Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.588
|
čitano: 7.670.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Sony PlayStation 5
Da li je ovo dobra ponuda, PS5 kupljen u 12/25., T-Com?
Lp
dmati1987
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Je.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
5 0 hvala 1
7 godina
Sony PlayStation 5

Nadje se ali rijetko. Par puta godisnje. Evo upravo prije 2tjedna za 650eur novi sa garancijom.

Tu i tamo na amazonu de zna se naci po toj cijeni... nije to nista wooowww...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2026 0:13 (Junior335).

0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Jučer išao provjeriti ps+ pretplatu jer mi ja stara pri kraju i bilo je 25% popusta pa  je godišnja ispala oko 54€

0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Života ti ovo s Indiskim bonovima kao u komunizmu da smo. Čekaš dođe i onda smiješ samo par komada kupiti. 

2 0 hvala 0
18 godina
Neko ograničenje? Znam da neki imaju da možeš samo jedan bon uzeti, tj staviti u košaricu. Ali to te ne koči da kupiš, staviš novi u košaricu, platiš. I onda samo ponoviš postupak.
Ja baš gledao jutro na amazon.in, nije bilo bonova...
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
17 godina
Pero Dinamit kaže...
Neko ograničenje? Znam da neki imaju da možeš samo jedan bon uzeti, tj staviti u košaricu. Ali to te ne koči da kupiš, staviš novi u košaricu, platiš. I onda samo ponoviš postupak.

Probao sam tako i uspio 3x i onda mi je rekao amazon ne može više razbojniće. Namjestio sam si keep-u pa mi je taman danas javila kad su došli od 1000

15 godina
Gajotres kaže...
Pero Dinamit kaže...

Probao sam tako i uspio 3x i onda mi je rekao amazon ne može više razbojniće. Namjestio sam si keep-u pa mi je taman danas javila kad su došli od 1000

sad ih bar ima svaki dan..nadam se da ce tako biti i na dalje..jedino steta sto ima samo po 1000 pa moras vise puta kupovati..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice