tnx bas i re razumijem al cu odnjet ps3 kod frenda pa on nek to napravi
tnx bas i re razumijem al cu odnjet ps3 kod frenda pa on nek to napravi
Da li preko PS3 mogu da gledam utakmicu Real-Barca, tj. da odem na neki sajt koji ima live steam? Hvala
mislin da je ovo vec negdi bilo a sad di... ps3 mi nije modificiran i iman pes originalan, jel mogu ja igru stavit na harddisk i bez blu ray diska igrat?? i jel mogu priko psna skinit neki besplatan film pa ga gledat?
mislin da je ovo vec negdi bilo a sad di... ps3 mi nije modificiran i iman pes originalan, jel mogu ja igru stavit na harddisk i bez blu ray diska igrat?? i jel mogu priko psna skinit neki besplatan film pa ga gledat?
Mislim da ne mozes na taj nacin igrat PES. Jedine igre koje mozes igrat na taj nacin su one koje kupis na PSN Storeu. Njih skines na hard disk i igras bez diska.
Ako mozes nesto skinut s PSN-a onda mozes i gledat. Ne znam da li si mislio na trailere ili cijele filmove.
Za filmove ti je bolja opcija Blu-Ray film ili streaming s PC-a pomocu PS3 Media Servera.
Mislim da ne mozes na taj nacin igrat PES. Jedine igre koje mozes igrat na taj nacin su one koje kupis na PSN Storeu. Njih skines na hard disk i igras bez diska.
Ako mozes nesto skinut s PSN-a onda mozes i gledat. Ne znam da li si mislio na trailere ili cijele filmove.
Za filmove ti je bolja opcija Blu-Ray film ili streaming s PC-a pomocu PS3 Media Servera.
mislio sam na cijele filmove i zanima me jesu li besplatni?
Jel zna netko jel mogu povezat ovaj hard disk http://techreport.com/r.x/hitachi-deskstar-7k1000/top.jpg s ps3-em.Napravio sam zasebnu particiju od 200 gb u nat32.I s čime ga spojit ako ide?
U kojoj se rezoluciji može dobiti slika s kablovima koji se dobiju zajedno s ps3-em?
HDMI = do 1080p
SCART = do 576p
Komponentni = do 1080p, ali se on ne dobije u kutiji, kao i hdmi
Imam jedan HDMI ulaz, on mi je za maxTV a želio bih imati HD sliku. Televizija ima samo jedan HDMI utor, i piše mi još između ostalih kad gledam na TV-u da ima za PC i dok sam iza gledao ima nešto sl. za pc kabel tj. mislim da je to ovaj http://www.infomark.hr/Kablovi/185/Roline%20Value%20DVI%20-%20HDMI%20kabel,%203m#comhead jel bi on mogao raditi s ps3 u HD rezoluciji i sa mojom telkom?
jel bolja slika na skartu ili na one cinceve crveni bijeli zuti ja imam debeli tv
Imam jedan HDMI ulaz, on mi je za maxTV a želio bih imati HD sliku. Televizija ima samo jedan HDMI utor, i piše mi još između ostalih kad gledam na TV-u da ima za PC i dok sam iza gledao ima nešto sl. za pc kabel tj. mislim da je to ovaj http://www.infomark.hr/Kablovi/185/Roline%20Value%20DVI%20-%20HDMI%20kabel,%203m#comhead jel bi on mogao raditi s ps3 u HD rezoluciji i sa mojom telkom?
najverovatnije bi radilo al imas komponentni koji ti i zvuk uz to prenosi tak da bolje njega uzmi
jel bolja slika na skartu ili na one cinceve crveni bijeli zuti ja imam debeli tv
isti drek
ista je kad i u scart idu ta 3 cinceva
Gdje se može uzeti komponentni kabel i koje utore treba imat za njega?
Gdje se može uzeti komponentni kabel i koje utore treba imat za njega?
ja sam svoj tu kupil
Pozdrav.
Imam kmeaw gore ali laser mi nesto hebava, nece mi ucitat igru.
Jel postoji nacin da se pokrene igra bez br diska neke igre u drajvu?
Hvala na odg.
Pozdrav.
Imam kmeaw gore ali laser mi nesto hebava, nece mi ucitat igru.
Jel postoji nacin da se pokrene igra bez br diska neke igre u drajvu?
Hvala na odg.
Ne postoji način. Iako neke igre "instaliraju" svoj sadržaj na PS3 radi bržeg loadinga, izvođenja itd. niti jedna ne podržava "PC-ijaško" pokretanje bez BD.
Pa možeš ga jailbreakat i onda igre sa prijenosnog HDD-a pokretat, ali onda gubiš PSN, Internet i online igranje. Ali ovome nije mjesto ovdje.
BTW, imam upute za sve one koji igraju PS3 na monitoru PC-a (poput mene), a žele imati zvučnike, ili čuti igru na slušalice.
Kupio sam 3.5mm coupler ženski-ženski, 2 komada muški-na 2 ženska RCA spliter.
Umetnite 1 muški spliter u ženski ulaz couplera s jedne strane, a sa druge strane couplera umetnite drugi spliter, i to je to. Koristite još onaj kabel koji ste dobili sa PS3 (ovaj) i spojite crveni i bijeli priključak u spliter, a željeni hardware (zvučnike(samo 2.1 mogu) ili slušalice) u drugi spliter. Nakon toga podesite u "Audio" postavkama u PS3 na SCART (imate SPDIF, HDMI i ona treća, to je ta opcija). Trebali biste čuti zvuk na slušalice/zvučnike.
Može li se na PS3 spojiti bežična tipkovnica i mis?
one koje imaju usb možeš a šta se tiče bežičnih mislim da samo one sa certifikatom i kolko se sječam da sam vidio jednu za 400kn
dal je to ovakva tipkovnica i mis: http://infomark.hr/Tipkovnice/106/Logitech%20MK320%20Komplet%20Tipkovnica%20i%20Mi%C5%A1%20Be%C5%BEi%C4%8Dni ??
Vjerujem da mozes spojiti.
Ja sam spojio bezicno Logitech tipkovnicu K340 i mis M505.
U izbornicima i za chat radi.
Ali u igrama ne!
A dal bi trebao kupovati onda Eagle eye ili nesta slicno da radi u igrama?
A dal bi trebao kupovati onda Eagle eye ili nesta slicno da radi u igrama?
To u igama možeš zaboravit to se prije moglo pomoču dodataka ili sad ako imaš FW manji od 3.50.
Jednina igra koja radi s tipkovnicom i mišem je UT 3
a dal se mose instalirati opet FW 3.50. i ja bi si uzeo ovu tipkovnicu
Logitech PS3 Cordless MediaBoard Pro Keyboarda dal se mose instalirati opet FW 3.50. i ja bi si uzeo ovu tipkovnicu
Logitech PS3 Cordless MediaBoard Pro Keyboardako imaš veči od toga onda ne.
Bok
Imam problem sa zvukom na Plejki.
Znači, imam film (avi) sa 5.1. dolby digital zvukom i pojačalo, sada, kako da ja taj zvuk na pojačalu dobim, u film Meniju mi ništa ne nudi, a na XMB-u, pod settings i sound settings odaberem HDMI, i itaberem 5.1 db, onda tona uopče nema.
PS3 je HDMI-em spojen na TV, a TV je optičkim kablom spojen na pojačalo.
pitanje
koji gamepad moze ici na ps3 a da normalno radi?
najrade bi uzeo xboxov da ga imam i za pc al posto nevjerujem da on normalno radi
preporucite mi nesto
pozz..kupio sam novi PS3 slim 160gb, pa me zanima koliko dnevno mogu igrati da mi se ne upali YLOD kao na starom ?