- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neeeee,
nego kupiš HDMI to DVI i DVI to VGA konverter,
tako da kombinacija bude HDMI iz PSa ide van prema DVIu koji se treba priključit u DVITOVGA coverter i taj VGA ide u monitor koji je VGA (LowQualityImage)...
Da, zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano?
http://cgi.ebay.co.uk/PLAYSTATION-3-PS3-NINTENDO-Wii-VGA-MONITOR-CABLE-LEAD_W0QQitemZ380151707367QQcmdZViewItemQQptZUK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN?hash=item5882ceb6e7&_trksid=p3286.c0.m14
Brzo i jednostavno Xbox 360, jeftiniji, ima čip, a grafika se u većini slučajeva može usporediti sa PS3.
Ja sam svoj Wii spojio na monitor preko TV kartice;) PS3 bi bila steta spojiti tako na digitalni monitor, jer PS3 ima digitalni izlaz, al za prvu ruku, naravno ako imas TV karticu;)
ako nije previse OT,jel bi mi mogao netko objasnit sto je to jasper ploca i firmware iXtreme 1.6(pretpostavljam da je to cip za igranje kopija?
Točno, iXtreme je modifikacija, a Jasper je najnovija ploča koja smanjuje pojavu RROD-a i konzola se manje kvari.
Točno, iXtreme je modifikacija, a Jasper je najnovija ploča koja smanjuje pojavu RROD-a i konzola se manje kvari.
znaci to je pozeljno,a kolko bi dosla ta modifikacija i dali se to moze rec u ducanu da se stavi
i sto je to rrod...znam da je malo oftopic,ali pocinje me privlaciti xbox360 zbog nove gta4 ekspanzije...ugl gta4 igrice^^,naravno i drugih...pa kad se vec pise o ps3 i xbox360 da se i ja malo informiram
Vidio sam u oglasniku modifikaciju za 150 kuna, a ima i u SophosLab kolko sam čuo dobiješ i garanciju za 1000 kuna.
RROD ti je Red Ring of Death iliti tri crvena svijetla. To se događa kada se X360 pregrijava i X360 ti više neće upaliti.
Imaš i na internetu razna riješenja da se to popravi, ali je najsigurnije nositi na popravak.
Vidio sam u oglasniku modifikaciju za 150 kuna, a ima i u SophosLab kolko sam čuo dobiješ i garanciju za 1000 kuna.
RROD ti je Red Ring of Death iliti tri crvena svijetla. To se događa kada se X360 pregrijava i X360 ti više neće upaliti.
Imaš i na internetu razna riješenja da se to popravi, ali je najsigurnije nositi na popravak.
Ja mislim da ti je najsigurnije napravit modifikaciju u Sophoslabu. Jest malo skuplje, ali je i sigurnije zbog garancije. Znači u Spohoslabu ti je X360 premium s modifikacijom i garancijom 3200 kn.
a cemu memorijske kartice,kad se igrice mogu instalirat i sejvat na hard...i ne kuzim takodjer ako xbox360 grebe dvd-ove,zasto si ljudi jednostavno ne instaliraju na hdd?u cem je problem tu?
Zar 360 grebe DVD-ove? Nisam pojma imao... Uglavnom, mem kartice su beskorisne, a kad instaliraš igru na hdd trebaš dvd stavit u drive da prepozna igru i pokrene je.
Što se konkretno x360 vs ps3 teme tiče... Pa nemam pojma, cijene (x360elite i ps3) su tu negdje, jel? Grafika je bolja na ps3, doduše, to debelo ovisi o naslovima (međutim sad i na igrama za obje platforme PS3 ima bolju grafiku - mislim na arkham asylum, ali sigurno ima i drugih). PSN je besplatan. Ps3 igre nemaju region lock. Xbox ima piratluk. Xbox ima bolje ekskluzive (subjektivno) i bolju podršku multiplatform igara (fallout3, gta4, bioshock, virtua fighter 5...). Xbox se kvari. Cijene originala su iste. PS3 ima bluray. Live je bolji od PSN (brže downloadanje i manje laga i xbla). Xbox kontroler je bolji za pucačine i akciju, ps3 je bolji za tuče... Sad će za xbox izać natal što bi moglo biti zanimljivo, al vjerojatno neće :)
Ma nemam pojma, ovisi čiji ste fanboy :) i jedna i druga konzola imaju prednosti i manjke... Ja sam kupio xbox radi boljeg online igranja i nekih ekskluziva i zadovoljan sam, međutim, mislim si možda uzeti ps3 radi toga što nema region locka (blazblue, zašto te nema u europi!?), a ima i odličnih ekskluziva.
Zar 360 grebe DVD-ove? Nisam pojma imao... Uglavnom, mem kartice su beskorisne, a kad instaliraš igru na hdd trebaš dvd stavit u drive da prepozna igru i pokrene je.
Što se konkretno x360 vs ps3 teme tiče... Pa nemam pojma, cijene (x360elite i ps3) su tu negdje, jel? Grafika je bolja na ps3, doduše, to debelo ovisi o naslovima (međutim sad i na igrama za obje platforme PS3 ima bolju grafiku - mislim na arkham asylum, ali sigurno ima i drugih). PSN je besplatan. Ps3 igre nemaju region lock. Xbox ima piratluk. Xbox ima bolje ekskluzive (subjektivno) i bolju podršku multiplatform igara (fallout3, gta4, bioshock, virtua fighter 5...). Xbox se kvari. Cijene originala su iste. PS3 ima bluray. Live je bolji od PSN (brže downloadanje i manje laga i xbla). Xbox kontroler je bolji za pucačine i akciju, ps3 je bolji za tuče... Sad će za xbox izać natal što bi moglo biti zanimljivo, al vjerojatno neće :)
Ma nemam pojma, ovisi čiji ste fanboy :) i jedna i druga konzola imaju prednosti i manjke... Ja sam kupio xbox radi boljeg online igranja i nekih ekskluziva i zadovoljan sam, međutim, mislim si možda uzeti ps3 radi toga što nema region locka (blazblue, zašto te nema u europi!?), a ima i odličnih ekskluziva.
pa neznam sad iz iskustva dal grebe dvdove ali ima ljudi koji su se zalili na to...sad jel se to dogadja na novijim boxovima,neznam
Grafika je bolja na ps3, doduše, to debelo ovisi o naslovima (međutim sad i na igrama za obje platforme PS3 ima bolju grafiku - mislim na arkham asylum, ali sigurno ima i drugih).
Kud baš Batmana za usporedbu našao, nisam baš primijetio da je na PS3 bolja grafika od X360 inačice (ima na gametrailers.com usporedba).
Ja ne vidim apsolutno nikakvu razliku.
http://www.eurogamer.pt/gallery.php?game_id=10313&article_id=689496#anchor
Sve je tamnije i mutnije na PS3 ... ako cemo cjepidlaciti...
Ali igre izgledaju prakticki identicno...
Ono što znam jer vidim, jer sam probao oboje je da u grafici u velikoj većini igara razlike nema.
Baš kao ni u ovom Batmanu. Apsolutno nikakve razlike.
ma ne znam, razlike jesu male i igra izgleda fantastično na obje konzole, ali vide se.
http://www.lazygamer.co.za/xbox-360/batman-arkham-asylum-xbox-360-vs-ps3
evo tu sam vidio usporedne screenove, na ps3 su oštrije sjene. ne znam, meni izgleda malo bolje na ps3, doduše sad čitam da je neki čovo (recenzent) na ignu rekao da je bolja na xboxu, nemam pojma.
bilo kako bilo, mislim da razlika u grafici definitivno nije toliko važan element u odabiru između ove dvije konzole, vjerojatno najvažniji faktori su : exkluzive, online, piratluk/original
Ja nisam vidio da ijedna igra izgleda bolje (pa čak ni isto) na xboxu nego što izgleda na ps3
gametrailers.com, Resident Evil 5 usporedba.
ma ne znam, razlike jesu male i igra izgleda fantastično na obje konzole, ali vide se.
http://www.lazygamer.co.za/xbox-360/batman-arkham-asylum-xbox-360-vs-ps3
evo tu sam vidio usporedne screenove, na ps3 su oštrije sjene. ne znam, meni izgleda malo bolje na ps3, doduše sad čitam da je neki čovo (recenzent) na ignu rekao da je bolja na xboxu, nemam pojma.
bilo kako bilo, mislim da razlika u grafici definitivno nije toliko važan element u odabiru između ove dvije konzole, vjerojatno najvažniji faktori su : exkluzive, online, piratluk/original
Na prvim slikama gdje je prikazan Batman na PS3 verziji nema sjaja na oklopu (trbuh, ruke), dok na Xbox verziji ima.
Na drugoj slici čini mi se da PS3 slika ima malo veći kontrast.
Ništa naročito i skoro pa i da nema razlike.
Inače preferiram PS3 jer sam još sa PS verzijom počeo sa igranjem pa se onda sa PS2 preselio na PC.
Ali u obje generacije (PS i PS2) sam primijetio da se maksimum iz njih tek izvlači negdje pred kraj.
Igre koje kasnije izlaze za konzole postaju sve ljepše što se tiče grafike. Tako da možda možemo očekivati da će PS3 hardwer biti tek malo kasnije potpuno iskorišten. Ali ko zna...
Bez obzira na sve to, igre koje su na PS konzolama npr. MGS serijal, FF serijal, Front Mission, Gran Turismo itd. su dovoljne da svoj glas dadnem Playstationu.
Ne znam, neću se uplitati u hardverske prepirke, samo oću napomenuti jedno, a prilično je važno zbog najveće ekskluzive (dakako i ostalih racing naslova na obje konzole).
Za razliku od Xbox 360 konzole, na PS3-u podržani su G25 i G27 volani.
Tu se još doda GT 5...i stvar je vrlo jasna!
Da ne spominjem FF XIII, Uncharted 2: AT, GoW 3 i meni nekak najdraži, fenomenalni, The Last Guardian!
PS3 naravno, uskoro izlazi i chip
Que sera sera....
Ja nisam vidio da ijedna igra izgleda bolje (pa čak ni isto) na xboxu nego što izgleda na ps3, gledao sam baš sad usporedbu batmana, uvjerljivo je bolja grafika na ps3.
na svakoj igrici je skoro ista grafika, osim sto je na ps3 malo tamnije a na xbox-u svijetlije, i nije istina da u vecini ps3 ima bolju grafiku
Que sera sera....
Od kud ti ta informacija?
Que sera sera....
Od kud ti ta informacija?
Ova informacija ti kruži okolo po internetu, makar koliko ja vidim nije objavljena ni na jednoj važnijoj i pouzdanijoj web-stranici nego većinom kruži po forumima.
Belzar PS3 Modchip
18/08/2009
The Belzar modchip beta 2, has now been sent out to our 50 beta testers, for final bug testing
* Works on all PS3 models
* Works on all PS3 regions (USA, JAP, PAL,)
* Direct Boot of PS3 original, import, and backup (copied) games
* Direct Boot of PS2 original, import, and backup (copied) games
* Supports multi-region Blueray Movie Playback
* Supports multi-region DVD Movie Playback
* No config disc needed - it just works!
* Transparent stealth operation
* Integrates proven belzar Intelligent Code Modifying System
* No awkward USB interface - just insert DVD and play!
* Supportsall upto date titles
* Ultra-low power consumption; does not interfere with normal PS3 operation
* Only 12 wires to solder
* No external PC/laptop needed
* completely upgradeable firmware, via Belzars usb 2.0 interface
Que sera sera....
Da, samo za to ti treba bluray pržilica, odgovarajući mediji i oprost od playstation networka, da ne govorim da će trebati barem 3-4 mjeseca od izlaska chipa (ako se to dogodi) da bi se na netu uopće počele pojavljivati igre. Sve u svemu (za vas koji razmišljate o tome) mislim da se ne isplati...
Mislim da se nama ne isplati jer ako taj čip postane stvarnost naši će oderat cijenu da je jeftinije kupiti 100 originala :)
Uglavnom ne vjerujem da (i ako postoji) će trebati 4 mjeseca da se počnu pojavljivat igre. Scena je zahebana stvar na kojoj svi žele biti prvi :)
A što se tiče blu-ray pržilice i diskova - vjerojatno će se moći i kopirati igra na HDD, ali 2 blu-raya imaju 100GB a disk od PS3 120GB. Nije nešto, ali bolje išta nego ništa
A kaj su sve igre za PS3 na blue-rayu ili ih ima i na DVD9?
Iskreno nemam pojma, ali sigurno je da sve igre ne zauzimaju cijeli blu-ray disk (50GB).
Sve su na blu rayu.
Ja bi kupio xbox prevenstveno radi toga jer je jefti niji i nema taj bluray, a i čini mi se da ima i čip, a najrađe bi wii jer je zabavan i ima čip, a grafika me ne muči što je slabija.
nemoras kupit cip mozes ga modificirat softwareom.(to mozes uciniti sam ili platiti 150kn da ti to oni, frend mi naime ima pa znam)