Ljudima su maknuli filmove iz digitalne kolekcije, filmoce koje nisu rentali nego platili da im ostanu u digitalnom vlasništvu zauvijek.
Netflix je pretplatnička usluga za koju je opće poznato da da nemaš garancije da će ti film biti uvijek dostupan, niti se oni tako reklamiraju. Čim istekne pretplata - gubiš pravo gledanja. Nema trajnog vlasništva.
Užasna praksa dolazi, u srži usmjerena ptotiv korisnika koji gubi pravo vlasništva i sve je na rentu.
Sad kad ne bude fizičkih igara, mogućnosti jeftinog igranja, vidjet ćeš koliko će te rasprodaje često biti i koliko će se uopće uštediti.
Ja sam na XsX i PS5 uložio početnih 150e na igre i evo već 5 god preko fejs grupe samo radim zamjene, od kako postoji boxnow to je ekstra lagano i jeftino. Digitalnu igru ne možeš zamjeniti, ne možeš prodati i kako je Sony pokazao, ako im iatekne neka licenca ili dogovor sa publisherom igre - jednostavno će je ukloniti.
Edit: samo da nadodam, ghost of yotei sam zamjenio sa likom kojem se igra ekstra svidjela i tražio je tsushimu, javio mu, obavili zamjenu i uštedio 70e koliko je koštala u ps storeu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!