Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.365
|
čitano: 6.865.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Sony PlayStation 5

Svaka čast svima koji ne bacaju krvavo zarađene kunu u vitar...ja sam skoro...2 godine rastezao i razmišljao s kupovinom novog TV-a...ustvari početkom 2018 sam odlučio ići s novom kupovinom...do tog trenutka postojeći TV je već imao 8 godina(Panasonic lcd).... nije stvar da svih tih god nisam mogao kupiti nego jednostavno nije bilo potrebe...čak sam početkom te 2018 vidio nekog Philips...svidio mi se taj ambilight...onda nisam ni znao da Philips više nije Philips nego kinez...s tim da prije Panasonic sam imao baš Philips mrcinu od TV-a CRT 16:9 82cm:)

Međutim baš na bug.hr u travnju bila recenzija od Sony XF9005 55"....i od tada sam odlučio da mora biti Sony...mislio za BF2018 kupiti ali umisto toga sam uzeo PS4pro....i tako se to oteglo na dvi godine i onda prije misec dana kupio XG(2019)...s tim da do zadnjeg trenutka je bila dilema 55" ili 65"...na kraju 65" i onda nakon par dana i tih 65" postalo malo:)

Što se tiče igara...igre na diskovima sam toliko malo platio da mi je postalo glupo kupovati digitalne verzije koje i na sniženju su skuplje...jedino sam Diablo 3 ultimate evil edition platio 120 kn novo u dućanu i naručio iz shopto Fallout 4 GOTY i njega platio 140kn

Prey i Infamous second son iz linksa BF(2018) zajedno 100kn

Batman Arkham Knight+Far Cry 4+ Dishonored 2+Dishonored: Death of the Outsider +HZD(bez dlc)+Ratchet and Clanka+ Uncharted 4...na disku polovni ali kao novo...sve skupa 460kn
Spider-Man specijal edition dobio uz konzolu

Digitalne na psn.hr:
Borderlands handsome collection
MGS 5 definitivne experience
DOOM(2016)
Alienation(VRHUNSKA IGRETINA)
Nex Machina
Wolfenstein:The New Order
Wolfenstein:The Old Blood
Sve skupa 350kn s tim da 450kn bon za nadoplatu walleta sam priko oglasa platio 400kn

Journey & Uncharted The Nathan Drake Collection...poklon od Sony radi karantene

Cilj je još kupiti...s tim da mora biti do Max 80kn
Medievil
GOW 3: remaster
GOW
TLOU: remaster
TLOU 2
Killzone Shadow Fall
Ghost Of Tshushima
Borderlands 1 goty
Borderlands 3 goty
Wolfenstein The New Colossus
Far Cry 5
Sniper Elite 4
Crash Bandicoot N Sane Trilogy
CTR:Nitro-Fueled
Spyro:Reignited Trilogy
Desperados III
SW Jedi:Fallen Order
Metro Exodus
Knack 2

Dok ja sve to kupim i prođem....već se bude šuškalo o PS6

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2020 17:36 (HCMAA).
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

gledam ovaj xbox event koji se toliko najavljivao, zasad prikazano nekoliko igara, iskreno bi me bilo sramota to prikazati kao next gen. valjda će se popraviti do kraja. Zasad ih sony šije jebiga

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5
HCMAA kaže...

Svaka čast svima koji ne bacaju krvavo zarađene kunu u vitar...

Kod mene je slična politika. :)

Kad je tehnika u pitanju moje pravilo je ne kupovati najnovije i najskuplje modele, ne zato što ne mogu već zato što će im cijena kroz godinu dana pasti 50%. Kupovati tehniku sa razmišljanjem uzeti ću najskuplje pa sam miran 10 godina je potpuno promašena odluka. Zar netko stvarno misli da ima smisla koristiti 10 godina isti mob, laptop, TV, PC...? Prvu godinu ćeš imati top uređaj, a već sljedeću godinu-dvije će te pregaziti novi modeli.

Znači zlatna sredina, provjeren uređaj koji je već neko vrijeme na tržištu i ima najbolji omjer cijena/dobiveno.

Po pitanju igrica, tu sam u startu razmišljao kupovati diskove, ali na kraju imam miks jednog i drugog, jednostavno kupim tamo gdje je bolja cijena. Sve ima svoje prednosti i mane, digitalne verzije ne zauzimaju mjesto, ne mora se brinuti da li će se disk oštetiti, i ako ti crkne disk u konzoli miran si. Fizički diskovi su ok za ekipu koja ih voli vidjeti na polici i koja ima namjeru odigrati igru i prodati je dalje ili je posuditi.

Ne patim od toga da igru imam prvi dan kad je izašla, nisam recenzent i tako mi je svejedno kad ću je odigrati. Evo sad gledam Days gone po 149kn, prije koji mjesec je bila 500kn. 

10 godina
Sony PlayStation 5

Ja ne znam tko u tom Microsoftu kolo vodi, ali oni imaju problema. Koje je ovo bilo govno od eventa, majko moja mila! Kako ih Sony može tako kositi u svemu, pa jel ne mogu naučit neki k od njih?? Znači toliko najavljuju i hajpaju event, mjesecima, i onda se pojave sa 18 indie gluparija i 3 potencijalno dobre igre koje prikažu na 5 sekundi. Ma katastrofa, ljudi u komentarima pljuju po njima, jad i čemer. Pa nemoj imati event ako nemaš šta pokazat.

Jedina moguće dobra stvar je taj game pass s kojim igraš većinu tih igara, ali đabe kad me te njihove gluparije ne zanimaju.

Suma sumarum, mene kao gamera nisu ni trunčicu zainteresirali za njihovu konzolu, a ja sam uvijek otvoren za nove opcije.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Kod mene baš suprotno. Nabavljam SeX ranije nego sam planirao.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Hexfire kaže...

poštujem, ako ti se sviđaju te igre ok. Meni je jedino zanimljiv Fable i onaj od Obsidiana Awoken ili kako već, a prikazali su od toga faktički ništa, a da ne pričam o nekim datumima.

15 godina
Cansee kaže...
Hexfire kaže...

poštujem, ako ti se sviđaju te igre ok. Meni je jedino zanimljiv Fable i onaj od Obsidiana Awoken ili kako već, a prikazali su od toga faktički ništa, a da ne pričam o nekim datumima.

Osobno mi je bilo dovoljno što sam vidio da je Game pass i dalje veliki fokus, te što su par puta spomenuli 60 FPS. Tak da mislim da ću još ranije ići u prodaju One X i nabavku SeX. Neke igre koje još nisam igrao dobit će next gen upgrade, dosta ovoga što sam vidio da dolazi na Gamepass me zanima.

Showcase sam po sebi nije bio bog zna kaj, ali meni je i Sonyev bio smećast. Mislim da svi malo previše očekujemo od next gena.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ima li ikakvih najava za novu generaciju VR-a?

0 0 hvala 0
10 godina
Hexfire kaže...
Cansee kaže...
Hexfire kaže...

Osobno mi je bilo dovoljno što sam vidio da je Game pass i dalje veliki fokus, te što su par puta spomenuli 60 FPS. Tak da mislim da ću još ranije ići u prodaju One X i nabavku SeX. Neke igre koje još nisam igrao dobit će next gen upgrade, dosta ovoga što sam vidio da dolazi na Gamepass me zanima.

Showcase sam po sebi nije bio bog zna kaj, ali meni je i Sonyev bio smećast. Mislim da svi malo previše očekujemo od next gena.

Xbox ima te dobre fore sa backward compatibility i tim gamepassom i tim upgradeaima, to je stvarno sve super, ali đabe mi kad me većina tih igara ne zanima, a puno me više zanimaju Sonyeve ekskluzive. Pa prvih par igara koje su prikazane su mi bile i smiješne i za ps4, a ne next gen. Ghost of tshushima je mama za većinu tih igara

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2020 19:50 (Cansee).
17 godina
Hexfire kaže...

Daj mi jedan dobar razlog..

Ja vidim gotovo sve igre dolaze i na pc.. ako imas solidnu graficku imas i bolje iskustvo

ja sam poprilicno siguran da je pc + ps5 win win..

Bnet: mNik987#2148
15 godina
Dosta mi je PC gaminga i svih sr*nja koja idu s tim. Mogu imati ne znam kakvu grafičku, ali ne mogu nadomjestiti jednostavnost i komfor koji mi pruža konzola.

Uzimam PS5 za ekskluzive i SeX radi gamepassa. PC ostaje kao multimedijalni uređaj.
15 godina
toxic kaže...
Hexfire kaže...

Daj mi jedan dobar razlog..

Ja vidim gotovo sve igre dolaze i na pc.. ako imas solidnu graficku imas i bolje iskustvo

ja sam poprilicno siguran da je pc + ps5 win win..

toxic 100% si u pravu.

15 godina
Cansee kaže...
Hexfire kaže...
Cansee kaže...
Hexfire kaže...

Xbox ima te dobre fore sa backward compatibility i tim gamepassom i tim upgradeaima, to je stvarno sve super, ali đabe mi kad me većina tih igara ne zanima, a puno me više zanimaju Sonyeve ekskluzive. Pa prvih par igara koje su prikazane su mi bile i smiješne i za ps4, a ne next gen. Ghost of tshushima je mama za većinu tih igara

Čak i to sa compatibility su samo prodali dobru foru, ali ne rade ništa drugačije što Sony neće raditi. Besplatan upgrade igara sa Xbox One na Series X. Da, ali samo ako developer to odluči napraviti. Doslovno isto kao PS5 samo su oni prodali tu priču kao da će sve o njima ovisiti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
Sony PlayStation 5

Znam da je PS5 tema, al da malo prokomentiram ono kaj je Xbox danas pokazao.

Iskreno nisam nikad bio Halo fan i ovo mi se cini zastarjelo i bezveze, rađe onda Doom igram, no valjda ce se hardcore fanovima svidjet

I kod Halo gameplay-a se vidi dosta poping-a

Forza nije pokazala nista osim sto su se javili da postoje... Da bi kupio tu igru mora se uozbiljit. Stavit realniju fiziku i sredit online.
Obsidian RPG Avowed  bi mogao bit dobar isto kao i Fable za kojeg se nadam da ga nece zasrat kao sto su napravili sa Fable 3. Mislim da si to ne mogu priustit.
Hellblade nije pokazao nist novoStalkeru se jako veselim, al to nema puno veze sa Xbox-om.

Everwild ce valjda bit nesto, no opet nismo nist konkretno vidjeli

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2020 20:56 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pa nije baš kad će za neke svoje stare igre raditi besplatan upgrade. Sony nije najavio nikakve patcheve za svoje ps4 igre.
15 godina
Sony PlayStation 5

Sony je pokazao više što se tiče igara. Pretpostavio sam od početka da će tako biti. PS5 uzimam day one a onda Xbox nakon godinu-dvije zbog Game Passa. Ako Sony u međuvremenu ne predstavi neki sličan servis.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Santana kaže...

Znam da je PS5 tema, al da malo prokomentiram ono kaj je Xbox danas pokazao.

Iskreno nisam nikad bio Halo fan i ovo mi se cini zastarjelo i bezveze, rađe onda Doom igram, no valjda ce se hardcore fanovima svidjet

I kod Halo gameplay-a se vidi dosta poping-a

Forza nije pokazala nista osim sto su se javili da postoje... Da bi kupio tu igru mora se uozbiljit. Stavit realniju fiziku i sredit online.
Obsidian RPG Avowed  bi mogao bit dobar isto kao i Fable za kojeg se nadam da ga nece zasrat kao sto su napravili sa Fable 3. Mislim da si to ne mogu priustit.
Hellblade nije pokazao nist novoStalkeru se jako veselim, al to nema puno veze sa Xbox-om.

Everwild ce valjda bit nesto, no opet nismo nist konkretno vidjeli

znači identično razmišljamo. nista pametno nisu pokazali od ovih igara od kojih se očekuje više. Na stalkera sam nabrijan, ali ovo je bio nikakav trailer, nadam se da će uskoro biti nešto više. Avowed i Fable ću pratiti, vjerujem da će biti dobro. Ali je prikazano ultra malo. Avowed nekoliko sekundi kao gameplaya, a Fable je pokazao žabu. svaka čast

A Halo me iskreno razočarao, barem estetski, pa igre već godinama bolje izgledaju nego to što su pokazali

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2020 21:02 (Cansee).
6 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Mene i dalje zanima koja ce biti cijena za ps5 cd verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Meni osobno te Xbox ekskluzive nisu nužno loše, ali Sony baš pogađa ono što me najviše zanima. Ta hrpa singleplayer avantura sa dobrom pričom koje su Sony ekskluzive. Takvih igara općenito fali danas kad je sve otišlo prema multiplayer, lootbox i sličnim shemama. A osim tih nekoliko PS ekskluziva koje su top igre tog tipa, rijetko koja takva igra još postoji a da izlazi na svim platformama.

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Slažem se, jako mi odgovara taj sony singleplayer story driven stil ekskluziva.

Inače, odmah nakon eventa je jedan tip na twiteru najavio ps5 event 6. kolovoza, zasad je samo glasina, ali ako ispadne istina super.

I također, nedavno smo na ovoj temi pričali o raznim leakovima, pa evo moram napomenuti da ih je bilo i istinitih. Pričalo se o Fableu 4 i evo stiže, a najzanimljivije mi je bilo to što već dva mjeseca traje priča o Obsidianovom Skyrim-like RPGu, i evo bome danas prikazan. Ono što nije bilo istina je što su neki "insideri" pričali o ovom xbox showu kao o nečemu neviđenom, a to jednostavno nije bilo tako
15 godina
Cansee kaže...

znači identično razmišljamo. nista pametno nisu pokazali od ovih igara od kojih se očekuje više. Na stalkera sam nabrijan, ali ovo je bio nikakav trailer, nadam se da će uskoro biti nešto više. Avowed i Fable ću pratiti, vjerujem da će biti dobro. Ali je prikazano ultra malo. Avowed nekoliko sekundi kao gameplaya, a Fable je pokazao žabu. svaka čast

A Halo me iskreno razočarao, barem estetski, pa igre već godinama bolje izgledaju nego to što su pokazali

Halo kao single player je ionako skroz prosječna igra. Bio i ostao prema viđenom. Ali ono, dobit ću ga "free" pa ću chekirati.

Zanima me i Outer Worlds ekspanzija uz navedene RPG-eve. Everwild mi estetski izgleda super, ali nejasno je šta je uopće. Za STALKER 2 sam uopće zaboravio da je u izradi. Mislio sam isprva da je trailer za remake prva tri.

15 godina
antimadridista kaže...

Meni osobno te Xbox ekskluzive nisu nužno loše, ali Sony baš pogađa ono što me najviše zanima. Ta hrpa singleplayer avantura sa dobrom pričom koje su Sony ekskluzive. Takvih igara općenito fali danas kad je sve otišlo prema multiplayer, lootbox i sličnim shemama. A osim tih nekoliko PS ekskluziva koje su top igre tog tipa, rijetko koja takva igra još postoji a da izlazi na svim platformama.

Bit će zanimljivo vidjeti tokom generacije hoće li se uspjeti nastaviti sa tim high budget naslovima, jer su i sami rekli da je stanje teško održivo. PS4 je dignuo ljesticu jako visoko što se ekskluziva tiče.

Doduše, osobno nemam ništa protiv kraćih, ali odličnih iskustava tipa Uncharted Lost Legacy ili Hellblade. Dok god cijena odgovara naravno.

13 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

kad bi Microsoft mene zaposlio...onda bi pričali drugu priču (imao sam prvi Xbox)...remaster sva tri STALKER-a za SeX...meni bio dovoljan razlog za odustajanje od PS5... ustvari da je Xbox kod nas bolje zastupljen u pogledu polovnih igara i da je ovaj sadašnji Xbox 3 bio s cijenom na razini Ps4pro...teška bi bila odluka.

Ovako nema veze..nisam bio u vodama od Sony od prve konzole tako da sad budem nadoknadio sve te njihovo eksluzive sa četvorke...pa budem zadovoljio znatiželju....prvi i drugi HALO igrao na Xbox...ponovno prvi na PC-u...Gears of War prvi igrao na PC-u...radi se o vrhunskim igrama...tako da Master Chief Collection i recimo Gears of War Collection za SeX..možda pružim priliku Microsoft-u

Ps1 & Ps4pro

Xbox1 & Xbox (4)SeX???

PS4 rastura sa eksluzivama...ali kod petice ipak većina će biti nastavci sa četvorke

HZD 2

GOW 2(5)

Spider-Man 2

Ratchet and Clank (još malo od istog)

Ghost of Tsushima 2 

Killzone nastavci

Infamous nastavci

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2020 23:57 (HCMAA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HCMAA kaže...

kad bi Microsoft mene zaposlio...onda bi pričali drugu priču (imao sam prvi Xbox)...remaster sva tri STALKER-a za SeX...meni bio dovoljan razlog za odustajanje od PS5... ustvari da je Xbox kod nas bolje zastupljen u pogledu polovnih igara i da je ovaj sadašnji Xbox 3 bio s cijenom na razini Ps4pro...teška bi bila odluka.

Ovako nema veze..nisam bio u vodama od Sony od prve konzole tako da sad budem nadoknadio sve te njihovo eksluzive sa četvorke...pa budem zadovoljio znatiželju....prvi i drugi HALO igrao na Xbox...ponovno prvi na PC-u...Gears of War prvi igrao na PC-u...radi se o vrhunskim igrama...tako da Master Chief Collection i recimo Gears of War Collection za SeX..možda pružim priliku Microsoft-u

Ps1 & Ps4pro

Xbox1 & Xbox (4)SeX???

PS4 rastura sa eksluzivama...ali kod petice ipak većina će biti nastavci sa četvorke

HZD 2

GOW 2(5)

Spider-Man 2

Ratchet and Clank (još malo od istog)

Ghost of Tsushima 2 

Killzone nastavci

Infamous nastavci

al to je uvijek tako, neke igre su duge fransize koje su pocele jos na prvim playstationima. pa i cetvorka je nastavljala na neke ekskluzive. sigurno ce petica dobit i neku novu koja nije nastavak. 
a kad vidim god of war 2 samo zbog tog bi kupio ps5.

7 godina
budući nisam igrao Killzone niti Resistance:Fall of Man...volio bih da naprave remastere svih tih nastavaka za PS5..za prvi Killzone sam čitao da traje 20 sati:)...koji čistokrvni fps sad toliko traje
11 godina
Ne, nece vecina biti nastavci, nastavci su predstavljeni kao launch naslovi za prvu godinu nove konzole.
Bit ce novih eskluziva, ne zaboravimo days gone, dreams i Ghost of Tsushima su samo neke od novih eskluziva. Svaki studio od igara koje si naveo radi i na novim igrama.
S druge strane nastavci ne znace nista lose, radit ce se o vrhunskim igrama.
10 godina
Gogy7 kaže...
Ne, nece vecina biti nastavci, nastavci su predstavljeni kao launch naslovi za prvu godinu nove konzole.
Bit ce novih eskluziva, ne zaboravimo days gone, dreams i Ghost of Tsushima su samo neke od novih eskluziva. Svaki studio od igara koje si naveo radi i na novim igrama.
S druge strane nastavci ne znace nista lose, radit ce se o vrhunskim igrama.

Ovisi kak koja igra.

Recimo Uncharted nakon 4 igre me vise ne zanima i nadam se da nece radit novi nastavak nego nesto sasvim drugo

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
17 godina
HCMAA kaže...

Super Mario se proteže kroz sve nintendove konzole i to mu ne smeta da na svakoj novoj konzoli bude najprodavanija igra i uvijek rado igrana igra kod svih igrača. Mario i Zelda su valjda najdugovječnije ekskluzive koje i dalje obaraju rekorde prodaje i nitko ne postavlja pitanje jesu li to nastavci ili nisu. Što te briga ako su nastavci s četvorke. Jedino nas treba biti briga hoće li opravdati očekivanja i cijenu kada izađu na tržište.

8 godina
Sony PlayStation 5

Malo kasnim s nekim raspravama, al' jbg. Što se tiče koju ću verziju PS5 uzeti, naginjem nekako na digitalnu. Fizičke kopije mi se ne da prodavati i svaki puta cjenkati za 20kn, s druge strane volim kupiti fizičku kopiju. 

Što se tiče tipkovnice i miša na PS5, to me uopće ne zanima. Nema mi dražeg nego izvaliti se u fotelju/krevet i igrati Sony. Naravno da su tipkovnica i miš bolji izbor u nemalom broju žanrova, ali meni ne smeta. Igram Gran Turismo Sport već dvije godine i kada se potrudim redovito završavam u TOP 3 daily races. Nije da se ne može, pogotovo kada je igra tako dobro napravljena za kontroler. 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice