Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 30.025
|
čitano: 9.185.872
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Sony PlayStation 5

uglavnom izvrstna godina sta se tice igara, a jos nije gotova :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Meni je Expedition 33 bio GOTY dok nisam uronio u DS2. Ali Expedition 33 osvaja nagradu 100% i to potpuno zasluženo. 

Ne sjećam se kada sam zadnji puta odigrao back2back tako dvije dobre igre. 

2 0 hvala 1
15 godina
Sony PlayStation 5

Ghost of Yotei - ima OK ocijene, ali nije da me nešto posebno privlači...Djeluje jako slično predhodniku koji je bio solidna igra, meni nikaj posebno, odigrao sam jer je bio na PS+. 

Nego, pitanje da si potvrdim da ne bacim pare bezveze:

- Ako kupim DLC za igru koju ne 'posjedujem' već je igra na PS+, dal će to raditi? Naravno uz pretpostavku da imam aktivan PS+?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2025 10:43 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Sony PlayStation 5
Radilo ti bude, bitno da je ista regija.
12 mjeseci
Radit će dokle god je igra na PS+ ili dokle god ti imaš aktivnu pretplatu.
15 godina
Sony PlayStation 5

Ako je vjerovati ovom postu (izgleda legit), Wolverine je ništa drugo nego Spider-man reskin:

https://x.com/DAKKADAKKA1/status/1971060918533357593

Kad pogledate, nismo mi praktički ništa gameplaya vidjeli, samo par pažljivo režiranih scena. Ako je to to, hard pass isto kao i Spider-man 2.

Gledam Suros i to je ništa drugo nego Returnal DLC.

Sony se pogubio, nekad su njihovi 1st party naslovi bili peak gaming. Sad više idu prema osrednjim sranjima.

Sve više razmišljam da prodam PS5 Pro, uzmem Steamdeck i igram indie naslove. Ovaj AAA gaming je postao teško smeće uz 1-2 izuzetka godišnje (ako i toliko).

0 1 hvala 0
16 godina
Ja samo znam da sam ove godine odigrao dosta jako dobrih igara a kad čitam okolo samo je plakanje kako ništa ne valja ili ove usrane američke političke rasprave u vezi svega novog što izađe. Ja kad čitam komentare po internetu nekad imam dojam da živim u nekom balonu i da sam jedan od rijetkih koji nešto odigra ili odgleda pa onda hvali ili kritizira na temelju svog iskustva. Danas svi samo kukaju i politički se raspravljaju prije nego bili koja igra ili film uopće izađe i imaju osjećaj da se moraju prikloniti nekoj strani. Ja ne kužim kako to ljudima više nije dopizdilo.

Zadnjih par dana gledam najave novog Football Managera pošto su preskočili jednu godinu oa planiram kupiti. I sad gledam komentare ispod objava gdje ljudi pišu komentare tipa "ajme dodali su ženski nogomet u igru, svi bojkotirajte ovo smeće" pa onda ovi iz suprotnog tabora odgovaraju "ti si fašist!!". Sve to oko jebene videoigre. Ja čitam i mislim se jesam li ja valjda jedini nenormalan a tisuće i tisuće takvih komentara je valjda nešto novo normalno u vezi svega što izađe.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2025 17:52 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
Istina.

A evo nam službeno i The Last of Us Part 2 Remastered u Premium/Extra ponudi:

18 godina
antimadridista kaže...
Ja samo znam da sam ove godine odigrao dosta jako dobrih igara a kad čitam okolo samo je plakanje kako ništa ne valja ili ove usrane američke političke rasprave u vezi svega novog što izađe. Ja kad čitam komentare po internetu nekad imam dojam da živim u nekom balonu i da sam jedan od rijetkih koji nešto odigra ili odgleda pa onda hvali ili kritizira na temelju svog iskustva. Danas svi samo kukaju i politički se raspravljaju prije nego bili koja igra ili film uopće izađe i imaju osjećaj da se moraju prikloniti nekoj strani. Ja ne kužim kako to ljudima više nije dopizdilo.

Zadnjih par dana gledam najave novog Football Managera pošto su preskočili jednu godinu oa planiram kupiti. I sad gledam komentare ispod objava gdje ljudi pišu komentare tipa "ajme dodali su ženski nogomet u igru, svi bojkotirajte ovo smeće" pa onda ovi iz suprotnog tabora odgovaraju "ti si fašist!!". Sve to oko jebene videoigre. Ja čitam i mislim se jesam li ja valjda jedini nenormalan a tisuće i tisuće takvih komentara je valjda nešto novo normalno u vezi svega što izađe.

Ne znam jel ste popratili dramu oko Ghost of Tsushima na Steamu (baš sam gledao jučer kad ste ga spomenuli). Uslijedila je hrpa negativnih komentara u zadnjih par dana jer je netko popratio da je SuckerPunchov developer "slavio" ubojstvo Charlie Kirka i sad se očito više ne smije voljeti ni SuckerPunch ni njihove igre.

A da bi drama bila još gora, dok sam ovo tipkao prolio sam punu čašu Cole po sebi, stolu, podu i stolici 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
Veća tragedija što si prolio Colu nego ovo ostalo.
15 godina
robogo kaže...
Veća tragedija što si prolio Colu nego ovo ostalo.

Ovisi dal je bila original ili Sky Cola.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
Hexfire kaže...

Ovisi dal je bila original ili Sky Cola.

Original, al Zero :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
antimadridista kaže...

Rekoh ja odavno da je internet najgori izum čovječanstva. Toliko sam star da se s čežnjom sjećam vremena prije interneta kad su moroni jednostavno bili moroni. Sad svaki bolesnik i idiot ima mikrosvemir svojih istomišljenika i svoj vlastiti echo chamber. I samo traže na što će se sljedeće naljutiti.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
15 godina
Sony PlayStation 5

Kupio bi burazu za poklon ps5 pro, al vidim da ga nigdje nema u našim dućanima ni na amazon.de/it. Jel ima ko kakav info kad bi se mogao pojavit?

Halo Bing! Kako bratac?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Uskoro će se opet pojaviti, dolazi nova revizija hardvera (vjerojatno jeftinije komponente da cijena ostane ista).

A New PS5 Pro Model Has Been Leaked—and It’s Releasing Soon

Alane, bježmo, njih je dvojica, a mi smo sami.

0 0 hvala 0
18 godina

Imaš ovu stranicu ako nisi čuo za nju - https://www.nabava.net/konzole/sony-playstation-5-pro-cijena-620737631

Kliknuo na par linkova, piše dostupno odmah. Prije toga uzmeš telefon, nazoveš trgovinu i pitaš. Ako imaju odmah, naručiš, ako ne, ideš dalje. Simple as that.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
18 godina
Pero Dinamit kaže...

Imaš ovu stranicu ako nisi čuo za nju - https://www.nabava.net/konzole/sony-playstation-5-pro-cijena-620737631

Kliknuo na par linkova, piše dostupno odmah. Prije toga uzmeš telefon, nazoveš trgovinu i pitaš. Ako imaju odmah, naručiš, ako ne, ideš dalje. Simple as that.

Little life hacks!!

15 godina

I da si i sam pogledao na tu stranicu vidio bi da nije dostupan u nijednoj imalo renomiranoj trgovini, zato sam i tu postavio pitanje.

U Mikornisu iako stoji da je dostupno, nije - nazvao i vele da nemaju pro model već mjesec dana, očekuju u 12. mjesece iduću pošiljku.

Da dajem 850e nekoj bukal elektronici ili alles webshopu- fala, ne fala. Svi će oni isporučiti kroz 5 radnih dana, a kakvi su po pitanju jamstva i korisničke podrške?

Halo Bing! Kako bratac?
18 godina
U slučaju kvara se nosi u sanctu tj big Bang, tako da se ubrza popravak, ako su te firme ovlaštene nazoveš sanctu ako ih priznaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

osim što je big bang totalno unakazio sanctu po pitanju kvalitete.

primjera radi, prednaričio sam prošle godine 5 pro u sancti/bb i trebao sam ga dobiti početkom prosinca, naravno nisam i zvao sam ih valjda 15 puta i slao jedno 5-6 mailova, na što oni nisu odgovarali niti na pozive nit na mailove. onda sam poludio i uzeo dan godišnjeg, sjeo u auto, skurio 10e cestarine i 20e goriva, otišao u arena megastore, da bi mi lik rekao da imaju puno posla i ne stižu sve, pa se kao ne javljaju kojima nisu hitni.

ps dobio tek krajem siječnja ove godine, bez ikakve isprike ili nedaj bože da su skinuli cijenu par posto kao ispriku. 

indukcijska ploča electrlux kupljena 2022. kod njih mi evo stoji već 3 mjeseca kod njih na servisu, opet se ne javljaju i kurvinjski šute, očito moram tamo doći i ispičkarati sve redom da nešto naprave. govnarski odnos prema kupcima koštat će ih kad tad.

mislim, apachy i ostali - radite kako hoćete, vaši su novci, ali više ni centa ne dam domaćim trgovinama za koje postoji makar nekoliko loših recenzija po pitanju servisa ovdje na forumu.

za sve ostalo tu je amazon de i it. oneplus 13 došao mi je sa defektnim ekranom (ljubičasta crta), poslao im natrag prošli ponedljak 22.09. i dobio novi neotvoren primjerak u petak 26.09. neka je bio i 15 dana na servisu, nema veze, al daj da ga dobijem nakon 15 dana, a ne nakon 100 i još da šute na pozive i mailove.

Alane, bježmo, njih je dvojica, a mi smo sami.

2 1 hvala 0
14 godina
Masquerase je legit trgovina, ima poslovnicu na Trešnjevci pa možeš tamo otići.
Ako jednog dana budes trebao koristiti garanciju, onda ne moras uređaj nositi u trgovinu u kojoj si ga kupio vec ides bilokoji ovlasteni Sony servis.

0 0 hvala 0
18 godina
Hornet_93 kaže...

osim što je big bang totalno unakazio sanctu po pitanju kvalitete.

primjera radi, prednaričio sam prošle godine 5 pro u sancti/bb i trebao sam ga dobiti početkom prosinca, naravno nisam i zvao sam ih valjda 15 puta i slao jedno 5-6 mailova, na što oni nisu odgovarali niti na pozive nit na mailove. onda sam poludio i uzeo dan godišnjeg, sjeo u auto, skurio 10e cestarine i 20e goriva, otišao u arena megastore, da bi mi lik rekao da imaju puno posla i ne stižu sve, pa se kao ne javljaju kojima nisu hitni.

ps dobio tek krajem siječnja ove godine, bez ikakve isprike ili nedaj bože da su skinuli cijenu par posto kao ispriku. 

indukcijska ploča electrlux kupljena 2022. kod njih mi evo stoji već 3 mjeseca kod njih na servisu, opet se ne javljaju i kurvinjski šute, očito moram tamo doći i ispičkarati sve redom da nešto naprave. govnarski odnos prema kupcima koštat će ih kad tad.

mislim, apachy i ostali - radite kako hoćete, vaši su novci, ali više ni centa ne dam domaćim trgovinama za koje postoji makar nekoliko loših recenzija po pitanju servisa ovdje na forumu.

za sve ostalo tu je amazon de i it. oneplus 13 došao mi je sa defektnim ekranom (ljubičasta crta), poslao im natrag prošli ponedljak 22.09. i dobio novi neotvoren primjerak u petak 26.09. neka je bio i 15 dana na servisu, nema veze, al daj da ga dobijem nakon 15 dana, a ne nakon 100 i još da šute na pozive i mailove.

Ma već ih je i koštalo. Ja više ništa ne kupujem od njih već dugo vremena. Em su često skuplji, em im je ponuda očajna u zadnje vrijeme za bilo što kvalitetnije. Pola kategorija na webu im je prazno. A sa akcijama isto jako manipuliraju.

Zadnje sam kod njih kupio LG OLED TV, u poslovnici u VŽ jer mi je bilo najbliže i htio sam TV baš taj vikend (inače bih naručio dostavom).

I likovi (dvojica klinaca) mi ga idu otvarati tamo u poslovnici pred svim ljudima, vade ga van, natežu (bilo je mučenje za gledati), spajaju u struju da mi pokažu da radi (upalio se crni ekran - sa no signal logom - i to smo jedino vidjeli).

I onda ga guraju nazad u kutiju (a OLED ima 5 mm tanku stranicu ekrana) i dečko mi objašnjava da moram paziti kad ću ga vaditi da ga ne potrgam jer je OLED jako osjetljiv... reko dečki dragi, prije ste ga vi sad potrgali s ovim vađenjem i guranjem u kutiju nego što bih ja ikad mogao. I još sam morao potpisati da sam ga preuzeo ispravnog, valjda kako bi oni mogli reći da sam ga ja potrgao do doma ako se nešto dogodi. Zadnji put da nešto tako kupujem u trgovini.

U Elipsu sam vidio da to isto tamo rade.

Sve bi bilo ok da je to u svrhu zaštite kupca i kako bi on bio siguran da će dobiti ispravan televizor, ali nije. To je samo zaštita trgovine, niti je garancija da je uređaj ispravan (kupcu umanjuje mu mogućnosti reklamacije, jer će se potpis iskoristiti za dodatna natezanja), a kupca stavlja u psihološki neugodnu situaciju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2025 11:13 (Bitanga).
11 godina
Sony PlayStation 5

zanimljivo mi je ovo čuti za big bang-sanctu jer sam i sam primjetio neke od navedenih stvari ali sam mislio da je to bio izoliran slučaj, dobro da znam da nije

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Sony PlayStation 5

a koje su nam druge opcije u hr ako svaka ide na popravak u big band kada su ovlasteni servis

koliko sam skuzio problem je samo u web prodaji. lokalno u ducanu u rijeci nikada nisam imao problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Sony PlayStation 5

Meni je Big bang trgovina dobra jedino za igre kupiti i to ako su na nekom popustu, za drugo ništa nisu isplativi.

Osim igara za PS uzeo sam sat Garmin prošle godine da bi vidio 2 tjedna poslije da je isti na E-kupi 20 eura jeftiniji 

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
@Apachy
Alles ti je iz požege, poznata u tom kraju i nije od jučer. Garancija ide big bangu, oni su ovlašteni za plejke koliko mi je poznato. Ja sam samo dao primjere, na tebi je da odlucis gdje ces ga kupiti.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2025 16:53 (Pero Dinamit).
11 mjeseci
neaktivan
Sony PlayStation 5

Sony, ali i Microsoft i Nintendo se mogu posramiti šta još nisu ugradili hall-effect senzore u svoje kontrolere jer je Sega 90-tih godina koristila hall-effect senzore u svoje kontrolere. Radije ċu kupiti neki kineski kontroler koji ima hall-effect senzor negoli kupiti DualSense, Xbox kontroler....

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2025 19:41 (Overlord123).

0 0 hvala 0
9 godina

Pa ne ide to baš tako. Kupili su sigurno 100 milijuna analognih stickova, neće to sada samo tako baciti u smeće samo da bi ti dobio Hall efekt stick. Prvo će potrošiti to što su naručili i dobili, pa onda MOŽDA prijeći na Hall efekt. Ovisno što u zadanom trenutku bude jeftinije. 

11 mjeseci
neaktivan
robogo kaže...

Pa ne ide to baš tako. Kupili su sigurno 100 milijuna analognih stickova, neće to sada samo tako baciti u smeće samo da bi ti dobio Hall efekt stick. Prvo će potrošiti to što su naručili i dobili, pa onda MOŽDA prijeći na Hall efekt. Ovisno što u zadanom trenutku bude jeftinije. 

Može se promijeniti analogni stick, ali treba rastaviti kontroler da se promijeni stick, tj. da se stavi TMR Electromagnetic Joystick

https://www.amazon.de/Electromagnetic-PS5-Controller-Replacement-Accessories-NS51-PS5/dp/B0DHWWF218

https://www.gulikit.com/productinfo/1251251.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2025 20:21 (Overlord123).
16 godina
Odigrao nekih 2 sata Ghost of Yotei nakon posla. Zasad jedino što mogu komentirati je grafika. Na klipovima i trailerina sam imao dojam da igra izgleda isto kao GoT ali ovo je daleko bolje. Na Pro konzoli u PS5 Pro modu izgleda bolesno dobro. Raytracing u stabilnih 60 fpsa. Ovo je zasad vjerojatno najbolja implementacija PSSR.

Također zvukovi su fenomenalni. Davno nisam igrao igru koja ima tako dobre zvučne efekte.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice