Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 30.025
|
čitano: 9.185.048
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony PlayStation 5

Ne znam stvarno imam li sreće ili jednostavno ako se i pojavi drift nisam primijetio, ali ne pamtim ijedan kontroler u zadnjih 6-7 godina odkad sam ponosni član zajednice konzolaša da je imao drift. Znači PS4 PRO i dva kontrolera, PS5 i dva kontrolera, Xbox One X i jedan kontroler, Series S i dva kontrolera, Series X i jedan kontroler i opet Series S i jedan kontroler. Uz njih imam i dva Xbox kontrolera koje koristim na PC-u. 

Tak da iz moje perspektive je ovo nešto skroz prenapuhano.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2025 11:12 (Hexfire).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Kod mene na PS4 godinama ništa mada klinci svaki dan tamburaju po tome, ali zato je PS5 unutar godine dana 2 od 2 gamepada otišlo na servis i kasnije zamjenu. 

Imam osjećaj da su oni iz PS4 daleko izdržljiviji po tom pitanju.

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Sony PlayStation 5
Hexfire kaže...

Ne znam stvarno imam li sreće ili jednostavno ako se i pojavi drift nisam primijetio, ali ne pamtim ijedan kontroler u zadnjih 6-7 godina odkad sam ponosni član zajednice konzolaša da je imao drift. Znači PS4 PRO i dva kontrolera, PS5 i dva kontrolera, Xbox One X i jedan kontroler, Series S i dva kontrolera, Series X i jedan kontroler i opet Series S i jedan kontroler. Uz njih imam i dva Xbox kontrolera koje koristim na PC-u. 

Tak da iz moje perspektive je ovo nešto skroz prenapuhano.  

Moguće je i jedno i drugo. Imao sam dva DualShock 4 kontrolera (oba v2) i samo s jednim je bilo problema sa driftom - jednom. 

DualSense je druga priča. Imam dva, oba prodriftala. Jedan je u funkciji nakon čišćenja potenciometara, drugi je ovaj što je dobio TMR-ove. 

bNeo kaže...

Kod mene na PS4 godinama ništa mada klinci svaki dan tamburaju po tome, ali zato je PS5 unutar godine dana 2 od 2 gamepada otišlo na servis i kasnije zamjenu. 

Imam osjećaj da su oni iz PS4 daleko izdržljiviji po tom pitanju.

Dakke, identična priča kao kod mene. Plus da ne spominjem da sam za dvoje frendova reklamirao svakom po jedan DualSense zbog drifta. Trgovina odmah izdala nove bez ikakvih pitanja, tako da je Sony vrlo vjerojatno svjestan problema.

16 godina
robogo kaže...
GameLord1 kaže...
 Analog stick koji koriste Microsoft, Sony i Nintendo u svojim kontrolerima je čisto smeċe

Isti taj stick koristi Microsoft u Xbox kontrolerima, pa ne razvija drift ni upola toliko koliko DualSense. Ne znam je li ih zadesila škart serija od desetak milijuna stickova ili što. 

Razvija itekako, ja sam ih promjenio 5-6. Od sonija i nintenda nisam ni jedan, ali samo zato jer ih mnogo manje koristim.

18 godina
Cansee kaže...

zanimljivo mi je ovo čuti za big bang-sanctu jer sam i sam primjetio neke od navedenih stvari ali sam mislio da je to bio izoliran slučaj, dobro da znam da nije

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ovo-je-trgovina-s-valjda-najvise-negativnih-recenzija-u-hrvatskoj-kako-stvari-stoje-ne-spasava-je-ni-promjena-imena-15639583?cx_linkref=jl_home_g1

Pričali smo nedavno o Big Bangu.

7 godina
Sony PlayStation 5

Nisu samo promjenili ime, slovenci su ih kupili. Poslovanje je ostalo isto, jedan od skupljih ducana u Hr. Ako je tamo neka "akcija" vjerojatnost je da je u nekom drugom webshopu jos veca.

1 0 hvala 0
12 godina
PS Portal je upravo postao mala prijenosna konzola. Ako imate ps plus premium, možete streamati (digitalne) igre koje ste kupili. Oko 2800 podrzanih naslova.
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
Gogy7 kaže...
PS Portal je upravo postao mala prijenosna konzola. Ako imate ps plus premium, možete streamati (digitalne) igre koje ste kupili. Oko 2800 podrzanih naslova.

Za ono što meni treba nije dobro. Racing igre imaju lag 100%.

18 godina
Sony PlayStation 5

Ekipa mijenja senzore u kontroleru, a ti bi streamao igre :-)

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina

Ja to na svom ps portalu ne vidim još,iako iman ps plus premium

Sve mi je isto kao i prije

18 godina
Piše na blogu da stiže sutra u 2 kolko sam razumjel.

"Today, we’re excited to share that PS Portal is receiving one of its biggest updates yet. Starting on November 5 at 6pm PT / November 6 at 2am GMT"
11 godina
Bitanga kaže...
Cansee kaže...

zanimljivo mi je ovo čuti za big bang-sanctu jer sam i sam primjetio neke od navedenih stvari ali sam mislio da je to bio izoliran slučaj, dobro da znam da nije

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ovo-je-trgovina-s-valjda-najvise-negativnih-recenzija-u-hrvatskoj-kako-stvari-stoje-ne-spasava-je-ni-promjena-imena-15639583?cx_linkref=jl_home_g1

Pričali smo nedavno o Big Bangu.

nevjerojatno koliko su propali, jebote da te mediji istražuju zbog katastrofa usluge

18 godina
crosshair kaže...

Ja to na svom ps portalu ne vidim još,iako iman ps plus premium

Sve mi je isto kao i prije

Idi na postavke na samom Portlu i tamo ćeš vidjeti cloud streaming sekciju pa uključiš to da ti bude na home screenu i onda biraš hoćeš se spojiti na konzolu ili na stream.

Ja se baš s tim igrao sinoć, ali nemam premium pa nisam mogao probati kako rade igre.

18 godina
Još nije sinoć ni bilo updatea, išel je live u 2h u noći.
Ja ga skinul rano ujutro, vidi se izbornik, ali opet nisu odabrane samo kupljene igre nego ima svega...
12 godina
Kako radi streaming na portalu? Vidio sam da ima osjetan lag cak i ako imate dobar internet.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Meni je radilo odlično i prije i sad nakon updatea. Input lag osjetim samo u igrama koje su baš osjetljive po tom pitanju gdje ti treba preciznost u milisekundi. Za većinu singleplayer igara meni radi savršeno. Doduše ja imam 2 rutera u kući i svugdje mi je odličan signal. Ako netko nema tako idealnu situaciju što se tiče interneta onda je vjerojatno lošije.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
8 godina
Sony PlayStation 5

Predivno 

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2025 19:20 (CROatVU).

10 0 hvala 0
14 godina
Ima netko sellera na india amazonu za gifr cards? Ne mogu niti jednog pronaći
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nešto se događa... imao sam dva od kojih sam uzimao, sad stoji statu - Currently unavailable.

9 godina
Sony PlayStation 5

Ja u zadnje vrijeme, tj. otkako nema gift card-ova na Amazonu, uzimam iste na Eneba stranici. Oni uzimaju neku sitnu proviziciju po gift card-u, ali ništa strašno. Ne treba telefonski broj i moguće je kupovati card-ove za indijski store. Kupio sam do sada pet, šest cardova i pouzdani smo. 

Btw, nakon cca 150 sati i platine završio sam Death Stranding 2. O igri sve najbolje. Gledam šta ću iduće igrati, pa rekoh idem probati nešto drugačije i ponukan internet hypeom odlučim uzeti Arc Raiders. E sad, ne znam jel' to zato što sam matori jarac ili je nešto drugo posrijedi, ali ja uopće ne kužim tu igru. Izgleda lijepo, vrti se lijepo, lutam tim ogromnim svijetom, izbjegavam dronove, lootam žice i metalne dijelove i -  to je to?! I onda čitam gdje ljudi pišu "GOTY kandidat". S tehničke strane je igra super, ali gameplay ne kužim. Imao sam dvije, tri zanimljive partije, ostalih pet sam ušao, skupljao sranja po mapi i vratio se nazad u bazu. I to je to. Jel' nešto propuštam?!

1 0 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Ništa što nisi mogao dobiti još 2018. s The Division i Dark Zone modom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Evo opreznog, prvog stinta na Nurburgring 24h sa Porsche GT3 Cup iz Rennsporta, nove simulacije koja izlazi 13.11.:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Ljudi ima li tko da igra play na projektoru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
zaki23 kaže...

Ljudi ima li tko da igra play na projektoru?

probao sam ja kod sebe..nije loše kad spojiš na 120'' ''ekran''
imam od LGa Cinebeam Q model. 

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
16 godina

Na kojoj rezoluciji mozes najvise igrati? Čini mi se da nema

HDMI 2.1

18 godina

Vjerujem da nećeš s nijednim pogriješiti. Dobri su to monitori.

Ovaj zadnji je 1440p, a to nisam nikad probao na PS5. Ako dobro radi vjerojatno se isplati uzeti njega.

11 godina
zaki23 kaže...

Na kojoj rezoluciji mozes najvise igrati? Čini mi se da nema

HDMI 2.1

iskreno..igrao sam par puta fifu pa nisam obraćao pozornost na specke..aj budem probao složit opet za vikend..pa da vidim kaj veli..hdmi 2.1 nema sigurno. 

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
16 godina
15 godina
Bitanga kaže...

Vjerujem da nećeš s nijednim pogriješiti. Dobri su to monitori.

Ovaj zadnji je 1440p, a to nisam nikad probao na PS5. Ako dobro radi vjerojatno se isplati uzeti njega.

Sony je upravo predstavio službeni Playstation monitor koji je baš 27 inch 1440p.

https://www.hcl.hr/vijest/sony-predstavio-prvi-playstation-monitor-234095/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice