Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.975
|
čitano: 9.067.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Sony PlayStation 5

Kupio sam danas Razer barracuda x sluske, i u igrama kao sto je fortnite mi je zaključano, 3D zvuk...

Jer moguce da ps5 ne prepoznaje ili se mora spojiti na PC da se namjesti ?

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Sony PlayStation 5

Mislim da tribaš prvo u postavkama same konzole upaliti 3d zvuk na slušalicama a tek onda u igrama koje to podržavaju,mislim da to tako ide kod Ps5,provjeri u postavkama zvuka same konzole

18 godina
Meni danas riknule Steelseries Arctis Nova 7P usred igranja A Way Out - jednostavno je nestalo zvuka i nema toga kaj nisam probal da ga vratim - badava.
A prek 3.5mm radi.
Znači vjerojatno riknula baterija.

Otvoril sam ticket kod Steelseriesa, jer sam drito od njih kupil 4/'24
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Upaljeno je , i dalje je u igri kao sivo, da se ne moze aktivirati -.-" 

Nesta sam citao da je nesto to do forta... 

14 godina
razermario kaže...

Pozdrav. 

Dali ima nekih stranica gdje se mogu kupiti key za ps5 igre ? A da nije samo preko njihovog store ? 

I dali se isplati kupiti vr ? 

Naisao sam na stranicu, Eneba i kupio key za EU call of duty bo6 za nekih 45 eura. Dobio sam instant key, upisao na ps5 i evo igra se skida bez problema. 

14 godina

Gledam tu eneba stranicu. Da se nabavit PSN hrvatski key za 46e a bon od 50e. Ako je legit, nije lose.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
14 godina

Ja nisam prije nikako kupovao , do neki dan kad sam uzeo cod bo6. 

Opet kazem dobio instant key , i sve radi uredu.

Jedino je problem taxe sto lupe za hr. 25% na cijenu. 

Super bi bilo kad bi imao nekoga vani, pa da bude kod manje. I imaju i onaj chash back na kupovinu. 

11 godina
Sony PlayStation 5

Ako je netko zainteresiran, prodajem svoju 5icu za 400€, C chassis, još 2 godine garancije. Javite se na PP... Napravit ću i oglas ali tko se javi prije objave oglasa (ne da mi ga se vaditi iz police i slikati), dobije 30€ popusta...

0 3 hvala 0
18 godina
Dva pitanja:

Zbog čega mi se zvuk automatski ne prebaci na slušalice kad iste upalim? Više modela probano.

Više puta mi kod paljenja TV, ili plejka, ugasi Soundbar i prebaci na zvuk TV-a, zbog čega?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Armor kaže...
Dva pitanja:

Zbog čega mi se zvuk automatski ne prebaci na slušalice kad iste upalim? Više modela probano.

Više puta mi kod paljenja TV, ili plejka, ugasi Soundbar i prebaci na zvuk TV-a, zbog čega?

Settings - Sound - Audio Output - Output Device i Switch Output Device Automatically

Mislim da ovo prvo postavlja default izlaz, a drugo da se prebaci kad spoojiš neki novi device.

16 godina
Sony PlayStation 5

Jel ima tko ps5 pro i da li je isplativo, ima li zaista razlike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Hvala ali Output Device nema automatic - samo Sound Bar i Stealth 700P Gen 3
9 godina
crocro23 kaže...

Zanemarivo. Veću već razliku vidjeti kada promijeniš TV sa LED na OLED nego sa PS5 na PS5Pro.

Ako tek uzimaš PS i novac ti ne igra (pre)veliku ulogu, idi na Pro. Ali da ćeš nešto strašno puno izgubiti sa vanilla verzijom - nećeš. 

15 godina
crocro23 kaže...

Koliko sam pratio ništa posebno. Možda kad bi rekli da će GTA VI samo na PRO raditi u 60FPS bih razmislio o nabavi. Ali generalno nisam baš primijetio da se u ovom trenutku o PRO verziji piše kao o isplativoj investiciji. Problem je cijena definitivno. PS4 PRO kad je došao je "preuzeo" cijenu od normalne verzije koja je onda pojeftinila. A sad izbace ovaj koji je brat bratu duplo skuplji za upitan benefit. Ali ono, ako dosad nemaš već konzolu, samo jednom se živi i tako to.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
Meni je bila "isplativa" samo s 20% popusta, tj 650e. Opravdavam to novom garancijom, vecim diskom i malo jaca.

Ali ne vidim neku razliku jer trenutno imam obje.

Jedna ce ići u prodaju uskoro.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

S obzirom na bolesne cijene RAMa, storagea i čega sve ne, ja gledam Pro kao osiguranje za sljedećih bar 4 godine jer ovo što se dešava nema veze sa mozgom.

Čak i da se pojavi nešto čega nema na PSu, platio bi mjesec dana GeForce Now (je da sa time "podržavam" ovo divljanje cijena) i odigrao taj jedan naslov koji me zanima.

15 godina
Sony PlayStation 5

U 2025. - 13% ukupno prodanih PlayStationa su bili PS5 Pro. To je čak puno, ako se mene pita. 

Čak i da mi rikne ovaj moj OG PS5, uzeo bi neki običan rabljeni PS5...

Nisam siguran kako osiguranje će ti biti PS5 Pro, naspram običnog. Igre će se i dalje razvijati za base PS5, ne Pro...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

60fps, ako ništa. Ili situacija Cyberpunk, gdje je "umirao" na base PS4 a na Pro je radio donekle ok na release.

15 godina
Sony PlayStation 5

Šta u Big Bang (a.k.a Sancta) nema više za kupit PS pretplate..... tražim tražim a ne nalazim 

0 0 hvala 0
18 godina
Ha? Šta se to ne uzima preko interneta?
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
15 godina
Pero Dinamit kaže...
Ha? Šta se to ne uzima preko interneta?

Ma inače da, al imam voucher u Big Bangu pa neznam šta da uzmem 

16 godina
Sony PlayStation 5

Kolega uzima klincu PS5, e sad u moru verzija, Slim, Digital itd, Pro, koju najbolje uzeti. Vjerojatno za klinca Slim verzija i da ima opciju i za bluray diskove ?

Koja je najpovoljnija/ bolja opcija digital ili disk, uz to da ima i 2 joysticka?

Sto se tice igrica jel isplativije preko storea ili diskove?

PlayStation 5 Slim Digital Edition E chassis + EA Sports FC 26 VCH + dodatni PS5 kontroler | Konzole | Gaming | Elektronika | eKupi.hr - Vaša Internet trgovina

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2026 12:33 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Uz sve izgledniji izlazak PS6 '29 ili' 30, svakako Pro - iovako je to najbolji izbor.
Kupiš si disc drive ak hoćeš fizičke igre, no moja je preporuka da ideš na digitalno sve ak ne kupuješ previše.
Digital akcije su sad puno bolje nego nekad i u usporedbi sa fizičkim.
I imaš 2TB prostora.
Meni je Pro bil veliki upgrade.
Preporuka.
16 godina
Armor kaže...
Uz sve izgledniji izlazak PS6 '29 ili' 30, svakako Pro - iovako je to najbolji izbor.
Kupiš si disc drive ak hoćeš fizičke igre, no moja je preporuka da ideš na digitalno sve ak ne kupuješ previše.
Digital akcije su sad puno bolje nego nekad i u usporedbi sa fizičkim.
I imaš 2TB prostora.
Meni je Pro bil veliki upgrade.
Preporuka.

Uz ovu opciju idu i dva kontrolera, kapacitet je 825 GB, koliko u prosjeku tu moze klinac toga instalirat od igrica?

PlayStation 5 Slim Digital Edition E chassis + EA Sports FC 26 VCH + dodatni PS5 kontroler | Konzole | Gaming | Elektronika | eKupi.hr - Vaša Internet trgovina

18 godina
Računaj da su današnje igre u prosjeku od 60-120GB, sve više njih je prek 100.

Ja na svom Prou imam još 25GB😄
5 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav ekipa. Znam da je ovo playstation 5 tema, ali s obzirom da ju pratim i znam da je aktivna možda mi netko može pomoći riješiti trenutnu dilemu. Naime narucio sam samsung soundbar Q930F od Big Banga i nakon 10 radnih dana taj proizvod još uvijek nije stigao od dobavljača (cijena 430e s HT bonom). Sada mi u zamjenu daju Q990F za istu cijenu (inace je 300injak eura skuplji) ali je bio izlozbeni primjerak. Znam da je to njihov flagship i puno bolji model, samo me zanima ima li tko iskustva s njihovim "Open box" proizvodima.

0 0 hvala 0
18 godina

Uzimaj bez razmišljanja

Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more
14 godina
Sony PlayStation 5

Nema mu kaj bit osim sitnih ogrebotina ako su ga stalno saltali sim tam. Uzmi.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina

Ak vam je PS+ pri kraju, probajte ga deaktivirati, možda vam dođe popust:

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2026 12:30 (Armor).
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice