Je.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Nadje se ali rijetko. Par puta godisnje. Evo upravo prije 2tjedna za 650eur novi sa garancijom.
Tu i tamo na amazonu de zna se naci po toj cijeni... nije to nista wooowww...
Jučer išao provjeriti ps+ pretplatu jer mi ja stara pri kraju i bilo je 25% popusta pa je godišnja ispala oko 54€
Života ti ovo s Indiskim bonovima kao u komunizmu da smo. Čekaš dođe i onda smiješ samo par komada kupiti.
Ja baš gledao jutro na amazon.in, nije bilo bonova...
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Probao sam tako i uspio 3x i onda mi je rekao amazon ne može više razbojniće. Namjestio sam si keep-u pa mi je taman danas javila kad su došli od 1000
Probao sam tako i uspio 3x i onda mi je rekao amazon ne može više razbojniće. Namjestio sam si keep-u pa mi je taman danas javila kad su došli od 1000
sad ih bar ima svaki dan..nadam se da ce tako biti i na dalje..jedino steta sto ima samo po 1000 pa moras vise puta kupovati..
Nikad mi nije bilo jasno to pižđenje oko potrebe da je nešto tu i tamo spojeno na net.
Ako se hoćeš odselit u baraku u šumi onda valjda ne nosiš playku sa sobom.
Ja sam najiskrenije mislio da to već i rade.
Kakva glupost, al dobro sony već dugo sam sebi pljuje u usta, stoga me ova bedastoća niti ne čudi.
Koja je točno poanta ovog? Borba protiv raznih sumnjivih načina dijeljenja accountova?
Generalno me ovo ne dira jer moja konzola ionako ne ide "po svijetu".
Eventualno vidim potencijalni problem ako npr. sustav ti javi da moraš u roku tri dana napraviti taj check in, a onda netko hakira Sony pa PSN ne radi 3 tjedna i ne možeš ništa igrati.
Koja je točno poanta ovog? Borba protiv raznih sumnjivih načina dijeljenja accountova?
Generalno me ovo ne dira jer moja konzola ionako ne ide "po svijetu".
Eventualno vidim potencijalni problem ako npr. sustav ti javi da moraš u roku tri dana napraviti taj check in, a onda netko hakira Sony pa PSN ne radi 3 tjedna i ne možeš ništa igrati.
Poanta je ako odem negdje na mj i više dana, da bi onda trebao maltretirati nekoga da dođe potvrditi online sve ono što sam već platio od interneta, konzole pa sve do igre. Eto, jer zašto ne.
Kolko sam ja pohvatio to je zbog jailbreaka PS4. JB-ani PS4 može extractat license file igre.
Znači kupe igru, uzmu licence file (koji je do prije vrijedio zauvijek) - i refundaju igru unutar 14 dana, mislim da ju nesmiju ni pokrenuti. Ali pošto imaju license file imaju i "prava" na igru iako su odradili refund.
Sad je Sony uveo privremenu licencu za novo kupljene igre koja traje 14 dana, ali jednom kad prođe 14 dana i refund se više ne može odraditi, taj privemeni license file se zamjenuje stalnim.
Znači ova provjera se samo vrši jednom u prva 2 tjedna, nakon toga "dobiješ" stalnu licencu.
Poanta je ako odem negdje na mj i više dana, da bi onda trebao maltretirati nekoga da dođe potvrditi online sve ono što sam već platio od interneta, konzole pa sve do igre. Eto, jer zašto ne.
Nešto si pobrkao. Nikoga ne moraš maltretirati.
Nešto si pobrkao. Nikoga ne moraš maltretirati.
Članak je nejasan, ako je 1 time verification preživjet ću, ako ću to morati raditi jednom mjesečno onda ću se radije riješiti konzole.
Članak je nejasan, ako je 1 time verification preživjet ću, ako ću to morati raditi jednom mjesečno onda ću se radije riješiti konzole.
Kliknut ćeš na igru i verificirati će se samo, ako je konzola online.
Ako nisi online, onda ćeš imati problema, i da, riješiš se konzole i problem riješen. Tko je još vidio imati konzolu online.
Kliknut ćeš na igru i verificirati će se samo, ako je konzola online.
Ako nisi online, onda ćeš imati problema, i da, riješiš se konzole i problem riješen. Tko je još vidio imati konzolu online.