Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.323.081
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Imam jedno pitanje u vezi xbox-a dali bi si ga ja mogao spojit na ekran od kompa.Ekran mi ima 19 " i dali bi bila dobra grafika i dali se isplati igrati prek tog monitora i cuo sam da ima prokljucak neki kabal da se cbox spoji s monitorom pa kolko bi me to kostalo.Hala unaprijed
17 godina
neaktivan
Treba ti Xbox 360 VGA kabel. Samo jedno upozorenje, niposto nemoj kupiti nesluzbeni jer je kvaliteta prikaza ocajna. Kupi sluzbeni Microsoftov, slika ce bit odlicna, al je cijena zato visoka.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Treba ti Xbox 360 VGA kabel. Samo jedno upozorenje, niposto nemoj kupiti nesluzbeni jer je kvaliteta prikaza ocajna. Kupi sluzbeni Microsoftov, slika ce bit odlicna, al je cijena zato visoka.

Ja nemam orginalni a slika mi je izvrsna, platio sam ga mislim 120 kn , plus jos sammorao uzet u chipoteci adapter da zvucnike spojim....

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
17 godina

@Kign, @Danny_HR, @Tvrdy - hvala puno na odgovoru :) Dakle to što je kartica iz Hrvatske (ili PayPal račun) im ne igra nikakvu ulogu budući da je MS Live acc sa britanskom adresom. To me interesiralo, još jednom hvala na odgovorima. :)

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koliko dode taj originalov microsoft

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
branezg kaže...
Danny_HR kaže...

Ja nemam orginalni a slika mi je izvrsna, platio sam ga mislim 120 kn , plus jos sammorao uzet u chipoteci adapter da zvucnike spojim....

E samo da te pitam kolko to incha ima ekran dali ti je dobro za igrat da nije premal ekran i kolko bi dosao prikljucak za zvucnike
17 godina
neaktivan
branezg kaže...
Danny_HR kaže...

Kad usporediš sliku s originalnim vidit ćeš da ti je slika daleko od "izvrsne".

Red Devill kaže...
Koliko dode taj originalov microsoft

Kod nas je oko 350 kn.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 20:44 (Danny_HR).
16 godina

Dobro ti kaže čovjek kupi original, ja sam isto uzeo neoriginalni i opekao se. Ghosting na slici je bio katastrofalan. Onda sam jednostavno uzeo hdmi to dvi i sad slika super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Isti slucaj imao samo vga i jako losa kvaliteta ali hdmi naravno odlican ako imate lcd tv najbolje na njega sa hdmi em spojit i zavalit se u kauc i igrat ;-)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Samo da dodam, za DVI ili HDMI nije bitno čiji je, jer prenose digitalni signal. On ne može biti loš, može ga biti ili ne.

VGA je posebno osjetljiv na loše spojeve, loše žice i lošu izolaciju, zato s njim često ima problema.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

BTW ako baš želiš neoriginalni ili ti kvaliteta slike nije toliko bitna javi se u PP (ako si iz ZG) pa ću ti ja pokloniti svoj stari.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Aha ja se nemoram na monitor spojit prek vga kabla mogi i prek hdmi.Dajte molim vas posaljite link od tog kabla i kolko dode
17 godina
neaktivan
Red Devill kaže...
Aha ja se nemoram na monitor spojit prek vga kabla mogi i prek hdmi.Dajte molim vas posaljite link od tog kabla i kolko dode

Za HDMI kupi bilo koji kabal u nekom IT dućanu. 

Samo, ako ti monitor nema zvučnike onda nećeš imati zvuk... Obrati pažnju na to.

13 godina
neaktivan
A kolko bi to doslo i ja spojim xbox preko hdmi kabla na svoj monitor i to ce radit
17 godina
neaktivan

HDMI kabeli su ti od 30-40 kuna pa na gore, ovisi o duljini i proizvođaču.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

A kako da ga onda spojim na monitor od pc-a jer ima onaj prikljucak za pc
16 godina
Red Devill kaže...
Danny_HR kaže...

A kako da ga onda spojim na monitor od pc-a jer ima onaj prikljucak za pc

Znači nemaš na monitoru HDMI?

Onda uzmeš HDMI > DVI kabel, ja sam u liksu platio 60kn 3m metra takvog kabla.

Ali i dalje moraš riješiti zvuk.

Zvuk možeš riješiti spajanjem direkt u komp (line-in) i onda če ti zvuk preko kompa ići ali onda ti komp mora biti upaljen, moš direkt na zvučnike spojit, ali one obične zvučinke po 50kn što koštaju.

I jedino ak imaš Logitech Z906 onda možeš preko digitalnog ulaza spojit i imat 5.1

13 godina
neaktivan
Sada ozbiljno kako da spojim xbox sa svojim monitorom od pc-a da je dobra slika i monitor mi nema prikljucak za hdmi neko ima samo prikljucak koji ide u pc.Kako da se sad spojim i koji mi kablovi trebaju i kolko dodu.Hvala unaprijed
15 godina
neaktivan

Pozdrav forumaši!

Imam pitanje vezano uz BENQ VAD6038. Jučer sam pokušao flashati firmware i tokom procesa desilo se sljedeće. DVD drive jednostavno prestaje da radi a kada ga spojim na kratko upali laser bez pomicanja laserske ruke i nakon 10-15 sekunda se ugasi. A kada je konzola u normalnom radu konstantno mi u izborniku na TV-u piše "Opening" i "Closing" i tako u krug. {#} Pa me zanima dali je netko imao slićan kvar da me savjetuje što mi je sljedeće za uraditi. I konstantno mi blinka ona zelena ledica u sredini power button-a (kažu da to samo blica kad se dvd otvara ili zatvara ili kada se nešto downloada). I koliko sam se u kratko vrijeme informirao ispada da je kartica od DVD drivea sprzena i da je jako teško izvuci iz nje key kako bi ugradio drugu plocicu od drugoga drivea. Pa me zanima dali netko ima iskustva sa vađenjem toga key-a? 

Hvala

BENQ VAD6038 BENQ VAD6038
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 9:04 (esporthr).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bump {#}{#}

0 0 hvala 0
15 godina

Možda da odneseš kod nekog servisera(potraži po oglasnicima tko se bavi flashovanjem), možda će ti moć pomoć. Ili odradi rgh modifikaciju pa ti ne treba dvd drive

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
13 godina

pozz svima... juce sam dobio Xbox 360 modificiran.. i rade sve nove igre odlicno.. i ima HDD od 250 GB dali bi mogao sada skinuti neku igru ili themu na PC pa izvaditi taj HDD i spoiti na PC samo da prebacim igre? i dali bi tak oradilo ?i dali bi zeznuo modifikaciju ili nesta ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Uskoro planiram kupit xbox360, sad me zanima jel mi mogu u dučanu odma modificirat i jel bolje kupit LCD TV ili monitor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
razermario kaže...

pozz svima... juce sam dobio Xbox 360 modificiran.. i rade sve nove igre odlicno.. i ima HDD od 250 GB dali bi mogao sada skinuti neku igru ili themu na PC pa izvaditi taj HDD i spoiti na PC samo da prebacim igre? i dali bi tak oradilo ?i dali bi zeznuo modifikaciju ili nesta ?

HDD možeš izvaditi i spojiti na PC jer je unutra obični sata 2.5'' hdd sa vlastitim datotečnim sustavom. Na hdd možeš ubacit demoe, a igre sa hard diska možeš igrat samo ako imaš rgh modifikaciju(pretpostavljam da ti imaš lt [igranje igara sa dvd-a]). Teme nemožeš skinut na pc pa prebacit, potraži na liveu.

Gremlin144 kaže...

Uskoro planiram kupit xbox360, sad me zanima jel mi mogu u dučanu odma modificirat i jel bolje kupit LCD TV ili monitor?

U sophoslabu po želji rade i modifikaciju. To ovisi o mjestu igranja, ako ćeš ga igrat u dnevnom boravku ili u većoj prostoriji kupi LCD. Ako ga igraš u sobi ili na maloj udaljenosti od televizora, kupi monitor

14 godina
neaktivan

da li je ovaj snimač (http://www.adria-computers.com.hr/Opticki-uredjaj-Asus-DRW-24B5ST/BLK/B/AS-75776.aspx) kompatibilan za snimanje backupova, ima li tko iskustava? 

0 0 hvala 0
15 godina

koji LED TV je najbolje kupiti za xbox 360 slim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gremlin144 kaže...

koji LED TV je najbolje kupiti za xbox 360 slim?

Nema tu velike mudrosti, bilo koji s hdmi ulazom(mislim da velika većina ima ovu mogućnost), a da ti odgovara veličinom i cijenom

12 godina
neaktivan

Imam pitanje kupio sam xbox 360 i sad me zanima ima li kaki hack, chip ili tako nesto da ne moram kupovati igre, ovo pitanje je vec bilo ali neda mi se pretrazivati cijelu temu. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ima ima...nazovi sophos lab i informiraj se tamo oko cijena :)

0 0 hvala 0
15 godina

U sophoslabu ti to rade, potraži po oglasnicima

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice