Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.764
|
čitano: 8.274.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Sony PlayStation 5
antimadridista kaže...

Al meni je nevjerojatno da digitalne igre postoje već 15 godina i svi ih stalno kupuju i sad odjednom prije 2 dana ljudima palo na pamet da vidi vraga to je samo iznajmljivanje i ti to nemaš u fizičkom obliku i to nije tvoje. Gdje ste vi bili zadnjih 15 godina i zašto ste onda ikad kupovali igre u tom formatu?

Tako je jer realno nemaš alternativu, što ne znači da je normalno i poželjno, jer ja ne vidim niti jedan benefit za kupca da ne postoji alternativa i da se više igre ne kupuju, nego rentaju igre za istu cijenu.

Fascinira me branjenje takve politike, jer to se nece/ne zadrzava se samo na igrama.

Znamo da je i prije spomenuti BMW poceo polako isprobavati razne pretplate u svojim modelima, a stvarno mislim da nece proci dugo vremena kada ce rentanje automobila biti jedina opcija i da cemo to rentanje placati puno skuplje nego što sada plaćamo za skupe automobile

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
17 godina
Kant kaže...

Tako je jer realno nemaš alternativu, što ne znači da je normalno i poželjno, jer ja ne vidim niti jedan benefit za kupca da ne postoji alternativa i da se više igre ne kupuju, nego rentaju igre za istu cijenu.

Fascinira me branjenje takve politike, jer to se nece/ne zadrzava se samo na igrama.

Znamo da je i prije spomenuti BMW poceo polako isprobavati razne pretplate u svojim modelima, a stvarno mislim da nece proci dugo vremena kada ce rentanje automobila biti jedina opcija i da cemo to rentanje placati puno skuplje nego što sada plaćamo za skupe automobile

Ja to jedva čekam, samo da postane dostupnije. I još kad će biti samovozeći top bude top. Pozvat ćeš ga, doći će po tebe, platit ćeš rentanje koliko ti treba da te nekud odveze i zaboraviti na njega. Nemaš brige sa ničim, ne treba ti parking, ne treba ti skupa garaža, ne brineš o osiguranju, popravcima, registracijama i ne strepiš jel će te netko skucat i koliko ćeš onda biti bez auta (been there nekoliko puta). 

Ne kužim kako smo odjednom na autima završili, ali to nije ni slično ovome s igrama. Igre su zabava i svi možemo živjeti bez njih. Ima tisuće drugih načina zabave. Za auto nema baš puno alternativa.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:43 (Bitanga).
18 godina
Sony PlayStation 5

Znaš da to nikako ne može biti u tvoju korist? Jer da jest, toga ne bi bilo :))

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Kant kaže...

Znaš da to nikako ne može biti u tvoju korist? Jer da jest, toga ne bi bilo :))

Pa naravno... što je uopće u moju korist kao radno sposobnog čovjeka? Što ti misliš da je u životu u tvoju korist? Misliš da je kupovina auta u salonu u tvoju korist? Čim ga izvezeš si spušio hrpu love.

Radimo da bi dobili plaću i koju ćemo potrošiti na stvari koje nam uglavnom ne trebaju. Ja nemam apsolutno nikakve povlastice u životu tako da sigurno ništa nije u moju korist, barem što se tiče financijske slike.

U moju korist bi jedino bilo da ne kupujem stvari koji mi ne trebaju nego da ih pametnije ulažem, a onda prva stvar koju bih sigurno izbacio bi bile igre i konzole :) Ono što su nam svima starci uvijek govorili, da ne trošimo vrijeme uludo na te gluparije :)

Poruka je uređivana zadnji put danas u 1:45 (Bitanga).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice