Pa kupip headset za njega, jebi*ga, to je microsoft i njegovi unikatni dijelovi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Carb0n
Ako mi možete objasniti kako promjeniti onaj kotačič na ladici od xbox 360 elite?
zasto se nemogu spojiti s xbox kontrolerom(slim konzola) na elite konzolu?
Jesi kliknuo ono traženje?
Pes2011_gamer - koji kotačić?
Jel bi nekom mozda trebao HDD od 250 GB za Slim ili Arcade/Elite?
Meni bi trebao za slima :)
Za kolko arcade?
Meni treba hard.cijena?
Pes2011_gamer - koji kotačić?
Onaj plastični zupčanik
Jesi kliknuo ono traženje?
jesam i ista je stvar.
neznam u cemu je problem jednostavno se nece spojit
vjerovatno mislis da sam troler,s 4 tjedna na forumu.varas se.ja sam prisutan puno vise na ovom forumu samo pod drugim nickom,nazalost dogodilo mi se ono sto je tvoj nick.baci pogled na potpis
Posto sam vec skoro sve odlucio (dakle uskoro kupujem xbox) sad sam se bacio na potraznju nekih igara.
Sutra idem da izvadim debitnu karticu ili se prvo mora podnijeti zahtjev pa cekati (nemam pojma) da bi mogao kupovati preko zavvi.com :D
E sad od vas iskusnijih gamera,trazim neku preporuku :)
Kupio bi za pocetak neki tenis (virtual 4 ili top spin 4) -vjerovatno top spin
I jos neki call of duty (ali one malo jeftinije) 4 MW ili World ar War...
Sta mi vi predlazete? Ima li jos koja igra u prijedlogu :D
Da napomenem da bi za pocetak uzeo samo dvije igre ovako jeftinije od po 12-15 funti...
I jos jednom da provjerim sta se na zavvi.com upisuje u one 2 kockice od adrese...
vjerovatno mislis da sam troler,s 4 tjedna na forumu.varas se.ja sam prisutan puno vise na ovom forumu samo pod drugim nickom,nazalost dogodilo mi se ono sto je tvoj nick.baci pogled na potpis
Čovječe, WTF?! Mislim, kakve ovo veze ima sa mnom
Posto sam vec skoro sve odlucio (dakle uskoro kupujem xbox) sad sam se bacio na potraznju nekih igara.
Sutra idem da izvadim debitnu karticu ili se prvo mora podnijeti zahtjev pa cekati (nemam pojma) da bi mogao kupovati preko zavvi.com :D
E sad od vas iskusnijih gamera,trazim neku preporuku :)
Kupio bi za pocetak neki tenis (virtual 4 ili top spin 4) -vjerovatno top spin
I jos neki call of duty (ali one malo jeftinije) 4 MW ili World ar War...
Sta mi vi predlazete? Ima li jos koja igra u prijedlogu :D
Da napomenem da bi za pocetak uzeo samo dvije igre ovako jeftinije od po 12-15 funti...
I jos jednom da provjerim sta se na zavvi.com upisuje u one 2 kockice od adrese...
ja ti preporucujem fifu 11, a ako hoces vec imas i za prednarucit fifu 12 pa vidi ;) , za mp, sp a i kad ti frendovi dodu nema stvarno zamjerke :)
L4D2 ti je isto dobra igra za x360 i gold...
sad naravno ako volis takve igrice ;)
Pa xbox i najvise kupujem zbog fife i pesa. ali bi sacekao da izadje fifa 12,glupo mi je sad davati 25 funti a uskoro ce izadji nova i sa ovom se mogu pozdraviti :D
Kupio bi nesto tipa GTA IV,Call of duty 4 ili 5. Da se strpim za fifu :D
Koje kabele trebam za zvuk preko zvucnika (osim AV HD)?
Koja je razlika izmedju ovih igara npr. Battlefield Bad Compani 2 Clasic i ultimate edition ili recimo Forza 3 Clasic i ultimate edition.
Bil valjalo ovo uzet: http://www.sophoslab.hr/?konzole/31/x360-microsoft-xbox360-slim-250gb-konzola/1391 ? i mozete mi preporucit jednu igru do 200 kn http://www.sophoslab.hr/?igre-xbox360/34/
Bil valjalo ovo uzet: http://www.sophoslab.hr/?konzole/31/x360-microsoft-xbox360-slim-250gb-konzola/1391 ? i mozete mi preporucit jednu igru do 200 kn http://www.sophoslab.hr/?igre-xbox360/34/
To i igra te dodje 2265... a u Infomarku imas paket sa recimo igrom L.A. Noire za 2290,ista cijena za CoD Black ops,sa Forza 3 ti je 2150 :)
napokon sam nabavio xbox 360 slim od 250gb ali sad kako čitam na internetu piše da se i dalje pregrijava (ne toliko puno ali više od ps3 slim) pa sam se zabrinuo da mi ne crkne (znam da nemože dobiti rrod jer je microsoft uklonio crvene led lampice) i molio bih vas da me savjetujete kako da ga čuvam da mi se ne pregrije i crkne i dali mogu igrati 6h dnevno a da mi se ne pokvari
pliz pomozite mi jer nakon dugo čekanja napokon sam skupio 2000kn i ne želim da mi ''padnu u vodu''
To i igra te dodje 2265... a u Infomarku imas paket sa recimo igrom L.A. Noire za 2290,ista cijena za CoD Black ops,sa Forza 3 ti je 2150 :)
http://www.infomark.hr/Konzole/406/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%20250Gb%20+%20Forza%20Motorsport%203%20Ultimate%20Edition%20igra#naslov
onda bi mi ovako najbolje pasalo.... tnx
napokon sam nabavio xbox 360 slim od 250gb ali sad kako čitam na internetu piše da se i dalje pregrijava (ne toliko puno ali više od ps3 slim) pa sam se zabrinuo da mi ne crkne (znam da nemože dobiti rrod jer je microsoft uklonio crvene led lampice) i molio bih vas da me savjetujete kako da ga čuvam da mi se ne pregrije i crkne i dali mogu igrati 6h dnevno a da mi se ne pokvari
pliz pomozite mi jer nakon dugo čekanja napokon sam skupio 2000kn i ne želim da mi ''padnu u vodu''
Konzola se ugasi zbog posebnih senzora koji gase konzolu prilikom pregrijavanja.
imam par pitanja pa pokusajte odgovoriti
... sve se odnose na ovog macana
1. bezicni kontroleri ili joystick kako se oni pune ?
2. ako uzmem xbox sa hardom od 250 gb koliko igara stane na njega ?
3. od prilike koliki je vjek trajanja konzole ?
4. ima li mogucnosti da se dobije ban sa live-a ako se igra piratska igra ali offline ?
5. dal se moze xbox korisitit za odlazak na internet npr na bug (posto ima wifi) ?
6. sto dobijem ako spojim xbox sa kompom koji ima win7 ?
7. tko ima vise ekskluziva xbox ili ps3 ?
8. di ima za kupit najjeftinije igre za xbox ?
4. ima li mogucnosti da se dobije ban sa live-a ako se igra piratska igra ali offline ?
5. dal se moze xbox korisitit za odlazak na internet npr na bug (posto ima wifi) ?
1. Kupiš punjač za baterije koje iskoristiš u joysticku. (Tako ja radim)
2. Oko 35, ali svejedno trebaš imati DVD u xboxu da bi pokrenuo igru.
3. To ne znam.
4. Ako uopće ne pristupaš internetu sa modificiranom konzolom nećeš dobiti ban. Nema načina kako.
5. Ima WiFi ali nema browser.
6. Malo pojasni pitanje.
7. PS3.
8. Infomark kod nas, a vani zavvi.com i slične strane.
- kupis punjive baterije i tako ga punis ili kupis play and charger kit
- stane ti cca 30 igara
- nezna se.slim konzola je godinu dana u prodaji.do sada vecih kvarova nije bilo
- nema.ako ti je konzola modificirana nesmijes na live.nesmijes uopce spajati konzolu na internet
- ne postoji internet pretrazivac.
- mozes preko xbox-a gledati filmove s pc-a.ubiti strimas film
- tesko pitanje.mislim da je bolje reci koja konzola ima bolje ekskluzive.to moras sam zakljucit,vidit koje ti vise pasu
- u hrvatskoj u infomarka a vani po raznim ducanima(npr. game.co.uk)
Šta si nisi kupio PS3,pa da ne hebeš nas tu...Pogledaj koju ploču imaš unutra, ako ti je Jasper ili Valhalla ,neće ti se desit RROD... i mislim da microsoft nije uklonio crvene led lampice,jer se na pogrešku s napajanjem još pale -.-...I ne, nemoj ga igrat,nego ga gledaj-naime,konzole su ti za to napravljene...
- tesko pitanje.mislim da je bolje reci koja konzola ima bolje ekskluzive.to moras sam zakljucit,vidit koje ti vise pasu
zanimaju me utrke, npr. nfs serijali itd...
Na PS3 imas Gran Turismo, a na Xbox-u Forza Motorsport.
Na PS3 imas Gran Turismo, a na Xbox-u Forza Motorsport.
ja sam mislio da ima gt za xbox.... aj ovaku cu najbolje provjerit koje ima za xbox http://xbox360.ign.com/index/upcoming.html... hvala na pomoći 
EDIT: jos samo nesto, ovaj live dal se za njega mora placat clanarina ili?... oprostite sto vas gnjavim ali nemam koga drugog za pitat