Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.438
|
čitano: 7.030.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Sony PlayStation 5

60fps, ako ništa. Ili situacija Cyberpunk, gdje je "umirao" na base PS4 a na Pro je radio donekle ok na release.

15 godina
Sony PlayStation 5

Šta u Big Bang (a.k.a Sancta) nema više za kupit PS pretplate..... tražim tražim a ne nalazim 

0 0 hvala 0
17 godina
Ha? Šta se to ne uzima preko interneta?
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
15 godina
Pero Dinamit kaže...
Ha? Šta se to ne uzima preko interneta?

Ma inače da, al imam voucher u Big Bangu pa neznam šta da uzmem 

15 godina
Sony PlayStation 5

Kolega uzima klincu PS5, e sad u moru verzija, Slim, Digital itd, Pro, koju najbolje uzeti. Vjerojatno za klinca Slim verzija i da ima opciju i za bluray diskove ?

Koja je najpovoljnija/ bolja opcija digital ili disk, uz to da ima i 2 joysticka?

Sto se tice igrica jel isplativije preko storea ili diskove?

PlayStation 5 Slim Digital Edition E chassis + EA Sports FC 26 VCH + dodatni PS5 kontroler | Konzole | Gaming | Elektronika | eKupi.hr - Vaša Internet trgovina

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:33 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Uz sve izgledniji izlazak PS6 '29 ili' 30, svakako Pro - iovako je to najbolji izbor.
Kupiš si disc drive ak hoćeš fizičke igre, no moja je preporuka da ideš na digitalno sve ak ne kupuješ previše.
Digital akcije su sad puno bolje nego nekad i u usporedbi sa fizičkim.
I imaš 2TB prostora.
Meni je Pro bil veliki upgrade.
Preporuka.
15 godina
Armor kaže...
Uz sve izgledniji izlazak PS6 '29 ili' 30, svakako Pro - iovako je to najbolji izbor.
Kupiš si disc drive ak hoćeš fizičke igre, no moja je preporuka da ideš na digitalno sve ak ne kupuješ previše.
Digital akcije su sad puno bolje nego nekad i u usporedbi sa fizičkim.
I imaš 2TB prostora.
Meni je Pro bil veliki upgrade.
Preporuka.

Uz ovu opciju idu i dva kontrolera, kapacitet je 825 GB, koliko u prosjeku tu moze klinac toga instalirat od igrica?

PlayStation 5 Slim Digital Edition E chassis + EA Sports FC 26 VCH + dodatni PS5 kontroler | Konzole | Gaming | Elektronika | eKupi.hr - Vaša Internet trgovina

17 godina
Računaj da su današnje igre u prosjeku od 60-120GB, sve više njih je prek 100.

Ja na svom Prou imam još 25GB😄
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice