u ruku. :)

Sva sreća pa je MS skužio da ne valja pa napravio možda jedan od najboljih controllera za x360.

Svatko tko je koristio x360 kontroler zna koliko je glomazan, ali udoban, al pazi usporedbu.

LMFAO! LMFAO!
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox vs Playstation 2

Danny dobro si ti to reko. Xbox-ov kontroler je šit čisti. Dok je od PS2 bolji.

1 0 hvala 0
17 godina
Xbox vs Playstation 2

PS2 je legenda.

Xbox mi je nekako...meh...

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Xbox vs Playstation 2

Imao sam i PS2 i Xbox i mogu reći da su to dvije apsolutno različite konzole.

Ps2 sam kupio odmah 1 tjedan nakon što je izašao (to je bio onaj debeli) i bio sam oduševljen, kada je Xbox izašao malo sam čitao i vidio da se radi o vrlo dobroj konzoli te odlučio prodati PS2 i kupiti Xbox-kupio sam i igru Halo.

Premda sam imao obje konzole mogu reći da mi se Xbox više svidio, a u to vrijeme igre su bolje izgledale na Xboxu (to je dokazano, bilo je o tome i u Gameplayu), ali to je zbog toga jer je Xbox izašao kasnije i imao je jači hardver, minus mu je bio golmaznost, ali to me nije previše diralo.

I da mi sada netko ponudi da odlučim između PS2 i Xboxa uzeo bih Xbox.

Kao plus PS2 naveo bih njegove ekskluzive kao RE4, Metal Gear i druge.

P.S. Tjekom oluje grom mi je spržio Xbox - mojoj tugi nije bilo krajaMršti se

Dočekali smo 10.11.2009. što sada?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice