Ekipa imam pitanjce jedno...... Kako se krizma bliži, polako se osjeća miris love, sad jel bi bilo ekonomski isplativo uzet ps3 160 gb model za 2400 kn zajedno s Dirt 3-om.. zbog tih next- gen konzola, jer znam da je hardwerski ps3 moćniji i ako se nevaram pročitao sam da novi ps3 nece izdat jos najmanje 3-4 god..... Vaše Mišljenje??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš na stranici prije odgovor na tvoje pitanje!
Imaš na stranici prije odgovor na tvoje pitanje!
Hvala puno, vjerovatno cu uzet ps3 jer je jači od xbox-a te će vjerovatno više trajat isto kao i sa ps2.... +PSN je besplatan, tak da cu dosta uštedit jer cu ionako igrat mp igre na ps3. Vidio sam u PS centru ps3 160 gb bundle dodje oko 2400. Jel ima igdje u Hrv. malo jeftinije ili??
Ja za tu istu lovu u hg spotu kupio s 320GB i dobio još killzone2 i resistance 2 (oba platinum).
pa ps3 je malo bolji nema neke velike razlike al nemoras placat za online igranje to je veliki plus i ja sam si za krizmu prvo kupio iphone 4 pa mi dosadio i mjenjo ga za ps3 i odusevljen sam
Ja sam prije 2mj. išao bratiću kupovat i 160gb nas je došlo 2100kn.SantcaDomenica
pozz ekipa..ps3 mi je na 3.56 pa sada htio bi ga jailbrejkat...neki kazu da nije mogu, neki da je moguce..pa sad nis neznam? jel moguce 3.56 jailbreak-at ili treba downgrade pa jailbreak?
hvala
Dakle potpuna sam neznalica po pitanju ove konzole.
Zamolio bih vas da mi objasnite par pojmova i stvari vezanih za PS 3
1)U cemu je razlika izmedu PS3 360gb ili npr 180gb (Sta se igre instaliraju na njega?)
2)Online igranje(objasnite dali kosta koji su uvjeti...)
3)Oprema (sta od opreme treba uzet za dobru zabavu)
4)ps move-to je neki priključak ako se nevaram...kolko košta i koja je prednost toga
HVALA
Dakle potpuna sam neznalica po pitanju ove konzole.
Zamolio bih vas da mi objasnite par pojmova i stvari vezanih za PS 3
1)U cemu je razlika izmedu PS3 360gb ili npr 180gb (Sta se igre instaliraju na njega?)
2)Online igranje(objasnite dali kosta koji su uvjeti...)
3)Oprema (sta od opreme treba uzet za dobru zabavu)
4)ps move-to je neki priključak ako se nevaram...kolko košta i koja je prednost toga
HVALA
1) sam u kolicini igara koje ces instalirat i ostalog sadrzaja ova 320gb ima jednom vise prostora od 160 npr.
2) online igranje je besplatno samo naravno moras imati routor i internet vezu LOL :D
3) uzmes PS MOVE
4) to ti je ako si vidio kako nintendo wii ima kontroler ali koji pomocu kamere radi na princip kako ga ti mices PS ucitava pokrete prednost ti je zabavno igranje (naravno) i jos dosta toga pogledaj par videa na youtubeu :D
I mislim da je bolje uzet ovaj 160gb jer mi je 320 skuplji a mislim da mi nece trebat
I na kraju jel se isplati to uzet?
I mislim da je bolje uzet ovaj 160gb jer mi je 320 skuplji a mislim da mi nece trebat
I na kraju jel se isplati to uzet?
Ja imam 80... to je dostao...
320 je totalno bacanje novaca... pogotovo jel sto se tice multipedije sve mozes streamat na PS3 preko PS3 Media Servera...
Znaci jedino ces koristit HDD za instalacije, saveove i PSN igre koje ces skinit... a neces skinit 120 GB igara, osim ako nemas novaca ko blata...
ps move je za dijecu jedino je dobra ona puska za ps move
Move je malo cudna prica, od svih motion kontrola on je debelo najprecizniji ali iz nekog razloga nema skoro nikakvu softwaresku podrsku...
Ja sam ga htio uzet ali sam odustao... jer znam da ga necu koristit nikada nakon tih par dana na pocektu...
Tako da ga nebi preporucio... bolje su kupite 2~3 igre na zavvi il negdje za te pare, duze ce vam trajat...
Mislim da se to isplati uzet...sta vi mislite?
uzmi ak je novi i ako ima garanciju
pozz ekipa..ps3 mi je na 3.56 pa sada htio bi ga jailbrejkat...neki kazu da nije mogu, neki da je moguce..pa sad nis neznam? jel moguce 3.56 jailbreak-at ili treba downgrade pa jailbreak?
hvala
Ništa od toga, treba biti na 3.55 ili niže. Jedino uz one neke e3 flasher gluposti koje prodaju po 600kn i trebaš cijeli ps3 rastavit, i opet ovisi koji model i štatijaznam, ali trenutno ništa od soft jb-a koji je bio moguc na 3.55, i najjednostavniji, cfw file na usb sticku i to je to.
Ako ima garanciju deri!
gdje uzimati igrice osim sa zavvi-a?
A cuj zavvi je atraktivan jer nema shippinga...
Alternative jeftine su ti Ebay di imas prodavace koji salju bez postarine Hong Kong verzije igara, koje su zapravo Americke verzije samo sa kineskim teksom na manualu i kutiji imam 3 takve recimo...
Onda blizu nas imas jos
http://www.thehut.com - ovo je zavvi koliko znam... mislim da je vlasnik isti il nesto... nisam siguran
Sto se tice amerike, mislim da je najeftinije kupovat u kanadi
Za importe iz amerike jos dobro dode
https://www.planetaxel.com/ - Oni su u EU ali imaju US izdanja igara
Za importe iz Japana uvijek dobro dode
Ali generalno ti u vecini slucajeva dode jeftinije zavvi jer im je postarina 1 funta po naruđbi ne po broju atrikala...
Ali vrijedi pogledat alternative...
A cuj zavvi je atraktivan jer nema shippinga...
Alternative jeftine su ti Ebay di imas prodavace koji salju bez postarine Hong Kong verzije igara, koje su zapravo Americke verzije samo sa kineskim teksom na manualu i kutiji imam 3 takve recimo...
Onda blizu nas imas jos
http://www.thehut.com - ovo je zavvi koliko znam... mislim da je vlasnik isti il nesto... nisam siguran
Sto se tice amerike, mislim da je najeftinije kupovat u kanadi
Za importe iz amerike jos dobro dode
https://www.planetaxel.com/ - Oni su u EU ali imaju US izdanja igara
Za importe iz Japana uvijek dobro dode
Ali generalno ti u vecini slucajeva dode jeftinije zavvi jer im je postarina 1 funta po naruđbi ne po broju atrikala...
Ali vrijedi pogledat alternative...
mene zanima samo di je najjeftinije
nista drugo :D
A cuj ovisi o artiklu... tipa neke stvari znaju biti jeftinije na shopto, neke na play i tako dalje.
Obiđi sve stranice, i pogledaj najeftinije, ali nemog zaboravit uracunat postarinu jeli...
I nemoj zaboravit ako planiras kupovat DLC da mora biti iz EUa igra, jer ces u protivnom morat radit PSN u regiji iz koje je igra i onda kupovat bonove...
Tako da ako trazis ista, pogledaj svuda...
I ove stranice stalno imaju neke akcije tako da se isplati pogledat sve jednom tjedno ako si bas ono zainteresiran za nesto...
Sto se tice novih igara, koje budu puna cijena one vise manje svuda budu iste, pa se isplati na zavvi najvise jer ima najmanju postarinu.
ma ugl cu kupovat godinu dana stare igre
neke i starije
nego,sta je s ovim platinum igrama,sta je to? kakva je razlika izmedu obicne i jel postoji jos koja vrsta?
Kolika je poštarina na Zavvi.com? Vidim da dostavljaju besplatno samo u UK-u.
ma ugl cu kupovat godinu dana stare igre
neke i starije
nego,sta je s ovim platinum igrama,sta je to? kakva je razlika izmedu obicne i jel postoji jos koja vrsta?
Platinum ili ti Greatest Hits (US) ili ti The Best (Azija) su ti nova printanja starih igara koje su se jako dobro prodavale.
Za EU to znaci skoro svaka igra koja prijeđe 400,000 kopija moze postati platinum, za US je to 500,000 a za Japan ako se nevaram 200,000 jer su oni puno manji market.
E sada sta znace, u principu je to isto kao obicna igra samo jeftinije, i fino napravljeno da njubovi znaju da je to dobra igra. Da nece sa time pogrijesiti.
E sada cesto se vidi tipa "Game of the Year" izdanje i slicno to su obicno igre sa svim DLCom ili Expanzijama koje su izasle za tu igru sve spakirano na jedan Blu-ray.
Nekada cak platinum igre imaju sav DLC koji je izasao ali to vec rijeđe...
http://en.wikipedia.org/wiki/Platinum_Range
http://en.wikipedia.org/wiki/Greatest_Hits_%28budget_range%29
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Best_range
Ukratko : Ista igra, novo printanje jer je popularna i zele prodat za manju cijenu.
Kolika je poštarina na Zavvi.com? Vidim da dostavljaju besplatno samo u UK-u.
Jedno vrijeme je bilo besplatno u HR ali to su ukinuli sada je postarina po naruđbi 1 funti ili ti 9 kuna po naruđbi.
To znaci da narucio ti jednu igru ili 20 samo 9 kuna je postarina. Nije po artiklu vec po narudbi.
Aha. Planiram kupit Test Drive Unlimited 2 koji na Zavvi-ju košta oko 180 kn, još ako dodam tih 9 kuna poštarine, dodje mi nekih 190 kn. U Hrvatskoj najjeftiniji TDU2 košta 300 kn.
Kako se to plaća? Preko interneta?
Aha. Planiram kupit Test Drive Unlimited 2 koji na Zavvi-ju košta oko 180 kn, još ako dodam tih 9 kuna poštarine, dodje mi nekih 190 kn. U Hrvatskoj najjeftiniji TDU2 košta 300 kn.
Kako se to plaća? Preko interneta?
Paypal, kreditna, debitna zavisi koju imas.
Moja preporuka je imat neku kreditnu tipa Master Card Go sa limitom ili Paypal.
Ako ima garanciju deri!
Da ima garanciju tako da cu vjerovatno uzet njega i sad koje su igre najbolje?