Sony ima svoju viziju koja meni osobno odgovara,ok hardver, izuzetan fokus na ekskluzive i produkciju istih, inovativan gamepad pa cak i VR.
MS je za mene postao apsolutno nezanimljiv i ne nude nista sto zelim.
Nintendo.... par spektakularnih igara na NS ali ga ne palim bas cesto nazalost a sto se tice rumoranog NS2... mozda.
Uglavnom Sony vuce sve pametne poteze i zato im ide moj novac day one.
Ne ili tipičan Sony,
uvijek na bilo kakvom hardveru naprave par grešaka bilo da su u pitanju fotiči ili mobiteli itd.
Sony je previše para uložio u PS5 brutalno brzi SSD.Za gejming je bitnija što jača grafa, a ne ultrabrzo dizanje ili učitavanje igara itd.Trebali su grafu zaokružit na barem 40CU, i zapravo je totalno blesavo da to nisu u praksi i realizirali.
X Box X, realno znatno bolje dizajniran ili može se odlično uklopit u bilo koji prostor.
Mikrošuft konzola, bit če tu dosta vrlo ugodnih iznenađenja dakle na štetu Sony PS5 ponude.
Mikrošuftovci su ipak naučili gradivo na ranijim greškama.Znatno jeftinija verzija konzole, to je zapravo odličan potez kojeg Mikrošuft očito ne zna iskoristit na pravi način.
Sony nije htio previse CU-a nego su digli takt jer je po njima to puno lakse za iskoristit nego vise CU-a
SSD ce donjet nesto novo, level dizajn napokon moze bit drugaciji.
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.

Za sta moderator sluzi ako ne za ovo.

Elon vidi u 244 fps.