al usb ti je flash memorija nzn koju ces brzinu imat trebas negdje provjerit jel flash i drive velika razlika
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a kaj se ovog tice to fakat zavisi o svemu zivome od hdd-a do diska igre
odprilike minut,dva, tri, pet, deset, pedeset minuta?
jesu li sigurni ovi diskovi s ebay-a?za 400 kn hdd od 250 gb
a zavisi od igre jel ne intaliraju sve jednako sadrzaja al evo nesto okvirno igra na dl dvdu oko 10min
momci jel moguce slusat muziku , gledat trailere od igara , filmova na xbox live a da je besplatno.. mislim onu silver metodu?
momci jel moguce slusat muziku , gledat trailere od igara , filmova na xbox live a da je besplatno.. mislim onu silver metodu?
pa silver račun je besplatan, tak da možeš (nemam iskustva sa time, ali odgovorio sam kako piše na 1. stranici ove teme)
a kaj se ovog tice to fakat zavisi o svemu zivome od hdd-a do diska igre
odprilike minut,dva, tri, pet, deset, pedeset minuta?
jesu li sigurni ovi diskovi s ebay-a?za 400 kn hdd od 250 gb
10 minuta više manje neke prosječe igre RDR mafia 2
Pozdrav, imam jedno pitanje, imam neki dogovor da zamijenim
-PSP - 1004, modificiran, USB, 1gb
-xbox 360 - jasper, napajanje, bez joistica,bez TV kabla, nezna dali iam HDD()
Dali se isplati uzeti taj Xbox za zamijenu za PSP mislim cijenovno, a ni PSP nisam palio neko vrijene
Kaže da ga nije nikada palio pošto ga je dobio na poklon, da mu samo skuplj prašinu.
Idali preko pošte ide ono da je njemu pošaljem, a on poštaru da konzolu (u kutiji), ili to preko city expresa, ili neki treči način, nikada nisam radio pa pitam.
Znam da nije čisto Xbox pitanje, ali tu mogu dobiti najbolji odgovor
Svakako da mozes ja koristim externi HDD od 250 gb od verbatina i sve radi savrseno
kako si to uradio.opisi malo ili daj link
ja sam updateo software i jednostavno spoio vebaimov externi HDD od 250gb preko usba i ja mogu koristit totalni kapacitet memorije
e da imam jedno pitanje zanima me sta je to stelath mode, cito sam negdje da je to da mogu igrat igrice na xbox live a da ne dobijem ban(ispravite me ako grijesim)
Pozdrav, imam jedno pitanje, imam neki dogovor da zamijenim
-PSP - 1004, modificiran, USB, 1gb
-xbox 360 - jasper, napajanje, bez joistica,bez TV kabla, nezna dali iam HDD()
Dali se isplati uzeti taj Xbox za zamijenu za PSP mislim cijenovno, a ni PSP nisam palio neko vrijene
Kaže da ga nije nikada palio pošto ga je dobio na poklon, da mu samo skuplj prašinu.
Idali preko pošte ide ono da je njemu pošaljem, a on poštaru da konzolu (u kutiji), ili to preko city expresa, ili neki treči način, nikada nisam radio pa pitam.
Znam da nije čisto Xbox pitanje, ali tu mogu dobiti najbolji odgovor
cekaj malo nikad ga nije palio dobio ga je na poklon,a fali mu kontroler i napajanje hmmm....sad to slanje ti njemu on tebi na povjerenje tako sam ja napravio i sve je dobro proslo jer ako on tebe zaj... to ti je kazneno djeli projevare i zbog toga se moze u zatvor tako da se ne brines zbog toga da ce te prevarit :)
daj covjece ne spamaj koristi tipku uredi 3 poruke u 30 minuta
ja sam updateo software i jednostavno spoio vebaimov externi HDD od 250gb preko usba i ja mogu koristit totalni kapacitet memorije
stvarno?jel ko jos moze ovo potvrditi?
Svakako da mozes ja koristim externi HDD od 250 gb od verbatina i sve radi savrseno
kako si to uradio.opisi malo ili daj link
Ako imaš Jtag onda uredu.
Može neka slika
stavit cu sliku samo da popravim fotic, znam da je malo off topic ali ako oce ko na xbox live da se malo igramo ajde bar netko znam da vas ima
sto se tice kvarljivosti kakva je falcon ploca?
nemoj to kupovati malo bolje stoji nego xenon i zypher
evo stigao mi jucer VGA/Audio kabel sa ebaya ... jos sljedeci tjedan konzolu upiknuti :)
jos imam sanse da ubodem polovnu ... arcade, 20gb hard, modificiran, 2 gamepada, sva oprema za 1600kn ili elite 120gb, sva oprema, ne modificiran takodjer 1600kn :D
evo stigao mi jucer VGA/Audio kabel sa ebaya ... jos sljedeci tjedan konzolu upiknuti :)
jos imam sanse da ubodem polovnu ... arcade, 20gb hard, modificiran, 2 gamepada, sva oprema za 1600kn ili elite 120gb, sva oprema, ne modificiran takodjer 1600kn :D
Ja bi uzeo arcade
i ja bi .. ali obadvije su konzole rezervirane .. ako neko odustane onda je moja jedna od te dvije ;)
EDIT: evo ovome za elite 120gb neko odustao .. i konzola je moja
EDIT2: ako cu igre instalirati na hard (one igre :D) je li toliko bitno kakav je DVD DL ... kazu svi da je verbatim najbolji a tu kod mene ima samo traxdata ... ali mislim da to nece igrati veliku ulogu jer igru moram samo instalirati na hard i to je to ... zar ne?
e da cito sam negdje da ima neki steajth mode za xbox live da te ne mogu probit da imas hackanu konzolu e pa sad me zanima da li neko zna nesto o tome??...
e da cito sam negdje da ima neki steajth mode za xbox live da te ne mogu probit da imas hackanu konzolu e pa sad me zanima da li neko zna nesto o tome??...
Ima ali ti onda sve igre koje igraš moraju biti steltane ss2 ako ti jedna nije onda gotovo
Da li je kvaliteta slike tj grafika bolja ili losija na xboxu 360 kad se igra na pc monitoru ili na full hd tvu
govorim o 24" monitoru, trenutno igram na tvu preko hdmi kabla, ako cu prebacit na monitor morat cu se spojit kompozitnim kabelom koliko cu losiju sliku dobit?
danny ima iskustva sa time pa nek odogovori ili neko ko ima iskustva sa istim?
Nisam igrao na HD telki, al da, vjerojatno će biti nešto malo lošije zbog kvalitete prikaza slike tv/monitor, inače ne.
Nisam igrao na HD telki, al da, vjerojatno će biti nešto malo lošije zbog kvalitete prikaza slike tv/monitor, inače ne.
a citam malo ima velike razlike npr....
1920 x 1200 monitor kakav ja imam bas nije preporucljiv- kao sta znamo njegova nativna rezolucija je bas ta koju sam spomenuo..
xbox daje prikaz slike 13xx x 7xx ? i to je max prikaz mozda cak daje i manje posto ce biti spajan vga kabelom..
cisto je dovoljno da stavis tu rezoluciju na taj monitor pa vidim kak sve izgleda uzasno..
hm skeptican sam, jer znam da postoji razlika izmedu vga i dvi kabla i primjetna je ne bas tolko al se vidi... sve me strah kaj bi se desilo.. a k norcu
hoce mi na 20'' monitoru slika biti dobra (16:10) .. nece biti nikakvih crnih crta (sastrane ili gore) ?
evo on igra na 19'' Flatronu 16:10 i nema nikakvih crnih crta ... nadam se da ce tako biti i kod mene
Ovisi o rezoluciji koju staviš.
Ja imam 16:10 monitor, i ako koristim 1680:1050 onda imam te crte. Sve ovisi o tome koju rezoluciju staviš.
a meni na mom monitoru je najveca rezolucija 1680x1050 ... ima kakva manja a da nema tih crta?
LCD monitor najbolju sliku pruža sa svojom nativnom rezolucijom. Te crte gore i dolje ni ne primijetiš.
ja sam pobo i slika nije toliko losja,je da je malo mutnija i malo su boje bljede kad igas na monitoru ali je podnosljivo,naviknes se brzo
a meni na mom monitoru je najveca rezolucija 1680x1050 ... ima kakva manja a da nema tih crta?
zato sam ti reko da ti monitor mora bit 16:9 zbog tih crta gore