Razumijem da nekima to ne igra ulogu ali većini ljudi igra. U 4-5 godina koliko te igre čekaju na PC release, dosta toga u gamingu se promijeni i te igre već postaju u neku ruku zastarjele. Spiderman 2 će već biti blizu izlaska na konzolama kad ovaj prvi koji je izašao 2018. dođe na PC.
Da se razumijemo, meni je drago da će više igrača moći igrati tu igru i nije samo limitirana na jednu platformu. Ali ovo će nastaviti biti politika Sonya, sve 1st party Sony igre će dolaziti na PC tek godinama nakon što budu na njihovoj platformi.
Pa nije to neki problem. jer cijelo vrijeme na PC izlaze XBOX ekskluzive, multiplatformski naslove te PC ekskluzive a tu je emulator za switch igre. Tak da je nemoguće imati toliko vremena i izgrati sve što vrijedi. Čekatnje u takvom okruženju meni nije nikakav problem.
Da sam znao prije tri godine da će spiderman i ostale ekskluzive dolaziti na PC, nebi nikda kupio PS4. Istina kupio, odigrao i sve prodao dalje, tak da nije nikakav gubitak ali mogao sam sve to odigrati duplo kvalitetnije, jer igre danas sve sporije zastarjevaju, ako uopće po pitanju prezentacije priče, fizike, grafike...
Jedina igra koja je nešto opipljivo napravila po pitanju fizike je Control, grafika je odlična i u igrama starim 6-7 godina, a podignuti se može debelo što službenim patchevima što neslužbenim modovima.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!