Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.320.702
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
strbi kaže...

znaci od 4gb nemozes stavljati igre na hard nego pokreces direkt sa cd-a i trosis laser..svakako uzmi od 250gb, fino si instaliras igru na hard (cd mora bit u konzli) ali se laser ne trosi nego se cita sa harda....bez gold membershipa nemozes igrati multiplayer, godisnje kosta 250kn :D

znaci bolje ti je 250gb jer ako dode neki veci patch za neku igru da ga imas gdje spremiti

i uz xbox bih ti svakako preporucio gears of war 3...to ti je xbox ekskluziva, a pukom slucajnoscu ja je prodajem za samo 250kn (nije fixno), a u ducanu je po 400kn...

heheheh koji Bog {#}

He who is brave is free.
17 godina
protjeran
Dwyane Wade kaže...

heheheh koji Bog {#}

reklama je reklama ... :)

a nasao sam jedan jeftini link za XBOX360 igre ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 13:52 (JozicA).
14 godina
neaktivan
JozicA kaže...
Dwyane Wade kaže...

heheheh koji Bog {#}

reklama je reklama ... :)

a nasao sam jedan jeftini link za XBOX360 igre ...

na toj stranici koju si naso je gears of war 3 280kn...pa eto frende samo za tebe ja svoj dajem za 200kn..igran je samo singleplayer, stanje 10/10... straznja strana je ko ogledalo {#}

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
17 godina
protjeran
strbi kaže...

na toj stranici koju si naso je gears of war 3 280kn...pa eto frende samo za tebe ja svoj dajem za 200kn..igran je samo singleplayer, stanje 10/10... straznja strana je ko ogledalo {#}

drzim te za rijec, ma jos kontam dal da kupim ili ne konzolu :) a ti mi vec i igru prodajes :) , sto prodajes, poklanjas ...

nasao sam sva 3 Assassin Creeda za 60 kanadskih dolara ... cca 350kn ...

ma jooj, ima da bankrotiram, nisam ni konzolu kupio a vec imam spisak od 20tak igara koje bi uzeo ...

14 godina
neaktivan
JozicA kaže...
strbi kaže...

drzim te za rijec, ma jos kontam dal da kupim ili ne konzolu :) a ti mi vec i igru prodajes :) , sto prodajes, poklanjas ...

nasao sam sva 3 Assassin Creeda za 60 kanadskih dolara ... cca 350kn ...

ma jooj, ima da bankrotiram, nisam ni konzolu kupio a vec imam spisak od 20tak igara koje bi uzeo ...

kupi konzolu i fino se zavalis u fotelju i fino relax igras...neces stici toliko igara odigrati...ja sigurno kupujem BF3, samo da prodam gears of war 3 tako da imam para za uzeti...nema problema, kada skupis 200kn javi se, mislim da je cijena ok :D

14 godina
neaktivan

Ahh, starci zauzeli TV pa me zanima mogu li xbox prikljuciti na laptop?Na laptopu imam VGA i S-video utor.

ivek

0 0 hvala 0
13 godina

dali se na konzoli od 4gb može instalirati igra na externom hdd

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako misliš igrat skinutu igru s interneta preko externog ne može. ako misliš original igru instalirat na externi HDD računaj na to da češ npr od 250 gb externog harda moč koristit samo 16 gb ili tako neš nisam baš siguran...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are cle
13 godina

mislim neku igru npr FIFA 12 koja se igra tjekom cjele godine ,skinutu i sprženu na CD da inst na externi hdd, vidim da ima opcija kod svake igre da se inst

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ima li tko da igra Black ops na xboxu??Trazim nekog DOBROG igraca jer svaki kojeg nađem iz HR je neki totalni noob
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...
Ima li tko da igra Black ops na xboxu??Trazim nekog DOBROG igraca jer svaki kojeg nađem iz HR je neki totalni noob

pa noob i jesu dobri igraći ti valjda tražiš amatere?

15 godina
neaktivan

Pozdrav! ja sad planiram uzet ovaj Gold za 2$ 2mjeseca pa planiram multy igrat RDR, GTA4 i BF3 pa ak neko igra nek se jeeavi

edit: ko oce neg ostavi svoj Gamertag pa da ga dodam za frenda na Liveu, moj gamrtag je limboLIVE98

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 15:50 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hitmanr kaže...
xR4Z3R kaže...

Noob-ovi su stvarno dobri igrači... {#} Mislim da si zaboravio što to znači. Evo da se podsjetiš.

AsAsiN kaže...

Pozdrav! ja sad planiram uzet ovaj Gold za 2$ 2mjeseca pa planiram multy igrat RDR, GTA4 i BF3 pa ak neko igra nek se jeeavi

edit: ko oce neg ostavi svoj Gamertag pa da ga dodam za frenda na Liveu, moj gamrtag je limboLIVE98

Tu ti je tema.

He who is brave is free.
13 godina

Poz imam problema sa prženjem igara na X360 SLIM, pržim sve po filmicima sa youtuba i nijedna igra mi neradi (UFC 2010, NBA 2k12, Gears of war 3), igre pržim na brzini 2X i na Verbatim DVD-ovima. na Xboxu je LT 2.0 i svaki put kod tih igara koje pržim piše da je DVD necitljiv i da očistim CD.  FIFU 12, NFS THE RUN sam pržio na isti nacin i rade normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zdravo ljudi!! Ja bi samo nesto pito znaci imam ćipiran xbox 360 Elite star nekih godinu i pol... i sad predmalo sam htio ic na xbox live i updejto sam ga i sad svaki put kad zelim igrat neku piratiziranu igricu on mi je cita kako DVD-film imam opcije kao subtitles i to i nece mi je ucitat niti jednu igru..... i cujem da za nove igrice treba neki novi čip nesto LT 2.0 nesto....pa neznam sad dali se moze rijesit moji problem da mi nece ucitat pirateske igrice od kad sam ga updejto ili trebam ga dat ponovno modificirat s tim nekim novim čipom ako da gdje bi se ti moglo napravit i kolika bi bila cjena..??

Molim vas za odgovor hitno.....hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fitness osobni trener - Više informacija na PM
15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
hitmanr kaže...
xR4Z3R kaže...

Noob-ovi su stvarno dobri igrači... {#} Mislim da si zaboravio što to znači. Evo da se podsjetiš.

AsAsiN kaže...

Tu ti je tema.

meni je neki lik na ovom forumu reka da to znaći profesionalac očito da sam sluša budalu...

14 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

di si vidio da je 2$ za 2 mjeseca..ja nemogu naci

15 godina
neaktivan
strbi kaže...
AsAsiN kaže...

di si vidio da je 2$ za 2 mjeseca..ja nemogu naci

tamo na home listaju se neke slike na prvoj ti pise...

14 godina
neaktivan
Nema meni :(( a bas mi treba gold...daj mora bit negdjee
17 godina
IVOX kaže...

Ahh, starci zauzeli TV pa me zanima mogu li xbox prikljuciti na laptop?Na laptopu imam VGA i S-video utor.

Ne možeš, čak i ako kupiš Xbox VGA HD kabel, zato jer ti laptop podržava samo izlazni signal, odnosno, izlazi na laptopu su konfigurirani da daju output slike, ne da primaju. Postoje navodno neke sheme sa TV karticama, ali to je sve neprovjereno, nepodržano i dosta lagga. Ipak, čuo sam nedavno da postoje laptopi koji, uz standardni output slike, podržavaju i input (ali mislim da se radi samo i HDMI utorima na tim laptopima), ali navodno da je takvih jaako, jako malo.

17 godina
strbi kaže...
Nema meni :(( a bas mi treba gold...daj mora bit negdjee

Takve akcije su najcesce za ljude koji su pri kraju prvog mjeseca golda, mozda zato i ne vidis tu ponudu. {#}

14 godina
neaktivan

daj mi recite jel ima neki FPS multiplayer demo...da vjezbam dok ne nabavim BF3

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

daj mi recite jel ima neki FPS multiplayer demo...da vjezbam dok ne nabavim BF3

Nevirujem da mozes demo igrat kao mp, sumljan da to uopce postoji...

16 godina
neaktivan

Bio je BF3 mp demo ali njega više nema :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Naravno da postoji ali dal sad ima koji to ne znam...ja znam da je bio Crisys 2 mp demo i Gears of War 3 mp demo mislim da je bio nisam siguran..al dal sad ima šta u ponudi neznam...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are cle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bio je i Homefront do prije 3 mjeseca i onda su ga isključili.

0 0 hvala 0
16 godina
Evo jedan dobar forum o xboxu360.

http://www.xboxrepublika.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Do sad nisam znao da se može na jubitu preko boxa :) Jošš jedan plus za box :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Marko kaže...
IVOX kaže...

Ne možeš, čak i ako kupiš Xbox VGA HD kabel, zato jer ti laptop podržava samo izlazni signal, odnosno, izlazi na laptopu su konfigurirani da daju output slike, ne da primaju. Postoje navodno neke sheme sa TV karticama, ali to je sve neprovjereno, nepodržano i dosta lagga. Ipak, čuo sam nedavno da postoje laptopi koji, uz standardni output slike, podržavaju i input (ali mislim da se radi samo i HDMI utorima na tim laptopima), ali navodno da je takvih jaako, jako malo.

Kolega mi je vec odgovorio i nasao sam video na jubitu kako to napraviti.Treba EasyCap i u to se usteka AV kabel iz konzole, i onda to u komp.I onda preko programa nekog se vidi screen.

ivek
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice