Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.090
|
čitano: 6.473.885
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony PlayStation 5
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sony PlayStation 5

Mislim da znam i od koga...

S drugog foruma ima jedna cura koja je bila otvorila temu da kupuje ps5 da iznenadi decka...

Mislim da je liku uplatila kaparu zato je rezervirano...

E sony moj u što si to uvalio balkance xD

6 godina
protjeran

Nesto veca "samo" 2000kn 😂😂😂

8 godina
Sony PlayStation 5

Idem pitati lika da nije možda moja cura uplatila kaparu. Al' čisto sumnjam, jedino ako je uplatila s mojim novcima. 

2 0 hvala 0
17 godina
Bass kaže...
Iz svijeta medija javili da jako tesko da ce konzola stici taj tjedan kad bude release i mole za strpljenje. Navodno da bi do sri sve konzole trebale bit na adresama.

Ovo je svakako super vijest barem meni. Nema me taj tjedan kod kuće, pa nema tko preuzeti. 

6 godina
protjeran

Mozes ti urediti adresu i staviti moju budem ja preuzeo umjesto tebe, da testiram proizvod prije nego ga ti pocnes koristiti.  

16 godina
Sony PlayStation 5

pricate da nece bit next gen igri u prve dvije godine, al ja kad sam vidio najavu za god of war za sljedecu godinu to mi je dosta. ako se ne varam izlazi i GT7, ja osobno to ne igram al mnogi igraju, isto je next gen. 

hrpa igara dobiva nadogradnju za ps5, evo npr cyberpunk ce sigurno na ps5 izgledat puno bolje nego na ps4. da ne duljim, sto se toga tice teorija vam ne stoji jer nije ista situacija kao sto je bila kad je ps4 izlazio. nije bio kompatibilan s ps3 igrama i nisu dolazili upgradeovi za starije igre. 

ps4 sam prodao prije cca godinu i pol i ostalo mi je par ekskluziva za odigrat koje su izasle u tom razdoblju tako da cu sigurno imat sta igrat i to s jos boljom grafikom nego sto je bila kad su izasle za ps4. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

pricate da nece bit next gen igri u prve dvije godine, al ja kad sam vidio najavu za god of war za sljedecu godinu to mi je dosta. ako se ne varam izlazi i GT7, ja osobno to ne igram al mnogi igraju, isto je next gen. 

hrpa igara dobiva nadogradnju za ps5, evo npr cyberpunk ce sigurno na ps5 izgledat puno bolje nego na ps4. da ne duljim, sto se toga tice teorija vam ne stoji jer nije ista situacija kao sto je bila kad je ps4 izlazio. nije bio kompatibilan s ps3 igrama i nisu dolazili upgradeovi za starije igre. 

ps4 sam prodao prije cca godinu i pol i ostalo mi je par ekskluziva za odigrat koje su izasle u tom razdoblju tako da cu sigurno imat sta igrat i to s jos boljom grafikom nego sto je bila kad su izasle za ps4. 

Pa da, to je i meni plan, konačno ću moći ko čovjek odigrati sve ono što nisam htio zbog 30 FPSa.

I još bude na popustu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Molio bih kolegu iznad koji je napisao za last of us remastered da nije nešto od igre,da si opali par šamara u ime svih sa foruma.Hvala!

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina

Čekajte malo, otkad nove konzole služe za igranje starih igara?

PSN - DeniZg80
17 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam sav nahajpan.. Ne zbog same konzole kao takve vec me zanima taj dual sense kontroler i to jako, svi zivi ga hvale

Na PC-u mi je nesto najblize tome volan kojeg imam za simulacije, ali ovo je sasvim nova dimenzija reko bih...

Bnet: mNik987#2148
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2020 9:48 (toxic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

od kada su najavili podrsku za starije igre :)

mislim velika vecina ce htjeti odigrati pokoji naslov u 60 frejmova umjesto 30.

12 godina
toxic kaže...
DeniZg kaže...

Imaš pravo. Do tad je to bilo šit i bezveze.

PSN - DeniZg80
15 godina
Sony PlayStation 5

Ja osobno jedva čekam odigrati Spidermana i dati i ću šansu Demon Soulsu iako nisam osobno fan souls igara. Dogodine dolazi Gran Turismo i God of War. Ovo su sve ekskluzive, a da ne pričam o third party igrama. Tako da ne razumijem otkud ovo što se stalno provlači da se nema što novo igrati. U prethodnoj generaciji konzola je situacija bila puno gora. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Ja koji sam imao zadnji ps2 ovo dodje kao kec na desetku, odigrat cu odlicne ekskluzive i to uz upgrade 😃

17 godina
DeniZg kaže...
toxic kaže...
DeniZg kaže...

Ne znam o cem pricas, valjda nekakva povijest izmedu Vas hardcore konzolasa...

kak moze biti sranje podrska za igre prijasnjih konzola?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2020 9:58 (toxic).
10 godina
antimadridista kaže...

Ja osobno jedva čekam odigrati Spidermana i dati i ću šansu Demon Soulsu iako nisam osobno fan souls igara. Dogodine dolazi Gran Turismo i God of War. Ovo su sve ekskluzive, a da ne pričam o third party igrama. Tako da ne razumijem otkud ovo što se stalno provlači da se nema što novo igrati. U prethodnoj generaciji konzola je situacija bila puno gora. 

Nitko ne spominje Ratchet-a, meni je to bomba od igre  :)

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
10 godina
DeniZg kaže...
toxic kaže...
DeniZg kaže...

a jesi ugrozen

nitko nije reko da je šit ili bezveze

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
16 godina
DeniZg kaže...

pa ne znam, meni igre koje su izasle 2019. i 2020. godine ne spadaju u kategoriju stare. prvenstveno tu govorim o last of us 2, days gone, ghost of tsushima...

tko god nema ps4 i moze izdvojit lovu za ps5 dileme nema, uzima se ps5. jer ps4 gubi smisao. 

osobno ne bi uzeo ps5 na day one da nema podrsku za ps4 naslove(to je pun pogodak od sonya). 

12 godina
Sony PlayStation 5

Naručen PLAYSTATION 5!!! Sa BlueRay! Dobivam ga odmah poslije 19.11. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

cekam ovaj tjedan Spiderman 2 i Dark Souls Remake... 

ima li jos itko ista u prednarudzbi.

PS vjerovatno stize iduci tjedan. U DE se moraju postivat odredene odredbe os Snoya sto se tice prodaje. Ali opet ima masa trgovina tipa Kauflanda koje ce isto imat PS5 raspoloziv.

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Di, negdje vani ili?
16 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ja imam ps4 slim i novi 4k 55 inča tv, te se sad neko čudi zašto se preordera ps5 prvi dan.

I tko kaže da rezolucija nije tolko bitna, taj ne zna što govori. Možda na 20 inča monitoru, al na ovolikom tv na oko 2 m udaljenosti...

Evo jučer sam instaliro rise of tomb rider i pokušo malo igrati, to je neigrivo kako ružno izgleda na 55 inča u full hd. Moro sam odmah deinstalirati. Na starom 42 inča fullhd je bilo ok.

Od ovih što sam probo u zadnje vrijeme, ac odissey, farcry5, te ovaj tomb rider, sve je neigrivo u fullhd na 55 inča.

I ono što je neko napisao, ako se ionako misli kupiti ps5, kakve veze ima kupuje li se u preorderu ili za godinu, dvije ili pet godina? Mene zaista čudi to što se neki čude nama koji smo preorderealji i sada nestrpljivo čekamo svoj ps5.

1 0 hvala 0
12 godina

PS4 Slim -> PS5 će se itekako osjetiti razlika u igrama.

Samo nemoj zaboraviti da igre koje nisu dobile PS4->PS4 Pro patch, a koji im diže rezoluciju i/ili framerate. (npr.Bloodborne), će ostati iste na PS5 kakve su i bile.

U stvari, koliko znam, ni jedna PS4 Pro igra neće izgledati bolje na PS5, samo će se eventualno vrtiti u 60 FPS, ako je imala unlockan framerate ili Sony zapečira tu igru naknadno za PS5.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2020 12:00 (DeniZg).
13 godina
DeniZg kaže...

Temelj Xboxove kampanje i gamepassa. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina
Sony PlayStation 5

Fora kako triggeri vibriraju i pružaju otpor kod pucanja iz određenog oružja.

https://mobile.twitter.com/YongYea/status/1325538030191484928

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
DeniZg kaže...

Temelj Xboxove kampanje i gamepassa. 

da imas pravo, no ja imam par stotina retro naslova, i bilo bi mi drago da ih mogu pokrenut na novim konzolama

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Od kada su postale PCevi od AMDa.

gogogogic kaže...

Ja imam ps4 slim i novi 4k 55 inča tv, te se sad neko čudi zašto se preordera ps5 prvi dan.

I tko kaže da rezolucija nije tolko bitna, taj ne zna što govori. Možda na 20 inča monitoru, al na ovolikom tv na oko 2 m udaljenosti...

Evo jučer sam instaliro rise of tomb rider i pokušo malo igrati, to je neigrivo kako ružno izgleda na 55 inča u full hd. Moro sam odmah deinstalirati. Na starom 42 inča fullhd je bilo ok.

Od ovih što sam probo u zadnje vrijeme, ac odissey, farcry5, te ovaj tomb rider, sve je neigrivo u fullhd na 55 inča.

I ono što je neko napisao, ako se ionako misli kupiti ps5, kakve veze ima kupuje li se u preorderu ili za godinu, dvije ili pet godina? Mene zaista čudi to što se neki čude nama koji smo preorderealji i sada nestrpljivo čekamo svoj ps5.

Imam istu situaciju. Uzeo sam slim odma kada je izasao i igro sam ga na 40" 1080p TVu. Nekih godinu i pol dana kasnije TV je crko i U 2018 sam moro uzet 4k. 

Necu rec da izgleda nesto posebno lose ali bilo mi je glupo igrat igre sada u 30 fpsa sa 1080p kada ce PS5 vrtit 60 i 4k. Ja ga primarno sada uzimam da mogu igrat igre koje sam igro nekada i nastavit ih.

Imam Switch i on neizgleda lose na 4K TVu. Iskrneo nista 1080p neizgleda lose jer je 4k samo 4 puta 1080p pa je scaling fantastican. Vise me ovih 60 fpsa raduje od svega drugoga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2020 13:02 (Mew).
10 godina
Mew kaže...

Od kada su postale PCevi od AMDa.

Bilo je puuuuno bolje kad je PS3 bio sastavljen od IBMove mađije koju su razumjela sve skupa 3 developera i par jadničaka koji su radili SDK za to.

17 godina

Na PS3 sa hombrew aplikacijama mozes igrati i PS1 i PS2 igre uz jos neke emulatore...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice