Po toj logici igrao bih s nijemcima, austrijancima i inom ekipom. Ipak, nisam susreo nikoga osim britanaca.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Uzeo sam 3 igre za pocetak.Naravno da sam morao uzeti dvije ekskluzive ;)
Lost Planet: Extreme Condition,Halo 3,Gears Of War 2
Sad mi je naglo nestalo struje i iste sekunde se opet pojavila a xbox je ostao upaljen i cjeli krug je bio crven osim jedne crtice, kontroler je vibrirao.....ja ga opet upalim i sve je ureduuu...
da li je to normalno ?
To je bilo zbog napajanja...Vjerojatno :D
neznam meni je tako bilo isto se desilo..i dva tjedna poslie sam dobio pravi RROD xD haha ali ne brini mislim da se to tebi nece desit ja sam imo xenona xD
Meni se to desilo kad nisam dobro ugornuo napajanje.
neznam meni je tako bilo isto se desilo..i dva tjedna poslie sam dobio pravi RROD xD haha ali ne brini mislim da se to tebi nece desit ja sam imo xenona xD
Koliko je bio star.?
Sigurno si se jako razočaro kad je dobio rrod ,,:(
Koliko kosta 1 mjesec tj 3 mjeseca Xbox live Gold subscriptiona?
Koji su nacini placanja (samo da nije PayPal)?
Mislim da se u infomarku prodaje za cijelu godinu za 500-tinjak kn, ali vidio sam na forumu kako neki prodaju za 3 mj.
Jedan mjesec je 80kn ,a tri mejseca 130kn...naravno vani..kod nas cca 50kn skuplje
Pa jel se to moze kupiti sa njihovih stranica ili se mora kupvati sa specijalnih stranica i game shopova?
Bi li radilo ako bi kupio u UK ?
Pa jel se to moze kupiti sa njihovih stranica ili se mora kupvati sa specijalnih stranica i game shopova?
Može se kupiti kod njih samo teba unjeti adresu UK ili USA ..ovisi o vrsti računa...radilo bi samo mora biti bon koji je napravljen za EU ili cijeli svijet
Imaš sad na xbox marketplaceu popust za XBL Gold. Samo 60-ak kuna ti je 3 mjeseca.
Imaš sad na xbox marketplaceu popust za XBL Gold. Samo 60-ak kuna ti je 3 mjeseca.
E jbmu mu upravo sad narucio sa game.co.uk halo 3 i xbl 3 months.Jucer odbili onu narudzbu zato jer nisam imao dovoljno novca tj nisu leglei novci.Valjda su danas legli.
koliko kosta ta predplata za xbox live i moze li se xbox uzest bez tog interneta da nisi duzan placat predplatu
Cijene imaš navedene na xbox.com stranici.
Moraš uzeti Gold ako želiš multiplayer, inače ne.
Cijene imaš navedene na xbox.com stranici.
Moraš uzeti Gold ako želiš multiplayer, inače ne.
dobro to ali ako zelim modificirat konzolu, tada je mogu banat na internetu dali ja mogu onda imat konzolu bez toga gold plačanja ili kako vec
tražilo ih je već sto puta, nije modifikacija ni bitna samo zelim znat mogu li uzet xbox bez toga gold tako da nemoran placat nista samo konzolu
Možeš. Gold nije obavezan.
aha znaci moguce je, a ko zelim multy onda ga moram uzest...
to znam
kako misliš ako pazim zar oni odma ne prepoznaju modifiiranu i banaju
Evo ja imam jedan problem s svojim Xbox 360 i FIFom...igram igru,ali su mi slova na televizoru tak nečitka,moram se jako prebližiti telki da bi vidio kaj piše na telki(npr.u manager modu kod objave da sam potpisao za neki klub i sl.)?koje je rješenje za taj problem?
Evo ja imam jedan problem s svojim Xbox 360 i FIFom...igram igru,ali su mi slova na televizoru tak nečitka,moram se jako prebližiti telki da bi vidio kaj piše na telki(npr.u manager modu kod objave da sam potpisao za neki klub i sl.)?koje je rješenje za taj problem?
isto i kod mene ....
ja imam crt tv