Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.420
|
čitano: 6.970.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Sony PlayStation 5
Nist cudno, ak je Xbox One kontroler 60 dolara i jos moras kupit onda play and charge kit
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
10 godina
Santana kaže...
Nist cudno, ak je Xbox One kontroler 60 dolara i jos moras kupit onda play and charge kit

Toliko koštaju i Joy-coni, kod nas ne gine cijena od nekih 700 kuna za ekstra kontroler, nikako ne bi bilo loše da se mogu koristiti DS4 kao nekakav "base" kontroler. Ako ću kupovati konzolu ipak mi se 700 kuna esktra ne daje za to kad igram s ekipom nešto u dva ili više igrača jednom ili dvaput mjesečno.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
10 godina
JozoBozo121 kaže...
Santana kaže...

Toliko koštaju i Joy-coni, kod nas ne gine cijena od nekih 700 kuna za ekstra kontroler, nikako ne bi bilo loše da se mogu koristiti DS4 kao nekakav "base" kontroler. Ako ću kupovati konzolu ipak mi se 700 kuna esktra ne daje za to kad igram s ekipom nešto u dva ili više igrača jednom ili dvaput mjesečno.

Da, a oni nisu bas nesto kvalitetni.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
16 godina
Nadam se da na novoj konzoli nece biti toliko remastera jer mi ih je pun kurac. Ps remaster 4
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
Meni bas pašu Remakeovi, remasteri su nesto drugo. Bez njih nikad nebih igrao Spyro, crash, CTR, RE2 i RE3. Sve te igre sam prvi put igrao na ps4.
Remasteri samo dignu rezoluciju tekstura dok se remake radi od temelja.
12 godina
odjavljen
Slazem se sa jednim i drugim. Idu mi takodjer dosta na zivce neki remasteri, ali opet volim zaigrati ponovno neku odlicnu igru iz proslosti ili mozda po prvi put. Remake poput RE2 je potpuno nova igra, takvo sto mi ne smeta uopce.

1 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...
Nadam se da na novoj konzoli nece biti toliko remastera jer mi ih je pun kurac. Ps remaster 4

Pa ako ti se ne sviđa ne kupuj. Nije baš da nema drugog izbira i drugih igara. Sony godinama ubija ekskluzivama. Ako je PS "remaster" 4, što je onda recimo Xbox?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
9 godina
neaktivan
Ti baš mrziš Xbox brand.
15 godina
Nema tu puno filozofije... Da nitko ne kupuje remastere, ne bi ih ni radili.

Bili bi glupi ne prodati istu igru 100 puta ako mogu.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dann3R kaže...
Ti baš mrziš Xbox brand.

Kad je Xbox 360 za mene bio bolja konzola od konkurencije, igrao sam na toj konzoli. Nisam debil koji je ovisan o jednom običnom brendu. Samo mi je eto smiješno kad se kritizira PS4 za neke stvari koje su na konkurentskim platformama (trenutno) puno lošije. Samo se to za druge ne spominje jer eto, nikoga u ovoj trenutnoj generaciji konzola nije briga za Xbox jer je realno puno lošija konzola. Pa je Sony "bad guy" i više se priča (i samim time više pljuje) po njima.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2020 22:13 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Remake - da. Pogotovo bi volio vidjeti Remake nekih leegendarnih igara sa PS1 ili PS2 i opcenito iz te generacije. Npr. Chrono Cross, meni jedan od omiljenih naslova. Remastered je isto ok, ako se zazelis odigrati neke ne tako starije igre, samo sa poboljasnom grafikom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Ja sam drugacijeg misljenja. Film nikad ne gledam dvaput jer nemam vremena ni za sve nove sto izlaze. Igre isti tako.
I ono najbitnije. Ono sto je bilo treba ostat u proslosti. Nekad neke igre gledamo previse nostalgicno,idilicno tj bolje nego sto su ustvari bile. I na kraju se samo razocaras. Ovako barem ostanu u lijepom sjecanju.
Kad se sjetim nekih igara koje su ustvari prosjecne ali meni su ostale u sjecanju kao nezaboravne samo zato sto su to bili moji poceci ili sam prvu put vidio tako nesto. Drugacije si igre dozivljavao kao dijete a drugacije sada. Puno jaci dojam su ostavljale.
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Kill Frenzy kaže...
Ja sam drugacijeg misljenja. Film nikad ne gledam dvaput jer nemam vremena ni za sve nove sto izlaze. Igre isti tako.
I ono najbitnije. Ono sto je bilo treba ostat u proslosti. Nekad neke igre gledamo previse nostalgicno,idilicno tj bolje nego sto su ustvari bile. I na kraju se samo razocaras. Ovako barem ostanu u lijepom sjecanju.
Kad se sjetim nekih igara koje su ustvari prosjecne ali meni su ostale u sjecanju kao nezaboravne samo zato sto su to bili moji poceci ili sam prvu put vidio tako nesto. Drugacije si igre dozivljavao kao dijete a drugacije sada. Puno jaci dojam su ostavljale.

Ja rađe pogledam dobar film dva puta ili trazim neke stare dobre koje nisam pogledao jer od novih filmova imas mozda 2 dobra na godinu. Sigurno necu vrijeme trosit na nekakvog Black Panthera il slicne gluposti

Kod igara nije bas takav slucaj, al eto Resident Evil igre nisam bas prije igrao i izuzetno mi je drago da su napravili remake RE2 pa i remaster GC verzije RE1 (ta gamecube verzija je vec sama po sebi remake)
Ne vidim nista lose u tome kad to radi neki drugi studio koji nije u stanju napravit novu igru iz nule. Tipa bluepoint games koji su najbolji u tome jer se samo time i bave, zato vjerujem da nit nemaju zaposlene ljude koji se bave scenarijem i pricom i slicno.

Znaci da se s time ne zamara neki veci studio koji bi inace radio novu igru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2020 8:05 (Santana).
5 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Sada ce biti puno manje remastera zbog BC

5 godina
protjeran

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Gledam komentare na tom artiklu i smijesno mi sto su se xbox fanovi nasli uvrijedjeni i pisu mnostvo nekih "protivargumenata" 

17 godina
Sony PlayStation 5

Meni su super remasteri pogotovo za igre koje nisam u prošlosti odigrao a vjerovatno ima mlađe ekipe koji sigurno neće igrati te igre na starim konzolama. Ja se nadam remasteru Mass Effect-a. Imam ga na PS3 (i meni izgleda loše za današnje standarde) a nisam  nikad odigrao. Može u PS4 remasteru😁😊.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2020 21:54 (Dermentor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Dermentor kaže...

Meni su super remasteri pogotovo za igre koje nisam u prošlosti odigrao a vjerovatno ima mlađe ekipe koji sigurno neće igrati te igre na starim konzolama. Ja se nadam remasteru Mass Effect-a. Imam ga na PS3 (i meni izgleda loše za današnje standarde) a nisam  nikad odigrao. Može u PS4 remasteru😁😊.

Ja osim što nemam ni vremena odigrati sve što naumim sad, eto, primio sam se Satisfactory na kompu i derem po tome stalno zadnjih tjedan dana, fantastično mi je, ali stare igre ne igram jer obično mi u sjećanju budu bolje nego što zaista jesu. Baš mi se igrao Scooby-Doo 2 iz 2004. i prošao sam ga opet, ali u sjećanju em što mi je trajao duže, a i izgledao mi je tamo i bolje. Dok sam bio mlađi klinac to mi je bilo nezaboravno igrati, mislim da sam ju prošao jedno 10 puta dok sam ju tad igrao iako još nisam znao ni što točno pričaju niti sve što treba pa sam pogađao, no pomogla mi je i s učenjem engleskog tad.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
12 godina
odjavljen
I bolje, nema se para da se sve nabavi odjedanput. Nisam zagovornik VR-a, ali ako se sa next genom nesto promijeni sto bih me navuklo na kupovinu (recimo dolazak Half Life Alyx na PSVR2) onda bih se upustio u taj VR svijet. Na PC-u nema sanse jer vise ne planiram investirati preko 10k kn za novo racunalo i onda jos po 600 eura za nekakav VR.
5 godina
protjeran
IvanDado kaže...
I bolje, nema se para da se sve nabavi odjedanput. Nisam zagovornik VR-a, ali ako se sa next genom nesto promijeni sto bih me navuklo na kupovinu (recimo dolazak Half Life Alyx na PSVR2) onda bih se upustio u taj VR svijet. Na PC-u nema sanse jer vise ne planiram investirati preko 10k kn za novo racunalo i onda jos po 600 eura za nekakav VR.

Vise bi volio da PSVR2 bude bezicni, tj. da se bezicno spaja na PS5

5 godina
protjeran

1 0 hvala 1
15 godina
arnes_king kaže...

Gledam komentare na tom artiklu i smijesno mi sto su se xbox fanovi nasli uvrijedjeni i pisu mnostvo nekih "protivargumenata" 

Pa brat bratu, ti argumenti se prezentiraju kao puno jači nego jesu. Veli lik da će si radije kupiti novu grafičku za 500$ umjesto Xboxa što mora podrazumijevati ne samo da imaš i ostatak kompa nego da su dijelovi dovoljni za moderne naslove. Po meni je to argument za kupnju Xboxa u odnosu na gaming PC, a ne obrnuto. 

A i mogli bi jednom za svagda riješiti to pitanje famoznih PS4 ekskluziva. Znači ovako. Imamo Bloodborne i God of War. Dvije bez dileme, god tier must play igre. Sitno ispod, ako ne i na toj razini su Spiderman i Horizon Zero Dawn. I onda par stepenica ispod je Uncharted 4 i to je sve što je vrijedno spomena. Ništa od ostalih igara nije ni blizu statusa system sellera. Samo solidne igre, ništa više. Znači u 8 godina imamo 4 igre zbog kojih se konzola stvarno isplati kupiti. Uskoro 3 jer HZD dolazi na PC. Na Xboxu je takvih igara 0 , ali opet, nekad kad čitaš te članke ispada ko da PS4 ima desetke vrhunskih igara koje ne možeš igrati nigdje drugdje, a ustvari su ti dovoljni prsti jedne ruke da ih nabrojiš.

Očekujem da HZD bude prvi test "prođe" PS4 ekskluzive na PC-u i da bi i oni mogli krenuti putem Xboxa koji trenutno stvarno razvaljuje u "bang for buck" pogledu. Neće možda baš sve PS5 only igre doći na PC, ali definitivno očekujem da velik dio bude nakon određenog razdoblja ekskluzivnosti. HZD dolazi na Steam, ali ne bih se čudio da i Sony ubuduće nudi PC igre preko PS storea. Prvo te navuku da koristiš njihovu platformu pa tek onda razmišljaš da možda nabaviš i njihovu konzolu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

zaboravio si Gran Turismo, console seller jos od doba PS1 :p

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
nixass kaže...

zaboravio si Gran Turismo, console seller jos od doba PS1 :p

Ajd nek ti bude .

Racing igre u pravilu nisu my cup of tea, ali kroz forum sam stekao dojam da GT Sport nije onaj punokrvi Gran Turismo koje stvarno je console seller. Pa Xbox sa Forzom 7 i Forzom Horizon 4 nije inferioran.

17 godina

GTS je konceptualno korak unazad od starih GT-ova, korak naprijed sa simulatorske strane.

Forza je s druge strane uvijek bila nekako.. mlaka i bezvezna, pogotovo kad pogledas na kaj lice Forza lobbyiji na netu a na kaj GTS-ovi, ne znam zasto bi itko igrao Forzu

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
10 godina
nixass kaže...

GTS je konceptualno korak unazad od starih GT-ova, korak naprijed sa simulatorske strane.

Forza je s druge strane uvijek bila nekako.. mlaka i bezvezna, pogotovo kad pogledas na kaj lice Forza lobbyiji na netu a na kaj GTS-ovi, ne znam zasto bi itko igrao Forzu

Onaj stara GT formula smara i dosadna je. Probaj igrat GT4 pa ces vidjet. Ja se nadam da se necemo nikad vratit na to. Bilo je to dobro tam prije 15 godina.
Nadam se da ce sa GT7 uz novi Sport mode doci i potpuno nova kampanja, karijera neka, a ne obicni girnd fest. Treba jako na AI-u poradit.

Zato mi GTsport bio odlican, gurnu me prema online utrkivanju na koje se nikad prije nisam odvazio i komplet godinu dana sam uzivo u igri.
Nisam se u nit jednoj igri tolko znojio kolko na sport modu :D

Forza motorsport bi se trebala uozbiljit, nek srede tu jadnu fiziku voznje, nek bude malo vise HC igra posto imaju Forza Horizon koji je cista arkada.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2020 12:17 (Santana).
17 godina

ja isto uzivam u GTS online, makar sam maaalo vise uzivao u kupnji auta i prckanju po nadogradnjama (ne u NFS stilu nego pod haubom), a utrke su bile dovoljno zanimljive, a najvise sam vremena zapravo provodio na hot laps po Suzuki ili Midfield Raceway.

no, taj offline dio je poprilicno genericki i sumnjam da bi im uzeo previse razvojnog vremena, vjerojatno mogu dio koda prebacit sa starog na novo, posto ionako vecinu vremena gube na grafiku i usminkavanje.

jos uvijek ne mogu vjerovati kolko GTS replay-evi izgledaju dobro, ko da gledas pravu utrku.

8 godina
Sony PlayStation 5

Slažem se za Gran Turismo. Starije igre su predstavljale najdosadniji oblik utrkivanja u single playeru. Nepostojeći i jednolični AI je rezultirao nadasve dosadnim utrkama. Jedino što me u početku privlačilo je bio veliki izbor automobila i mogućnost ugrejdanja istih. 

NO GT Sport je druga priča. Nakon što sam probao online utrkivanje nema šanse da se više ikada vratim single playeru. U godinu dana imam preko 1000 odvoženih online utrka. Kada bi povećali broj staza i prestali forsirati jedno te iste staze i popravili penalty system, govorili bi o gotovo savršenoj racing igri. Ali ako se u idućem nastavku za PS5 budu okrenuli više single playeru, moj novac ne budu dobili. 

1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice