Uh, što bih dao da mogu opet to prvi put odigrati. Nikak da padne cijena na PCu pa da kupim i još jednom zaigram.
Uh, što bih dao da mogu opet to prvi put odigrati. Nikak da padne cijena na PCu pa da kupim i još jednom zaigram.
Ja sam sa DS2 "skratio" vrijeme sa kojih 120 sati.
Vidim izašao i novi Ace Combat. Čovječe, baš dobra gaming jesen. I još uskoro izlazi Arc Raiders veliki update.
Vidim izašao i novi Ace Combat. Čovječe, baš dobra gaming jesen. I još uskoro izlazi Arc Raiders veliki update.
Arc Ridersu nema spasa. Razjebali igru dodvoravanjima u vidu PvP vs PvE. Sve puno hakera. Igra nema doslovno nikakav cilj niti svrhu igranja nakon zavrsetka ''price''. Onaj reset je najveca glupost ikad. Pogotovo kad te tjera ponovno radit sve questove.
Ja igram na PS5 i nemam problema sa cheaterima. Full sa PVE igrač sa povremenim izletima u PVP kada igram u paru. Igra je i dalje živa sa dovoljno igrača, već šest mjeseci su priče kako je igra umrla ili samo što nije.
Da znam nakon što prođem, da ću provesti još sate i sate igrajući kao nekoć davno na PS1 i 2, uzeo bih palicu bez razmišljanja. Oduvijek sam htio probati AC sa palicom, al si ne mogu opravdati cijenu.
Ja igram na PS5 i nemam problema sa cheaterima. Full sa PVE igrač sa povremenim izletima u PVP kada igram u paru. Igra je i dalje živa sa dovoljno igrača, već šest mjeseci su priče kako je igra umrla ili samo što nije.
Nije igra umrla. Samo su zakenjali sve kaj su mogli.
Za 110 evra ću ja kupiti pa prodat za 1000 . Hvala
Ako sam napisao da je trenutno najjeftiniji u oglasniku 1000 eura bez diska a da on svog s diskom proda za 110 eura, očito je da se dogodio tipfeler i da je trebalo pisati 1100 eura. Tipkovnica mi šteka na par slova i brojeva i neki put ne skužim da nedostaje broj ili slovo.
Čekao sam ovo, i onda zaboravio da izlazi 
Čini se da će biti sasvim solidno, ima dobre ocijene. Star Wars: Galactic Racer
Mislim da je to fora za blackfriday, da mogu onda staviti cijenu 800-900eur i pisati kako su to najbolje akcije do sada.
Mislim da je to fora za blackfriday, da mogu onda staviti cijenu 800-900eur i pisati kako su to najbolje akcije do sada.
Mislim da toga filma nebuš gledal
Black friday je iza 19.11. tako da ako se pokaže da PS5 pro nije ništa puno bolji u GTA6 mogla bi cijena dobro pasti.
Black friday je iza 19.11. tako da ako se pokaže da PS5 pro nije ništa puno bolji u GTA6 mogla bi cijena dobro pasti.
Možda ali mislim da rockstar i Sony imaju nekakvog asa u rukavu, mislim na grafičke kerefeke i možda 60 fps-a s nekim updateom? Budemo vidjeli, ja sam na običan slim, rabljeni uzeo prije više mjeseci za dobru cijenu jer sam i očekivao kaos ali ovo s Pro verzijom je sad teški scalping.
Nije fora, nema ih nigdje. Bit ce jos gore ako je stvarno bolji performance na Pro nego na obicnom u GTA VI.
Možda ali mislim da rockstar i Sony imaju nekakvog asa u rukavu, mislim na grafičke kerefeke i možda 60 fps-a s nekim updateom? Budemo vidjeli, ja sam na običan slim, rabljeni uzeo prije više mjeseci za dobru cijenu jer sam i očekivao kaos ali ovo s Pro verzijom je sad teški scalping.
mislim da nema teorije za 60 fps-a. jedino bolja grafika vjerojatno, po meni nikako isplativo za razliku u cijeni konzola. da je 60 fpsa u pitanju već bi oni to objavili da još više pojačaju prodaju pro konzole, pa čak i po ovom cijenama.
Cijene ako i padnu, past ce max 100e i to samo za korekciju marketinga.Sve je otislo gore eno RTX 5090 6000e , cak i za stare rtx 3070 ljudi opet traze 300e a za 3080ti 500e..nvme 1tb sada kosta 140-150e a prije se prodavao za 80-90e..
Kada GTA VI izade porast ce potraznja za konzolom jos i vise..Ja sam prije par mjeseci mjenjao gaming pc i5 13600kf/rtx 3070 za ps5+200e nadoplate sada vidim da novi kosta oko 550-600e a PRO je preko 1000e..
Da li odrzavate svoje konzole vi koji imate i da li ste imali problema sa pregrijavanjem neki dan sam uzeo FC27 pa mi tokom matcha izbacivao gresku kao da se konzola pregrijava kada sam ju otvorio imao sam sta i vidjet.
Cijene ako i padnu, past ce max 100e i to samo za korekciju marketinga.Sve je otislo gore eno RTX 5090 6000e , cak i za stare rtx 3070 ljudi opet traze 300e a za 3080ti 500e..nvme 1tb sada kosta 140-150e a prije se prodavao za 80-90e..
Kada GTA VI izade porast ce potraznja za konzolom jos i vise..Ja sam prije par mjeseci mjenjao gaming pc i5 13600kf/rtx 3070 za ps5+200e nadoplate sada vidim da novi kosta oko 550-600e a PRO je preko 1000e..
Da li odrzavate svoje konzole vi koji imate i da li ste imali problema sa pregrijavanjem neki dan sam uzeo FC27 pa mi tokom matcha izbacivao gresku kao da se konzola pregrijava kada sam ju otvorio imao sam sta i vidjet.
Ja sam kupio PS 5 slim polovni i nakon nekog vremena se počela pregrijavati odnio sam je u servis za 50 eur-a zamjenjen tekući metal ( to im je slaba točka ) nakon toga radi super,
Imam i fat model on već godinama radi bez problema.