- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav, vi koji ste nadograđivali M2 slot u PS5. kaj ste stavljali? WD black, 980 pro, nekaj treće? thnx
uz uvjek popularne wd i zamzunge,
možeš i pogledati Kingston KC3000 (1TB) koji je solidna jeftinija opcija za cca 85 € + be quiet mc1 (15€) hladnjak koji paše u ssd utor plejke (MC1 PRO verzija je prevelika!).
taj kombo mi radi uredno cca 6mj, nikakvih problema.
pozdrav, vi koji ste nadograđivali M2 slot u PS5. kaj ste stavljali? WD black, 980 pro, nekaj treće? thnx
Ja sam stavio WD Black od 2TB,onaj sa heatsinkom koji je preporucen za Ps5 od strane Marka Cerneya.
Ekipa...tema za Final Fantasy XVI je.....FF16,pretpostavljam da vas je podosta zbunjeno nazivom jer ne znate rimske brojeve pa mislite da je to nesto drugo 🥂🥂🥂
Ekipa...tema za Final Fantasy XVI je.....FF16,pretpostavljam da vas je podosta zbunjeno nazivom jer ne znate rimske brojeve pa mislite da je to nesto drugo 🥂🥂🥂
Pokušaj humora?
Pokušaj humora?
To i uputnica da postoji FF16 tema 🥂
Btw jeste vidjeli ovaj zaokret u slucaju Microsoft vs Gaming World?
Netko je pustio van interne prepiske izmedju glavesina u MSu gdje se dogovaraju kako kompletno izgurat Sony sa gaming trzista,nacin je naravno pokupovat sve bitne third party izdavace 🥂
Mislim da je trenutno jako dobra ponuda na WD Europe za WD_Black SN850X 1TB s heatsinkom i 2TB model bez heatsinka.
Trik je da za akcijsku cijenu morate naručiti minimalno 2 komada u jednoj narudžbi. Limit po narudžbi tj. osobi je 5 komada.
Trenutno je cijena 190.39 eura za 2 komada po 1TB s tvorničkim heatsinkom.
Za one koji žele 2TB model, također je na akciji ako uzmete 2 komada ali model bez heatsinka. 308.78 eura ukupno za 2 komada od 2TB bez heatsinka.
To je uključujući naš PDV. Stigne dostavom za 3-4 dana. Dostava je besplatna.
Promocija traje do 30.06.
Neka se dvoje dogovori i zajedno naruči, dobijete svatko po 1TB brzi SSD bez gnjavaže s zasebnim hladnjakom (iako ni to nije problem odraditi) za 95 eura po komadu, ili 2TB za manje od 155 eura po komadu (bez heatsinka).
SN850X je malo i brži od onog prvotno 'PS5 certificiranog' WD_Black SN850. Izniman disk za PS5 pa i za računala po odličnoj cijeni.
Nemojte nasjedati na SN850P koji je skoro isti taj model sa sitnijim razlikama u heatsinku i također 'certificiran' za PS5, to je marketinški trik a puno je skuplji, SN850X odlično radi u PS5 i službeno je kompatibilan sa PS5 bez obzira na famoznu certifikaciju.
P.S.
Podrazumijeva se da za model bez heatsinka ako ćete ga ugrađivati u PS5 svakako morate nabaviti i postaviti hladnjak za SSD zasebno imajući u vidu preporučene dimenzije. Također je preporučeno postaviti hladnjak na njega i ako ga mislite koristiti u računalu da ga možete ugodno i dugotrajno koristiti bez throttlinga. To vrijedi za sve SSDove novih generacija i visokih brzina.
Solidan.
Čisto da budemo fer i damo točan podatak o ukupnoj cijeni, uz slanje u HR i naš PDV to ukupno košta 100,55 eura.
Nije uopće loše iako mislim da je WD_Black SN850X nešto bolji disk općenito i bolji deal u spomenutoj kombinaciji po akcijskoj cijeni.
Je li netko dobio od playstationa mail o "Nadolazećem plaćanju pretplate", naime pretplata mi ističe 28.7 ali nisam siguran trebam li ju platiti ili će se još nastaviti ono razdoblje gratis davanja pretplate.
Je li netko dobio od playstationa mail o "Nadolazećem plaćanju pretplate", naime pretplata mi ističe 28.7 ali nisam siguran trebam li ju platiti ili će se još nastaviti ono razdoblje gratis davanja pretplate.
Produljit će ti besplatno 2-3 tjedna prije isteka stare, za mjesec dana. I tako svakih mjesec dana do daljnjeg.
Nemoj ništa dirati.
Ima netko informaciju za koliko se besplatno produlji ako ističe višemjesečna pretplata, npr. nekome istekne pretplata koju je kupio na godinu dana? Pretpostavljam da se i tad produlji za samo mjesec dana, no nada umire posljednja

Koga briga za Xbox, oni su još veće smeće.

Cold War prop hunt je mozda najunderrated FPS multiplayer :D
Najbrze prodavana PS5 ekskluziva,zanima me kako je FF16 prosao u Japanu jer su tamo tradicionalno prodali po par milijuna primjeraka.Ali prosla su ta vremena,sad milijunske naklade u Japanu uglavnom ima Nintendo.
https://wccftech.com/final-fantasy-xvi-3-million-copies-fastest-ps5-exclusive/
Najbrze prodavana PS5 ekskluziva,zanima me kako je FF16 prosao u Japanu jer su tamo tradicionalno prodali po par milijuna primjeraka.Ali prosla su ta vremena,sad milijunske naklade u Japanu uglavnom ima Nintendo.
Vec sam stavio tu vijest u temi Final Fantasy XVI
Vec sam stavio tu vijest u temi Final Fantasy XVI
Sad sam pogledao,nije ista vijest.
Ove godine očito završava partnerstvo Sonyja i Activisiona u vezi COD-a
A Court document from Sony which was not redacted properly revealed that the PlayStation & Call of Duty deal expires in 2024, but it does not include Call of Duty 2024. Sony's partnership apparently ends with Call of Duty 2023
https://twitter.com/HazzadorGamin/status/1674123111585955840
Ovo je razlog zašto Sony ne želi da Microsoft kupi Activison
Ima netko informaciju za koliko se besplatno produlji ako ističe višemjesečna pretplata, npr. nekome istekne pretplata koju je kupio na godinu dana? Pretpostavljam da se i tad produlji za samo mjesec dana, no nada umire posljednja
Da, mjesec po mjesec produljuju.
Netko će u Sonyju imati velikih problema zbog ovoga
https://www.polygon.com/23777268/the-last-of-us-part-2-horizon-forbidden-west-200-million-budget-ftc-court-documents

Dosao novi update za GT7,skine se,instalira i krenem igrat kad error...ne moze se igra spojit na server...na biranje imam doslovno nista za igrat u oflline.
Zaboravio sam za tu gadost jer skoro pa uvjek sve radi online,ono kad mi ne radi ni SP karijera ili arcade mode offline 🤣🤣🤣🤣
Netko će u Sonyju imati velikih problema zbog ovoga
https://www.polygon.com/23777268/the-last-of-us-part-2-horizon-forbidden-west-200-million-budget-ftc-court-documents
Kakvih velikih problema,objasni.