Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.090
|
čitano: 6.476.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony PlayStation 5
bloodborne kaže...

Nego kolega daj ti reci koji ducan i meni je za oko zapelo par 55" telki.

ali opravdati curi kupovinu od 10+k kn ne mogu uz treba mi za ps5

koji nisam ni preordero, a do proljeca ga zasigurno necu ni vidjeti.

ali valja bar tv nabaviti.

Svijet Medija.

8 godina
Sony PlayStation 5

Ja da sada kupujem novi TV za PS5 izbor bi mi bio samo jedan - LG CX.

3 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Uspio mi preorder al ga nemam na cemu igrat.

Jel itko na PS4 igrao s misom i tipkovnicom Warzone i BFV? Zanima me kako ce bit na PS5 s obzirom na fokus na novi kontroler koji je fenomenalan

0 0 hvala 0
16 godina
Mitch kaže...

Jel itko na PS4 igrao s misom i tipkovnicom Warzone i BFV? Zanima me kako ce bit na PS5 s obzirom na fokus na novi kontroler koji je fenomenalan

ja nisam, al frend od pocetka warzonea igra s misem i tipkovnicom na ps4 bez ikakvih problema. 

6 godina
Sony PlayStation 5

Bratu iz A1 rekli da nebu 19.11. ali mozda 27.11. za BF

0 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...
Mitch kaže...

ja nisam, al frend od pocetka warzonea igra s misem i tipkovnicom na ps4 bez ikakvih problema. 

Super. Odustao sam od Xboxa na kraju makar je bolji na papiru, popratne stvari su jace za PS5

6 godina
crocro23 kaže...
bloodborne kaže...

Nego kolega daj ti reci koji ducan i meni je za oko zapelo par 55" telki.

ali opravdati curi kupovinu od 10+k kn ne mogu uz treba mi za ps5

koji nisam ni preordero, a do proljeca ga zasigurno necu ni vidjeti.

ali valja bar tv nabaviti.

Svijet Medija.

Imaju super cijenu za LG OLED B9 koji ide 4K@120Hz

17 godina
Nova mini-LED serija 6 od TCLa je veliki hit u Americi trenutno. Ne znam oce doci u HR, ali bolji su i od QLEDa, a input lag je 11ms na 4K
15 godina
Mitch kaže...

Šteta. Da prepustiš nekome tko če ga kvalitetno iskoristiti?

15 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Meni dosla poruka iz Svijeta medija nako mog upita.

Pozdrav,

Vaša prednardužba ne ulazi u prvu turu isporuke 19.11. koja je ranije rasprodana.

Drugu isporuku očekujemo krajem prosinca ili početkom siječnja, ali to u ovom trenutku ne možemo sa sigurnošću potvrditi.
😭😭😭😭

Čisto sumnjam da ćemo čekati mjesec i pol drugu pošiljku

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
11 godina
I ja se nadam. Demon's Souls mi dolazi 12.11 bilo bi steta da konzolu dobijem tek pred Božić 😟 i to vec placena konzola
14 godina
Sony PlayStation 5
Navalili ste na 4K 120Hz televizore, ali realno i dalje je to preslabi hardver u PS5 za takvu rezoluciju i refresh rate. Pa čak ni trenutne Nvidia 30x0 ili AMD 6X00 neće moći toliko.
Da, bit će pokoja igra koja će moći ići tako visoko, ali brojat će se na prste. Realnost je 4K 30-60fps
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

WD koji sad izlazi će imat 4K30fps lock, gdje neće igre za 2-3-4 godine.

Ne vjerujem da će previše igara opčenito imat 4k120.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
zuper kaže...
Navalili ste na 4K 120Hz televizore, ali realno i dalje je to preslabi hardver u PS5 za takvu rezoluciju i refresh rate. Pa čak ni trenutne Nvidia 30x0 ili AMD 6X00 neće moći toliko.
Da, bit će pokoja igra koja će moći ići tako visoko, ali brojat će se na prste. Realnost je 4K 30-60fps

Mala je razlika medju LCD u rangu 3.000 do 6.000 kn ali vec u rasponu 7.000 do 10.000 kn ima top televizora. Ako se vec ide u investiciju u novi TV zasto onda ne biti spreman za hdmi 2.1 i ono sta dolazi za godinu-dvije-tri pa si miran. Osobno imam OLED 60 Hz kupljen prosle godine i ne mislim zasad nista mijenjati. Da sam ga kupovao ove godine vjerovatno bi uzeo 120 Hz

14 godina
Kad krene službena prodaja, možete očekivati kontakt prije dostave. Do tada se možemo nadati da koronavirus neće uzrokovati kašnjenja prilikom isporuke uređaja.
Dalibor:16:21:10
Znaci kako i je 19.11.
Ivana:16:21:22
Za sad nije bilo promjene oko datuma.

A1 isporucuje od 19.11. tak da ti brat dobio krivu informaciju. Radi mi i frend u A1 i veli da je po planu isporuka od 19.11. i da imaju od SD osigurane konzole par dana prije nego je bilo prednarudzbi na webu od SDa
PSN:Dacho_223
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 16:31 (Dacho223).
6 godina
Sony PlayStation 5

Zvao je ponovo i drugi operater kaze da ide 19.11. Svaki operater ima svoju pricu tako da sve treba uzeti sa rezervom

0 0 hvala 0
17 godina
Gogy7 kaže...
Meni dosla poruka iz Svijeta medija nako mog upita.

Pozdrav,

Vaša prednardužba ne ulazi u prvu turu isporuke 19.11. koja je ranije rasprodana.

Drugu isporuku očekujemo krajem prosinca ili početkom siječnja, ali to u ovom trenutku ne možemo sa sigurnošću potvrditi.
😭😭😭😭

koji datum i vrijeme (tocan sat i minute) je tocno bila tvoja narudzba?

imast kod transakcija... cisto da usporedim jer ja cu dobiti od njih u prvom valu doduse ja sam odmah narucio cim se pojavilo kod njih

Bnet: mNik987#2148
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 16:45 (toxic).
14 godina
Vec je netko tu i spominjal da SD ima ugovor s teleoperaterima i oni moraju dobit konzole. Ako oni ne dobe 19.11. nece nitko ko je narucil iz SD.
PSN:Dacho_223
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Zvao svijet medija i kaze covjek da za prvu turu imaju osigurane konzole 19.11.Nisu dobili nikakve informacije da se nesto mijenja.Ja sam uzeo digitalnu pa mozda i tu ima razlike oko dostupnosti.Ja sam prednarucio konzolu 17.09.2020 u 20:52 sto je vjerojatno medju prvima ako ne i prvi.lol

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 18:24 (Ares001).

0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Za 8 dana cemo znati apsolutno sve o konzoli i omjeru vs xbox one series x

jbga japan, usa i mexico dobivaju konzole 12.11 a XSX izlazi kod njih 10.11

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Ma i sad znam sve o omjeru, odnosno jedinom bitnom omjeru - igrama. Mislim kuzim sta zelis reci, al je meni osobno najbitnije to da sony izbacuje odlicne singleplayer ekskluzive i izbacivat ce ih i dalje, da je xbox duplo jača konzola to mi nista ne znaci ako ghost of tshushima tamo ne mogu igrati. Ili bilo koju od takvih igara
17 godina
Cansee kaže...
Ma i sad znam sve o omjeru, odnosno jedinom bitnom omjeru - igrama. Mislim kuzim sta zelis reci, al je meni osobno najbitnije to da sony izbacuje odlicne singleplayer ekskluzive i izbacivat ce ih i dalje, da je xbox duplo jača konzola to mi nista ne znaci ako ghost of tshushima tamo ne mogu igrati. Ili bilo koju od takvih igara

Upravo ovo... koga briga za snagu konzole? Prvo ta snaga se ne odražava 1/1 na ekran, drugo puno bitniji je izbor ekskluziva. Još bi shvatio da o tome primarno pišu ljudi koji kupuju SAMO konzole, ali ljudi koji imaju gaming PC i konzolu... to je glupost.

XBox ima... 2-3 relevantne ekskluzive i to dio dođe na PC, PS5 ima daleko više i daleko jače i rijetko, izuzetno kasni, ili nikad dođu na PC.

17 godina
Sony PlayStation 5

Da ali realno ne znamo koja je glasnija, toplija koja je responzivnija, brzi loading i hrpu drugih stvari...

Mene zanimaju sve te tehnikalcije a ps5 sam odabrao vec davno i stize mi u prvom valu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
CoD Cold War 133 GB na PS5
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toxic kaže...

Da ali realno ne znamo koja je glasnija, toplija koja je responzivnija, brzi loading i hrpu drugih stvari...

Mene zanimaju sve te tehnikalcije a ps5 sam odabrao vec davno i stize mi u prvom valu...

PS5 sasvim sigurno ima brži loading. Na tome imaju veći fokus nego Xbox, a i sam SSD u PS5 je brži nego u Xboxu. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Gogy7 kaže...
CoD Cold War 133 GB na PS5

S BR modom se to penje preko 200

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 20:09 (Mitch).
17 godina
zuper kaže...

Pa 120Hz će raditi i u 1080p (ili u nekom upscalingu iz npr 80% 4k rezolucije što je i dalje puno bolje od 1080p) što na ne-120Hz TVu nećeš moći.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 20:16 (Bitanga).
17 godina
zuper kaže...

Nije stvar samo u 120Hz već i u svemu onome što ide uz HDMI 2.1, no o tome smo govorili već nekoliko puta pa se neću ponavljati.

17 godina
Dacho223 kaže...
Vec je netko tu i spominjal da SD ima ugovor s teleoperaterima i oni moraju dobit konzole. Ako oni ne dobe 19.11. nece nitko ko je narucil iz SD.

SD je službeni distributer PS brenda za Hrvatsku. Ako nitko ne dobije tko je naručio kod SD onda neće nitko dobiti niti tko je naručio kod bilo koga u Hrvatskoj jer svi kupuju konzole od službenog distributera za Hrvatsku a to je  SD. No budi bez brige...

16 godina
Sony PlayStation 5

Ostao viška, nadam se kako će poslužiti za PS5

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice