Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.320.923
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Xbox 360 - pitanja i odgovori

al usb ti je flash memorija nzn koju ces brzinu imat trebas negdje provjerit jel flash i drive velika razlika

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

a kaj se ovog tice to fakat zavisi o svemu zivome od hdd-a do diska igre

odprilike minut,dva, tri, pet, deset, pedeset minuta?

jesu li sigurni ovi diskovi s ebay-a?za 400 kn hdd od 250 gb

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
17 godina

a zavisi od igre jel ne intaliraju sve jednako sadrzaja al evo nesto okvirno igra na dl dvdu oko 10min

16 godina

momci jel moguce slusat muziku , gledat trailere od igara , filmova na xbox live a da je besplatno.. mislim onu silver metodu?

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jukiii kaže...

momci jel moguce slusat muziku , gledat trailere od igara , filmova na xbox live a da je besplatno.. mislim onu silver metodu?

pa silver račun je besplatan, tak da možeš (nemam iskustva sa time, ali odgovorio sam kako piše na 1. stranici ove teme)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 0:10 (denix).
15 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
R4zOR229 kaže...

a kaj se ovog tice to fakat zavisi o svemu zivome od hdd-a do diska igre

odprilike minut,dva, tri, pet, deset, pedeset minuta?

jesu li sigurni ovi diskovi s ebay-a?za 400 kn hdd od 250 gb

10 minuta više manje neke prosječe igre RDR mafia 2

16 godina
neaktivan

Pozdrav, imam jedno pitanje, imam neki dogovor da zamijenim

-PSP -  1004, modificiran, USB, 1gb

-xbox 360 - jasper, napajanje, bez joistica,bez TV kabla, nezna dali iam HDD(Belji se)

Dali se isplati uzeti taj Xbox za zamijenu za PSP mislim cijenovno, a ni PSP nisam palio neko vrijene

Kaže da ga nije nikada palio pošto ga je dobio na poklon, da mu samo skuplj prašinu.

Idali preko pošte ide ono da je njemu pošaljem, a on poštaru da konzolu (u kutiji), ili to preko city expresa, ili neki treči način, nikada nisam radio pa pitam.

Znam da nije čisto Xbox pitanje, ali tu mogu dobiti najbolji odgovorSmijehNevinašce

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
atiHD kaže...

Svakako da mozes ja koristim externi HDD od 250 gb od verbatina i sve radi savrseno 

kako si to uradio.opisi malo ili daj link

ja sam updateo software i jednostavno spoio vebaimov externi HDD od 250gb preko usba i ja mogu koristit totalni kapacitet memorije 

Robi
15 godina
neaktivan

e da imam jedno pitanje zanima me sta je to stelath mode, cito sam negdje da je to da mogu igrat igrice na xbox live a da ne dobijem ban(ispravite me ako grijesim)

Robi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivan262 kaže...

Pozdrav, imam jedno pitanje, imam neki dogovor da zamijenim

-PSP -  1004, modificiran, USB, 1gb

-xbox 360 - jasper, napajanje, bez joistica,bez TV kabla, nezna dali iam HDD(Belji se)

Dali se isplati uzeti taj Xbox za zamijenu za PSP mislim cijenovno, a ni PSP nisam palio neko vrijene

Kaže da ga nije nikada palio pošto ga je dobio na poklon, da mu samo skuplj prašinu.

Idali preko pošte ide ono da je njemu pošaljem, a on poštaru da konzolu (u kutiji), ili to preko city expresa, ili neki treči način, nikada nisam radio pa pitam.

Znam da nije čisto Xbox pitanje, ali tu mogu dobiti najbolji odgovorSmijehNevinašce

cekaj malo nikad ga nije palio dobio ga je na poklon,a fali mu kontroler i napajanje hmmm....sad to slanje ti njemu on tebi na povjerenje tako sam ja napravio i sve je dobro proslo jer ako on tebe zaj... to ti je kazneno djeli projevare i zbog toga se moze u zatvor tako da se ne brines zbog toga da ce te prevarit :)

Robi
16 godina
neaktivan

daj covjece ne spamaj koristi tipku urediViče 3 poruke u 30 minuta

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
atiHD kaže...

ja sam updateo software i jednostavno spoio vebaimov externi HDD od 250gb preko usba i ja mogu koristit totalni kapacitet memorije 

stvarno?jel ko jos moze ovo potvrditi?

15 godina
neaktivan
atiHD kaže...
Toni93 kaže...
atiHD kaže...

Svakako da mozes ja koristim externi HDD od 250 gb od verbatina i sve radi savrseno 

kako si to uradio.opisi malo ili daj link

Ako imaš Jtag onda uredu.

Može neka slika 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 20:06 (AFK).
15 godina
neaktivan

stavit cu sliku samo da popravim fotic, znam da je malo off topic ali ako oce ko na xbox live da se malo igramo ajde bar netko znam da vas ima 

Robi
15 godina
protjeran

sto se tice kvarljivosti kakva je falcon ploca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nemoj to kupovati malo bolje stoji nego xenon i zypher

15 godina
neaktivan

evo stigao mi jucer VGA/Audio kabel sa ebaya ... jos sljedeci tjedan konzolu upiknuti :)

jos imam sanse da ubodem polovnu ... arcade, 20gb hard, modificiran, 2 gamepada, sva oprema za 1600kn ili elite 120gb, sva oprema, ne modificiran takodjer 1600kn :D

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 18:51 (rebelsy).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

evo stigao mi jucer VGA/Audio kabel sa ebaya ... jos sljedeci tjedan konzolu upiknuti :)

jos imam sanse da ubodem polovnu ... arcade, 20gb hard, modificiran, 2 gamepada, sva oprema za 1600kn ili elite 120gb, sva oprema, ne modificiran takodjer 1600kn :D

Ja bi uzeo arcade

15 godina
neaktivan

i ja bi .. ali obadvije su konzole rezervirane .. ako neko odustane onda je moja jedna od te dvije ;)

EDIT: evo ovome za elite 120gb neko odustao .. i konzola je moja Smijeh

EDIT2: ako cu igre instalirati na hard (one igre :D) je li toliko bitno kakav je DVD DL ... kazu svi da je verbatim najbolji a tu kod mene ima samo traxdata ... ali mislim da to nece igrati veliku ulogu jer igru moram samo instalirati na hard i to je to ... zar ne? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 23:13 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e da cito sam negdje da ima neki steajth mode za xbox live da te ne mogu probit da imas hackanu konzolu e pa sad me zanima da li neko zna nesto o tome??...

Robi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
atiHD kaže...

e da cito sam negdje da ima neki steajth mode za xbox live da te ne mogu probit da imas hackanu konzolu e pa sad me zanima da li neko zna nesto o tome??...

Ima ali ti onda sve igre koje igraš moraju biti steltane ss2 ako ti jedna nije onda gotovo

17 godina

Da li je kvaliteta slike tj grafika bolja ili losija na xboxu 360 kad se igra na pc monitoru ili na full hd tvu

govorim o 24" monitoru, trenutno igram na tvu preko hdmi kabla, ako cu prebacit na monitor morat cu se spojit kompozitnim kabelom koliko cu losiju sliku dobit?

danny ima iskustva sa time pa nek odogovori ili neko ko ima iskustva sa istim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam igrao na HD telki, al da, vjerojatno će biti nešto malo lošije zbog kvalitete prikaza slike tv/monitor, inače ne.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 10:27 (Danny_HR).
17 godina
Danny_HR kaže...

Nisam igrao na HD telki, al da, vjerojatno će biti nešto malo lošije zbog kvalitete prikaza slike tv/monitor, inače ne.

a citam malo ima velike razlike npr....

1920 x 1200 monitor kakav ja imam bas nije preporucljiv- kao sta znamo njegova nativna rezolucija je bas ta koju sam spomenuo..

xbox daje prikaz slike 13xx x 7xx ? i to je max prikaz mozda cak daje i manje posto ce biti spajan vga kabelom..

cisto je dovoljno da stavis tu rezoluciju na taj monitor pa vidim kak sve izgleda uzasno..

hm skeptican sam, jer znam da postoji razlika izmedu vga i dvi kabla i primjetna je ne bas tolko al se vidi... sve me strah kaj bi se desilo.. a k norcu

15 godina
neaktivan

hoce mi na 20'' monitoru slika biti dobra (16:10) .. nece biti nikakvih crnih crta (sastrane ili gore) ?

evo on igra na 19'' Flatronu 16:10 i nema nikakvih crnih crta ... nadam se da ce tako biti i kod mene

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 11:28 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

hoce mi na 20'' monitoru slika biti dobra (16:10) .. nece biti nikakvih crnih crta (sastrane ili gore) ?

evo on igra na 19'' Flatronu 16:10 i nema nikakvih crnih crta ... nadam se da ce tako biti i kod mene

Ovisi o rezoluciji koju staviš.

Ja imam 16:10 monitor, i ako koristim 1680:1050 onda imam te crte. Sve ovisi o tome koju rezoluciju staviš.

15 godina
neaktivan

a meni na mom monitoru je najveca rezolucija 1680x1050 ... ima kakva manja a da nema tih crta?

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 12:12 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ima, al onda ti je slika puno ružnija.

LCD monitor najbolju sliku pruža sa svojom nativnom rezolucijom. Te crte gore i dolje ni ne primijetiš.
15 godina
neaktivan

ja sam pobo i slika nije toliko losja,je da je malo mutnija i malo su boje bljede kad igas na monitoru ali je podnosljivo,naviknes se brzo

Robi
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

a meni na mom monitoru je najveca rezolucija 1680x1050 ... ima kakva manja a da nema tih crta?

zato sam ti reko da ti monitor mora bit 16:9 zbog tih crta goreBelji se

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice