Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.397
|
čitano: 6.940.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Sony PlayStation 5
Ne kužim. Da li tih 15 igara dobivaš trajno ili samo ako si pretplaćen? Ako sam dobro vidio 20 komada ih je u collectionu.
5 godina
neaktivan
Azmo kaže...
Ne kužim. Da li tih 15 igara dobivaš trajno ili samo ako si pretplaćen? Ako sam dobro vidio 20 komada ih je u collectionu.

Dokle god imas PS Plus na PS5 konzoli imas i pristup tim igrama. Kada istekne plus ne mozes im pristupiti sve dok ga ne obnovis, slicno kao i sa drugim mjesecnim ps plus igrama.

17 godina
Sony PlayStation 5

Pa zasto je onda Sony objavio da su prodali vise, jel ono bilo u prvom tjednu, nego PS4 u prvih 12 tjedana?

Ne pije mi vodu ova statistika...

PSN: user432b2b

0 0 hvala 0
15 godina
Azmo kaže...

Ako si pretplaćen na PS+, postaju ti dostupne sve te igre iz PS+ collectiona dok god ti traje pretplata. I isto tako svaki mjesec dobivaš po 2 ili 3 dodatne PS4/PS5 igre sa PS+.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
Evo dat cu ti primjer, narucio sam 5.10 i neznam kad cu ju dobiti u Svijetu medija. Sto me sprečava da ju naručim negdje drugdje gdje ce mozda doci ranije. Mozda ovi što naruče sutra u Zeldi ili preko Amazona dobiju cak i prije nego mi sto cekamo mjesec i pol. Vjerujem da je posteno da nam barem ovaj tjedan jave kad će biti.
15 godina
neaktivan
Azmo kaže...

Samo dok imas tu predplatu ma neznam koliko ih ima tocno bacio sam brojku. Ali da samo dok ti ide taj sub ih mozes igrat, kada istekne onda us zakljucane.

5 godina
protjeran
Gogy7 kaže...
Evo dat cu ti primjer, narucio sam 5.10 i neznam kad cu ju dobiti u Svijetu medija. Sto me sprečava da ju naručim negdje drugdje gdje ce mozda doci ranije. Mozda ovi što naruče sutra u Zeldi ili preko Amazona dobiju cak i prije nego mi sto cekamo mjesec i pol. Vjerujem da je posteno da nam barem ovaj tjedan jave kad će biti.

Pa da bitno da su lovu uzeli to je najlakse

9 godina
neaktivan
Azmo kaže...

I uzmi u obzir da ove 2-3 igre koje dolaze svaki mjesec ako ne dodas u library ces izgubiti, samo taj mjesec ce biti na raspolaganju da ih "potvrdis", inace ih gubis. Jednom kad ih dodas u library ih imas zauvijek dok god je aktivan ps plus, ako istekne onda reaktiviras i imas ih opet. Dodavanje u library ne znaci instaliranje tak da ne moras brinuti da neces imat mjesta na disku.

17 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam naručio 25.09; disk verziju u SD. Također sam dobio mail da bi trebala stići do petka.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kalacini kaže...

IMA LI KO DA JE NARUCIO U DRUGOM VALU I DA ZNA DA MU SUTRA SALJU PLAY. CEMU SE ZOVE PREDNARUDBA AKO NIJE PREDNARUDBA MAZOVI ONDA TO NARUDBA

Narucio u Mikronisu 15.10. - ne znam kojim valom bi se to trebalo smatrati :)

Njihova zadnja obavijest:

Pred naručeni uređaji dolaze u četvrtak (19.11.) u prijepodnevnim satima na stanje. Isti se u 16:00h puštaju na prikup Oversees express-a.

15 godina
neaktivan
Fiju kaže...
kalacini kaže...

IMA LI KO DA JE NARUCIO U DRUGOM VALU I DA ZNA DA MU SUTRA SALJU PLAY. CEMU SE ZOVE PREDNARUDBA AKO NIJE PREDNARUDBA MAZOVI ONDA TO NARUDBA

Narucio u Mikronisu 15.10. - ne znam kojim valom bi se to trebalo smatrati :)

Njihova zadnja obavijest:

Pred naručeni uređaji dolaze u četvrtak (19.11.) u prijepodnevnim satima na stanje. Isti se u 16:00h puštaju na prikup Oversees express-a.

Eto da sam to znao nebi u sancti narucio lol 6. lis 2020. u 4 ujutro...

14 godina
Sony PlayStation 5

Nadamo se da konzola dolazi u Petak

1 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

I u Sancti se od ponovno sutra može naručiti..

https://www.sancta-domenica.hr/promotions/playstation5_novosti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

http://prntscr.com/vlefln

pročitao na jednoj webpage od jedne trgovine iz moje ulice..

znači eto ovo je zadnja prilika sada za naručit ove godine (osim ako sve nije marketinški trik)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

I ja sam danas ujutro dobio potvrdu od SD da sutra salju kurirskoj sluzbi i da bi trebao ocekivati paket najranije u petak 20.11 (uzimajuci u obzir gdje zivim, mislim da realno mogu ocekivati paket tek u pon. ili uto. :( ). Prije nego me netko pita, da narucio sam u prvom valu, 17.09. izmedju 16 i 17h. (medju prvima).

Takodjer mi nisu jasni oni koji kukaju a narucili su u drugom valu ili kasnije, jer se znalo da su sve inicijalno "dostupne" kolicine vec rezervirane a nije se znalo kad ce ici sljedeca posiljka. Znam da je takav nacin narudzbi sra*** ali vecina nas je barem imala priliku napraviti preorder. U US i ostalim vecim zemljama preorderi su planuli u roku od nekoliko minuta, dok je kod nas bio otvoren citav dan 17.9, a koliko sam skuzio i dio sljedeceg dana.

PSN: Posilovic_ XBL: Posilovic

0 0 hvala 0
14 godina
KobeHOF- kaže...
Ekipa, kada ste naručuvali u prvome ili drugome valu da li ste mogli izabrati opciju ,,plaćanje pouzećem’’ ili je isključivo kupovina bila vršena i mogla biti samo karticom, odnosno da se novac momentalno skida sa vašeg računa?

Nisam siguran, ali mislim kako se samo u Svijetu medija moglu uzeti pouzecem. Svi ostali su momentalno skinuli biber s računa.. 

Bude me netko ispravio ak sam fulao.

13 godina
neaktivan
Bobby kaže...
Evo mail od Zelda, sutra u jutro tko nije uspio kupiti evo vam šanse samo treba biti brzi...

zanimljivo, sve trgovine u svim zemljama diljem europe imaju istu poruku (samo na drugom jeziku) haha

5 godina
protjeran
dan1j3l kaže...

I ja sam danas ujutro dobio potvrdu od SD da sutra salju kurirskoj sluzbi i da bi trebao ocekivati paket najranije u petak 20.11 (uzimajuci u obzir gdje zivim, mislim da realno mogu ocekivati paket tek u pon. ili uto. :( ). Prije nego me netko pita, da narucio sam u prvom valu, 17.09. izmedju 16 i 17h. (medju prvima).

Takodjer mi nisu jasni oni koji kukaju a narucili su u drugom valu ili kasnije, jer se znalo da su sve inicijalno "dostupne" kolicine vec rezervirane a nije se znalo kad ce ici sljedeca posiljka. Znam da je takav nacin narudzbi sra*** ali vecina nas je barem imala priliku napraviti preorder. U US i ostalim vecim zemljama preorderi su planuli u roku od nekoliko minuta, dok je kod nas bio otvoren citav dan 17.9, a koliko sam skuzio i dio sljedeceg dana.

Daj ne seri sta onda nude prednarudbe ako nije prednarudba? To je isto koda ti baba na placi proda narance umjesto mandarine. Ako se neka firma nemoze drzat onog sta nudi neka to ne nudi. Ako se zove PREDNARUDBA ocekujem je prednaruceno a ne da je dobim kad i svi koji nisu prednarucili. Isto tako kad smo mi iz drugog vala narucivali SD je promovirala datum 19.11 i samo to je pisalo. Da je pisao drugi datum nebi narucio zato smo svi mi ljuti jer se nas izigralo

17 godina
Sony PlayStation 5

A u kojem je statusu Luceed dokument?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

A u kojem je statusu Luceed dokument?

Tako su to i trebali nazvat Rezervacija a ne prednaruđba. Bar drugi val jeli.

14 godina
neaktivan

@kalacini

Kao prvo ne serem, kao drugo daj mi molim te reci tko ce to dobit da da nije prednarucio, ili bude dobio prije onih koji su prednarucili ? A kao trece nitko te nije silio da napravis preorder.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 12:15 (dan1j3l).
5 godina
Pretpostavljam ako bi i drugdje vršio narudžbe onda si mogao naručiti ps5 sa mogućnosti plaćanjem pouzećem. Jel tako? Ne mora se odmah novac skinuti sa kartice nego opcija da se kurirskoj službi preda točan iznos?
14 godina
neaktivan
KobeHOF- kaže...
Pretpostavljam ako bi i drugdje vršio narudžbe onda si mogao naručiti ps5 sa mogućnosti plaćanjem pouzećem. Jel tako? Ne mora se odmah novac skinuti sa kartice nego opcija da se kurirskoj službi preda točan iznos?

Mislim da je i SD imala mogucnost placanja pouzecem ali je cijena bila nesto veca (bez tzv. "popusta"), ali nisam 100% siguran buduci da je to bilo prije 2 mj. Ja znam da mi je kod prvog preordera oko 16h zablokiralo kod procesuiranja kartice (pao im sustav), pa je kod mene bio panic mode da su novci skinuti sa kartice a narudzba nije zavrsena. Na srecu narudzba je odmah bila stornirana a novci sa kartice nisu bili skinuti. Tek mi je drugi preorder oko 16:30h normalno prosao.

5 godina
Hvala na odgovoru prijatelju.
14 godina
neaktivan
KobeHOF- kaže...
Hvala na odgovoru prijatelju.

Ma nema na cemu. :) Vidim da smo svi malo nervozni i ljuti na neke stvari, ali mislim da nema potrebe za tim. Ne radi se o pitanju zivota ili smrti, nego o komadu plastike koji ce nam dosaditi nakon nekog vremena.

12 godina
Sony PlayStation 5

Hvala svima na odgovorima. A ja sam se naivno ponadao da novim PS5 korisnicima ovih 15 igara kao navlakuša ostaje u trajno vlasništvo i kad istekne pretplata. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Azmo kaže...

Hvala svima na odgovorima. A ja sam se naivno ponadao da novim PS5 korisnicima ovih 15 igara kao navlakuša ostaje u trajno vlasništvo i kad istekne pretplata. :)

Dobra, pricamo o sonyu ne epic games storeu. 😎

5 godina
Svaka na mjestu. 😊
11 godina
Kad smo mi narucivali prolazile su samo narudžbe koje odmah platiš... Svaku narudžbu pouzećem su mi odbili. Zato i je strka, pare su u trgovini a informacija nema... A moguće su narudžbe u drugim shopovima.
14 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Kad smo mi narucivali prolazile su samo narudžbe koje odmah platiš... Svaku narudžbu pouzećem su mi odbili. Zato i je strka, pare su u trgovini a informacija nema... A moguće su narudžbe u drugim shopovima.

To nisam znao da su odbijali narudzbe sa placanjem pouzecem. U svakom slucaju nacin na koji su radili preorder je definitivno los buduci da su odmah naplacivali sa kartica a info o isporuci je bio u "zraku". Nacin na koji je bio hendlan PS4 preorder sa 500Kn voucherom (tamo davnog 21.06.2013, jos uvijek imam scan vouchera i racuna preordera :) ) je definitivno bio bolji, ali koliko me sjecanje sluzi i onda je HR bila zeznuta sa isporukama PS4 buduci da smo ih dobili tek oko drugog mjeseca 2014. g. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice