- +/- sve poruke
 - ravni prikaz
 - starije poruke gore

Sa reakcijama na predstavljanje kontrolera Sony si je samo potvrdio da je na dobro putu i sada sigurno neće žuriti. Oni mogu kalkulirati i to za sada rade vrlo dobro.
Evo pretpostavke i za crnu verziju konzole i izgleda odlicno, htio bih vidjeti na launchu ps5 konzole novu batman igru.....
http://www.pushsquare.com/news/2020/04/this_ps5_console_mock-up_looks_even_better_in_black
Koliko god volio sva tri nastavka, nemam baš ideju kamo bi dalje taj serijal mogao. Praktički Arkham city je već bio vrhunac.
Rađe bih da ili rade novi IP, superhero ili ne svejedno ili neka setting ostane Gotham, a netko drugi bude glavni lik.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
                    Meni je isto Origins bio cist ok, dapace bolji mi je bio nego asylum, knighta jos doduse nisam odigrao.
Meni je i dalje to jako draga igra. Dio s tenkovima me podsjetio na Recoil kojeg sam se nadigrao kao klinac, Joker je bio najbolji u serijalu dotad, a stealth i combat dosegli vrhunac.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
                    Arkham Knight je jako dobra igra ali realno nema tu kvalitetu same priče kao prva dva nastavka. Meni osobno je Asylum najdraži zbog toga što se ta igra pojavila praktički iz ničega i nitko nije očekivao da će biti dobra igra jer su prije toga sve te igre sa superjunacima bile katastrofa. Arkham City je sve to još unaprijedio ali prva igra je posebna jer je imala taj wow faktor kad su svi očekivali da će igra biti prosjek.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
                    https://www.psu.com/news/former-ps5-engineer-confirms-many-many-things-havent-shown-up-in-leaks/
https://www.psu.com/news/rumor-ps5-os-footprint-is-smaller-than-ps4/
pa da, rečeno je da su novi batman i harry potter open world igra trebali biti najavljeni sad na e3, ali kako je to ukinuto, kažu da je najvjerojatnije da će biti nešto u 5. ili 6. mjesecu
je, definitivno.od početka godine pa dosad je bilo zatišje, sad u petom i šestom mjesecu se očekuje svakakvih najava
pa onaj tip ZhugeEx na twitteru je jučer objavio da nas čeka dosta objava i to prije nego što je trebao biti E3, a on je stvarno pouzdan
ja se trenutno najviše radujem eventualnom gameplayu od Elden Ringa, al to će najvjerojatnije biti prikazano na IGN online eventu u lipnju, tamo je Bandai Namco potvrdio dolazak a oni su publisheri Elden Ringa
ma u svakom slučaju čeka nas dosta zanimljivo razdoblje :)
je, definitivno.od početka godine pa dosad je bilo zatišje, sad u petom i šestom mjesecu se očekuje svakakvih najava
pa onaj tip ZhugeEx na twitteru je jučer objavio da nas čeka dosta objava i to prije nego što je trebao biti E3, a on je stvarno pouzdan
ja se trenutno najviše radujem eventualnom gameplayu od Elden Ringa, al to će najvjerojatnije biti prikazano na IGN online eventu u lipnju, tamo je Bandai Namco potvrdio dolazak a oni su publisheri Elden Ringa
ma u svakom slučaju čeka nas dosta zanimljivo razdoblje :)
Skroz sam se uzbudio :-D
Nisam bas pratio no zna li se jel na novoj konzoli pikiraju 60fpsa ili ce isto bit 30?
Nisam bas pratio no zna li se jel na novoj konzoli pikiraju 60fpsa ili ce isto bit 30?
pa to ovisi o developeru
Neki ce sigurno ic na 30 da mogu cim bolju grafiku stavit no nadam se da ce vecina ic na 60

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
                    Ovo drugo bi sad morala imati svaka igra, a hoće li i sve biti 4K 60, ne bih baš stavio ruku u vatru.
Jedna sitna digresija. Igram Halo remastere na Xbox X. "Najjačoj konzoli ikad". 20 godina stare igre sad izgledaju ko da su stare 15 godina. Ok, nemam nikakvi problem s remasterima. Ali nedopustivo je da izbace te igre van, a da nisu 60 fps lock. Baš drastično pada fps, jako često i bez nekog očitog razloga. Šta mi znači tih 4 teraflopsa, ako dobijem tako loše iskustvo?

Bolje da ni ne izdaju konzolu onda ako neće moći vrtiti 4k HDR u 60 FPSa.
A stvarno ne vidim razloga zašto ne bi mogla, pogotovo što to nije PC nego se lako optimira sve.