Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.420
|
čitano: 6.976.799
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony PlayStation 5

lako za design i gabarite... ako to znaci da ce konzola biti tiha...

7 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Evo jedna jučerašnja slika konzole, ako netko već nije vidio.

PSN - DeniZg80
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
Ima netko link gdje će biti to predstavljanje UI-a ili što je već netko spomenuo za 11h?
13 godina
protjeran
Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
Kak mi se cini da necemo vidjet ui ovdje.
PSN:Dacho_223
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Užasno iritantni ovi Japanci :D
15 godina
Sony PlayStation 5

Jesam ja zakasnio??

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2020 11:42 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
x360gamer kaže...
Užasno iritantni ovi Japanci :D

E bas su neobicna nacija, ponasaju se ko da su retardirani i imaju smisao za humor kao djeca od 10 godina

http://trakt.tv/user/MjezZza
13 godina
hummer0 kaže...

Jesam ja zakasnio??

Dok netko ne napravi posteni sazetak, ovo je teski cringe za gledat. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
8 godina
Sony PlayStation 5

Ovo što su japanci pokazali, bolje i da nisu. 

8 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Eto našto padnu potomci samuraja kad ih napadneš nuklearnom bombom... U tom kmečanju sam vidio koji fora feature sa haptičkim feedbackom, recimo visina letenja i skoka

2 2 hvala 0
10 godina
Dobili smo odlične info, odnosno ja sam dobio ono što me najviše zanimalo a to je da je konzola izrazito tiha, gotovo nečujna i da je dualsense odličan i bolje se osjeća u ruci nego prošli. To mi je i više nego dovoljno, lako za japance

https://twitter.com/Nibellion/status/1312695991204798466?s=19
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Mislis da smo mi bolji? Pa pogledaj nasu YT scenu... Kingsoffails ima 1 milijun pretplatnika i samo se krevelji, naravno da je tako kad im je publika klinci ispod 10 godina. A sad se svi cudite jer japanci to isto rade. Vecina ih to rade, ili se krevelje ili glasno pričaju....
10 godina
odjavljen
Nikad čuo za tog lika i općenito ne podnosim te youtube gluposti. Sad sam izguglao ovog kojeg si spomenuo, pustio prvi link i nakon 15 sekundi me dobro stislo u guzici.

Mislim stvarno, ko to gleda?
6 godina
protjeran
Sony yStation 5

Evo jedan normalan clanak o ps5 Link

Meni nema goreg od onog pew die piea il kak se vec taj klaun zove.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2020 13:49 (bloodborne).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Sony PlayStation 5

to je ovo što je Gogy rekao, za djecu ispod 10g koji smao sanjaju kad odrastu da postanu takvi. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ovdije su PS5 igre na nekom popustu ili ce takva cijena biti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ovo su vam cijene na popustu i ugrabite ih dok možete, kontaktirao sam ostale trgovine, ne planiraju nikakve popuste trenutno.... vjerujte mi cijene ce biti paprene... Demon's Souls cete tesko naci ispod 600 kn. Sve sony eskluzive ce imati poseban status i paprene cijene.
15 godina
Sony PlayStation 5

Pogledao sam par tih videa i jedino značajno što sam vidio danas je brzina SSD-a. U Godfallu kad umreš, respawnaš se za 2 sekunde.

https://mobile.twitter.com/Oop_theone/status/1312697322447527943

Abl drago mi je čuti i da je konzola praktički nečujna. Xbox je bio testiran nedavno, ali samo na last gen igrama pa nisam tome davao previše na značaju. Ali izgleda da će obje next gen konzole biti tihe, što je super.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2020 15:28 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Pitanje je koliko je i Godfall pravi primjer. Igra ne traži ne znam kakve PC specke, a vjerojatno dolazi i na Xbox series S.

Pravi test će biti stvari tipa GoW 2 i HZD 2
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Hexfire kaže...
Pitanje je koliko je i Godfall pravi primjer. Igra ne traži ne znam kakve PC specke, a vjerojatno dolazi i na Xbox series S.

Pravi test će biti stvari tipa GoW 2 i HZD 2

Vjeruj mi i Demon's souls.

Bluepoint je mozda i tehnicki najbolji studio, na cem god rade izvuku maksimum. 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina
Sony PlayStation 5
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2020 17:13 (hummer0).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Gogy7 kaže...
Mislis da smo mi bolji? Pa pogledaj nasu YT scenu... Kingsoffails ima 1 milijun pretplatnika i samo se krevelji, naravno da je tako kad im je publika klinci ispod 10 godina. A sad se svi cudite jer japanci to isto rade. Vecina ih to rade, ili se krevelje ili glasno pričaju....

Ne moraš gledat našu youtube scenu. Kad sam skužio da ljudi mogu gledati večere za 5, Big Brothere, one otoke sa preživljavanjem, ljubavi na selu, zamjene žena, zauvijek susjede i što već ne, ništa što japanci nude ne može biti gore. Kad gledaš njihove reality emisije, barem su otkačene, koliko god su sulude, naše je samo gore jer su ljudi ozbiljni. Mislim... ozbiljni... sve je to show... ali nisamo niš bolji.

7 godina
#Gogy7

Sutra svi požurite po akcijske cijene ps5 igara po 60€...ako triba noćas kampiranje isprid dućana...jerbo dogodine u ovo vrime one neće biti 2-3 puta jeftinije

jednom zapadnjaku je teže potrošiti 50€...nego balkancu 100€

za balkance i slične cijene igara bi tribale biti 99€-149€
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
6 godina
movie kaže...

Svima kojima je narudžba potvrđena dobit će konzolu 19.11. Konzole dolaze dosta ranije u SD i oni ih šalju par dana ranije kurirskim službama kako bi se sve moglo pripremiti i organizirati te kako bi svi dobili konzole 19.11.  Kaže mi lik da je to sveto pismo i da svi moraju konzolu dobiti prvi dan po izlasku. Htio sam mijenjati da sam dojdem po konzolu da mi je ne šalju baš zbog toga i kaže mi ništa ne brini. Dobit ćeš je na kućni prag 19.11. Ako on mene laže, lažem i ja vas.

Zar nije nešto pisalo u jednom trenutku na SD stranici za ps5 digital verziju da su sve količine dostupne za 19.11. rasprodane i da će daljnje prednarudžbe biti isporučivane tijekom prosinca i siječnja?

Ja sam baš tada uspio naručiti, vjerojatno među zadnjima, pa nisam nešto optimističan da ću dobiti 19.11. ili čak u studenom.

17 godina
bibappu kaže...

Zar nije nešto pisalo u jednom trenutku na SD stranici za ps5 digital verziju da su sve količine dostupne za 19.11. rasprodane i da će daljnje prednarudžbe biti isporučivane tijekom prosinca i siječnja?

Ja sam baš tada uspio naručiti, vjerojatno među zadnjima, pa nisam nešto optimističan da ću dobiti 19.11. ili čak u studenom.

Možda sam se krivo izrazio pa idemo još jednom. Svima kojima su prednarudžbe potvrđene za 19.11., konzolu će dobiti 19.11. Tko ju je kupio kasnije a pri kupnji je pisalo da konzolu dobija u drugom valu, dobit će je u drugom valu. Bilo je govora kako neki sumnjaju da će konzolu dobiti 19.11. iako su je kupili u prvom valu ili da sumnjaju da će im konzola biti dostavljena na datum 19.11. ako ide preko kurirske službe, pa je moj post išao u tom smjeru da im potvrdim kako će dobiti konzolu ako su je prednaručili u prvom valu i prednarudžba im je potvrđena. Ista stvar je s datumom. Konzola svima dolazi 19.11.

17 godina
Sony PlayStation 5

Taj sam bio jer i dalje ne kužim kak to radi, al OK.

Koliko sam ja shvatio, konzola NE SMIJE biti isporučena tipa 17.11. jer si na redu za dostavu, a iskreno sumnjam u logističke sposobnosti hrvatskih dostavnih službi da dostave (moja pretpostavka 3-5k, ispalo 2000) konzola u istome danu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ekipa, stranica svijet medija je ponovno otvorila mogućnost prednarudžbe pa ako netko nije dosad naručio možete tamo

https://www.svijet-medija.hr/gg/264/igrace-konzole/grupa/Playstation%205

dostupne su obje verzije PS5, ja sam danas naručila Digital edition 

3 0 hvala 0
10 godina
Nyd kaže...

Ekipa, stranica svijet medija je ponovno otvorila mogućnost prednarudžbe pa ako netko nije dosad naručio možete tamo

https://www.svijet-medija.hr/gg/264/igrace-konzole/grupa/Playstation%205

dostupne su obje verzije PS5, ja sam danas naručila Digital edition 

piše ti da će biti dostupno u kasnijoj fazi. dakle nećeš dobiti konzolu 19.11.

17 godina
Rhodin kaže...

Taj sam bio jer i dalje ne kužim kak to radi, al OK.

Koliko sam ja shvatio, konzola NE SMIJE biti isporučena tipa 17.11. jer si na redu za dostavu, a iskreno sumnjam u logističke sposobnosti hrvatskih dostavnih službi da dostave (moja pretpostavka 3-5k, ispalo 2000) konzola u istome danu.

Nešto manje od 2k konzola. Od tog broja oduzmi broj konzola što su dobili operateri, pa oduzmi one koji će sami podići konzolu u SD dućanu i dobit ćeš broj konzola koje se šalju putem kurirskih službi. Znači, takvih konzola neće biti niti 1000. Jedan kombi natovari koliko konzola i voza ih recimo po Zagrebu dok ih ne isporuči. Ako je problem isporučiti 1000 nečega u jednom danu onda neka promijene posao. Sada isporučuju više od toga a taj dan će prioritet biti PS. Isporuke kreću od jutra pa do ako se ne varam do 18h do kad isporučuju pakete. Usput, dobio sam upravo račun za 9 mjesec i na karticu mi je sjeo cjelokupan iznos za PS5. Dobar znak, ba se nadam.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice