Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.365
|
čitano: 6.914.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
MEGATAMA kaže...

Radi se tu o necemu drugom....ako za Japan nisu uspijeli isporucit vise od 114 tisuca konzola za launch znaci da je sve gadno zastekalo,nema to veze sa grabljenjem nego sa time da konzole nisu nikad bile ovako slabo pokrivene na izlazak.....mozda je N64 ali se to vise ne sjecam tocno kako je bilo.

Na ebay.de ih je bilo par po 600-700eu a sve ostale su u prosjeku 800eu,ja sam odlucio da za ps5 necu dat jedan euro iznad 500eu jer meni osobno ne vrijedi jedan euro iznad toga.

Možda zvuči ludo ali japan im nije strateški interes. Sjeti se da je PS4 došao u Japan 2/3 mjeseca kasnije nego u Hrvatsku. Sasvim sigurno je amerika dobila najviše konzola jer se tuku s microsoftom na domaćem terenu. Nakon toga najviše je dobila europa a onda svi ostali. Mislim da će objaviti prodani broj konzola po svim tržištima jer je to praksa sonya bila cijelo vrijeme do sada pa ćemo znati točne brojke.

14 godina
Sideswipe kaže...

Mali od starog Muđe.

5 godina
Sony PlayStation 5

Zeldina stranica je totalno srušena...

1 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

E-mail od GLSa stigao te piše da je planirana dostava idući radni dan....

0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan

Refresham im stranicu od pola 7 ujutro i sad se ovo desi valjda cu imati srece

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
5 godina
LeBron2233 kaže...

Zeldinu web stranicu?

5 godina
neaktivan
KobeHOF- kaže...
LeBron2233 kaže...

Zeldinu web stranicu?

Yes

6 godina
protjeran
Mortiis kaže...
bloodborne kaže...

Ja sam vam reko da drugi val konzoli za svijet medija ide oko bozica. Ko zna za dobre pare mozda vam i mogu rezervirat koju 😂😁

vamo je npr pisalo tko danas naruci da je najkasniji datum isporuke 15.12.2020.

Et to ti je to oko bozica tak mi je reko frend i ponudio da mi rezervira ako hocu. Medutim cura mi zaprijetila tako da nis od plejke za mene.

5 godina
LeBron2233 kaže...
KobeHOF- kaže...
LeBron2233 kaže...

Zeldinu web stranicu?

Yes

Da, ali nema digitalne u ponudi, jel tako? Možda rade na tom dijelu web ponude pa će ju pustiti uskoro. Nezz stvarno

15 godina
neaktivan
KobeHOF- kaže...
LeBron2233 kaže...
KobeHOF- kaže...
LeBron2233 kaže...

Zeldinu web stranicu?

Yes

Da, ali nema digitalne u ponudi, jel tako? Možda rade na tom dijelu web ponude pa će ju pustiti uskoro. Nezz stvarno

Neznam di sam cito ali Digitalna naspram ove sa BDom je tipa 1:7 proizvodnja i ima ih jako malo. Baljezgam omjer ali uglavnom im ih dosta manje.

12 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Poz jel nekome stigo ps5 od tele2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
sd update:

S5 Day1 pogodnost samo u četvrtak 19.11.2020. do isteka vrlo ograničenih zaliha; 10% popusta isključivo za sva jednokratna plaćanja karticama (ne vrijedi za plaćanja pouzećem ili virmanom) uz promo kod; PS5-10, te 5% popusta za plaćanja karticama do 12 rata uz promo kod; PS5-5. Ne zbraja se sa ikojim drugim promo popustima!

Napomena; Maximalna količina za narudžbu je 1kom PS5 konzole po kupcu. U slučaju većih naručenih količina, iste će biti stornirane. Na PS5 D1 u četvrtak 19.11.2020. u jutarnjim satima, dostupne će biti izrazito ograničene količine isključivo PS5 Standard ediitona za narudžbu, isključivo preko webshopa, sa očekivanom isporukom u prosincu 2020te. U fizičkim trgovinama neće biti moguće naručiti PS5 konzole na D1, te se novi ciklusi prodaje obje verzije PS5 konzola više ne očekuju do kraja 2020. godine.
Webshop promo kod za 10% popusta će biti objavljen kada će PS5 prednaružbe biti ponovno aktivne.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Na Linksu od ponoći piše Dostupno za kupovinu a nemreš u košaricu stavit, eh

https://steamcommunity.com/id/HeatPwnz/
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Mew kaže...
KobeHOF- kaže...
LeBron2233 kaže...
KobeHOF- kaže...
LeBron2233 kaže...

Zeldinu web stranicu?

Yes

Neznam di sam cito ali Digitalna naspram ove sa BDom je tipa 1:7 proizvodnja i ima ih jako malo. Baljezgam omjer ali uglavnom im ih dosta manje.

Nije ni čudo što neka ekipa dobiva disk verziju, a naručili su digitalnu

5 godina
neaktivan
KobeHOF- kaže...
LeBron2233 kaže...
KobeHOF- kaže...
LeBron2233 kaže...

Zeldinu web stranicu?

Yes

Ima, nego su je iz nekog razloga maknuli prije 10 minuta, i onda se sve srusilo, sad pise da imaju radove na stranici

8 godina
Sony PlayStation 5

ovo danas su sve samo prednarudzbe ? ne kuzim kaj su cekali launch day za to. Jel ikad bio ovako traljav Launch icega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mew kaže...

Kad si se vec bavio raznim biznisima. Zasto svuda u civiliziranom svijetu tvrtke mogu poslat stvari dobrih tjedan dana prije u razno razne kurirske sluzbe a kodnas je to ocito nemoguce?

Par stranica ranije smo o tome govorili i uglavnom se nismo slagali u mišljenjima. Očito je riječ o njihovom programu u kojem kada skidaš robu sa skladišta odmah se printa otpremnica i račun.  Tada nastaje problem s fiskalizacijom jer je na računu datum 19.11.  a roba je možda skinuta sa stanja recimo 17.11. Ne možeš izdati fisklani račun 17.11 s datumom 19.11. Možda su mogli to nekako zaobići i riješiti problem no očito je da se nisu time htjeli baviti u trenutku kada pucaju po šavovima s cijelom ovom ludnicom oko PS5.

17 godina
Sony PlayStation 5

U 7h 40 minuta došao mi SMS da je GLS zaprimio paket od SD i da slijedi dostava paketa na adresu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2020 8:36 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ovu poruku dobio od tele2

Službeni početak prodaje novih uređaja te dostava prednaručenih uređaja kreće 19.11.2020. odnosno danas. Svi korisnici koji su izvršili prednarudžbu biti će povratno obaviješteni o samoj narudžbi te o točnom periodu dostave putem maila ili na mobilni uređaj pa Vas ljubazno molim za strpljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

upravo narucio na Zeldinoj stranici :)

0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Prosla mi je nekako narudzba na Zeldi, dobio mail, a stranica se otvara svaki 10. refresh. Jos da jave kad ovo planiraju dostaviti.

0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Na zeldi nema digital nemogu vjerovat jaoo

0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
nemam ja više strpljenja za tele2 smanjili su mi promet po punoj brzini na pokućnom internetu od 1TB na 200GB i sad imam brzinu 2mbit, sutra idem otkazat internet, a danas lovim ps5...
17 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Na Zeldi piše da nema na stanju više.. izgleda da rasprodali?

https://steamcommunity.com/id/HeatPwnz/
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Na Zeldi piše da nema na stanju više.. izgleda da rasprodali?

Obicne izgleda da jesu a digital se nije ni pojavio nemogu vjerovat

14 godina
movie kaže...

U 7h 40 minuta došao mi SMS da je GLS zaprimio paket od SD i da slijedi dostava paketa na adresu?

Da, meni stoji na trackingu danasnji dan kao dostavni,pa cemo vidjeti. To bi bilo sjajno..

5 godina
Sony PlayStation 5

Ovo je doslovno silovanje na Zeldinoj stranici. Stavio sam u košaricu i piše da je proizvod označen sa zvjezdicama odnosno da nema u toj količini dostupnosti

0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
KobeHOF- kaže...

Ovo je doslovno silovanje na Zeldinoj stranici. Stavio sam u košaricu i piše da je proizvod označen sa zvjezdicama odnosno da nema u toj količini dostupnosti

Da evo opet radovi na stranici, valjda sad izlazi digital nemam pojma vise haha

13 godina
Sony PlayStation 5

Koja nakupina idiotizma u 2020 godini. Ovakav launch imat, ovakve prednarudzbe. Refresho sam ko sumanut jucer poslije ponoci. Mogli su u 5 ujutro otvorit. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice