Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.321.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
strbi kaže...
IVOX kaže...

Ljudi evo doso mi je Xbox 360 Slim 250GB iz Infomark-a 

Odo sve lijepo otpakirat i spojit. 

Javim dojmove.

ajde :D i odmah skupljaj pare za BF3 :D jesam naporan {#}

ahahha da vidis tek mene...cujem da za bf3 treba hdd jer triba skinit neki patch za bolju grafiku a navodno je prevelik za 4gb jel to istina?

14 godina
neaktivan

Evo do sada sam igrao MW2,grafika je odlicna, sve super.
Moram jos kupiti HDMI kabel.
Igrao sam sa frendovima preko Xbox Live-a, a trebam jos kupiti i 12 GOLD Membershipa, sada imam ono 1mjesec free.

@strbi

Uzet cu BF3 neka malo padne cijena :)

ivek
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 20:54 (IVOX).
14 godina
neaktivan
IVOX kaže...

Igrao sam sa frendovima preko Xbox Live-a, a trebam jos kupiti i 12 GOLD Membershipa, sada imam ono 1mjesec free.

@strbi

ja cu uzeti BF3 preko zavvi.com...tamo je samo 240kn, da dobro ste culi...svakako uzmi HDMI preporoditi ces se.... da veliki je patch

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 22:48 (strbi).
15 godina
neaktivan
strbi kaže...
IVOX kaže...

@strbi

ja cu uzeti BF3 preko zavvi.com...tamo je samo 240kn, da dobro ste culi...svakako uzmi HDMI preporoditi ces se.... da veliki je patch

zvuči kao neka propaganda, zaš nisu stavili standardnu grafiku za bf3 a ne da moram toliki patch skidat da bi mogao imat normalnu grafiku...

14 godina
neaktivan

ali znas koliko patch poboljsa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hitmanr kaže...
strbi kaže...
IVOX kaže...

@strbi

zvuči kao neka propaganda, zaš nisu stavili standardnu grafiku za bf3 a ne da moram toliki patch skidat da bi mogao imat normalnu grafiku...

Nisu mogli stavit vec standardnu grafiku jer ne stane to sve na jedan DVD.Patch je tezak 1.5gb
Ljubomorne duše mogu da mi puše
15 godina
neaktivan

a je ne isplati se drugi dvd zbog 1.5gb. Greska im je to sto im igre nisu na bluray

0 0 hvala 0
17 godina
hitmanr kaže...

a je ne isplati se drugi dvd zbog 1.5gb. Greska im je to sto im igre nisu na bluray

Kad je lansiran X360 tada mu nije bio potreban veci medij.

Doduse, ni sad mu ne fali previse, mozda bi u par naslova dobro dosao veci medij.

17 godina
hitmanr kaže...

xbox je predstavljen 2005. U razvoju vjerojatno 3-4god. U to vrijeme se vodila bitka između HD-DVDa i BluRaya koji su dolazili na tržište a bili su neisplativi (prokleto skupi). Sony koji je gurao blu ray ga je strpao u konzolu (iako tek nakon izlaska X360). Microsoft nije čekao da se to završi pa je izdao konzolu sa običnim dvd pogonom kojem u tom trenutku (pa do 2010 kada su igre postale puno veće) ništa nije falilo. Iskreno ne vidim ništa loše u tome, nebi kupio PS3 samo zbog bluraya sigurno... S vremenom su povećavali kapacitet ugrađenog diska u xbox a to što igre sad dolaze na 2medija a jbg instaliram na lijepi 250GB disk i baš me briga. Uskoro će nova generacija konzola tako da fkt ne vidim čemu kukanje oko trenutnog stanja.

EDIT: virty me pretekao igram MW3 pa ono počeo sam pisati post a nikako da dovrsim xD

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 11:48 (Dwyane Wade).
14 godina
neaktivan

kako uspijevate igrati FPS igre na joysticku? jel ima nesto da bih mogao spojiti mis i tipkovnicu da bas mogu igrati njima?

PS: Imam bezican joystick, vidio sam nekakve konvertere ali treba imati zicani joystick...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

kako uspijevate igrati FPS igre na joysticku? jel ima nesto da bih mogao spojiti mis i tipkovnicu da bas mogu igrati njima?

PS: Imam bezican joystick, vidio sam nekakve konvertere ali treba imati zicani joystick...

Bilo je govora o tome prije par stranica, dao sam linkove - traži. Al vjeruj mi kad vidiš cijenu odustat ćeš i igrat se ko čovjek na joysticku u fotelji...

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan

da, al mrzim kada me ubijaju zbog *ebenog joysticka...jel se tesko naviknuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

čak je xboxov kontroler više prilagođen FPS igrama...bar je meni lakše igrat na joisticku...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are cle
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
atiHD kaže...

čak je xboxov kontroler više prilagođen FPS igrama...bar je meni lakše igrat na joisticku...

lakse ti je na joysticku nego misu i tipkovnici?  sta igras od FPS-a? ja dok ne kupim BF3 cu igrati onaj homefront multyplayer demo

jel vama na sredini gljivice ima malo "lufta", pa kad pustite gljivicu nekada ide puska ljevo ili desno, ali skroz lagano

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:37 (strbi).
17 godina
atiHD kaže...

Ista stvar nema teoretske da se više ikad vratim šugavoj tipkovnici i mišu. Bar mi se više prsti ne grče dok igram {#}

EDIT: šta nisu zgasili homefront MP demo? Ajmee kako sam to gazio xDD

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:38 (Dwyane Wade).
14 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
atiHD kaže...

Ista stvar nema teoretske da se više ikad vratim šugavoj tipkovnici i mišu. Bar mi se više prsti ne grče dok igram {#}

jesu. {#} daj jel ima neka multiplayer demo da vjezbam

15 godina
neaktivan

trenutno uživam u Batman Arkham Cytiu i Skyrimu...nema ništa od fpsova šta bi sad igro... a i treba $ skupit za BF 3 i GOW 3 :D to su mi sad sljedeče must have :D 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are cle
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...
Dwyane Wade kaže...
atiHD kaže...

jesu. {#} daj jel ima neka multiplayer demo da vjezbam

Nema al Homefront ti je stilom igre čista kopija CODa (a kolko sam skuzio brijes na BF) vjeruj mi ako si navikao na BF ti nemaš šta tražiti u tako nečemu, samo ćeš ispi*diti. Kad je bila ona BF3 beta išao sam probati - čisto ono svi hvale igru pa da vidim al nemam ja živaca za to svi kempaju nemrem ja to igrat, imam dobar score (oko 35-40killova, ratio preko 2) al nije to taj osjećaj predosadno, premonotono, presporo. Ako se već hoćeš učiti na joystick radije skini demo nove Forze pa lagano. Ili neki SP demo gdje nije problem ciljati recimo MW2 briem da je ona silent misija po snijegu al drži se dalje od multiplayera... Isto ti vrijedi i kad nabaviš BF prvo pređi single i nauči se na mehaniku igre ako odeš na multi samo će te ismijati.

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:50 (Dwyane Wade).
14 godina
neaktivan

ma ovo bi mi bio prvi BF, cjelo vrijeme na kompu igrao sam cod....sada igram cod2 na kompu i cod mw2...cek ti igras mw3 na xboxu?? gledo sam da uzmem BF3 jer je vani cjena pala na 240kn, a cod mw3 je jos uvijek skup..jel igras mw2, jer vidio sam sada je 8 funti pa bi si mogo uzet :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

ma ovo bi mi bio prvi BF, cjelo vrijeme na kompu igrao sam cod....sada igram cod2 na kompu i cod mw2...cek ti igras mw3 na xboxu?? gledo sam da uzmem BF3 jer je vani cjena pala na 240kn, a cod mw3 je jos uvijek skup..jel igras mw2, jer vidio sam sada je 8 funti pa bi si mogo uzet :D

Rokam MW3, MW2 sam prodao još davno kad je izašao Black Ops pa sam njega nabavio xD A zato i volim COD - igre drže cijenu, Black Ops nabavio za 30funti a prodao ga 4mj kasnije za 300kn, di ćeš bolje.

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan

sad neznam da skupljam za mw3, dok ja skupim vec ce izaci mw4..haahahha {#}...a nista skupljati cu onda za mw3 i jos dok skupim za xbox live...hjoooj..al dobro moci cu opet prodati mw3 za dobru cjenu

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 14:00 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

sad neznam da skupljam za mw3, dok ja skupim vec ce izaci mw4..haahahha {#}...a nista skupljati cu onda za mw3 i jos dok skupim za xbox live...hjoooj..al dobro moci cu opet prodati mw3 za dobru cjenu

Pa to je i najbitnije zar ne? Kad ti dosadi riješiš se igre a niš ne gubiš. Iako meni je bilo žao poslije što sam prodao BO i uzeo Crysis 2 (prešugava je igra al imali su me sa MP demom - sami MP je na kraju ispao smeće svi kempaju stealth ko pi*kice). Al kako nisam uzimao DLCove nije bila tolka šteta. Sad fino uzimam premium na COD Eliteu i čekam DLCove hehe

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 14:05 (Dwyane Wade).
14 godina
neaktivan

ma ja cu uzeti onda mw3 samo zbog tebe..da imam s kime igrati, jer vidim da ekipa uopce neigra BF3 ovdje s foruma...bar znam da ces igrati svaki cod :D jesam kako bi se reklo tezi "noob"na joysticku, al briga me doci ce s vremenom

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 14:08 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

ma ja cu uzeti onda mw3 samo zbog tebe..da imam s kime igrati, jer vidim da ekipa uopce neigra BF3 ovdje s foruma...bar znam da ces igrati svaki cod :D jesam kako bi se reklo tezi "noob"na joysticku, al briga me doci ce s vremenom

ma naučit ćeš bez brige, naviknut ćeš se za dan-dva max...

He who is brave is free.
13 godina
neaktivan
Omg kak se nemozete naviknuti na joystick??Pa on je puno ugodniji i ima sve potrebne tipke na jednom mjestu za razliku od misa i tipkovnice.Meni ide punooo bolje na kontroleru neg na misu i tipkovnici.
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dobio sam gears of war 3..huhuhuhuhuhu, iznenada {#} 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

iskreno i meni su lakse za igrat fps igre na misu, nekako kao da uvijek promasim sa ciljanjem na gljivi a to zavrsava kao smrt u mp igranju bar ja to tako vidim

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 16:55 (hitmanr).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gears of war 3 je brutalan :) Neznas jeli bolja kampanja,kampanja co-op s burazom ili mp{#}

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

cijeli serijal Gearsa je prebrutalan...zaljubljen sam od prvog dana...ostavio sam stotine sati na mpu :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ovako, imam par pitanja u vezi xbox 360.

1. Jel mogu na xbox 360 na usb priključiti usb hdd od 120 gb pa sa njega gledati filmove u DivX-u i igrati ne originalne igrice(skinute sa neta)?

2. Na što treba paziti pri kupnji rabljenog xbox-a?

3. Da li se modifikacija može poništiti?

4. Ako bi modificirao xbox 360 mogu li igre sa neta igrati offline a originalke online a da ne poberem ban?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice