Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.065
|
čitano: 6.454.590
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Sony PlayStation 5
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Pa bilo bi zbilja zalosno da se vec sada to dogodilo, a ovo je tek 3. generacija konzola sa digitalnom trgovinom

I naravno da vecinu nece bit briga, ako ugase neku prastaru platformu, ali neke ce bit briga.

Ova industrija slabo brine o starim igrama za razliku od filmske koja jako dobro brine o starim filmovima

A sve igre, svaki source code se negdje čuva, pa makar i ne možeš do njih.

I kod filmova, originali se čuvaju, pa se izdaju na raznim medijima u budućnosti. Ali ima i sad takvih filmova i serija, koje su jako teško nabavljive čak i na piratskom tržištu. Kad potražnja opadne teško je i ponudu nać.

No, ovo što kažeš je istina za pitanje vlasništva. Fizički medij je tvoj, ali opet je pitanje da li ćeš ga moći igrati pogotovo ako je riječ o live service igri. Sve ovisi od igre do igre. Pitanje je i koliko vremena može BR disk izdržati bez da postane nečitljiv.

Ja se ne zamaram puno s tim, digitalno je puno praktičnije. Ali razumijem i da ljudi vole skupljati fizičke igre. Ili da ljudi kupuju rabljene, odigraju pa prodaju, ali u tom slučaju im nije niti bitna ta longterm ownership komponenta.

Nedavno je Nintendo najavio ukidanje shopa za Wii U i 3DS, no kupljeni sadržaj i dalje će se moći preuzimati. Samo neće biti moguća kupovina novog digitalnog sadržaja. Što je ok, jer Wii U i 3DS imaju čitač.

Digitalna PS5 nema.

Netocno je da se svaki source code negdje cuva.

Nedavno je bio tekst o Square Enixu da su htjeli remasterirat neki stariji naslov ali source code je izgubljen.

10 godina
MEGATAMA kaže...
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Pa bilo bi zbilja zalosno da se vec sada to dogodilo, a ovo je tek 3. generacija konzola sa digitalnom trgovinom

I naravno da vecinu nece bit briga, ako ugase neku prastaru platformu, ali neke ce bit briga.

Ova industrija slabo brine o starim igrama za razliku od filmske koja jako dobro brine o starim filmovima

A sve igre, svaki source code se negdje čuva, pa makar i ne možeš do njih.

I kod filmova, originali se čuvaju, pa se izdaju na raznim medijima u budućnosti. Ali ima i sad takvih filmova i serija, koje su jako teško nabavljive čak i na piratskom tržištu. Kad potražnja opadne teško je i ponudu nać.

No, ovo što kažeš je istina za pitanje vlasništva. Fizički medij je tvoj, ali opet je pitanje da li ćeš ga moći igrati pogotovo ako je riječ o live service igri. Sve ovisi od igre do igre. Pitanje je i koliko vremena može BR disk izdržati bez da postane nečitljiv.

Ja se ne zamaram puno s tim, digitalno je puno praktičnije. Ali razumijem i da ljudi vole skupljati fizičke igre. Ili da ljudi kupuju rabljene, odigraju pa prodaju, ali u tom slučaju im nije niti bitna ta longterm ownership komponenta.

Nedavno je Nintendo najavio ukidanje shopa za Wii U i 3DS, no kupljeni sadržaj i dalje će se moći preuzimati. Samo neće biti moguća kupovina novog digitalnog sadržaja. Što je ok, jer Wii U i 3DS imaju čitač.

Digitalna PS5 nema.

Netocno je da se svaki source code negdje cuva.

Nedavno je bio tekst o Square Enixu da su htjeli remasterirat neki stariji naslov ali source code je izgubljen.

Imas onda opet slucaj Bluepoint games koji su rekli da nikad ne koriste source code za remaster/remake jer su oni puni bugova. Rade reverse engineering zadnje verzije igre.

Al da to je nazalost cesti slucaj da izgube source code. Zato sam i reko da ova industrija ne mari previse za cuvanje starih igara.

Cesto to sapšavaju pojedinci amateri ili male firme koje se bave retro stvarima

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2022 8:50 (Santana).
17 godina
Santana kaže...

Imas onda opet slucaj Bluepoint games koji su rekli da nikad ne koriste source code za remaster/remake jer su oni puni bugova. Rade reverse engineering zadnje verzije igre.

Al da to je nazalost cesti slucaj da izgube source code. Zato sam i reko da ova industrija ne mari previse za cuvanje starih igara.

Vjerujem da si nešto krivo shvatio pod reverse engineering. Source code sigurno nije pun bugova ako se radi o zadnjoj verziji igre. I to sigurno ne više nego kad bi išao disasemblirati/dekompajlirati zadnji binaries prilikom čega bi dobio hrpu assemblerskog koda vrhunski optimiziranog za jednu arhitekturu. Od tog koda nešto napraviti bi bio izuzetno težak posao koji bi bio kompliciraniji i vremenski zahtjevniji nego pisanje same igre ispočetka (mogao bi iskoristiti jedino assete, koji su za izradu remakea baš ono što ti najmanje treba).

Pod 'reverse engineering' se osim disasembliranja podrazumjeva i proces kroz koji pokušavaš razumjeti kako originalni uređaj/source code radi, jer nema nikoga da ti objasni i nacrta, a sve u svrhu izrade kopije koja se jednako ponaša ili nadogradnje/poboljšanja postojeće verzije.

A nikad niste čuli da su originalni filmovi nečega uništeni? Dogodi se nekad, jebiga. Samo se film lakše iskopira i konvertira nego neka igra. Bolje firme bolje paze na source code svojih igara, pogotovo ako ih i patentiraju. A i nije neka šteta za čovječanstvo ni ako se source code neke igre ili filma zagubi. Neka slože ”Apollo” sustav za čuvanje source codea igara.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2022 11:49 (Bitanga).
10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Vjerujem da si nešto krivo shvatio pod reverse engineering. Source code sigurno nije pun bugova ako se radi o zadnjoj verziji igre. I to sigurno ne više nego kad bi išao disasemblirati/dekompajlirati zadnji binaries prilikom čega bi dobio hrpu assemblerskog koda vrhunski optimiziranog za jednu arhitekturu. Od tog koda nešto napraviti bi bio izuzetno težak posao koji bi bio kompliciraniji i vremenski zahtjevniji nego pisanje same igre ispočetka (mogao bi iskoristiti jedino assete, koji su za izradu remakea baš ono što ti najmanje treba).

Pod 'reverse engineering' se osim disasembliranja podrazumjeva i proces kroz koji pokušavaš razumjeti kako originalni uređaj/source code radi, jer nema nikoga da ti objasni i nacrta, a sve u svrhu izrade kopije koja se jednako ponaša ili nadogradnje/poboljšanja postojeće verzije.

A nikad niste čuli da su originalni filmovi nečega uništeni? Dogodi se nekad, jebiga. Samo se film lakše iskopira i konvertira nego neka igra. Bolje firme bolje paze na source code svojih igara, pogotovo ako ih i patentiraju. A i nije neka šteta za čovječanstvo ni ako se source code neke igre ili filma zagubi. Neka slože ”Apollo” sustav za čuvanje source codea igara.

Nebi reko. Bio je neki podcast na kojem je bio developer. Komentirali su Sillent Hill HD remastere za PS3 koji su ispali katastrofa jer su koristi stari source code(tj. onaj kojeg su dobili) koji je donio bugove  koje retail igre na PS1/PS2 nije imala. 
I onda je reko da oni nikad ne koriste source code.

Ak nađem to budem tu stavil. Al objasnjavali su kak su radili remake za Demon's souls pa, ak te zanima pogledaj si. 

Izgubljeni su i filmovi, ali kada to vecinom oni ful stari gdje se film znal sam od sebe zapalit pa je sve izgorjelo.

To je vise do prirode materijala nego nemara korporacije

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2022 14:50 (Santana).
15 godina
Jel igrao netko MultiVersus? Baš zabavna igra. Kao kopija Super Smash Bros ali free to play i za sve ostale platforme, a ne za Nintendo. I ono što sam primjetio je responzivnost kontrola kao u niti jednoj online igri koju sam igrao dosad. Kontrole su baš brutalno responzovne i to je jedna od stvari koja čini ovu igru zabavnom.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
Jel igrao netko MultiVersus? Baš zabavna igra. Kao kopija Super Smash Bros ali free to play i za sve ostale platforme, a ne za Nintendo. I ono što sam primjetio je responzivnost kontrola kao u niti jednoj online igri koju sam igrao dosad. Kontrole su baš brutalno responzovne i to je jedna od stvari koja čini ovu igru zabavnom.

Vidio sam moje klince neki dan da igraju, super radi i izgleda.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Santana kaže...

Nebi reko. Bio je neki podcast na kojem je bio developer. Komentirali su Sillent Hill HD remastere za PS3 koji su ispali katastrofa jer su koristi stari source code(tj. onaj kojeg su dobili) koji je donio bugove  koje retail igre na PS1/PS2 nije imala. 
I onda je reko da oni nikad ne koriste source code.

Ak nađem to budem tu stavil. Al objasnjavali su kak su radili remake za Demon's souls pa, ak te zanima pogledaj si. 

Odmah na početku ovog videa lik kaže "every time we get a new codebase it's challenging to dig out how it works". codebase = source code.

"As soon as we started digging into the codebase we found God mode so you couldn'd die..."

Suludo bi bilo ne koristiti source code, taman i da ima bugove. Taman i da je beta, možeš puno naučiti.

Izjava da "nikad ne koriste source code" teško da može biti normalni modus operandi kod izrade remakeova, to nema apsolutno nikakve logike. To je iznimka i to se uistinu dogodilo kod Silent Hill HD remastera gdje Konami nije imao cjelokupni source code nego su im dali neku raniju verziju. Što je njihova pogreška, ali opet nije niti neshvatljivo. Source code se čuva u source control repozitorijima, a i oni s vremenom evoluiraju. Serveri crkavaju, stare stvari se zagube. Zato je Git odličan jer je decentraliziran, pa i ako crkne centralni repozitorij lako se rekreira sa developerskih lokalnih repozitorija. A taman i da imaš originalni source code to nekad ništa ne znači, jer tehnologija se mijenja s vremenom. Ono što si buildao prije 10-15 godina u nečemu, ne znači da ćeš moći i danas izbuildati pogotovo ako više nemaš istovjetne verzije razvojnog softvera, stari operativni sustavi će teško raditi na novom hardveru i sl.

Softver iz stvarno nekih prastarih era je teško buildati bez prilagodbe danas. Osim toga, nove igre se rade u novim engineima, optimizacije koje su rađene tada za PS2 danas više nemaju smisla i sl. Isto tako ispravke nekih bugova koji su postojali u originalu mogu zbrejkati cijelu igru.

U svakom slučaju, kompleksna tematika, istina.

Našao sam negdje ovo što ti spominješ:

Hijinx Studios once shipped a bug-riddled HD collection for Silent Hill which failed to connect with fans of the series and critics. The studio famously said that Konami lost the source code for both Silent Hill 2 & 3, which forced the developers to work with unfinished builds of the game. But the developers at Bluepoint, who remastered a Metal Gear collection for Konami, went on to say that they don't use original source codes for games, instead opting to reverse engineer their remasters from the game discs.

Pa na drugom mjestu:

Their method was uncommon and labor intensive. “We don’t use archive data,” O’Neil told me. “We take retail discs of the game and reverse engineer them. That way we can be 100 percent sure we have all the final retail data and that it matches up. That takes a lot time. Then to get it working, we basically have to go in and change every single piece of data. We get the code and we use that to build a PC version of the game. It’s not something meant to ship, so a lot of things don’t work. It doesn’t have sound for example. The engine though is the same, the data layout is the same, so we get that working first. If you have a lot of stuff coming through the VU assembler [with a PS2 game], you need to do a lot of super detailed work to convert it all. We don’t emulate any of this stuff, we hand convert it.”

No, meni to i dalje zvuči kao pogrešna interpretacija od strane novinara, ili teška noćna mora za developere, da ideš reverse engineerati igru iz binariesa i to PS2 verzije i radiš remake koji radi na potpuno drugoj arhitekturi u drugoj rezoluciji. Jednostavno kaos. Moraš stvarno voljeti svoj posao da to ideš raditi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2022 16:03 (Bitanga).
14 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
No, meni to i dalje zvuči kao pogrešna interpretacija od strane novinara, ili teška noćna mora za developere, da ideš reverse engineerati igru iz binariesa i to PS2 verzije i radiš remake koji radi na potpuno drugoj arhitekturi u drugoj rezoluciji. Jednostavno kaos. Moraš stvarno voljeti svoj posao da to ideš raditi.

Novinari pišu gluposti. Da mi je vidjeti ekipu koja će raditi reverse eng. binaria. Pod broj jedan nemaju source code, znači moraju nekako doći do njega, eto zabave za cijelu ekipu. 

Dobar tim će daleko brže napisati novi kod.

15 godina
Jedna prednost PS5 u odnosu na konkurenciju kod ove generacije konzola je strategija sa SSD-ovima. Uzeo sam na Amazon Prime day 1 TB SSD drive sa heatsinkom za 120 eura. Instaliran u konzolu u roku 3 minute. Za svoj Series X mislim da nikad neću kupiti proširenu memoriju jer forsiraju svoju memoriju koja ne prati trendove. I dalje košta 300+ eura... Za tu cijenu si mogu kupiti novi Series S.

Dosta se sumnjalo u Sony što se tiče ove strategije prije izlaska konzola jer su ljudi pričali kako će biti komplicirano i kako je sa Xboxom lakše jer ne možeš pogriješiti i kupiti memoriju koja nije kompatibilna. Ali pokazalo se kao pun pogodak.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2022 20:07 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
Jedna prednost PS5 u odnosu na konkurenciju kod ove generacije konzola je strategija sa SSD-ovima. Uzeo sam na Amazon Prime day 1 TB SSD drive sa heatsinkom za 120 eura. Instaliran u konzolu u roku 3 minute. Za svoj Series X mislim da nikad neću kupiti proširenu memoriju jer forsiraju svoju memoriju koja ne prati trendove. I dalje košta 300+ eura... Za tu cijenu si mogu kupiti novi Series S.

Dosta se sumnjalo u Sony što se tiče ove strategije prije izlaska konzola jer su ljudi pričali kako će biti komplicirano i kako je sa Xboxom lakše jer ne možeš pogriješiti i kupiti memoriju koja nije kompatibilna. Ali pokazalo se kao pun pogodak.

A prije izlaska se apsolutno ništa nije znalo, čak ni taj feature dugo nije bio omogućen. Tak da ne možeš reći da nije bilo opravdano. Sami su zakuhali sa svojom netransparentnošću.

Ali da, ok je ispalo.

Meni još ne treba ekstra disk spacea, čak niti uz dvoje klinaca koji instaliraju svoja smeća gore.

1Gbit optika puno pomaže također, ako nešto i obrišem, lako i brzo skinemo.

16 godina
Sony PlayStation 5

Sa 1 gb optikom te baš briga za sve-

Ali da, super je kaj imaš opcije sa SSD-pm ali nije super kaj nema konzola po 3200 i 3900 kn koliko bi trebale koštati, nego za 5700 kn sa igrama koje ti se možda ne igraju i ima ih opticaju pa se vjerojatno ni ne prodaju za neku cijenu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2022 20:21 (forumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
antimadridista kaže...

Da nisu normalni sa cijenama ssd kartica za XsX,to cu kupit kad se bas zazelim bacat novac.

14 godina
Sony PlayStation 5

Evo i drugi joystick kupljen u Semarku počel zanosit udesno na neke random trenutke (nije stalno) ali se događa sa svakom igrom. S time da je ovo bio backup joystick koji žena koristi, a koji sam počeo ja koristit prije 2 mjeseca kad je i origigi koji je došao s plejkom počeo otkazivat poslušnost (i tada zamjenjen u garanciji).

Pohvale dečkima iz Sancta Domenica u cityu East, bez problema zamjenili za novi. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2022 14:37 (sinkee).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
sinkee kaže...

Evo i drugi joystick kupljen u Semarku počel zanosit udesno na neke random trenutke (nije stalno) ali se događa sa svakom igrom. S time da je ovo bio backup joystick koji žena koristi, a koji sam počeo ja koristit prije 2 mjeseca kad je i origigi koji je došao s plejkom počeo otkazivat poslušnost (i tada zamjenjen u garanciji).

Pohvale dečkima iz Sancta Domenica u cityu East, bez problema zamjenili za novi. 

Dakle samo dođeš s kontrolerom i računom i zamjene odmah?

Se može barem birat noviji model?

14 godina
Sony PlayStation 5

Jel netko isprobao ovaj zadnji beta firmware?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ja ga imam. Sta te zanima?
Ne donosi bas puno novih stvari.
Nemam 1440p monitor. Ono sto je meni super je 3d audio preko zvučnika. Nisam imao pojma da je tolika razlika. Povratak foldera je super.
17 godina
Gogy7 kaže...
Ja ga imam. Sta te zanima?
Ne donosi bas puno novih stvari.
Nemam 1440p monitor. Ono sto je meni super je 3d audio preko zvučnika. Nisam imao pojma da je tolika razlika. Povratak foldera je super.

Imaš surround zvučnike?

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2022 22:43 (Bitanga).
3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pozdrav, 

Imam jedan problem, naime na PS5 imam Njemacki account a zivim u BiH. E veceras sam htio kupiti EA PLAY pretplatu medjutim kada ukucam sve podatke sa kartice koja je izdata u BiH trazi mi podatke sa adresom stanovanja gradom postanski broj u Njemackoj, to navedem sve podatke od brata jer on tamo zivi, i kada prodjem taj postupak vrati me nazad kao da peovjerim ispravnost svoje kartice iako je sve uredno i ima novca bilo da pokusam sa debitnom ili kreditnom isto izbaci. 

Da li znate u cemu je problem. Hvala unaprijed.

Lp

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Purger155 kaže...

Jel netko isprobao ovaj zadnji beta firmware?

Koristim ga, sve super. Ako hoces key mogu ti poslati, moze se na 5 konzola aktivirati a niko nece :)

Napokon su activity cards bolje organizovali, sad odmah vidis je li i sta je podrzano i imas na vrhu, odnosno odmah ispod igre "Resume activity" da direktno upadnes gdje si ostavio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2022 8:21 (gamex1423).
14 godina
ps_gamer kaže...

Pozdrav, 

Imam jedan problem, naime na PS5 imam Njemacki account a zivim u BiH. E veceras sam htio kupiti EA PLAY pretplatu medjutim kada ukucam sve podatke sa kartice koja je izdata u BiH trazi mi podatke sa adresom stanovanja gradom postanski broj u Njemackoj, to navedem sve podatke od brata jer on tamo zivi, i kada prodjem taj postupak vrati me nazad kao da peovjerim ispravnost svoje kartice iako je sve uredno i ima novca bilo da pokusam sa debitnom ili kreditnom isto izbaci. 

Lp

Problem je u tome što imaš bosansku karticu koju pokušavaš prijaviti na Njemačku adresu. Većina takvih servisa provjerava zemlju izdavanja kartice. Jedina alternativa ti je da na Amazon.de ili negdje drugdje kupuješ PSN bonove.

3 godine
neaktivan

A moze li se placati ako napravim Pay Pal racun i povezem karticu svoju, ili da uzmem preko Payscafe dopunu pa da dodam iznos u svoj novcanik, ili samo mora biti PSN WALLET? 

4 godine
neaktivan
ps_gamer kaže...

A moze li se placati ako napravim Pay Pal racun i povezem karticu svoju, ili da uzmem preko Payscafe dopunu pa da dodam iznos u svoj novcanik, ili samo mora biti PSN WALLET? 

Mislim da paypal mozes povezati samo na neke regije PS Plusa, kao npr. UK, ali i tu ti mora biti UK paypal da bi prihvatilo. Ja koristim US acc iz Bosne ali ako nesto na store hocu kupiti sve radim tako da dopunim prvo wallet pa onda. Svakako ustedim jer kupujem dopune samo ako se isplati, npr. 25$ wallet kod za 19-22$ max da platim.

3 godine
neaktivan
greysaint0 kaže...
ps_gamer kaže...

Pozdrav, 

Lp

Problem je u tome što imaš bosansku karticu koju pokušavaš prijaviti na Njemačku adresu. Većina takvih servisa provjerava zemlju izdavanja kartice. Jedina alternativa ti je da na Amazon.de ili negdje drugdje kupuješ PSN bonove.

Mora li iskljucivo biti samo PS WALLET? moze li se novcanik nadopuniti preko PAYSAFE koda? Ili da povezem karticu sa PayPal racunom da li ce opet provjeravti karticu?

4 godine
neaktivan
ps_gamer kaže...
greysaint0 kaže...
ps_gamer kaže...

Pozdrav, 

Lp

Mora li iskljucivo biti samo PS WALLET? moze li se novcanik nadopuniti preko PAYSAFE koda? Ili da povezem karticu sa PayPal racunom da li ce opet provjeravti karticu?

To ti stvarno ne bih znao reci. Znam samo da nam je komplikacija jer BiH nije zvanicno podrzana, iako imamo sad ovlastenog uvoznika za BiH. Svakako i da smo podrzani bilo bi neisplativo jer bi bilo po nasim cijenama a znas i sam da su kod nas u radnjama igre na disku 150 - 160 KM.

3 godine
neaktivan

To jest upravu si. Hvala ti puno na pomoci, reci cu bratu onda da mi uzme ps wallet pa da nadopunim tako racun. Hvala jos jednom svako dobro. 

Lp

14 godina
amd freak kaže...
sinkee kaže...

Hey, možeš da ukoliko ga imaju na stanju.

Meni je zadnje prosvirala ona bordo verzija (nekaj između crvene i pink), pa me čovjek pitao želim li možda 'nova pink' verziju, koja je kao nova revizija, ja rekao meni svejedno samo da radi, i dali mi tu u zamjenu.

4 godine
neaktivan
sinkee kaže...
amd freak kaže...
sinkee kaže...

Hey, možeš da ukoliko ga imaju na stanju.

Meni je zadnje prosvirala ona bordo verzija (nekaj između crvene i pink), pa me čovjek pitao želim li možda 'nova pink' verziju, koja je kao nova revizija, ja rekao meni svejedno samo da radi, i dali mi tu u zamjenu.

Kod nas u BiH sancta ne dozvoljava druge boje u zamjeni. Mijenjao vec 3 ili 4 dualsense pod garancijom zbog drifta, svaki put pitao moze li druga boja pa ako treba i doplata i nisu nikad. Mada sam ja slao direktno u servis dostavom, nisam isao u radnju licno.

14 godina
Sony PlayStation 5

Ma meni je SD blizu pa lagano odem tamo, al uvijek me pitaju za boju (tj.ponude ono kaj imaju na lageru prvo).
Prvi gamepad kad je krenul driftat (bijeli), pitali me hoću li iste boje (ali nema na stanju i moram ga čekat par dana) ili hoću bordo onaj, odlučio se za isti bijeli i poslali mi ga poštom kroz 4-5 dana.

Ovaj tu koji mi je sad prosviral sam prije 10ak mjeseci naknadno kupil u drugom dućanu kao backup za suprugu, i nažalost iako je vrlo malo korišten (pa rekao bih ni 2 mjeseca), dal je svoje.

Garancije na ove reklamirane joysticke je 24mjeseca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Summer Sale Part 2

Horizon II 375Kn
Gran Turismo 7 375kn
Dying Light 2 355kn
CoD VANGUARD 260kn
LEGO Skywalker Saga 337kn
Cyberpunk 190kn
Last of us part 2 150kn
Sekiro i sve DS igre su na popustu

https://store.playstation.com/en-hr/view/47095840-7dcf-11ea-acb6-06293b18fe04/cc816efa-fda8-11ec-bb0c-ee2462cc90c6

Video sa Cijenama
Moj PC  
7 1 hvala 5
3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Kupio sam Playstation Gift Card od 100e, e gdje sad da unesem ovaj 12-cifreni kod, i kako mogu da kupim Ps pretplatu sa ovim novcem kada dodam u svoj novcanik i opcenito ostale igre?

Tek sam kupio konzolu pa se ne razumijem bas najbolje oko ovoga pa ako moze pomoc da mi ne bi propale pare djabe, kada udjem npr u igru neku ili pretplatu vidim ponudi kako da platim kr kartica i sl, ali nigdje ne vidim da mi povuce novac sam sa mog racuna.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice