Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.936
|
čitano: 6.343.542
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
greysaint0 kaže...
Jucer, onako spontano, platinirao Prince of Persia The Lost Crown.

Nisam htio kupovati igru ali posto je dosla na PS+ reko, idem probati. Kad sam poceo nisam mogao prestati igrati. Fantastican platformer, mozda najbolji koji sam ikada igrao i odlicna prica sa puno nepredvidivih plot twistova.

Apsolutna preporuka za one koji nisu probali.

Ja je još uvijek igram, moram reć da ne pamtim kad su mi zadnji put platformerske sekcije bile takav izazov (in a good way, Crash remastered je bio izazov ali je isto tako bio dosta nepošten). Treba naglasit samo da nije običan platformer nego metroidvania. 

Sramota da su raspustili tim jer se igra nije dovoljno dobro prodavala. 

Jel si igrao i DLC, jel se isplati?

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 8:15 (Chronosus).
17 godina
Chronosus kaže...

Ja je još uvijek igram, moram reć da ne pamtim kad su mi zadnji put platformerske sekcije bile takav izazov (in a good way, Crash remastered je bio izazov ali je isto tako bio dosta nepošten). Treba naglasit samo da nije običan platformer nego metroidvania. 

Sramota da su raspustili tim jer se igra nije dovoljno dobro prodavala. 

Jel si igrao i DLC, jel se isplati?

Da, mene najviše podsjeća na Metroid Dread.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Nije baš 100% usporedivo, ali ovaj novi Prince of Persia rougelike mi isto izgleda jako zabavno. I borba i sam platforming. Odigrao sam samo sat vremena preko gamepassa (dok je radilo jer kad se udruže smeće od Xbox aplikacije i smeće od Ubisoft Connect aplikacije niti ne može drugačije), ali dovoljno sam vidio da stavim na wishlistu i kupim na Steamu kad ulovim vremena za igranje.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Hexfire kaže...
Nije baš 100% usporedivo, ali ovaj novi Prince of Persia rougelike mi isto izgleda jako zabavno. I borba i sam platforming. Odigrao sam samo sat vremena preko gamepassa (dok je radilo jer kad se udruže smeće od Xbox aplikacije i smeće od Ubisoft Connect aplikacije niti ne može drugačije), ali dovoljno sam vidio da stavim na wishlistu i kupim na Steamu kad ulovim vremena za igranje.

To bi moglo biti top na Switchu. Podsjeća na Dead Cells, a to sam na Switchu igrao kao lud. Dok dosadi staviš u rest mode i nastaviš kasnije.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Da, takve igru su ko stvorene za handheld. Od ekipe je koja je napravila Dead Cells pa mora malo podsjećati na nju :).
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
Da, takve igru su ko stvorene za handheld. Od ekipe je koja je napravila Dead Cells pa mora malo podsjećati na nju :).

Ufff, to nisam ni skužio ni znao, pa to je onda još dodatni plus!

Ovo moram onda nabaviti čim izađe za Switch 2... a nije ni skupo.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:04 (Bitanga).
2 mjeseca
Sony PlayStation 5

Novi popusti nisu losi, pogotovo indijski store. Kako najbolje uzimati preko indijskog psn? Mogu li kako spojiti bankovni racun ili moram uzimati psn kupone preko enebe, cd keys itd.? Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina

Indijski amazon. Evo ti upute koje sam spremio tu sa foruma:

Postupak:

1. Napraviti novi Playstation profil na službenim stranicama i staviti kod registracije za zemlju Indiju i poštanski broj iz Indije.

2. Napraviti novi Amazon profil ili na postojećem dodati novu adresu dostave koja je iz Indije. Generirati adresu pomoću generatora adresa i staviti tu novu adresu kao default.

3. Kupiti bilo koji bon od "Express Games" prodavača. Odabrati plaćanje u službenoj valuti, da domaća banka odradi konverziju. Ukupno me došlo 88,11 € za 8000 . Korištena je ZABA Visa Electron Debit kartica. Bon stiže za cca 30 minuta.

4. Logirajte se na službeni indijski store -> Profil -> Redeem Code i unesite kodove.

5. Kupujte pretplate/igre.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
17 godina
A ne traže i broj mobitela?
To bi moglo stvarati probleme.
17 godina
Pa ne, kupujem tako vec neko vrijeme.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
17 godina
Onda super, mislil sam da treba.
Ja sam namjeraval al nisam znal proces - sad si ga ti stavil, hvala.
15 godina
Sony PlayStation 5

Good luck with lag na indijskim serverima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja imam američki acc i igram na euro serverima. Neznam kakav lag se spominje
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
greysaint0 kaže...
Jucer, onako spontano, platinirao Prince of Persia The Lost Crown.

Nisam htio kupovati igru ali posto je dosla na PS+ reko, idem probati. Kad sam poceo nisam mogao prestati igrati. Fantastican platformer, mozda najbolji koji sam ikada igrao i odlicna prica sa puno nepredvidivih plot twistova.

Apsolutna preporuka za one koji nisu probali.

Preporučam ti Shinobi Art of Vengeance (izlazi sutra), a za tjedan dana Silksong, boljih 2d action metroidvanija nećeš vidjeti ove godine, a možda i duže.

17 godina
Pero Dinamit kaže...

Indijski amazon. Evo ti upute koje sam spremio tu sa foruma:

Postupak:

1. Napraviti novi Playstation profil na službenim stranicama i staviti kod registracije za zemlju Indiju i poštanski broj iz Indije.

2. Napraviti novi Amazon profil ili na postojećem dodati novu adresu dostave koja je iz Indije. Generirati adresu pomoću generatora adresa i staviti tu novu adresu kao default.

3. Kupiti bilo koji bon od "Express Games" prodavača. Odabrati plaćanje u službenoj valuti, da domaća banka odradi konverziju. Ukupno me došlo 88,11 € za 8000 . Korištena je ZABA Visa Electron Debit kartica. Bon stiže za cca 30 minuta.

4. Logirajte se na službeni indijski store -> Profil -> Redeem Code i unesite kodove.

5. Kupujte pretplate/igre.

Samo da nadodam na kolegine upute da ima i Eneba kodove za nadopuniti wallet na indijskom accountu, ja sam više puta tamo kupovao i uvijek sve uredno radilo.

14 godina
NathanDrek kaže...

Preporučam ti Shinobi Art of Vengeance (izlazi sutra), a za tjedan dana Silksong, boljih 2d action metroidvanija nećeš vidjeti ove godine, a možda i duže.

Shinobi i Ninja Gaiden Ragebound su mi već na wishlisti (Shinobi demo je odličan). Hollow Knight mi nikako nije sjeo, da budem iskren, ne kužim u čemu je fama, igrao sam 100x bolje Metroidvanie.

Za kolegu koji je pitao da li samo igrao Prince of Persia DLC - nisam, kad sam platinirao baznu igru, to mi je bilo dovoljno, tako da sam preskočio DLC.

I za info onima koje zanima, sutra izlazi Lost Soul Aside demo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice