Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.982
|
čitano: 6.380.581
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
Pa jer su napravili redacted dokument iz kojeg sve možeš iščitati. Pa otvori link.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...
Pa jer su napravili redacted dokument iz kojeg sve možeš iščitati. Pa otvori link.

Dokument u kojemu pise koliko su ulozili u igre a o tim ulaganjima se naveliko pisalo zadnjih par godina i to je bio razlog da dignu cijene igara.

Preletio sam tekst,dali sam nesto propustio?

14 godina
Zaboravi
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
MEGATAMA kaže...
Hexfire kaže...

Dokument u kojemu pise koliko su ulozili u igre a o tim ulaganjima se naveliko pisalo zadnjih par godina i to je bio razlog da dignu cijene igara.

Preletio sam tekst,dali sam nesto propustio?

https://twitter.com/tomwarren/status/1674085197158002689/photo/1

mislim da se veli na ovo - da su napravili toliko loš marker da se sve može iščitati s malo photoshopa

mislim da su brojke ove, možda sam pogriješio koju:

5
2017
212
300
20
2013
120
200

11 godina
Nakon objave ps plus igara sam dobio hrpu poruka da upozorim ljude na hakere u CoD Cold Waru.
Naime neki exploit omogućuje hakerima pristup ip adresi.
Igra li tko cold war? Znate li vise o ovome?

Recently, it was reported that Call of Duty: Black Ops Cold War had been infected with exploits that allowed people to gain access to your IP address, crash your game, and much more. As such, players were advised to avoid playing the game.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Pretpostavljam da je riječ o PC verziji igre?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
PC i PS5.
14 godina
Vidiš da je ipak loša ponuda :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.6.2023 22:11 (Hexfire).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Ne kuzim iskreno sta je tu tocno masovno. Ove brojke su po meni premale.

Pa $212m sa 300 developera kroz 5 god znaci 710k po glavi u placama, sto je 142k prosjecna placa po glavi developera godisnje. To je za sve osim entry u Americi premalo. I tu se uopce ne racuna trosak SG&A, licensinga itd.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.6.2023 20:32 (Mitch).
12 godina
Sony PlayStation 5

dal netko zna za grid legends nemogu upaliti u igri 120hz, na ostalim igrama normalno radi i moze se ukljuciti

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Joky007 kaže...

dal netko zna za grid legends nemogu upaliti u igri 120hz, na ostalim igrama normalno radi i moze se ukljuciti

Nema svaka igra 120fps mode, ako si na to mislio.

11 godina
protjeran
Mitch kaže...

Ne kuzim iskreno sta je tu tocno masovno. Ove brojke su po meni premale.

Pa $212m sa 300 developera kroz 5 god znaci 710k po glavi u placama, sto je 142k prosjecna placa po glavi developera godisnje. To je za sve osim entry u Americi premalo. I tu se uopce ne racuna trosak SG&A, licensinga itd.

Masovno je (i suludo) da 300 developera radi 5 godina jednu igru, a da nije Star Citizen...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.6.2023 11:04 (ZovemseZoranidolazimizRijeke).
12 godina

znam, ova ima u postavkama ali je iskljucena i nemoze se upaliti

12 godina
Joky007 kaže...

znam, ova ima u postavkama ali je iskljucena i nemoze se upaliti

Dali ti je u Ps5 sistemu i na televizoru omoguceno 120hz,koji tv je u pitanju?

12 godina

je sve je ukljuceno jel druge igre rade, gran turismo 7 normalno radi, samsung 55q82t

11 godina
protjeran
Joky007 kaže...

je sve je ukljuceno jel druge igre rade, gran turismo 7 normalno radi, samsung 55q82t

onda je do igre, ne do PS5 ili televizora...

12 godina
Joky007 kaže...

Ne znam dali ce ti ovo pomoc....

It's greyed out, even though in the PS5 settings, support 120fps is set to automatic. Alright. Update. Apparently the only way to get it to trigger is to go to the preferences in PS5 settings for game mode graphics preference for all games, and set it to performance.

12 godina

probat cu to onda

11 godina
Od tih 212 oko 100 mil je marketing pa racunaj onda plaće
12 godina
Gogy7 kaže...
Od tih 212 oko 100 mil je marketing pa racunaj onda plaće

Prije se pricalo da su sve to cifre bez marketinga.

Sve te brojke su iscurile unazad par mjeseci.

15 godina
Gogy7 kaže...
Nakon objave ps plus igara sam dobio hrpu poruka da upozorim ljude na hakere u CoD Cold Waru.
Naime neki exploit omogućuje hakerima pristup ip adresi.
Igra li tko cold war? Znate li vise o ovome?

Recently, it was reported that Call of Duty: Black Ops Cold War had been infected with exploits that allowed people to gain access to your IP address, crash your game, and much more. As such, players were advised to avoid playing the game.

To je stara vijest,izašao je patch koji je to riješio.

BE HAPPY 要開心 : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.6.2023 15:50 (Joe Cooker).
16 godina
Nije marketing, u dokumentu pise cisti dev.

Dakle place pa hardver licence sdk...
14 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Novi korisnik ps5 i ps+, da li se za ovaj mjesec kako je cod cold war promotivno jel to ide samo sa nekim drugim acxountima jer na nasem hr ne vidim u ponudi

0 0 hvala 0
13 godina
joxe kaže...

Novi korisnik ps5 i ps+, da li se za ovaj mjesec kako je cod cold war promotivno jel to ide samo sa nekim drugim acxountima jer na nasem hr ne vidim u ponudi

Tek od utorka ili srijede. Sada se vise ne sjecam kojim prvim u mjesecu izlaze te igre.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
7 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
joxe kaže...

Tek od utorka ili srijede. Sada se vise ne sjecam kojim prvim u mjesecu izlaze te igre.

Prvi utorak u mjesecu.

SimeKZ dobro kaze, tek tada se pojavljuje na ps+, i to oko podneva mislim. Nije od ponoci. Nakpn toga se moze dodati u library i igrati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.7.2023 19:30 (Maat).
11 godina
Utorak 11h ujutro
3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

neke scene u FF uzrokuju pregrijavanje i gašenje konzole, Navdno igra nije dobro prilagođena za PS5

1 0 hvala 0
17 godina
Vive24 kaže...

neke scene u FF uzrokuju pregrijavanje i gašenje konzole, Navdno igra nije dobro prilagođena za PS5

Na 30 FPSa ne bi bilo tih problema :)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
Vive24 kaže...

al navodno da je odlično prilagođena za Vaillant bojler. 

Ne znam za koji su je klinac prilagođavali ako ne za PS5.

11 godina
Pocelo je snimanje Last of Us part 3 👍 U međuvremenu ce sigurno izbaciti Part 2 (director cut/remaster) za PS5
Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice