Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.420
|
čitano: 6.978.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Sony PlayStation 5
Damir22 kaže...
Neznam ali to je otislo u extremnu stranu ludila.....

Ne zbog novaca, tko ima, dati ce, ili nece, ali, kad pogledas osnovni proizvod, jednaku stvar ce dobiti (i igrati) onaj tko plati puno, malo, ili jednoga dana nista.....

A figurice, printovi, podmetaci i slicna kineska sranja koja ne kostaju sve skupa 10$...... Zgodna fora prva tri dana, poslije skupljaju prasinu. A igru ni najveci fanovi nece odigrati vise od 2-3 puta, jer nemaju zasto.....

Dobro, nije baš tako. Uz God of War se dobije i čekić, pa se specijalno izdanje dugoročno isplati ovima u građevinskom biznisu ili nekome tko često vješa slike na zid. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
10 godina
Daaaa, cekic, cekic je bitan.... ;)

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Dok se vi cudite cekicu i cijenama... Rasprodaje se u manje od minute, vec je rasprodano u nekim trgovinama.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Gogy7 kaže...
Dok se vi cudite cekicu i cijenama... Rasprodaje se u manje od minute, vec je rasprodano u nekim trgovinama.

Tako je. Bili bi ludi kad bi dali za manje pare.

Uvijek ima onih koji ce dat love za to. 

Ja znam da iznad 60eura nejdem nikad, a i to se dogodi mozda jednom godisnje hehe

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2022 15:06 (Santana).
11 godina
Elden Ring je najprodavanija igra ove godine, cvrsto drzi prvo mjesto od dana izlaska. S takvim brojkama ce sigurno biti proglašen za igru godine.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Gogy7 kaže...

Pa sasvim je normalno čuditi se cijeni od 2000kn za jebenu igru sa čekićem.

A bit će bez čekića za godinu dvije za 150kn (+ inflacija).

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Bitanga kaže...
Gogy7 kaže...

Pa sasvim je normalno čuditi se cijeni od 2000kn za jebenu igru sa čekićem.

A bit će bez čekića za godinu dvije za 150kn (+ inflacija).

Poanta je valjda u cekicu i dodatnom sadrzaju,igru cemo dobit i mi u baznoj verziji.

11 godina
Pa cak ni ne dobijes igru u fizickom obliku vec samo papiric s kodom za download. 😅
5 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Hocu kupiti Ragnarok digitalno popola sa drugom koje je na PS4 i sony opet komplikuje. Rekli su nakon horizon da ce sve igre ubuduce biti 60$ PS4, 70$ PS4 i PS5 i naravno mogucnost za upgrade sa PS4 za 10$.

Gledam sad na store pise ovako:

Standard Edition
PS5
God of War Ragnarök PS4 and PS5
$69.99

https://store.playstation.com/en-us/product/UP9000-PPSA08329_00-GOWRAGNAROK00000

Problem je sto kad pogledam preko mobilne aplikacije pise mi "Only playable on PS5". Zna li ko da li mi je sigurno uzeti ovu od 70$ i da imam PS4 i PS5 verziju igre jer su im informacije na store kontradiktorne?

0 0 hvala 0
15 godina
Pa s razlogom se zove Collectors edition. Dakle namijenjeno je za kolekcionare, a to onda i nosi svoju cijenu. Ne znam čemu čudenje, pa Charizard karta iz prve edicije Pokemona ako je u mint stanju danas vrijedi milijune. A to je samo komadić papira.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
Ps4 je samo ps4
Ps5 je ps4 i ps5
17 godina
antimadridista kaže...
Pa s razlogom se zove Collectors edition. Dakle namijenjeno je za kolekcionare, a to onda i nosi svoju cijenu. Ne znam čemu čudenje, pa Charizard karta iz prve edicije Pokemona ako je u mint stanju danas vrijedi milijune. A to je samo komadić papira.

Ali ta karta kad je izašla nije koštala više od ostalih, dobitak te karte je ovisio o sreći u booster packovima. Vrijedna je sad, jer je rijetka i jer joj je umjetno napumpana cijena na tom tržištu. I ne vidim nikakav razlog zašto se tome nije normalno čuditi. Svaka budala ima svoje veselje, ali možemo se i mi čuditi čudacima.

Collector's edition igre je čisti trik izdavača, psihologija. Koristi se samo trenutni hype (i to uglavnom na pre-releaseu ili samom releaseu) da se ljudima uvali hrpa bezvrijednih gluposti koje vjerojatno nikad neće pružiti to zadovoljstvo koje su očekivali kad su nahypeano kupili collector's edition. A osim toga, čim iskoristiš digitalne kodove za dodatni content, pa u ovom slučaju i samu igru, taj collectors edition više nema nikakvu vrijednost. Moći ćeš prodati čekić i ostale plastične gluposti za neku siću, možda.

A kod pravih ozbiljnih kolekcionarskih stvari vrijednost dolazi od nečeg potpuno drugog, a ne naziva "collector's" u nazivu proizvoda.

Uglavnom, mi koji imamo djecu i vidjeli smo na što liči dječja soba nakon godina skupljanja gluposti, znamo da ti collector's editioni nemaju smisla 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
11 godina
Upravo to. Kolekcionarski predmeti stjecu cijenu nakon nekog vremena, a ovdje je visoka cijena pri izlasku i nema nikakvu posebnu vrijednost samo po sebi, niti je rijetko niti i ima ima opravdanje za tu cijenu.
Sve te kolekcije su za mene samo skupe igracke za skupljanje prasine.
Da izlozim taj cekic negdje svi bi rekli da je iz nekog thor filma ili crtića, nitko ziv nebi rekao da je vezano uz god of war. Ajde da smo dobili Kratosa ili njegovu sjekiru, al ovo meni nema veze s igrom (samo po sebi)
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2022 21:40 (Gogy7).
10 godina
Tocno to....

Predmet postaje kolekcionarski, ne radja se kao takav....

No, cak i ako zanemarimo cijenu, sve to sto se dobije u kutiji je rang gumenih patkica iz hong konga i igracaka iz kinder jajeta....

Naravno, nije iskljuceno da ovakav set za 10-20 godina nece vrijediti 10 ili 100 puta vise, no nekako sumnjam....
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Damir22 kaže...
Tocno to....

Predmet postaje kolekcionarski, ne radja se kao takav....

No, cak i ako zanemarimo cijenu, sve to sto se dobije u kutiji je rang gumenih patkica iz hong konga i igracaka iz kinder jajeta....

Naravno, nije iskljuceno da ovakav set za 10-20 godina nece vrijediti 10 ili 100 puta vise, no nekako sumnjam....

Netocno,odredjeni predmeti,auti itd se kreiraju kao kolekcionarski,specijalne limitirane edicije itd.

13 godina
Sony PlayStation 5

Dojma sam da je dosla hrpa igara za PS+ dali se zna tocno koliko su sad dodali?

Skidam The Wonderfilul 101:Remastered to me uvjek zanimalo a nisam probao

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
I zaslužila je.Definitivno GOTY 2022.god !
17 godina
MSXhunT3R kaže...
I zaslužila je.Definitivno GOTY 2022.god !

Znaš da je tek 16.07.2022? :-)

11 godina
Što su dodali? Pa tek u Utorak ce dodati Stray, Assassins Creed igre i ostalo najavljeno.
17 godina
Sony PlayStation 5

Sony je službeno preuzeo Bungie za 3.6 milijardi dolara (Halo,Destiny...)

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Kad ce otprilike neki popust za ps+ pretplatu

0 0 hvala 0
13 godina
4our kaže...

Kad ce otprilike neki popust za ps+ pretplatu

Nekako sumnjam da će tako skoro, tek su krenuli s novim paketima...

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
6 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Na CDKeys mozete kupiti Horizon Forbidden West za 47,19 eura

Horizon Forbidden West PS4/PS5 (EU & UK)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2022 9:33 (persona_user).

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2022 10:35 (persona_user).

0 0 hvala 0
15 godina
persona_user kaže...

Na CDKeys mozete kupiti Horizon Forbidden West za 47,19 eura

Horizon Forbidden West PS4/PS5 (EU & UK)

Čini mi se da je to previše za tu igru u ovom trenutku. Rabljena na njuskalu/fb marketu je 250-300kn cca (jasno za one koji nemaju digitalnu verziju konzole).

11 godina
Sony PlayStation 5

Danas počinje Summer Sale na Storeu

Izdvojio sam najbolje igre na popustu:

Sale traje do 18og, no vecina popusta je do 4og Kolovoza kad ce biti dodano još igara

Save Up to 30%: 

KAO THE KANGAROO, SIFU, EDGE OF ETERNITY, SOLAR ASHFINAL FANTASY ORIGIN

Save Up to 40%

THE QUARRY, THE KING OF FIGHTERS XV, NIOH COLLECTION, R&C RIFT APART PS5, WWE 2K22, UNCHARTED LEGACY OF THIEVES, THE ASCENT, KENA: BRIDGE OF SPIRITS

Save Up to 50% SACKBOY A BIG ADVENTURE, WINTER EMBER, TALES OF ARISE, GRID LEGENDS, PSYCHONAUTS 2, THE PATHLESS, NO MAN'S SKY, NIER REPLICANT, COD VANGUARD PS4 PS5, GHOSTWIRE TOKYO

Save Up to 60%

JURASSIC WORLD 2, RED DEAD REDEMPTION 2, DOOM ETERNAL, FAR CRY 6, HITMAN 3

Save Up to 70%

DEVIL MAY CRY 5 + VERGIL, IMMORTALS FENYX RISING, HOT WHEELS UNLEASHED

Save Up to 80%

CODE VEIN, STAR WARS JEDI: FALLEN ORDER, BORDERLANDS 3, THE EVIL WITHIN 2

Save Up to 90%

TEKKEN 7, DRAGON BALL FIGHTERZ

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2022 9:20 (Gogy7).
Moj PC  
6 0 hvala 7
15 godina
Sony PlayStation 5

Gran turismo izgleda neće na popust ove godine 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stray dobio super ocjene. Mislim se dal da se prebacim na viši tier PS+ zbog te igre jer mi stvarno izgleda zanimljivo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Skinuo Stray i tek probao ali prvi dojam je izvrstan.

Opcenito je ponuda u toj Ps+ top tier varijanti za mene dobra,enormno bolja nego Game Pass Ultimate kojega takodjer placam.

Ono sto ja zelim je vise Ps1 i Ps2 klasika jer me iznenadilo koliko vremena posvecujem nekim od igara koje sam skinuo.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Gogy7 kaže...

Danas počinje Summer Sale na Storeu

Izdvojio sam najbolje igre na popustu:

Sale traje do 18og, no vecina popusta je do 4og Kolovoza kad ce biti dodano još igara

Save Up to 30%: 

KAO THE KANGAROO, SIFU, EDGE OF ETERNITY, SOLAR ASHFINAL FANTASY ORIGIN

Save Up to 40%

THE QUARRY, THE KING OF FIGHTERS XV, NIOH COLLECTION, R&C RIFT APART PS5, WWE 2K22, UNCHARTED LEGACY OF THIEVES, THE ASCENT, KENA: BRIDGE OF SPIRITS

Save Up to 50% SACKBOY A BIG ADVENTURE, WINTER EMBER, TALES OF ARISE, GRID LEGENDS, PSYCHONAUTS 2, THE PATHLESS, NO MAN'S SKY, NIER REPLICANT, COD VANGUARD PS4 PS5, GHOSTWIRE TOKYO

Save Up to 60%

JURASSIC WORLD 2, RED DEAD REDEMPTION 2, DOOM ETERNAL, FAR CRY 6, HITMAN 3

Save Up to 70%

DEVIL MAY CRY 5 + VERGIL, IMMORTALS FENYX RISING, HOT WHEELS UNLEASHED

Save Up to 80%

CODE VEIN, STAR WARS JEDI: FALLEN ORDER, BORDERLANDS 3, THE EVIL WITHIN 2

Save Up to 90%

TEKKEN 7, DRAGON BALL FIGHTERZ

Non stop jedno te isto, samo se akcije drugačije zovu, otužno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice