- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa CRT TV
Koliko traju baterije na xbox controleru?Kako ih punite?
Koliko traju baterije na xbox controleru?Kako ih punite?
Neznam meni su izdržale Duracelke nekih 50 sati igranja :P a možeš si kupiti dodatak pomoću kojega možeš igrati i da ti se puniju baterije,ali onda svoj wireless controler pretvaraš u žični kontroler(http://www.sophoslab.hr/?dodatna-oprema/35/x360-microsoft-play-and-charge-kit/1053),imaš i druge rekvizite ali to ti je skupo...ja sam si kupio punjač za baterije(najjeftiniji) i punjive baterije(duracel) i kad sam gotov s igranjem(otprilike nakon 2 tjedna igranja) staviš ih puniti i opet ih staviš unutra i tako ponavljaš proces..
Ima li neka strana stranica gdje bih mogao kupovati opremu za xbox ali da mogu placati direkt preko kartice (nesto kao dealextreme) a da nije skupo?
Paaa, zasto ne na dealextremeu, nemozes mi reci da ti je preskupo.
Paaa, zasto ne na dealextremeu, nemozes mi reci da ti je preskupo.
Jedini nacin placanja je paypal a ja nemogu na paypal (hebem im mater)
Zasto nemozes paypal? Rekao si da ti placanje karticom odgovara...
Zasto nemozes paypal? Rekao si da ti placanje karticom odgovara...
Pa to mi odgovoara ali ne paypal jer sam banan s njega!
Ja sam na DX-u plačao direktno preko kartice,ne paypal ;)
Ja sam na DX-u plačao direktno preko kartice,ne paypal ;)
Sta se moze?Bas cu probati!
Može se provjereno Visa Electron ;)
Kaj je s mojom fifom i tekstovima na telki onda?da li to mogu nekako popraviti? 
Hehe decki ja sam na liveu :)
Dajte mi nickove na pm ili me vi dodajte.Gamertag:Perkan7777
Kaj je s mojom fifom i tekstovima na telki onda?da li to mogu nekako popraviti? 
ne mozes....to ti je jednostavno tako jer su igrice optimizirane za veze rezolucije na HD telkama..meni je tako bilo na crt tvu se nije nis vidilo moro sam oci ko konj naprezat da bi nesto vidio i onda sam uzeo full HD telku i sad se vidi ono krostalno cisto i nisu vise onako sitna slova tako da jedino novi lcd tv uzet :)
ljudi idemo napraviti neku peticiju ili tak nekaj da pošaljemo microsoftu kako bi voljeli da kod sljedećeg updatea da Live podržava i Hrvatsku..ko je za a ko nije..aj glasovanje za bolju Hrvatsku 
| 14 | Da |
|---|---|
| 0 | Ne |
ljudi idemo napraviti neku peticiju ili tak nekaj da pošaljemo microsoftu kako bi voljeli da kod sljedećeg updatea da Live podržava i Hrvatsku..ko je za a ko nije..aj glasovanje za bolju Hrvatsku 
Peticije uspjevaju 0 od 100 puta.
Đast sejin.
Čemu paticija kad mi obični smrtnici ne odlučujemo o tome,niti nas se pita,niti će nas se ikada pitati :) a svatko tko ima box naravno da oće podršku za Hrvatsku
ja sam ih prije nepunih 2 tjedan pitao da li bude kakva podrška za xbox 360 u hrvatskoj,a oni su me onak lijepo odj*bali,rekli su da rade na tome i da će uskoro doći update kojim će se live proširiti na određene zemlje :P
sad budemo vidli ja se iskreno nadam da će nas već jednom podržati jer ako ne to mi je zadnji microsoftom proizvod kojega sam kupio kaj se tiče entertainmenta :P preći ću na PS4
Ljudi sta vi igrate najvise.Evo ja poskidao par demoa (da mogu skidati).Zasad sam igrao PES 2011,Armagedon i jos neke igre.Btw zasto npr za black ops i jos neke igre kaze da nemogu skinuti sa moje lokacije?
BTW jel ima mortal kombat demo?
Neke igre nisu dostupne kao demo u našoj regiji zato se nemogu skinuti
Ja igram MMA najviše kao što možeš vidjeti ako si me dodao ;) Od demoa Fifu 11 dok ne kupim cijelu
Neke igre nisu dostupne kao demo u našoj regiji zato se nemogu skinuti
Ja igram MMA najviše kao što možeš vidjeti ako si me dodao ;) Od demoa Fifu 11 dok ne kupim cijelu
E sad cu te dodati dobro da si me podsjetio.Jel ima kakva tema sa gamertagovima forumasa?!
Mislim da ima ali je totalno zamrla...
Ako oćeš kad mi dosadi mma posudim ti ga nije uopće problem ;) A i kad me dodaš ko frenda možeš vidjeti koliko sam koju igru prešao,šta igram i sl ;)
Stoji da smo mali ali i to da je na tržištu 9 od 10 konzola modificirano.
Poljaci kojih ima 38 milijuna su se tek nedavno izborili za live.
Dali mogu gledati filomve sa usb-a na xboxu?!Znaci da samo ustekam nadjem film i play?
Dali mogu gledati filomve sa usb-a na xboxu?!Znaci da samo ustekam nadjem film i play?
Da..
Ali samo ako ih enkodiras u pravi format, lakse ti je koristiti TVersity.
Stoji da smo mali ali i to da je na tržištu 9 od 10 konzola modificirano.
Poljaci kojih ima 38 milijuna su se tek nedavno izborili za live.
a gledaj sve se vrti oko love,oni gledaju kako bi zaradili a nemaju opće obzira prema kupcima...danas se jako zanemarivaju kupci,a svaki dobri proizvođač mora se orijentirati kako najbolje zadovoljiti kupca,njegove potrebe i želje,ali za to sve mora i kupac imati kupovnu moć da si i to može preuštiti...mi sad možemo samo mirno promatrati,svakih tjedan dana slati upite za live i nadati se da će nas jednom uslišati 
A jbmu nece mi tajtolvi nikako ucitati tj ubaciti u film.