Gledam komentare na tom artiklu i smijesno mi sto su se xbox fanovi nasli uvrijedjeni i pisu mnostvo nekih "protivargumenata" 
Pa brat bratu, ti argumenti se prezentiraju kao puno jači nego jesu. Veli lik da će si radije kupiti novu grafičku za 500$ umjesto Xboxa što mora podrazumijevati ne samo da imaš i ostatak kompa nego da su dijelovi dovoljni za moderne naslove. Po meni je to argument za kupnju Xboxa u odnosu na gaming PC, a ne obrnuto.
A i mogli bi jednom za svagda riješiti to pitanje famoznih PS4 ekskluziva. Znači ovako. Imamo Bloodborne i God of War. Dvije bez dileme, god tier must play igre. Sitno ispod, ako ne i na toj razini su Spiderman i Horizon Zero Dawn. I onda par stepenica ispod je Uncharted 4 i to je sve što je vrijedno spomena. Ništa od ostalih igara nije ni blizu statusa system sellera. Samo solidne igre, ništa više. Znači u 8 godina imamo 4 igre zbog kojih se konzola stvarno isplati kupiti. Uskoro 3 jer HZD dolazi na PC. Na Xboxu je takvih igara 0
, ali opet, nekad kad čitaš te članke ispada ko da PS4 ima desetke vrhunskih igara koje ne možeš igrati nigdje drugdje, a ustvari su ti dovoljni prsti jedne ruke da ih nabrojiš.
Očekujem da HZD bude prvi test "prođe" PS4 ekskluzive na PC-u i da bi i oni mogli krenuti putem Xboxa koji trenutno stvarno razvaljuje u "bang for buck" pogledu. Neće možda baš sve PS5 only igre doći na PC, ali definitivno očekujem da velik dio bude nakon određenog razdoblja ekskluzivnosti. HZD dolazi na Steam, ali ne bih se čudio da i Sony ubuduće nudi PC igre preko PS storea. Prvo te navuku da koristiš njihovu platformu pa tek onda razmišljaš da možda nabaviš i njihovu konzolu.
The Last of US? Uncharted nije samo 1 dio nego ih ima vise. The Last Guardian, GT, Bloodborne, Spiderman, Detroid Become Human, Death Stranding (za ove znam da dolaze i za PC) i ima ih jos koje su jako popularne ali ili ih nisam odigrao. Kada pogledam listu svih igara koje sam odigrao od kada imam PS4 mogu reci da sam najvise bas u tim eksluzivama uzivao i da su mi one u top igrama, dok ove ostale povremeno naleti nesto sto mi se bas svidi. To sto ce pokoja Sony eksluziva nakon godinu dana izaci na PC za mene nista ne mijenja.
Nisam ja napisao taj clanak niti rekao da konzolu treba kupiti samo radi eksluziva, naravno da tu ima mnogo drugih faktora koji uticu. Trenutno je sve to sto meni treba i odgovara kod Sonia. Ne osporavam mikrosoft niti xbox, odlicna konzola, i za nas korisnike je jos bolje kada ima jaka konkurencija. Samo se smijem fanboysima i kako oni pokusavaju osporiti bilo sta na PS sto valja i umanjiti njegovu vrijednost iz svake perspektive kao da je Xbox space shuttle a PS kanta 
Nisam ni potvrdio da se slazem da su ovo neki jaki argumenti sa clanka, ako si to pomislio, samo mi je smijesno kako se xbox fanbojsi osjecaju napadnuti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!