Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.083
|
čitano: 6.462.390
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Sony PlayStation 5
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Totalno nezainteresiran za Yakuzu.  Izgleda da će mi kraj ove godine biti posve nezanimljiv u PS Plus Extra.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
11 godina
Moj PC  
10 0 hvala 6
12 godina

Napokon!!

17 godina

Jel moguće????

Van sebe sam.

Koristite blage riječi i jake argumente
16 godina

Ajde top....

Drago mi je za 1440p i VRR (makar ga nema na 1440p zasad) stvarno. Pogotovo ako AMD sredi FSR2 za PS5 dobro.

Vec sam se bojao da zbog slabe prodaje cemo vidjet novu konzolu prije nego to izade...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2022 13:12 (Mitch).
11 godina
To vam je sve zahvaljujući njihovim gaming monitorima. Tesko da bi ikad to ucinili. Sony cilja na pc trziste i ovo je super potez.
Moj PC  
3 0 hvala 1
6 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Cao raja, kupio sam 50$ preko gamivo ali je duplicate key, prilozio sam sve slike potrebne kao dokaz (trans history, da je invalid, da sam ukucao kako treba...)pa me interesuje koliko se ceka na odgovor od njih i da li mogu ocekivati da bude pozitivan za mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gogy7 kaže...
To vam je sve zahvaljujući njihovim gaming monitorima. Tesko da bi ikad to ucinili. Sony cilja na pc trziste i ovo je super potez.

Da, stari 1440p gaming monitori koje uglavnom imamo ionako ne podržavaju VRR, nego su orijentirani više na display port i AMD/nvidia tehnologije.

Ali dobro bit će za koju godinu toga.

Mene više muči što nema poštenih HDR monitora.

Probao sam nedavno spojit playku na 4K monitor i baš mi fali taj HDR.

Nekak mi se čini da kasne s tim supportom za 1440p dobrih 7 godina, da su to prije ubacili već bi sad imali hrpu igara koje ga podržavaju.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
steedvd kaže...

Cao raja, kupio sam 50$ preko gamivo ali je duplicate key, prilozio sam sve slike potrebne kao dokaz (trans history, da je invalid, da sam ukucao kako treba...)pa me interesuje koliko se ceka na odgovor od njih i da li mogu ocekivati da bude pozitivan za mene

Možeš biti siguran da će ti support riješiti sve, imao istu situaciju kod njih i kroz 2 dana sam dobio novi key,a imao sam opciju tražiti i povrat novca. Kupovao kod njih više puta i stvarno su ok.

EDIT: Što se tiče podrške za 1440p svaka čast Sony-ju. Iskreno mislio sam da ništa od toga, ali na sreću sam bio u krivu. Prvo VRR, sad ovo...sve u svemu dobri potezi Sony-ja, iako sam ja još prije koji mjesec izvalio 5000,00 kn za Samsung g7 s28ag70 i monitor je odličan stvarno za PS 5 po svemu, osim tog jadnog HDR-a, ali jednostavno nema dobar HDR monitor, eventualno oni super skupi modeli od 2-3 tisuće dolara. 

I da Tony Hawk na Ps +   

Već dulje vremena kontam kupiti igru da se vratim u dane osnovne škole kada smo kod lege vozili skejt na Sony jedinici 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2022 16:30 (lobotomac90).
4 godine
neaktivan
steedvd kaže...

Kupujem vec dugo samo na gamivo i prvo sto se bas rijetko potrefio neki problem a i kad god se potrefio support je rijesio u moju korist.

6 godina
neaktivan

i ja kupujem bas dugo, ovo je prvi put problem da imam, imam oko 300$ transakcija za ps od ps plus ps now do dolara za racun... mada evo cekam 2 sata vec odgovor od supporta, valjda bude u toku dana ili sutra rijeseno 

4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Dobio sam ponovo beta invite od sony-a, kod se moze aktivirati na 5 konzola pa ako je ko zainteresovan neka se javi da posaljem. US regija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2022 9:16 (gamex1423).

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Zna li neko slucajno koliko se ceka odgovor od Sony jer moram poslati prodavacu kao dokaz kada je aktiviran kod? s obzirom da meni nije radio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
80% prodanih igara su digitalne igre na Storeu. Kad izade pro kupujem digitalnu verziju. Ne pamtim kad sam zadnji put kupio disk. Resident Evil Village je bio zadnji.
Neda mi se natezat s nikim za 50-100 kn. Kupim igru za 500 kn za tjedan dana ju prodajem za 400 a svi bi ju za 300. Nema vise.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Ja još uvijek nemam niti jednu fizičku verziju igre za PS5. Ali eto uvijek je dobro imati i tu opciju.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

I šta je bolje zadobiti 500 kn i pozdraviti se s njima nego izvući pa i tih 300 kn?

Znam hrpu ljudi koji igru kupe na prvoj, drugoj akciji za 200-300 kn i prodaju za praktički iste novce.

Lijepo je razbacivati se i puniti džepove korporacijama tipa EA, Sony...

12 godina
antimadridista kaže...
Ja još uvijek nemam niti jednu fizičku verziju igre za PS5. Ali eto uvijek je dobro imati i tu opciju.

Ja gledam sve uzet na disku,digitalije vecinom uzmem na popustima isl.

12 godina
Gogy7 kaže...
80% prodanih igara su digitalne igre na Storeu. Kad izade pro kupujem digitalnu verziju. Ne pamtim kad sam zadnji put kupio disk. Resident Evil Village je bio zadnji.
Neda mi se natezat s nikim za 50-100 kn. Kupim igru za 500 kn za tjedan dana ju prodajem za 400 a svi bi ju za 300. Nema vise.

Nemoj zaboravit da digitalne verzije nisu tvoje,znamo sto se nedavno desilo.....

In a move that will undoubtedly draw severe criticism, movies from Studio Canal that customers have purchased on the PlayStation Store will be completely removed next month.

https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1657022591

11 godina
Znaci ti da kupis Novi GoW Za 550kn ti bi ga nakon tjedan dana dao za 300?
Ja nebi.
12 godina
Gogy7 kaže...
Znaci ti da kupis Novi GoW Za 550kn ti bi ga nakon tjedan dana dao za 300?
Ja nebi.

To pitas mene ili?....ako da

Ja cu igru ostavit u kolekciji,ne prodajem nista sto kupim.

6 godina
neaktivan

Nakon komunikacije sa PS supportom oni mi kazu da taj kod uopste ne postoji  sto mi se cini da cu se pozdraviti sa $50
sad cekam odgovor gamivo da vidim sta je sljedeci korak, poslao sam slike cijelog chat-a

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2022 19:06 (steedvd).
17 godina
briatore kaže...

I šta je bolje zadobiti 500 kn i pozdraviti se s njima nego izvući pa i tih 300 kn?

Znam hrpu ljudi koji igru kupe na prvoj, drugoj akciji za 200-300 kn i prodaju za praktički iste novce.

Lijepo je razbacivati se i puniti džepove korporacijama tipa EA, Sony...

Actuay igra mu dođe onda 250kn i ima ju za stalno. 

10 godina
Sony PlayStation 5

Posudio si igru na duzi period. Nisi vlasnik nicega i mogu ti to oduzet kad god hoce.

Da se razumijemo i ja kupujem samo digitalno, al treba shvatit da ce to trajat dok sony ima volju.

Prije pola godine su htjeli ugasit store za PS3 i Vita-a. Igre koje si kupio bi jos mogo skinut samo pitanje do kad bi i to trajalo

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2022 11:23 (Santana).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Santana kaže...

Posudio si igru na duzi period. Nisi vlasnik nicega i mogu ti to oduzet kad god hoce.

Da se razumijemo i ja kupujem samo digitalno, al treba shvatit da ce to trajat dok sony ima volju.

Prije pola godine su htjeli ugasit store za PS3 i Vita-a. Igre koje si kupio bi jos mogo skinut samo pitanje do kad bi i to trajalo

Ništa te ne sprječava da i kasnije kupiš igru na disku, ako će ti se baš igrati. U što sumnjam. S razlogom igramo najnovije igre, a ne one od prije 15 godina. Pa neki se ni do prve akcije ne mogu strpiti.

Tako da, ako Sony i ukine digitalni sadržaj, u što sumnjam jer je to i njima pucanj u nogu to će biti dovoljno kasno da je upitno dal ćeš više i htjeti to igrati, a i uvijek se može kupiti na oglasniku disk verzija ako ti se bude ikad igralo, i ako ćeš i dalje imati disk PS5 konzolu.

Ne znam da je itko do sad ugasio trgovinu digitalnog sadržaja i da su ljudi ostali bez kupljenih sadržaja. Veća je vjerojatnost da su ostali bez uređaja na kojima ih uopće mogu i igrati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2022 11:37 (Bitanga).
10 godina
Sony PlayStation 5

Pa bilo bi zbilja zalosno da se vec sada to dogodilo, a ovo je tek 3. generacija konzola sa digitalnom trgovinom

I naravno da vecinu nece bit briga, ako ugase neku prastaru platformu, ali neke ce bit briga.

Ova industrija slabo brine o starim igrama za razliku od filmske koja jako dobro brine o starim filmovima

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2022 12:44 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Santana kaže...

Pa bilo bi zbilja zalosno da se vec sada to dogodilo, a ovo je tek 3. generacija konzola sa digitalnom trgovinom

I naravno da vecinu nece bit briga, ako ugase neku prastaru platformu, ali neke ce bit briga.

Ova industrija slabo brine o starim igrama za razliku od filmske koja jako dobro brine o starim filmovima

A sve igre, svaki source code se negdje čuva, pa makar i ne možeš do njih.

I kod filmova, originali se čuvaju, pa se izdaju na raznim medijima u budućnosti. Ali ima i sad takvih filmova i serija, koje su jako teško nabavljive čak i na piratskom tržištu. Kad potražnja opadne teško je i ponudu nać.

No, ovo što kažeš je istina za pitanje vlasništva. Fizički medij je tvoj, ali opet je pitanje da li ćeš ga moći igrati pogotovo ako je riječ o live service igri. Sve ovisi od igre do igre. Pitanje je i koliko vremena može BR disk izdržati bez da postane nečitljiv.

Ja se ne zamaram puno s tim, digitalno je puno praktičnije. Ali razumijem i da ljudi vole skupljati fizičke igre. Ili da ljudi kupuju rabljene, odigraju pa prodaju, ali u tom slučaju im nije niti bitna ta longterm ownership komponenta.

Nedavno je Nintendo najavio ukidanje shopa za Wii U i 3DS, no kupljeni sadržaj i dalje će se moći preuzimati. Samo neće biti moguća kupovina novog digitalnog sadržaja. Što je ok, jer Wii U i 3DS imaju čitač.

Digitalna PS5 nema.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2022 15:15 (Bitanga).
3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pozdrav,

Zna li neko koliko mozda banka uzme provizije za placanje Visa karticom, htio sam kupiti ovu pretplatu EA Play, te da li je sigurno placati debitnim karticama ili je bolje kreditnim.

Lp

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ps_gamer kaže...

Pozdrav,

Zna li neko koliko mozda banka uzme provizije za placanje Visa karticom, htio sam kupiti ovu pretplatu EA Play, te da li je sigurno placati debitnim karticama ili je bolje kreditnim.

Lp

Proviziju plaća trgovac, tebi je sve isto. Po pitanju sigurnosti jednako je sigurna debitna i kreditna, ali to na kraju najviše ovisi o mjestu plaćanja (trgovina). Ukoliko nisi siguran u trgovinu ili ne želiš riskirati uzmeš Revolut, oni ti imaju jednokratne virtualne kartice, platiš i nakon toga se kartica uništi i dobiješ novu.

3 godine
neaktivan

Pa mislio sam uzeti preko PS Store-a ima akcija za EA Play 0.99e, a placam sa karticom iz BiH, pa me zanimalo jer neki kazu da je nepouzdana VISA debitna kartica

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice