Svaka čast svima koji ne bacaju krvavo zarađene kunu u vitar...ja sam skoro...2 godine rastezao i razmišljao s kupovinom novog TV-a...ustvari početkom 2018 sam odlučio ići s novom kupovinom...do tog trenutka postojeći TV je već imao 8 godina(Panasonic lcd).... nije stvar da svih tih god nisam mogao kupiti nego jednostavno nije bilo potrebe...čak sam početkom te 2018 vidio nekog Philips...svidio mi se taj ambilight...onda nisam ni znao da Philips više nije Philips nego kinez...s tim da prije Panasonic sam imao baš Philips mrcinu od TV-a CRT 16:9 82cm:)
Međutim baš na bug.hr u travnju bila recenzija od Sony XF9005 55"....i od tada sam odlučio da mora biti Sony...mislio za BF2018 kupiti ali umisto toga sam uzeo PS4pro....i tako se to oteglo na dvi godine i onda prije misec dana kupio XG(2019)...s tim da do zadnjeg trenutka je bila dilema 55" ili 65"...na kraju 65" i onda nakon par dana i tih 65" postalo malo:)
Što se tiče igara...igre na diskovima sam toliko malo platio da mi je postalo glupo kupovati digitalne verzije koje i na sniženju su skuplje...jedino sam Diablo 3 ultimate evil edition platio 120 kn novo u dućanu i naručio iz shopto Fallout 4 GOTY i njega platio 140kn
Prey i Infamous second son iz linksa BF(2018) zajedno 100kn
Batman Arkham Knight+Far Cry 4+ Dishonored 2+Dishonored: Death of the Outsider +HZD(bez dlc)+Ratchet and Clanka+ Uncharted 4...na disku polovni ali kao novo...sve skupa 460kn
Spider-Man specijal edition dobio uz konzolu
Digitalne na psn.hr:
Borderlands handsome collection
MGS 5 definitivne experience
DOOM(2016)
Alienation(VRHUNSKA IGRETINA)
Nex Machina
Wolfenstein:The New Order
Wolfenstein:The Old Blood
Sve skupa 350kn s tim da 450kn bon za nadoplatu walleta sam priko oglasa platio 400kn
Journey & Uncharted The Nathan Drake Collection...poklon od Sony radi karantene
Cilj je još kupiti...s tim da mora biti do Max 80kn
Medievil
GOW 3: remaster
GOW
TLOU: remaster
TLOU 2
Killzone Shadow Fall
Ghost Of Tshushima
Borderlands 1 goty
Borderlands 3 goty
Wolfenstein The New Colossus
Far Cry 5
Sniper Elite 4
Crash Bandicoot N Sane Trilogy
CTR:Nitro-Fueled
Spyro:Reignited Trilogy
Desperados III
SW Jedi:Fallen Order
Metro Exodus
Knack 2
Dok ja sve to kupim i prođem....već se bude šuškalo o PS6
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.