Što kupiti - Xbox 360 ili PlayStation 3?

poruka: 3.099
|
čitano: 914.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Što kupiti - Xbox ili PlayStation 3?

Ma ja cekam cip i itekako se isplati. Davati 600 kuna za SP igre nije normalno ili je, ali samo ako imas para na bacanje. Nije mi problem cekati, cekao sam ovoliko dugo od izlaska mogu izdzati sigurno jos godinu/dvije. Ako ne izadje tada onda cu po**zdit i uzeti oriđiđi hehe

Ma moja preporuka je ps3 zbog vise ekskluziva MGS 4, Uncharted 1 i 2, Infamous, FF XIII, God of War III, Killzone 2, Tekken 6, Ressistence Fall of men 1 i 2, Heavenly Sword, Gran Turismo 5. Ovo je popis koji bi ja nabavio i sto mislim da se isplati ;D

Xbox ima samo gears of war, zapravo nema niti to posto je na pc-u. Mislim da bi mogla i dvojka uskoro na pc ^^

This is usually the part where people start screaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Što kupiti - Xbox ili PlayStation 3?
Sylar kaže...

Davati 600 kuna za SP igre nije normalno ili je, ali samo ako imas para na bacanje. Nije mi problem cekati, cekao sam ovoliko dugo od izlaska mogu izdzati sigurno jos godinu/dvije. Ako ne izadje tada onda cu po**zdit i uzeti oriđiđi hehe

Ako imaš kreditnu karticu možeš slobodno online kupovat igre za 250-300kn (čak i jeftinije). Lijepo ti dostave na kućnu adresu, nema traženja igri po svim živim dućanima i da te još oderu ko zeca.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
protjeran
Sylar kaže...

Ma ja cekam cip i itekako se isplati. Davati 600 kuna za SP igre nije normalno ili je, ali samo ako imas para na bacanje. Nije mi problem cekati, cekao sam ovoliko dugo od izlaska mogu izdzati sigurno jos godinu/dvije. Ako ne izadje tada onda cu po**zdit i uzeti oriđiđi hehe

Ma moja preporuka je ps3 zbog vise ekskluziva MGS 4, Uncharted 1 i 2, Infamous, FF XIII, God of War III, Killzone 2, Tekken 6, Ressistence Fall of men 1 i 2, Heavenly Sword, Gran Turismo 5. Ovo je popis koji bi ja nabavio i sto mislim da se isplati ;D

Xbox ima samo gears of war, zapravo nema niti to posto je na pc-u. Mislim da bi mogla i dvojka uskoro na pc ^^

ma kakav chip kakve gluposti kupis igru ko posten covjek za 200 kn a ne kad imas doma 100 igra i neznas kaj bi igro a i ko ce ti to przit moro bi kupit blue ray drive sam da bi mogo przit igre za ps3

razmisljam o kupnji slima ali nikako ne razmisljam ni o xboxu ni o nikakvom chipu

:D be happy i da treba delat
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Sylar kaže...

Ma moja preporuka je ps3 zbog vise ekskluziva

Ne razumijem to razmišljanje. Postoji možda desetak ps3 ekskluziva, na xboxu ih zapravo ni nema, ali xbox ima sigurno stotinjak igara koje su još dostupne na PC ali nisu na ps3, po toj logici, u dvoboju ekskluziva (baš pravih) ps3 vodi (ali to ne služi ničemu da se ku_čiš okolo da igraš ekskluzivu), ali u dvoboju tih dvaju konzola koja ima više igara koje ova druga nema tu xbox uvjerljivo vodi, a meni je to ista stvar kao da je i ekskluziva.

Ne kuzim ja tebe. Razlog zasto bi uzeo ps3 nije da se kurcim nego da odigram zeljene naslove koji mi nisu dostupni na pc-u. Sam si rekao da su xbox naslovi dostupni na pc-u cemu onda uzimati konzolu koja ima sve sto ja vec imam!?

I dalje stojim pri tome da se vise isplati uzeti ps3, ako hoces igrati xbox igre odi malo po forumima i slozi si neku solidnu konfu i playay brate,

“Let’s put a smile on that face!”
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Ma ne, stoji da je bolje uzeti ps3 zbog ekskluziva ako baš te igre želiš igrati, ali ima ljudi koje ne zanima PC gaming, nego samo neka konzola. U tom smislu, kažem, xbox (ako nisi baš zapeo za neku ps3 ekskluzivu) je puno bolji izbor jer nudi sve što nude PC i ps3 (izuzev tih desetak ekskluziva) plus stotinjak igara koje ps3 ne nudi.

Dobro to je, ako netko samo hakla na konzolama onda je bolje xbox zbog vise naslova. Mada gubitak MGS4 uff ne bi to mogao podnijeti hehe

“Let’s put a smile on that face!”
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sylar kaže...
M_dipl. kaže...

Ma ne, stoji da je bolje uzeti ps3 zbog ekskluziva ako baš te igre želiš igrati, ali ima ljudi koje ne zanima PC gaming, nego samo neka konzola. U tom smislu, kažem, xbox (ako nisi baš zapeo za neku ps3 ekskluzivu) je puno bolji izbor jer nudi sve što nude PC i ps3 (izuzev tih desetak ekskluziva) plus stotinjak igara koje ps3 ne nudi.

Dobro to je, ako netko samo hakla na konzolama onda je bolje xbox zbog vise naslova. Mada gubitak MGS4 uff ne bi to mogao podnijeti hehe

ja nebi mogao podnjet gubitak gran turisma ... zbog njega cu i kupit ps3 (naravno ima tu i jos ali on je najjaci)

:D be happy i da treba delat
17 godina
neaktivan

Malo u samu srž teme.

Zanimljiv i objektivan usporedni test PS3 i Xboxa kao kućnog media centra.

http://thegoozexreport.blogspot.com/2009/09/360-vs-ps3-which-offers-better-home.html

I isto njegov tekst, koja konzola nudi bolje online iskustvo.

http://thegoozexreport.blogspot.com/2009/09/360-vs-ps3-which-offers-better-online.html

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 10:01 (Danny_HR).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

jer zna tko kako skidati igre besplatno preko interneta bez ikakvog placanja...ja imam super PC pa nebi xbox a za xbox sam nasao gdje skidati igre www.xbox360iso.com...jer zna netko za ps3 ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

PS3 ni nema falše igre, samo orginal, pa gdje ti živiš čovječe?!

Što se tiče onog za skidanje igara za PC ništa ti neću reć, osim tvoj kompa je uvijek tu.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 23:03 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sylar kaže...

Od svih nabrojanih jedino je MGS4 jak naslov. Killzone 2 nije ništa posebno (osim eventualno fizike), Uncharted je grafički prelijepa kopija Tomb Raidera, inFamous nije ništa što već nije viđeno, Resistance je samo (manje-više) generički FPS (moglo bi se X360 dodati i Halo 3 i Halo 3: ODST ako se to već uvrštava). O ljubiteljima Gran Turisma ne bih...

I što je najbolje, FF XIII i Tekken 6 uopće nisu ekskluzive.

Uglavnom, famu oko PS3 ekskluziva održavaju isključivo PS fanboi koji se ne mogu pomiriti da je zadnji...

Sylar kaže...

Ne kuzim ja tebe. Razlog zasto bi uzeo ps3 nije da se kurcim nego da odigram zeljene naslove koji mi nisu dostupni na pc-u. Sam si rekao da su xbox naslovi dostupni na pc-u cemu onda uzimati konzolu koja ima sve sto ja vec imam!?

I dalje stojim pri tome da se vise isplati uzeti ps3, ako hoces igrati xbox igre odi malo po forumima i slozi si neku solidnu konfu i playay brate,

Pa, ako te lože ekskluzive, onda uzimaš PS3 isključivo zbog kurčenja. X360 ima dobar dio naslova koje su "ekskluzivne na konzolama" jer su istodobno "MS ekskluzive" (X360 i Windowsi). Prednost X360 pred PC-om je još 5 godina životnog ciklusa, teško da će jedna "solidna" konfa toliko izdržati (osim ako pod solidnu smatraš onu za koju se može kupiti i PS3 i X360 i LCD televizor), te optimiziranost igara (nešto što će biti teško na PC-u savršeno napraviti).

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2009 10:53 (Elk Cloner).
16 godina
neaktivan
Sylar kaže...

Da kupis ovih 11 igara sta si ti nabrojao mogao bi si kupiti jos 2 PS3-a.

17 godina
neaktivan

mene zanima mogu li kupiti igru preko neta u (SAD-u) i da mi je posalju "brodom" vamo tj da platim cca 50$...bez ikakvih naknadnih pristojbi....jer igre za ps3 su preskupe kod nas...

-sto se tice teme ps3/xbox...za mene su potpuno jednake koznole(sada)...posto cu konzolu kupiti zbog HITOVA poput BAD COMPANY,GTA IV(pre jak za PC),GT5...izabrat cu PS3 jer imam staru ps1 koja jos radi,a kupljena je prije 10god...a citao sam da novi Ps..tj 4...nece izac prije 2014,'15

...a xbox ce se tada zvati "xbox 720"...

a konzolu kupujem zbog toga sto je PC veliko sra*je...svako 2 god treba ti novi...s tim da ti trebaju oriđiđi igre za online play...a ne isplati se...

3200+2.01 1024 DDR1 ATI Radeon x1950GT
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 19:09 (Dalmatinac).
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Dalmatinac kaže...

mene zanima mogu li kupiti igru preko neta u (SAD-u) i da mi je posalju "brodom" vamo tj da platim cca 50$...bez ikakvih naknadnih pristojbi....jer igre za ps3 su preskupe kod nas...

-sto se tice teme ps3/xbox...za mene su potpuno jednake koznole(sada)...posto cu konzolu kupiti zbog HITOVA poput BAD COMPANY,GTA IV(pre jak za PC),GT5...izabrat cu PS3 jer imam staru ps1 koja jos radi,a kupljena je prije 10god...a citao sam da novi Ps..tj 4...nece izac prije 2014,'15

a konzolu kupujem zbog toga sto je PC veliko sra*je...svako 2 god treba ti novi...s tim da ti trebaju oriđiđi igre za online play...a ne isplati se...

Evo. Provjereno.

možeš bez problema kupiti igru bilo gdje u svijetu jer SONY je ukinuo regionalne kodove za igre

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dalmatinac kaže...

zabrat cu PS3 jer imam staru ps1 koja jos radi,a kupljena je prije 10god...a citao sam da novi Ps..tj 4...nece izac prije 2014,'15

Novi Xbox neće još najmanje 5 godina. Od konzola na skoro obnavljanje će (po procjenama) jedino Wii (Yoichi Wada iz Square Enixa veli da će to biti 2011., a to je godina kojom barata većina medija).

17 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...
Dalmatinac kaže...

zabrat cu PS3 jer imam staru ps1 koja jos radi,a kupljena je prije 10god...a citao sam da novi Ps..tj 4...nece izac prije 2014,'15

Novi Xbox neće još najmanje 5 godina. Od konzola na skoro obnavljanje će (po procjenama) jedino Wii (Yoichi Wada iz Square Enixa veli da će to biti 2011., a to je godina kojom barata većina medija).

ok..nisam zna...ali znam da xbox arcade nemoze pokrenit gta iv bez hdd-a...laga...mozda ga nece mjenjati ali mislim da ce trebati "pomoc" prije tih 5 god.

17 godina
neaktivan
Dalmatinac kaže...
Elk Cloner kaže...
Dalmatinac kaže...

ok..nisam zna...ali znam da xbox arcade nemoze pokrenit gta iv bez hdd-a...laga...mozda ga nece mjenjati ali mislim da ce trebati "pomoc" prije tih 5 god.

Sigurno će trebati pomoć - ako igre i dalje budu ovako rasle (veličinom) DL DVD više neće biti dovoljan. Blu-ray izgleda kao poželjna opcija

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 20:12 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Dalmatinac kaže...

Evo. Provjereno.

nasao sam to...vidio sam tamo i neke PS3ice,vrlo jeftine ali ih ne mogu slati...pa me zanima ima li koja koja salje i ps3ce...tj. predmete teze od 1kg..u druge zemlje...

na tome linku sam nasao ps3 sa 3 odlicne igre za cca 2200kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dalmatinac kaže...

Dakle može, samo je problem brzine DVD-a (ništa čudno, vjerojatno su dosta iskompresirali, ipak je poprilično velika igra u smislu broja detalja). No, Arcade nema HDD, dakle, problem je jednostavno riješiti.

Kad smo već kod GTA IV i problema kod pokretanja, veći su kod PS3-a jer se događalo da se optički pogon uništi korištenjem (nakon smrzavanja i ponovnog pokretanja Blu-Ray više ne bi radio).

16 godina
neaktivan

OK, imam jedno pitanje koje si već dugo vremena postavljam, i nadam se da neću dobiti ban. Radi se i o Lockerzu, ali mislim da je bolje ovdje pitati...

Što uzeti danas; XBOX 360 Elite ili PS3 Slim? Nije pitanje samo golih performansi,već i igara. Problem mi je i piratski čip za Ps3, kojeg nema (ne da bih htio sve igre imat pirate ali čisto da nemam 2 igre, poslije ionako planiram uvijek kupiti softver ako mi se svidi)...

Zanima me: Isplati li se više uzeti oboje (XBOX 360 i PS3 Slim) ili uzeti ps3 slim pa onda i 7 igara za njega? ili čekati čip za ps3 slim?

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RoyalBlood kaže...

OK, imam jedno pitanje koje si već dugo vremena postavljam, i nadam se da neću dobiti ban. Radi se i o Lockerzu, ali mislim da je bolje ovdje pitati...

Što uzeti danas; XBOX 360 Elite ili PS3 Slim? Nije pitanje samo golih performansi,već i igara. Problem mi je i piratski čip za Ps3, kojeg nema (ne da bih htio sve igre imat pirate ali čisto da nemam 2 igre, poslije ionako planiram uvijek kupiti softver ako mi se svidi)...

Zanima me: Isplati li se više uzeti oboje (XBOX 360 i PS3 Slim) ili uzeti ps3 slim pa onda i 7 igara za njega? ili čekati čip za ps3 slim?

Ne isplati ti se čekati čip za slim. Jer ti svejedno treba još i Blue-ray pržilica, a i prazni blue-ray mediji nisu još jeftini.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

jesi uspija ista uzet od lockerza?

Moj LOCKERZ tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=XbKPNuLjsUg
15 godina
neaktivan

bolje kupit PS3Viče

16 godina
neaktivan

Ma nije pitanje samo lockerza, razmišljam i inače o tome, lockerz bi bio samo plus...

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja za ovaj božić dobivam ili konzolu ili neki touch screen mobitel

e sad me zanima ako se odlucim za konzolu KOJU?!ps3 slim ili xbox 360

Ps3 me više privlaci zbog blockbuster igara koje ce ubrzo doci samo za njega ali me odbija zbog cijene i preskupih igara(originalnih,a nema chipa)Ps3 slim cijena se krece od 2300 do 2700 kn (120GB)

Sad imam pitanje za xbox koja je razlika imeđu arcade i elite?

Xbox me privlaci je arcade dođe 1800kn ali kad bi ga cipirao cijena bi dosl na isto al bi onda mogao igrati kopije,ali ponovno ali u mom gradu nemam gdje kupiti kopije dok ne znam kako to funkcionira skidanje igara za xbox preko interneta(mogu li igru spržiti na dvd i onda u xbox neznam)

Jos Ps3 ima besplatno igranje online ,a xbox live se placa oko 50 dolara.

PC imam i to dobar pa ne znam jel mi se opce isplati uzimat konzolu.

E sad da malo skrenem s teme ja ako cu kupovati mobitel kupio bi neki touch screen,dobra kamera,jednostavan za surfanje(a da nije iphone).

Eto zanima me i sto bi vi kupili i zasto.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
riboo kaže...

Xbox me privlaci je arcade dođe 1800kn ali kad bi ga cipirao cijena bi dosl na isto al bi onda mogao igrati kopije,ali ponovno ali u mom gradu nemam gdje kupiti kopije dok ne znam kako to funkcionira skidanje igara za xbox preko interneta(mogu li igru spržiti na dvd i onda u xbox neznam)

Možeš ih skidati sa interneta i pržiti (isti je princip kao prženje PS1 igara), i možeš ih igrati preko xbox live-a ali na svoju odgovornost

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
15 godina
neaktivan
riboo kaže...

Ja za ovaj božić dobivam ili konzolu ili neki touch screen mobitel

e sad me zanima ako se odlucim za konzolu KOJU?!ps3 slim ili xbox 360

Ps3 me više privlaci zbog blockbuster igara koje ce ubrzo doci samo za njega ali me odbija zbog cijene i preskupih igara(originalnih,a nema chipa)Ps3 slim cijena se krece od 2300 do 2700 kn (120GB)

Sad imam pitanje za xbox koja je razlika imeđu arcade i elite?

Jos Ps3 ima besplatno igranje online ,a xbox live se placa oko 50 dolara.

PC imam i to dobar pa ne znam jel mi se opce isplati uzimat konzolu.

E sad da malo skrenem s teme ja ako cu kupovati mobitel kupio bi neki touch screen,dobra kamera,jednostavan za surfanje(a da nije iphone).

Eto zanima me i sto bi vi kupili i zasto.

e ja da sam na tvom mjestu uzo bi ps3 ja ga imam i super je grafika i sve

17 godina
neaktivan

Ovako...

Xbox - ima kvalitetniji online servis, ne košta 50$ ne znam di si to čuo, cijena je nekih 150 kn na 3 mj. što je skoro pa đaba. Controller za xbox mi je osobno bolji, xbox isto tako ima veći community.

PS3 - besplatan online, nešto bolja grafika, nešto više ekskluziva, bluray čitač.

Obe konzole nude puno, razlike su jedino ove gore nabrojane. Sa ni jednom nećeš pogriješiti. Ja sam odabrao xbox najviše zbog kontrolera.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan

Ja bih kupio xbox 360 zbog toga što ne moraš imati lcd ili plazmu tv i zbog toga što ne moraš uzimati originale za njega jer nemaju svi baš za original ili lcd ili plazmu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bih kupio xbox 360 zbog toga što ne moraš imati lcd ili plazmu tv i zbog toga što ne moraš uzimati originale za njega jer nemaju svi baš za original ili lcd ili plazmu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

PS3 - besplatan online, nešto bolja grafika, nešto više ekskluziva, bluray čitač.

Uvijek jedno te isto. Grafička X360 je jača od one PS3. Kao prednost se pokazuje BluRay, to je i Naughty Dog naveo kao razlog što Uncharted 2 nije moguć na X360 jer nemaju kuda sve podatke smjestiti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice