Bilo bi fer da PS+ pretplata uključuje PS Now, pogotovo otkad su maknuli PS3/Vita igre iz PS+.
Onda bi vjerojatno digli cijenu pa bi ljudi opet kmečali. Jer se PS+ redovno na akciji može uzeti za 25-30 eura godišnje. A da za toliku cijenu možeš dobivati dvije igre svaki mjesec plus cijelu kolekciju u PS Now, to bi bilo neodrživo. GamePass je 14 eura mjesečno.
Ti bi branio Sony i da opet dignu pretplatu i ukinu besplatne igre. 
Ne, nego samo razmišljam glavom. Objasni na koji način bi njima bilo isplativo da ti možeš igrati cijelu kolekciju igara i jos dobiti dvije nove svaki mjesec za 25 eura GODIŠNJE?
Prvi sam rekao da kaskaju za Microsoftom što se tiče strreaminga i da trebaju nešto promijeniti u tom smislu što se tiče PS Now. Samo sam realan. Koristio sam Xbox kad sam mislio da je bolja konzola, i sad u zadnjoj generaciji PlayStation. Onog trena kad PS ekskluzive padnu kvalitetom, prvi ću se prebaciti na drugu konzolu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!

). Mislim da stvarno nije neka cijena ogromna, a da ne zaboravimo na alternativne sajtove vec spominjane u temi.