Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.206
|
čitano: 6.573.259
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
Re: Sony PlayStation 5
Postoji li neki izvor koji bih to mogao ajmo reci potvrditi? Posto smo za PS4 saznali u veljaci, a PS5 samo kontroler u travnju, nekako vise ne ocekujem nista do ljeta.
11 godina
Znalo bi se i sada da nije ovo s koronom. Svibanj ili lipanj najkasnije ce biti predstavljanje. Onda krece marketinska kompanja do bozica da se poveca hype i osigura dobra prodaja na launchu konzole.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Ma samo da vidimo sto nas od igara ceka na launch. To me najvise zanima 😁
5 godina
protjeran
IvanDado kaže...
Postoji li neki izvor koji bih to mogao ajmo reci potvrditi? Posto smo za PS4 saznali u veljaci, a PS5 samo kontroler u travnju, nekako vise ne ocekujem nista do ljeta.

http://www.pushsquare.com/news/2020/04/rumour_ps5_reveal_planned_for_may_2020_but_sony_might_have_to_reschedule

11 godina
odjavljen
Glasina za 5. mj, pa onda da ce mozda Sony morati promijenit datum. Mislim, to su ono stvarno teska nagadjanja. Na kraju krajeva samo ce nam najedanput izbaciti na drustvenim mrezama kad je livestream i to je to.
5 godina
protjeran

0 0 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

Sa reakcijama na predstavljanje kontrolera Sony si je samo potvrdio da je na dobro putu i sada sigurno neće žuriti. Oni mogu kalkulirati i to za sada rade vrlo dobro. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Evo pretpostavke i za crnu verziju konzole i izgleda odlicno, htio bih vidjeti na launchu ps5 konzole novu batman igru.....

http://www.pushsquare.com/news/2020/04/this_ps5_console_mock-up_looks_even_better_in_black

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2020 15:47 (Barracuda727).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Uh sad kad si spomenuo novu Batman igru... Bas bi volio next gen Batmana. Ruku na srce Arkham Knight mi je bas razocarenje bio. Dva puta sam pokusao se natjerati da prodjem kroz igru, ali tako mi je dosadna. Origins koji nije bio od Rocksteadya mi je bio super, jako podcijenjena igra kojeg nema na PS4u samo jer nije Rocksteady naslov...
14 godina
Što se mene tiče Origins nema šta tražiti pored tri Rocksteady igre. Ta igra je definicija cash graba.

Koliko god volio sva tri nastavka, nemam baš ideju kamo bi dalje taj serijal mogao. Praktički Arkham city je već bio vrhunac.

Rađe bih da ili rade novi IP, superhero ili ne svejedno ili neka setting ostane Gotham, a netko drugi bude glavni lik.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Meni je isto Origins bio cist ok, dapace bolji mi je bio nego asylum, knighta jos doduse nisam odigrao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Meni je Origins bio losiji od Asyluma i Citya, to je istina, ali sa Knightom mi se nije Rocksteady proslavio i napravio toliko dobru igru u odnusu na takozvano razocarenje Origins.
14 godina
Arkham Knight je gameplay wise najbolji od sva tri, ali nije donio toliki skok u kvaliteti kao s Asyluma na City. Nije pomoglo ni što je na PC došao kao totalni krš te što nekima nije sjelo forsiranje tenka.

Meni je i dalje to jako draga igra. Dio s tenkovima me podsjetio na Recoil kojeg sam se nadigrao kao klinac, Joker je bio najbolji u serijalu dotad, a stealth i combat dosegli vrhunac.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Sony PlayStation 5

Arkham Knight je jako dobra igra ali realno nema tu kvalitetu same priče kao prva dva nastavka. Meni osobno je Asylum najdraži zbog toga što se ta igra pojavila praktički iz ničega i nitko nije očekivao da će biti dobra igra jer su prije toga sve te igre sa superjunacima bile katastrofa. Arkham City je sve to još unaprijedio ali prva igra je posebna jer je imala taj wow faktor kad su svi očekivali da će igra biti prosjek.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2020 18:10 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
protjeran

0 1 hvala 0
11 godina
odjavljen
U svakom slucaju suskalo se i o Batman novoj igri, ali i da navodno rade na Superman igri. Sad, sto cemo dobiti vidjet cemo.

0 0 hvala 0
10 godina
IvanDado kaže...
U svakom slucaju suskalo se i o Batman novoj igri, ali i da navodno rade na Superman igri. Sad, sto cemo dobiti vidjet cemo.

pa da, rečeno je da su novi batman i harry potter open world igra trebali biti najavljeni sad na e3, ali kako je to ukinuto, kažu da je najvjerojatnije da će biti nešto u 5. ili 6. mjesecu

11 godina
odjavljen
Cekaju nas zanimljive novosti u narednih mjesec - dva :)
10 godina
IvanDado kaže...

je, definitivno.od početka godine pa dosad je bilo zatišje, sad u petom i šestom mjesecu se očekuje svakakvih najava

pa onaj tip ZhugeEx na twitteru je jučer objavio da nas čeka dosta objava i to prije nego što je trebao biti E3, a on je stvarno pouzdan

ja se trenutno najviše radujem eventualnom gameplayu od Elden Ringa, al to će najvjerojatnije biti prikazano na IGN online eventu u lipnju, tamo je Bandai Namco potvrdio dolazak a oni su publisheri Elden Ringa

ma u svakom slučaju čeka nas dosta zanimljivo razdoblje :)

17 godina
Cansee kaže...
IvanDado kaže...

je, definitivno.od početka godine pa dosad je bilo zatišje, sad u petom i šestom mjesecu se očekuje svakakvih najava

pa onaj tip ZhugeEx na twitteru je jučer objavio da nas čeka dosta objava i to prije nego što je trebao biti E3, a on je stvarno pouzdan

ja se trenutno najviše radujem eventualnom gameplayu od Elden Ringa, al to će najvjerojatnije biti prikazano na IGN online eventu u lipnju, tamo je Bandai Namco potvrdio dolazak a oni su publisheri Elden Ringa

ma u svakom slučaju čeka nas dosta zanimljivo razdoblje :)

Skroz sam se uzbudio :-D

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
11 godina
odjavljen
Elden Ring gameplay, to se ceka jos od proslogodisnjeg E3a. Ne sumnjam kakva ce to igretina biti. Ocekujem izlazak na proljece iduce godine. FromSoftware obicno izbacuje svoje igre u ozujku ili travnju.
16 godina
Sony PlayStation 5

Nisam bas pratio no zna li se jel na novoj konzoli  pikiraju 60fpsa ili ce isto bit 30?

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Kill Frenzy kaže...

Nisam bas pratio no zna li se jel na novoj konzoli  pikiraju 60fpsa ili ce isto bit 30?

pa to ovisi o developeru

Neki ce sigurno ic na 30 da mogu cim bolju grafiku stavit no nadam se da ce vecina ic na 60

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
14 godina
4K 60 fps kao je cilj, ali je i za trenutnu bio 1080p 60 fps on pa smo to dobili nikad.

Ovo drugo bi sad morala imati svaka igra, a hoće li i sve biti 4K 60, ne bih baš stavio ruku u vatru.

Jedna sitna digresija. Igram Halo remastere na Xbox X. "Najjačoj konzoli ikad". 20 godina stare igre sad izgledaju ko da su stare 15 godina. Ok, nemam nikakvi problem s remasterima. Ali nedopustivo je da izbace te igre van, a da nisu 60 fps lock. Baš drastično pada fps, jako često i bez nekog očitog razloga. Šta mi znači tih 4 teraflopsa, ako dobijem tako loše iskustvo?

11 godina
Nema sanse, 1080 60 fps i 4K 30fps. Tesko da cemo vidjeti 4K u 60 fps. Tek iduca generacija ili pro konzola ili neke manje zahtjevne igre.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2020 12:22 (Gogy7).
17 godina
Gogy7 kaže...
Nema sanse, 1080 60 fps i 4K 30fps. Tesko da cemo vidjeti 4K u 60 fps. Tek iduca generacija ili pro konzola ili neke manje zahtjevne igre.

Bolje da ni ne izdaju konzolu onda ako neće moći vrtiti 4k HDR u 60 FPSa.

A stvarno ne vidim razloga zašto ne bi mogla, pogotovo što to nije PC nego se lako optimira sve.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2020 12:29 (Bitanga).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice