Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.975
|
čitano: 6.366.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 mjeseca
Sony PlayStation 5

Posto vidim da odjednom ima turskih psn bonova za uzeti online, ima li netko da me odgovori od kreiranja turskog acc. i da se drzim indijskog?

Stvar je sto mislim da ce u buducnosti opet "nestati" turskih bonova dok vidim da je indija trenutno zicer

Pomozite u diobi...

0 1 hvala 0
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
maratonac1 kaže...

Posto vidim da odjednom ima turskih psn bonova za uzeti online, ima li netko da me odgovori od kreiranja turskog acc. i da se drzim indijskog?

Stvar je sto mislim da ce u buducnosti opet "nestati" turskih bonova dok vidim da je indija trenutno zicer

Pomozite u diobi...

Nitko to ne može znati tako da ti nitko ne može pomoći u toj dilemi, a pogotovo ne znam kako bi ti pomogao u diobi.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Gemmy kaže...
Ja imam američki acc i igram na euro serverima. Neznam kakav lag se spominje

Ja dok sam imao američki account, samo me je bacalo na američke servere. (GT7)

17 godina
Da, jedino ta igra me stavljala na US servere. Ostale sve eu regija.

Dobro si me podsjetio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

jucer upalim ps5, igram the crew motorfest i pocinje trzati, kao da framerate dođe do 10, to mi se desavalo i na red dead, nakon pola sata kada se ugrije radilo normalno, ociscen je, jedino nije mijenjan tekuci metal, ima ko ideju sta bi moglo biti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tekući metal?

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
14 godina
Joky007 kaže...

jucer upalim ps5, igram the crew motorfest i pocinje trzati, kao da framerate dođe do 10, to mi se desavalo i na red dead, nakon pola sata kada se ugrije radilo normalno, ociscen je, jedino nije mijenjan tekuci metal, ima ko ideju sta bi moglo biti

Tekući metal nije ni stavljen da bi ga se mjenjalo, ne suši se.
Ja sam imao na staroj konzoli gori problem, meni kada se zagrijala konzola samo resetirala.
Čišćenje, stavljanje termalnih "traka" na sve moguće čipove nije urodilo plodom, službeni servis mi je ponudio novu konzolu amortizirane cijene (moja je bila van garancije)

Kako je s drugim igrama ?
Nakon što sam rastavio konzolu i vidio da je sve bukvalno integrirano na ploču, jasno je da popravka nema 

4 dana
maratonac1 kaže...

Pomozite u diobi...

https://www.oyunfor.com/playstation-network/playstation-hediye-karti-try

https://www.hepsiburada.com/ara?q=playstation+hediye+kartı

https://www.turkpin.com/PlayStation_TL

14 godina
Sony PlayStation 5

Sony is reducing the storage of the PS5 Slim from 1TB to 825GB in Europe with its upcoming CFI-210 model. The price of €499 will stay the same.

Koji cringe je taj sony, ima srece da ekipa guta njiihova govna inače bi propali ko Intel. 

Remake,remaster,30 fpsa jedva,remaster,remake,30 fpsa - najgora generacija konzola ikad.

twice the pride double the fall
Moj PC  
5 0 hvala 0
4 dana
dad0r kaže...

Sony is reducing the storage of the PS5 Slim from 1TB to 825GB in Europe with its upcoming CFI-210 model. The price of €499 will stay the same.

Koji cringe je taj sony, ima srece da ekipa guta njiihova govna inače bi propali ko Intel. 

Remake,remaster,30 fpsa jedva,remaster,remake,30 fpsa - najgora generacija konzola ikad.

Sony više nije onaj stari Sony

https://ffa.hr/vijesti/capcom-za-prodajno-posustajanje-monstzer-hunter-wildsa-krivi-visoku-cijenu-ps5/107002/

14 godina
Sony PlayStation 5

Eto ga, samo dokaz kako je nepostojanje konukurencije katastrofa za sve potrošače. Plakat ćemo svi za Xbox-om.

Živo me zanima cijena za PS6, tamo 2027. ili 2028.-e, mislim da nam ne gine 700-800 eur.

Halo Bing! Kako bratac?

1 0 hvala 1
17 godina
Apachy kaže...

Eto ga, samo dokaz kako je nepostojanje konukurencije katastrofa za sve potrošače. Plakat ćemo svi za Xbox-om.

Živo me zanima cijena za PS6, tamo 2027. ili 2028.-e, mislim da nam ne gine 700-800 eur.

Da, nije problem što igra košta 80€ nego što je konzola 500€. :-)

Konzola koja igre vrti tako dobro da ne vjeruješ da je riječ o igri... i pritom je nečujna.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Ček pa dao bi se zakleti da je moj launch PS5 došao sa 825GB i da su ljudi u startu pričali o tome da Xbox ima više memorije. Sad ne mogu točno provjeriti jer sam u međuvremenu prešao na Pro ali zvoni mi da je launch PS5 imao 825GB.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 dana
antimadridista kaže...
Ček pa dao bi se zakleti da je moj launch PS5 došao sa 825GB i da su ljudi u startu pričali o tome da Xbox ima više memorije. Sad ne mogu točno provjeriti jer sam u međuvremenu prešao na Pro ali zvoni mi da je launch PS5 imao 825GB.

PS5 je u početku došao sa 825GB

15 godina
dad0r kaže...

Kužim sve ali koje ti to igre igraš da su lockane na 30 fpsa? Mislim da od stotina i stotina igara koje su dostupne na PS5 možda njih par je lockano na 30 fps.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Je, FAT je imal 825.
14 godina
Sony PlayStation 5

A Sony je svima prodao priču da taj njihov famozni ultra super NVME koji će donijeti revoluciju i iskorijeniti glad u svijetu mora biti kapaciteta 825GB .

I onda je doslovno jedna igra imala neke koristi od tako brzog diska. A i to sam puno rekao. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:08 (Hexfire).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Bitanga kaže...
Apachy kaže...

Da, nije problem što igra košta 80€ nego što je konzola 500€. :-)

Konzola koja igre vrti tako dobro da ne vjeruješ da je riječ o igri... i pritom je nečujna.

Igre nikad nisam platio skuplje od 60e još od CP2077. Ne moram igrati day1.  Jedino gdje ću se 99% ogriješiti je gta 6. 

Konzola 500e? Pro sam evo u ponedjeljak platio ravno 800e. Daj mi reci gdje je to 500e da je još i vratim unutar 14 dana.

PS5 nije nečujna konzola, zuji pošteno pod loadom. Pro verzija je sad čak i pristojna, ali Slim verzija bila mi je užasna, doslvno je zujala ko kalorifer. Prava nečujna konzola je XsX, pod loadom to čudo je bilo nečujno i u noćnim satima.

Poanta je da Sony jede govna jer sakati konzolu, a cijenu prigodno održava starom. Da im xbox puše za vratom, ne bi im padalo na pamet te debilane, ali xbox je popušio još pred 10+ god sa onom ballmereovom idioitarijom zvanom xbox one.

Halo Bing! Kako bratac?
15 godina
Hexfire kaže...

A Sony je svima prodao priču da taj njihov famozni ultra super NVME koji će donijeti revoluciju i iskorijeniti glad u svijetu mora biti kapaciteta 825GB .

I onda je doslovno jedna igra imala neke koristi od tako brzog diska. A i to sam puno rekao. 

Zavisi što gledaš pod time da igre imaju koristi od toga.  S obzirom da loading screnovi više praktički ne postoje ja bi rekao da je ova generacija konzola po tom pitanju napravila veliku stvar. Probaj upaliti bilo koju igru na PS4 i ostat ćeš šokiran koliko svako malo nešto čekaš. Čak i kad staviš SSD unutra umjesto starog diska. Jer igre nisu bile napravljene s time u vidu.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:40 (antimadridista).
17 godina
Apachy kaže...

Igre nikad nisam platio skuplje od 60e još od CP2077. Ne moram igrati day1.  Jedino gdje ću se 99% ogriješiti je gta 6. 

Konzola 500e? Pro sam evo u ponedjeljak platio ravno 800e. Daj mi reci gdje je to 500e da je još i vratim unutar 14 dana.

PS5 nije nečujna konzola, zuji pošteno pod loadom. Pro verzija je sad čak i pristojna, ali Slim verzija bila mi je užasna, doslvno je zujala ko kalorifer. Prava nečujna konzola je XsX, pod loadom to čudo je bilo nečujno i u noćnim satima.

Poanta je da Sony jede govna jer sakati konzolu, a cijenu prigodno održava starom. Da im xbox puše za vratom, ne bi im padalo na pamet te debilane, ali xbox je popušio još pred 10+ god sa onom ballmereovom idioitarijom zvanom xbox one.

Slažem se, ali ovdje se kuka o slaboj prodaji Monster Hunter Wilds i spominje cijena od 80€ u članku.

I ne priča se o Pro, jesi pročitao članak na koji si se referirao?

Dovoljno je dobra i obična PS5. Dovoljno je da pogledaš Death Stranding 2 kako izgleda i shvatiš da ti ništa bolje od toga niti ne treba.

Moj PS5 day one edition je tih kao da uopće ne radi što god da igram.

Ali zato ima 825GB :-) Negdje se mora štedjeti :-)

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:20 (Bitanga).
14 godina
antimadridista kaže...
Hexfire kaže...

Zavisi što gledaš pod time da igre imaju koristi od toga.  S obzirom da loading screnovi više praktički ne postoje ja bi rekao da je ova generacija konzola po tom pitanju napravila veliku stvar. Probaj upaliti bilo koju igru na PS4 i ostat ćeš šokiran koliko svako malo nešto čekaš. Čak i kad staviš SSD unutra umjesto starog diska. Jer igre nisu bile napravljene s time u vidu.

Fulao si poantu. Govorim za disk u PS5 u odnosu na recimo disk u Series X, a ne na prošlu generaciju. Sony je napravio veliku pompu oko tog svog diska koji nije mogao imati normalnih 1TB, a izgleda da je jedini "benefit" manji kapacitet. U kojoj igri si vidio baš drastičnu razliku u loadingu da bi mogao reći "je da imam manji kapacitet od Xboxa, ali zato je sve puno brže"?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Fulao si poantu. Govorim za disk u PS5 u odnosu na recimo disk u Series X, a ne na prošlu generaciju. Sony je napravio veliku pompu oko tog svog diska koji nije mogao imati normalnih 1TB, a izgleda da je jedini "benefit" manji kapacitet. U kojoj igri si vidio baš drastičnu razliku u loadingu da bi mogao reći "je da imam manji kapacitet od Xboxa, ali zato je sve puno brže"?

Da, onda su to isfuravali kao brutalni benefit, specijalni custom kontroler parni broj kanala i sl. A ustvari je ispalo da su samo štedili pare na kapacitetu i na kraju što smo i pričali da neće biti nikakvog benefita u realnosti.

Ali od onda je i tehnologija NVMe napredovala pa sad ipak mogu i veći kapaciteti.

Koliko sam gledao neoptimirane igre za PS5 često imaju i lošije loading timeove od Xboxa i PCa, ali zato optimiranije (što god to značilo) znaju učitavati malo brže.

Sve je to ionako zanemarivo, jer najveći uzrok sporog učitavanja ranije je bio seek time (što je za HDD diskove ogromna brojka), a ne transfer rate. Zato su se i duplicirale binary datoteke da se smanji ukupni seek time.

17 godina
Imao sam fat, pro, i sada sam na slimu.

Jedino je fat bio necujan. Slim i pro nisu bučni da smeta, ali u tihoj prostoriji da se čuje da ventilator broji. Kad stavim slusalice ili zvučnike na normalnu razinu zvuka se ne primjeti vise.

Meni smeta cijena igri od 80e zato sta sada moram duze čekati igre na popustima da padnu na 30-50e koliko sam ih voljan platiti(sp igre).
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 dana
Gemmy kaže...
Imao sam fat, pro, i sada sam na slimu.

Jedino je fat bio necujan. Slim i pro nisu bučni da smeta, ali u tihoj prostoriji da se čuje da ventilator broji. Kad stavim slusalice ili zvučnike na normalnu razinu zvuka se ne primjeti vise.

Meni smeta cijena igri od 80e zato sta sada moram duze čekati igre na popustima da padnu na 30-50e koliko sam ih voljan platiti(sp igre).

Kupuj igre na indijskom PS Store jer su dosta jeftine

15 godina
To valjda sve zavisi kakve si sreće sa tim ventilatorima i coil whineom. Meni je launch fat konzola strašno bučila kad su svi govorili da su njihove konzole skoro nečujne. Pro mi je praktički nečujan a dosta ljudi se žali.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice