Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 30.036
|
čitano: 9.254.467
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Sony PlayStation 5
robogo kaže...
Dok ne dođe Control Resonant, kratim vrijeme (napokon) s Death Stranding 2.

Uh, što bih dao da mogu opet to prvi put odigrati. Nikak da padne cijena na PCu pa da kupim i još jednom zaigram.

9 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam sa DS2 "skratio" vrijeme sa kojih 120 sati. 

Vidim izašao i novi Ace Combat. Čovječe, baš dobra gaming jesen. I još uskoro izlazi Arc Raiders veliki update. 

1 0 hvala 0
14 godina
Vandit kaže...

Vidim izašao i novi Ace Combat. Čovječe, baš dobra gaming jesen. I još uskoro izlazi Arc Raiders veliki update. 

Arc Ridersu nema spasa. Razjebali igru dodvoravanjima u vidu PvP vs PvE. Sve puno hakera. Igra nema doslovno nikakav cilj niti svrhu igranja nakon zavrsetka ''price''. Onaj reset je najveca glupost ikad. Pogotovo kad te tjera ponovno radit sve questove.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
9 godina
Sony PlayStation 5

Ja igram na PS5 i nemam problema sa cheaterima. Full sa PVE igrač sa povremenim izletima u PVP kada igram u paru. Igra je i dalje živa sa dovoljno igrača, već šest mjeseci su priče kako je igra umrla ili samo što nije. 

0 0 hvala 0
12 mjeseci
Vandit kaže...

Da znam nakon što prođem, da ću provesti još sate i sate igrajući kao nekoć davno na PS1 i 2, uzeo bih palicu bez razmišljanja. Oduvijek sam htio probati AC sa palicom, al si ne mogu opravdati cijenu.

14 godina
Vandit kaže...

Ja igram na PS5 i nemam problema sa cheaterima. Full sa PVE igrač sa povremenim izletima u PVP kada igram u paru. Igra je i dalje živa sa dovoljno igrača, već šest mjeseci su priče kako je igra umrla ili samo što nije. 

Nije igra umrla. Samo su zakenjali sve kaj su mogli.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice