- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ja nemam orginalni a slika mi je izvrsna, platio sam ga mislim 120 kn , plus jos sammorao uzet u chipoteci adapter da zvucnike spojim....
@Kign, @Danny_HR, @Tvrdy - hvala puno na odgovoru :) Dakle to što je kartica iz Hrvatske (ili PayPal račun) im ne igra nikakvu ulogu budući da je MS Live acc sa britanskom adresom. To me interesiralo, još jednom hvala na odgovorima. :)
Ja nemam orginalni a slika mi je izvrsna, platio sam ga mislim 120 kn , plus jos sammorao uzet u chipoteci adapter da zvucnike spojim....
E samo da te pitam kolko to incha ima ekran dali ti je dobro za igrat da nije premal ekran i kolko bi dosao prikljucak za zvucnike
Kad usporediš sliku s originalnim vidit ćeš da ti je slika daleko od "izvrsne".
Kod nas je oko 350 kn.
Dobro ti kaže čovjek kupi original, ja sam isto uzeo neoriginalni i opekao se. Ghosting na slici je bio katastrofalan. Onda sam jednostavno uzeo hdmi to dvi i sad slika super.

Samo da dodam, za DVI ili HDMI nije bitno čiji je, jer prenose digitalni signal. On ne može biti loš, može ga biti ili ne.
VGA je posebno osjetljiv na loše spojeve, loše žice i lošu izolaciju, zato s njim često ima problema.
BTW ako baš želiš neoriginalni ili ti kvaliteta slike nije toliko bitna javi se u PP (ako si iz ZG) pa ću ti ja pokloniti svoj stari.
Za HDMI kupi bilo koji kabal u nekom IT dućanu.
Samo, ako ti monitor nema zvučnike onda nećeš imati zvuk... Obrati pažnju na to.
HDMI kabeli su ti od 30-40 kuna pa na gore, ovisi o duljini i proizvođaču.
A kako da ga onda spojim na monitor od pc-a jer ima onaj prikljucak za pc
A kako da ga onda spojim na monitor od pc-a jer ima onaj prikljucak za pc
Znači nemaš na monitoru HDMI?
Onda uzmeš HDMI > DVI kabel, ja sam u liksu platio 60kn 3m metra takvog kabla.
Ali i dalje moraš riješiti zvuk.
Zvuk možeš riješiti spajanjem direkt u komp (line-in) i onda če ti zvuk preko kompa ići ali onda ti komp mora biti upaljen, moš direkt na zvučnike spojit, ali one obične zvučinke po 50kn što koštaju.
I jedino ak imaš Logitech Z906 onda možeš preko digitalnog ulaza spojit i imat 5.1
Pozdrav forumaši!
Imam pitanje vezano uz BENQ VAD6038. Jučer sam pokušao flashati firmware i tokom procesa desilo se sljedeće. DVD drive jednostavno prestaje da radi a kada ga spojim na kratko upali laser bez pomicanja laserske ruke i nakon 10-15 sekunda se ugasi. A kada je konzola u normalnom radu konstantno mi u izborniku na TV-u piše "Opening" i "Closing" i tako u krug. Pa me zanima dali je netko imao slićan kvar da me savjetuje što mi je sljedeće za uraditi. I konstantno mi blinka ona zelena ledica u sredini power button-a (kažu da to samo blica kad se dvd otvara ili zatvara ili kada se nešto downloada). I koliko sam se u kratko vrijeme informirao ispada da je kartica od DVD drivea sprzena i da je jako teško izvuci iz nje key kako bi ugradio drugu plocicu od drugoga drivea. Pa me zanima dali netko ima iskustva sa vađenjem toga key-a?
Hvala
Bump
Možda da odneseš kod nekog servisera(potraži po oglasnicima tko se bavi flashovanjem), možda će ti moć pomoć. Ili odradi rgh modifikaciju pa ti ne treba dvd drive
pozz svima... juce sam dobio Xbox 360 modificiran.. i rade sve nove igre odlicno.. i ima HDD od 250 GB dali bi mogao sada skinuti neku igru ili themu na PC pa izvaditi taj HDD i spoiti na PC samo da prebacim igre? i dali bi tak oradilo ?i dali bi zeznuo modifikaciju ili nesta ?
Uskoro planiram kupit xbox360, sad me zanima jel mi mogu u dučanu odma modificirat i jel bolje kupit LCD TV ili monitor?
pozz svima... juce sam dobio Xbox 360 modificiran.. i rade sve nove igre odlicno.. i ima HDD od 250 GB dali bi mogao sada skinuti neku igru ili themu na PC pa izvaditi taj HDD i spoiti na PC samo da prebacim igre? i dali bi tak oradilo ?i dali bi zeznuo modifikaciju ili nesta ?
HDD možeš izvaditi i spojiti na PC jer je unutra obični sata 2.5'' hdd sa vlastitim datotečnim sustavom. Na hdd možeš ubacit demoe, a igre sa hard diska možeš igrat samo ako imaš rgh modifikaciju(pretpostavljam da ti imaš lt [igranje igara sa dvd-a]). Teme nemožeš skinut na pc pa prebacit, potraži na liveu.
Uskoro planiram kupit xbox360, sad me zanima jel mi mogu u dučanu odma modificirat i jel bolje kupit LCD TV ili monitor?
U sophoslabu po želji rade i modifikaciju. To ovisi o mjestu igranja, ako ćeš ga igrat u dnevnom boravku ili u većoj prostoriji kupi LCD. Ako ga igraš u sobi ili na maloj udaljenosti od televizora, kupi monitor
da li je ovaj snimač (http://www.adria-computers.com.hr/Opticki-uredjaj-Asus-DRW-24B5ST/BLK/B/AS-75776.aspx) kompatibilan za snimanje backupova, ima li tko iskustava?
koji LED TV je najbolje kupiti za xbox 360 slim?
koji LED TV je najbolje kupiti za xbox 360 slim?
Nema tu velike mudrosti, bilo koji s hdmi ulazom(mislim da velika većina ima ovu mogućnost), a da ti odgovara veličinom i cijenom
Imam pitanje kupio sam xbox 360 i sad me zanima ima li kaki hack, chip ili tako nesto da ne moram kupovati igre, ovo pitanje je vec bilo ali neda mi se pretrazivati cijelu temu. Hvala unaprijed
ima ima...nazovi sophos lab i informiraj se tamo oko cijena :)
U sophoslabu ti to rade, potraži po oglasnicima