Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.420
|
čitano: 6.981.756
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Sony PlayStation 5
antimadridista kaže...
Stray dobio super ocjene. Mislim se dal da se prebacim na viši tier PS+ zbog te igre jer mi stvarno izgleda zanimljivo.

Stray je super, trenutno sam na negdje 50% nakon nekih 3-4 sata igre. Predivno izgleda, opuštajuće i zabavno.

Međutim, s obzirom na to da je vrlo kratak ne znam je li vrijedan da se samo zbog njega prebacuješ na viši tier. Jedan od trophyja u igri je "finish the game in less than 2 hours". Ako ideš lagano, gledaš svaki kutak onda će vjerojatno biti 6-7 sati, ne više od toga.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
5 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...
antimadridista kaže...
Stray dobio super ocjene. Mislim se dal da se prebacim na viši tier PS+ zbog te igre jer mi stvarno izgleda zanimljivo.

Stray je super, trenutno sam na negdje 50% nakon nekih 3-4 sata igre. Predivno izgleda, opuštajuće i zabavno.

Međutim, s obzirom na to da je vrlo kratak ne znam je li vrijedan da se samo zbog njega prebacuješ na viši tier. Jedan od trophyja u igri je "finish the game in less than 2 hours". Ako ideš lagano, gledaš svaki kutak onda će vjerojatno biti 6-7 sati, ne više od toga.

Nisam je jos poceo igrati ali jedva cekam. I meni je jedina zamjerka sto je igra prekratka, oko 5 sati main game a vjerovatno se moze platina uzeti za 7-8, mozda malo i duze obzirom da treba taj speedrun ispod 2 sata ponovo odigrati.

17 godina
Sony PlayStation 5

Zanima me jeste li vi kojima je igra super ljubitelji mačaka ili je stvarno igra kvalitetna? Na prvu kada sam vidio da igraš u ulozi mačora bilo mi onako meh, a ne da me privuče igra, pa čisto da znam dal da joj dam priliku ili ne. Uzeo sam Extra pretplatu i trenutno peglam Guardians of the Galaxy (igra mi btw odlična), pa da znam što poslije toga odigrati dok sam na godišnjem. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2022 11:13 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Igra je unikatna, ne igras svaki dan kao macak.... Igra je strasno opustajuca, sloboda kretanja je ogromna, kad prvi put dodes u ogroman otvoreni grad i kad shvatis da postoji desetak nacina kako se popeti na krov i istrazivati. Puzzleovi su strasno jednostavni i prilagodeni macki. Igra je osvjezenje i ima šarm koji su prepoznali ljubitelji mačaka.
11 godina
Bit ce zanimljivo kad izade LoU Part 1:
Leaker kaze da igra upce nema nikakvih izmjena u gameplayu, kontrolama i animacijama, samo da su poboljsali grafiku i teksture, lica itd.
Igru oglasavaju kao Remake ali se ovdje radi o remasteru.
Igra ce imati 40fps 4K i 60fps 4K modove.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Gogy7 kaže...
Leaker kaze da igra upce nema nikakvih izmjena u gameplayu, kontrolama i animacijama, samo da su poboljsali grafiku i teksture, lica itd.
Igra ce imati 40fps 4K i 60fps 4K modove.

Ja znam da cu ja preskočiti. Fan sam serijala, ali ne vidim potrebu igrati opet.

Koristite blage riječi i jake argumente
15 godina
Nije da sam neki ekstra ljubitelj same životinje kao takve, draži su mi psi. Ali igra me najviše zaintrigirala zbog originalnosti. Danas je teško naletiti na nešto originalno u gamingu a ova igra je baš to.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
Nije da sam neki ekstra ljubitelj same životinje kao takve, draži su mi psi. Ali igra me najviše zaintrigirala zbog originalnosti. Danas je teško naletiti na nešto originalno u gamingu a ova igra je baš to.

Meni izgleda kao i sve ostale igre koje odigraš i zaboraviš, jedino što si mačka u svijetu glupavih robota.

Glupo zvuči, ali ja kao da gledam WatchDogse sa skinom mačke (a tamo si imao pauka :-D).

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
lobotomac90 kaže...

Zanima me jeste li vi kojima je igra super ljubitelji mačaka ili je stvarno igra kvalitetna? Na prvu kada sam vidio da igraš u ulozi mačora bilo mi onako meh, a ne da me privuče igra, pa čisto da znam dal da joj dam priliku ili ne. Uzeo sam Extra pretplatu i trenutno peglam Guardians of the Galaxy (igra mi btw odlična), pa da znam što poslije toga odigrati dok sam na godišnjem. 

Ja sam ljubitelj svih životinja, a imam i mačke i psa.  

Ne mislim da je igra kvalitetna zato što igraš kao mačka (ili mačak? nisam gledao ispod repa), već zato što ima stvarno predivan art style i što me u isto vrijeme opušta i zabavlja, baš za ljetno raspoloženje nakon što me radni dan ubije.

Ne vjerujem da će je netko zapamtiti za sva vremena, jer nema tu revolucije u gameplayu, ali za kratku zabavu od 5-6 sati i još u paketu PS Plus - meni dovoljno.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
17 godina
Sony PlayStation 5

Iz odgovora vaših mogu između redova pročitati da je igra fora, ali ništa spektakularno, točnije neka osrednja avanturica, iskreno kako sam i mislio, pa nisam siguran baš da će me previše zaintrigirati, ali kada završim Guardianse možda i probam.

Dakle mačka je ipak jednim dobrim djelom bila razlog ovolikog hypea  

Bez ljutnje ekipa, nisam mrzitelj mačaka, štoviše sve životinje volim, iako su mi kerovi puno draži zbog karaktera, čisto da ne dođe do krive interpretacije mojih stavova, ali mi je još u najavi bilo smiješno ono igraš u ulozi mačke pa nisam ni obraćao pažnju na igru dok nisam jučer vidio da su ju dodali na Ps+.

Sve u svemu jako malo kvalitetnih igara ove godine da ljude ovakve "igrice" od par sati vesele...iskreno polažem nade u novi GOW, inače će ova cijela godina ostati zapamćena samo po Forbbiden Westu, GT 7 i Elden Ringu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Ajme katastrofe od godine...
GoW, Horizon 2 i Elden Ring. A jos Calisto protocol, avatar, hogwarts legacy? Nije uopce losa godina, pogledaj samo xbox, sve su odgodili. Po cemu ce oni pamtiti godinu? Po odgodi starfiela. Sony je u zadnji tren za par dana pomaknuo datum izlaska god of wara da nebi ispalo da se sprdaju xboxu. Ovo je bio datum koji je trebao biti najavljen kad su odgodili objavu
17 godina

A gle, ovisi što te zanima od tih igara. Meni su Forbbiden West i Gow ono što me interesira, Elden Ring vjerujem da je odličan ali mi se ne gubi živce na tome...Avatar i Harry Potter spominješ?? pa to bi možda prije 15 godina iščekivao, a ne sada. Aj taj Calisto možda bude ok, ali generalno jako malo zvučnih i kvalitetnih naslova.

Ruku na srce nije ni prošla godina bila puno bolja, znači otkad je konzola izašla izvlače ju stare igre i remake istih, a dobar dio sam odigrao na prošlog generaciji još. U jednu ruku je to i dobro što se mene tiče jer ni ne stignem odigrati više od 5-6 igara godišnje, ali ne možemo reći da je izašlo na pretek igara otkada je PS 5 izašao, sve u svemu moglo je to bolje.

EDIT: znam da je GOW najavljen službeno za studeni, doduše nisam znao da su promjenili sa 9. na 11. Malo me strah da ne bi ispao debakl od igre, pa zato kažem polažem nade, ali čisto sumnjam jer je ipak to GOW, ali nikada ne znaš gaming industrijom na čemu si dok se ne uvjeriš sam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2022 19:06 (lobotomac90).
17 godina
Sony PlayStation 5
PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
Da nista od avatara i jos nekoliko igara koje su potpuno otkazane.

U vezi GoW. 9.11 je službeni izlazak igre no bio je planiran 11.11. Nezna se zasto su pomakli s petka na srijedu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Poželio opet odigrati call of duty modern warfare igre. Odigrao ih još na xbox 360 i odlične su mi bile (SP).
Jel to ide redoslijed?

1.Call of Duty: Modern Warfare remastered

2. Call of Duty: Modern Warfare remastered 2

3.Call of Duty: Modern Warfare 2019

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

MW 2019 ti je novi početak trilogije po uzoru na orginalnu (sa tvog popisa ti na 3 mjestu ide MW3 iz 2011 koji nema remastered version). Krajem 10. mjeseca ti izlazi MW 2, nstavak od MW 2019.

1 0 hvala 1
10 godina
Bas cu probati taj stray, iako ideja i nije svjeza, odavno imamo igre gdje uzimamo ulogu kakve zivotinje, istina, ne mogu se sjetiti da je bila macka, ali zec, crv, stari ce se sjetiti i zohara....iako se ne mogu sjetiti naziva te igre....

Realizacija i zanr je nesto drugo, naravno.....
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

Jel igrao tko kad ovo na PS2 ?

Dog's life

https://m.youtube.com/watch?v=j0I4lAF7t-s

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Hvala doktore👍
Sad kužim redoslijed.
Šteta što nema mw2 fizička verzija. Barem ja nisam vidio osim digitalne koja je uvijek oko 200 kn. Uzeti ću je na US store
Mw3 ću onda na PC ili xbox odigrati. Hvala
10 godina
Santana kaže...

Jel igrao tko kad ovo na PS2 ?

Dog's life

https://m.youtube.com/watch?v=j0I4lAF7t-s

igrao ja, hahaha koja nostalgija

11 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav! Zanima me jeli moguce MW 2019 Ps4 disc koristiti na Ps5!? Ili moram kupiti novi disc za Ps5.

Thx.

Edit: Može np! 

Odmori u Istini! :-)
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2022 2:14 (veseli007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Kak sam prije mjesec dana odlučio kupit ps5 nakon godina gejmanja na pc-u tako sam i odlučio proći par sonyevih ekskluziva.

last of us, god of war su me oduševile ali Gost of Tshusima je nešto najbolje što sam u svojem životu igrao.

kakva je to igretina da sam i dalje pod dojmom!neznam što mi je bolje da li priča, fajtevi, grafika....toliko sam oduševljen igrom da nemam riječi.

Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Kak sam prije mjesec dana odlučio kupit ps5 nakon godina gejmanja na pc-u tako sam i odlučio proći par sonyevih ekskluziva.

last of us, god of war su me oduševile ali Gost of Tshusima je nešto najbolje što sam u svojem životu igrao.

kakva je to igretina da sam i dalje pod dojmom!neznam što mi je bolje da li priča, fajtevi, grafika....toliko sam oduševljen igrom da nemam riječi.

Slazem se,fantasticna igra.

Jesi li zaigrao Days Gone?....

10 godina
Gogy7 kaže...
Igra ce imati 40fps 4K i 60fps 4K

Pa mislim da je tu ipak malo vise od obicnog remastera

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2022 9:35 (Santana).
15 godina
Sony PlayStation 5

Jesam , imam days gone, last of us, god of war, walhallu, gran turismo 7, forbiden west i ghost of tshusimu i još sam uzeo ps extra

imate koje preporuke igre preko extre ali jedini je uvjet da nije fps jer to na joysticku nemrem igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ako ima Spiderman onda definitivno to
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Ljudi obozavaju Stray 🐈
No sto kad ju zavrse nakon 5-6 sati?
Replay ability nije bas nesto
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gogy7 kaže...
Ljudi obozavaju Stray 🐈
No sto kad ju zavrse nakon 5-6 sati?
Replay ability nije bas nesto

Nista. Prosao i to je to. Meni je igra odlicna. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina
Pa logično, to nije AAA igra već manja igra od manjeg studija. Ne znam tko je očekivao od te igre da bude Assassins Creed. A da budem iskren već mi je i pun kufer igara koje traju po 100 sati. Što se mene tiče samo neka je što više kraćih igara sa lijepo zaokruženom pričom i ja zadovoljan.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Naručio si Call of duty modern warfare remastered i mw 2019. Sad gledam da mw 2019 zauzima 150 gb. Nije valjda da za offline treba toliko prostora?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice