Kupio sam danas Razer barracuda x sluske, i u igrama kao sto je fortnite mi je zaključano, 3D zvuk...
Jer moguce da ps5 ne prepoznaje ili se mora spojiti na PC da se namjesti ?
Finger Up :)
Kupio sam danas Razer barracuda x sluske, i u igrama kao sto je fortnite mi je zaključano, 3D zvuk...
Jer moguce da ps5 ne prepoznaje ili se mora spojiti na PC da se namjesti ?
Mislim da tribaš prvo u postavkama same konzole upaliti 3d zvuk na slušalicama a tek onda u igrama koje to podržavaju,mislim da to tako ide kod Ps5,provjeri u postavkama zvuka same konzole
Upaljeno je , i dalje je u igri kao sivo, da se ne moze aktivirati -.-"
Nesta sam citao da je nesto to do forta...
Pozdrav.
Dali ima nekih stranica gdje se mogu kupiti key za ps5 igre ? A da nije samo preko njihovog store ?
I dali se isplati kupiti vr ?
Naisao sam na stranicu, Eneba i kupio key za EU call of duty bo6 za nekih 45 eura. Dobio sam instant key, upisao na ps5 i evo igra se skida bez problema. 
Bi ove bile dobre prvenstveno za PS5:
Bitan je naravno i mikrofon, koji tu izgleda odlično, a mislim da ni kvaliteta zvuka nije loša...
Gledam tu eneba stranicu. Da se nabavit PSN hrvatski key za 46e a bon od 50e. Ako je legit, nije lose.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Ja nisam prije nikako kupovao , do neki dan kad sam uzeo cod bo6.
Opet kazem dobio instant key , i sve radi uredu.
Jedino je problem taxe sto lupe za hr. 25% na cijenu.
Super bi bilo kad bi imao nekoga vani, pa da bude kod manje. I imaju i onaj chash back na kupovinu.
Ako je netko zainteresiran, prodajem svoju 5icu za 400€, C chassis, još 2 godine garancije. Javite se na PP... Napravit ću i oglas ali tko se javi prije objave oglasa (ne da mi ga se vaditi iz police i slikati), dobije 30€ popusta...
Settings - Sound - Audio Output - Output Device i Switch Output Device Automatically
Mislim da ovo prvo postavlja default izlaz, a drugo da se prebaci kad spoojiš neki novi device.
Jel ima tko ps5 pro i da li je isplativo, ima li zaista razlike?
Zanemarivo. Veću već razliku vidjeti kada promijeniš TV sa LED na OLED nego sa PS5 na PS5Pro.
Ako tek uzimaš PS i novac ti ne igra (pre)veliku ulogu, idi na Pro. Ali da ćeš nešto strašno puno izgubiti sa vanilla verzijom - nećeš.
Koliko sam pratio ništa posebno. Možda kad bi rekli da će GTA VI samo na PRO raditi u 60FPS bih razmislio o nabavi. Ali generalno nisam baš primijetio da se u ovom trenutku o PRO verziji piše kao o isplativoj investiciji. Problem je cijena definitivno. PS4 PRO kad je došao je "preuzeo" cijenu od normalne verzije koja je onda pojeftinila. A sad izbace ovaj koji je brat bratu duplo skuplji za upitan benefit. Ali ono, ako dosad nemaš već konzolu, samo jednom se živi i tako to.
S obzirom na bolesne cijene RAMa, storagea i čega sve ne, ja gledam Pro kao osiguranje za sljedećih bar 4 godine jer ovo što se dešava nema veze sa mozgom.
Čak i da se pojavi nešto čega nema na PSu, platio bi mjesec dana GeForce Now (je da sa time "podržavam" ovo divljanje cijena) i odigrao taj jedan naslov koji me zanima.
U 2025. - 13% ukupno prodanih PlayStationa su bili PS5 Pro. To je čak puno, ako se mene pita.
Čak i da mi rikne ovaj moj OG PS5, uzeo bi neki običan rabljeni PS5...
Nisam siguran kako osiguranje će ti biti PS5 Pro, naspram običnog. Igre će se i dalje razvijati za base PS5, ne Pro...
60fps, ako ništa. Ili situacija Cyberpunk, gdje je "umirao" na base PS4 a na Pro je radio donekle ok na release.
Šta u Big Bang (a.k.a Sancta) nema više za kupit PS pretplate..... tražim tražim a ne nalazim
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Ma inače da, al imam voucher u Big Bangu pa neznam šta da uzmem 
Kolega uzima klincu PS5, e sad u moru verzija, Slim, Digital itd, Pro, koju najbolje uzeti. Vjerojatno za klinca Slim verzija i da ima opciju i za bluray diskove ?
Koja je najpovoljnija/ bolja opcija digital ili disk, uz to da ima i 2 joysticka?
Sto se tice igrica jel isplativije preko storea ili diskove?
Uz ovu opciju idu i dva kontrolera, kapacitet je 825 GB, koliko u prosjeku tu moze klinac toga instalirat od igrica?
Pozdrav ekipa. Znam da je ovo playstation 5 tema, ali s obzirom da ju pratim i znam da je aktivna možda mi netko može pomoći riješiti trenutnu dilemu. Naime narucio sam samsung soundbar Q930F od Big Banga i nakon 10 radnih dana taj proizvod još uvijek nije stigao od dobavljača (cijena 430e s HT bonom). Sada mi u zamjenu daju Q990F za istu cijenu (inace je 300injak eura skuplji) ali je bio izlozbeni primjerak. Znam da je to njihov flagship i puno bolji model, samo me zanima ima li tko iskustva s njihovim "Open box" proizvodima.
Uzimaj bez razmišljanja
Nema mu kaj bit osim sitnih ogrebotina ako su ga stalno saltali sim tam. Uzmi.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24