jel na pass misliš na
pass - password
pass - onaj kod kojeg dobimo u novome bf3 u kutiji
Misli na password.
jel na pass misliš na
pass - password
pass - onaj kod kojeg dobimo u novome bf3 u kutiji
Misli na password.
pa jednostavno klikne na onaj "i forget my pass", nešto će ga pitati, npr. kad si rođen, ili nešto što si upisivao kad si radio psn acccount, mislim da ima i ono polje što trebamo upisati odgovor na jedno pitanje koje će nam psn postaviti u ovakvim izvanrednim situacijama
znači
1. sign in
2. i forget my password
3. odgovoriš na pitanje
4. ideš na pc, na email, i slijediš upute
ima li neko pametan da kaže koji program da upotrebim da pc prepozna jilbreak ,neznam marku,jeilbreka.
ima li neko pametan da kaže koji program da upotrebim da pc prepozna jilbreak ,neznam marku,jeilbreka.
ajd ljepo odgovori za sta ce ti jailbreak?
pa jednostavno klikne na onaj "i forget my pass", nešto će ga pitati, npr. kad si rođen, ili nešto što si upisivao kad si radio psn acccount, mislim da ima i ono polje što trebamo upisati odgovor na jedno pitanje koje će nam psn postaviti u ovakvim izvanrednim situacijama
znači
1. sign in
2. i forget my password
3. odgovoriš na pitanje
4. ideš na pc, na email, i slijediš upute
ma sjetio sam se passa xD,bar ga nitko nece hakirat kad ga se ni ja nisan mogao sjetit
ak ima neko hard za ps3 dajem ps3 igre za njega javite na PM
...dali mogu kupiti/downloadi BF3(ili bilo koju igru) preko PlayStation Store-a ,a da mi ne treba cd/dvd
Ljudi imam velik problem sinoc sam igrao mw3 na ps3 i nakon 2 h igre ps3 se ugasio i sad se nemoze upaliti.Sta da radim?
Nije Jb-an, igra je original.
...dali mogu kupiti/downloadi BF3(ili bilo koju igru) preko PlayStation Store-a ,a da mi ne treba cd/dvd
Mozes.
Ali moras imati karticu s kojom mozes obavljati online kupovinu. Ili bonove.
I ima neke razlike izmedu ponude za razlicite zemlje.
Ali veliki hitovi kalibra BF3 su dostupni u svim PS ducanima.
igru sa blueray-a, ili baš sa CD-a (compackt disc)?
bas sa cda
Pa ps3 igre imaju po 15 gb, kako će to stati na cd???
Pa ps3 igre imaju po 15 gb, kako će to stati na cd???
Neke imaju i po 45GB.
Jeli bolje da napravim PSN račun na Hrvatsku ili npr. UK i jel to uopće ima veze za multiplayer i kupovanje igara preko PSN-a?
Mozes ti napraviti racune na hr i na uk storeu. Ili na bilo kojem koji zelis.
Samo ces za UK store morati kupovati bonove online da ih mozes koristiti, dok ces na HR storeu mocu kupovati nasim karticama.
Cini mi se da mozes igrati igre kupljene na bilo kojem storeu na svim accountima na PS3.
Znaci kupis nesto na UK racunu, moci ces igrati ulogiran i na UK i HR accountu.
Ali neka me netko ispravi, ako grijesim.
Čovjek je napisao da njegov rad neće izać na vidjelo,tako da još ništa o tome.
"By the way, I won’t be posting keys, I won’t be posting dumps and I won’t be saying how it was done, time to work gentlemen."
Čovjek je napisao da njegov rad neće izać na vidjelo,tako da još ništa o tome.
"By the way, I won’t be posting keys, I won’t be posting dumps and I won’t be saying how it was done, time to work gentlemen."
znam da mathieulh's ne zeli dati kljuceve al radi drugi haker na tomu pod imenom anonym0us
izasao je 3.56 CFW zasto nebi izasao 3.73 ?
Misliš drugi hakerI anonymuos
Za informaciju, oni su srušili PSN na mjesec dana
Misliš drugi hakerI anonymuos
Za informaciju, oni su srušili PSN na mjesec dana
nije grupa anonymous al se tako predstavlja
znam ja ko je srusio server
U velikoj sam dilemi sta da kupim! PES 2012 ili FIFA 12 :)
Citav zivot igram PES i dobar mi je,ali me polako jako nervira sto nemaju svi pravilna imena i grbove,ajde za lige se moze srediti ali za neke reprezentacije i ne. A jos svi pricaju(barem u novinama i sl.) kako je FIFA puno bolja. Ja se nikako nisam mogao sloziti sa tim. Ali evo igram malo onaj DEMO i u pocetku mi je bio retardiran ali sada mi se sve vise cini ok i kao da bi mogao igrati :D
Ne znam sta vi kazete? Jel ima jos neko da je presao na fifu sa PES-a i jel se uspio navici? :) Samo da mi se drug ne naljuti mi skoro svaki dan igramo PES 2011 ... kako li ce reagovati ako kupim FIFU
jel mi moze neko objasnit te psn bonove
isto kao i bonovi za mobitel, kupiš bon u dučanu od recimo 100kn, otipkaš kod u psn account, i imaš 100 kn za trošiti, kupiš igru za 50 kn, ostane ti 50kn
BTW: herc - To su znači pirati, koji su piratizirali pirate
isto kao i bonovi za mobitel, kupiš bon u dučanu od recimo 100kn, otipkaš kod u psn account, i imaš 100 kn za trošiti, kupiš igru za 50 kn, ostane ti 50kn
BTW: herc - To su znači pirati, koji su piratizirali pirate
pa jel jednostavno mogu doci u ducan i kupiti igru? jel ima ikakve razlike u cijeni ako se ide priko bonova
pa jel jednostavno mogu doci u ducan i kupiti igru? jel ima ikakve razlike u cijeni ako se ide priko bonova
Naravno da mozes. Nisu ti sve igre koje mozes kupiti box verziju dostupne na PSN-u i obrnuto.
PSN ti je dobar za neke manje igre i PSOne klasike. Ili za + pretplatu.
Razlike u cijeni ima, ali nije univerzalno.
Uglavnom, ako ima box verzija obicno ce ona biti povoljnija i na nekom popustu, a uvijek mozes uzeti i povoljno polovne igre na oglasnicima.
Pa kad odigras prodas dalje ili mijenjas.
A u Splitu ti je otvorena i "knjiznica" za igre.
fan sam sportskih igara pes,nba, nhl i sl. u pravilu bi godišnje samo njih i kupovao...
sta ti kazes sad dal da uzmem ps3 ili xbox.
PS. namjeravam kupovat originale, nikakva modificiranja i sl.
Tu je izbor na tebi.
Ako imaš doma HDTV i želiš ga iskoristiti, onda PS3, ostalo ti je praktički sve isto.