Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.365
|
čitano: 6.891.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
Re: Sony PlayStation 5
Tututuru kaže...
ante-sb kaže...
Amazon de ima na stanju
Kad se pokaze dualsense odite na edition i izaberite ps5 sa bluray discom za 499€

Nema vise

Dugo je i trajalo 

Ja sam danas jedan od odnih luzer koji je uredno kliknuo na stavi u košaricu upisao kod karticu i kad je trebalo ono zadnje da je paymet prošao...ništaaa na kraju status narudžbe otkazano....zakasnio par minuta...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2020 14:35 (Blackcastle).
6 godina
Sony PlayStation 5

Ima jos digital edition. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markec997 kaže...

Ima jos digital edition. 

nema

https://steamcommunity.com/id/HeatPwnz/
6 godina
Scrappy kaže...
markec997 kaže...

Ima jos digital edition. 

nema

Eto ,onda se taman promjenilo u ovih par minuta, doslovno bilo prije koju :)

dostava je bila 12.12.

13 godina
Sony PlayStation 5

Kakva je to glupost na amazonu da moram na gamepad kliknut pa onda izabrat konzolu,koji idiotizam 🤣🤣🤣🤣

Naravno da sam zakasnio....

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Sony PlayStation 5

Sam sebi lupam lajk :) nedostupan do daljnjeg

24 1 hvala 0
15 godina
Gogy7 kaže...
De upali astrobota dok se skida pa javi dojmove kontrolera

Moram na posao na žalost. Biti će ovo dug dan ali onda imam 4 dana slobodno 

MEGATAMA kaže...

Kakva je to glupost na amazonu da moram na gamepad kliknut pa onda izabrat konzolu,koji idiotizam 🤣🤣🤣🤣

Naravno da sam zakasnio....

Navodno su to napravili kao pokušaj da se zaustavi botove od jednostavne kupovine.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
neaktivan
Evo uspio sam dobit instar napokon,oni jos nisu ni dobili konzole. Kazu danas kroz dan ili sutra da bi trebale doc. Dobro da sam promijenio sa dostave na osobno preuzimanje jer ko zna kad bi ju dobio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

na trackingu od GLS-a stoji da jos nisu preuzeli konzole iz SD. Ukoliko to ostane tako do navečer, kolika je šansa da sutra izvrše dostavu ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markec997 kaže...
Scrappy kaže...
markec997 kaže...

Ima jos digital edition. 

nema

Eto ,onda se taman promjenilo u ovih par minuta, doslovno bilo prije koju :)

dostava je bila 12.12.

kad uopće skidaju pare to? dobio si kakav info za shipping?

https://steamcommunity.com/id/HeatPwnz/
10 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ovi iz svijet medija jos ne znaju kada ce druga isporuka za nas koji smo kasnije prednarucili

2 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
rtzuiop kaže...

na trackingu od GLS-a stoji da jos nisu preuzeli konzole iz SD. Ukoliko to ostane tako do navečer, kolika je šansa da sutra izvrše dostavu ?

Nedavno sam laptop naručio preko GLS-a, i tijekom noći se promijenio status i ujutro mi poslali SMS da će mi tijekom dana dostaviti. Tako da ima šanse.

15 godina
Sony PlayStation 5

Ovaj DualSense je za mene koji imam velike ruke i dlanove ko naručen. Oduvijek mi je Xbox kontroler bio bolji i to mi je bila jedina mana PlayStationa. Kupovao bi konzolu zbog ekskluziva, ali mi gamepad nikad nije odgovarao. Sad sa DualSensom nakon samo par minuta korištenja mogu reći da se to promijenilo. Nebo i zemlja razlika za nekoga tko ima velike dlanove.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fino, to me veseli. Navikao sam se s vremenom na DS, ako mi xbox i dalje bolje leži u ruci
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Sony PlayStation 5

Već sam mislio do Dechatlona po baseball palicu kad je stigao mail da je sve spremno

Moj PC  
12 0 hvala 0
6 godina
protjeran
ilje2 kaže...

Ovi iz svijet medija jos ne znaju kada ce druga isporuka za nas koji smo kasnije prednarucili

Kako ne, oko bozica ce.

17 godina
rtzuiop kaže...

Ja sam dobio sms ujutro u 8 h da je konzola preuzeta iz SD i da je spremna za isporuku. S obzirom na trenutno vrijeme teško da će je danas dostaviti. No zašto mi onda šalju mail da je moj paket preuzet i da je spreman za dostavu?

17 godina
movie kaže...
rtzuiop kaže...

Ja sam dobio sms ujutro u 8 h da je konzola preuzeta iz SD i da je spremna za isporuku. S obzirom na trenutno vrijeme teško da će je danas dostaviti. No zašto mi onda šalju mail da je moj paket preuzet i da je spreman za dostavu?

Ista stvar kod mene. Možda su to naše dvije konzole na njuškalu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2020 15:02 (TomoR).
17 godina
TomoR kaže...

Ista stvar kod mene. Možda su to naše dvije konzole na njuškalu 

Izgleda da nas trollaju.

14 godina
Sony PlayStation 5

I meni je došla poruka da je konzola predana GLSu..... ali kad idem na tracking stoji kako "paket još nije predan"....

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
movie kaže...
rtzuiop kaže...

Nevezano za PS5, meni je svaki put GLS poslao sms kad je pošiljka preuzeta i onda na dan dostave šalju u kojim terminima će biti dostavljeno. 

5 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Bilo je i na Amazon IT. Refresham ko mutav i pojavi se, ubaci mi u košaricu, potvrdi adresu i sljedeći korak izbaci da nema više itema. Kako majku mu sve ode u 3 sekunde svugdje.

0 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

Ima jos svasta na amazonu

0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Meni u SMSu stoji da je paket *broj* s pouzećem 0,00 pripremljen. Pratite paket na *bla bla bla*
I također na trackingu piše da nije još preuzet
16 godina
Sony PlayStation 5

Ovo je gori launch od 30xx serije grafičkih. Uglavnom ako netko iz Ri ima za prodat danas ps5 nudim 7000hrk. Let me know.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
oipoi kaže...

Ovo je gori launch od 30xx serije grafičkih. Uglavnom ako netko iz Ri ima za prodat danas ps5 nudim 7000hrk. Let me know.

Nadam se da je ovo trolanje.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
footballer kaže...

Nevezano za PS5, meni je svaki put GLS poslao sms kad je pošiljka preuzeta i onda na dan dostave šalju u kojim terminima će biti dostavljeno. 

Kaj mi onda šalju da su preuzeli paket i da je spreman za dostavu i da je planiran datum dostave 19.11. ?

15 godina
neaktivan

a valjda da je pripremljen od strane SD, samo oni još nisu pokupili.

Oke glavno da nije samo meni tako, valjda će bit sutra

14 godina
movie kaže...
footballer kaže...

Kaj mi onda šalju da su preuzeli paket i da je spreman za dostavu i da je planiran datum dostave 19.11. ?

To su svima poslali. Čitaj "palnirani" ukucaj taj tracking broj na njihovu stranicu i piše da još nije ni prikupljen paket.

10 godina
djhuby kaže...

Ima jos svasta na amazonu

na amazonu su znale bit stvari koje nisu nikad najavljene i nakon vise godina nikad napravljene

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2020 15:18 (Santana).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice