PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 738.350
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati
Igro sam god dana online..i dalje bez bana. Metoda je yab ili psnpatch.
15 godina

Razgovarao sam par puta sa Super Marijom i po onome koliko se može zaključit iz razovora dao bih mu svoju konolu u ruke.

A što se tiče bana, uspješno ga imam več godinu dana

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Potpusujem !

10 godina
neaktivan

pozdrav imam ps3 superslim cech4004c i ofw 4.60 da li je to moguce jailbreakat i kako?

stvarno bih bio zahvalan

0 0 hvala 0
15 godina

Možeš jedino ugradit Cobru ili E3 no dosta je skupo, kako rade neznam jer nisam isprobao

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
donzega kaže...
Ja ne znam dali pricam japanski ali ponovit cu sljedece, bez obzira na to sto si ti zbrikao konzolu sa spoofom i sto su oni rekli da "nemaju" backup flasha tvoje konzole, svejedno i kao zbrikana se mogla popravit i bez flasha tako da se ponovno flash iz nor-a iscitao nakon sto se zbrikala. Kratko i jasno. Sto se hard diska tice, ne mora biti tosiba, mode i wd, samsung i ostali od 1TB. Za osobu ispod sto pita za online, igras dok ide, kad dobijes ban, treba promjenit ID ili igrat samo single.

Pa to je i pokušao lik iz nora isčitati (znam da se može bez flasha), rekao je da je previše koruptiran flash da ga je probao isčitati ili složiti da nije bilo popravljivo da su previše koruptirani podaci i da dalje radi isto, jedino što sam primjetio brže gašenje vidjet ću nutra kad stigne šarafciger t8h pa ću otvorit da vidim koji tip trebam kupiti JTP JSD DYN da sam siguran.

Za hard disk sam mislio unutarnji, jer prek usba neke igre ne rade navodno samo na interni ili "treba pokretat onaj boot ručno" nisam to pokušavao, meni nije radio assassins creed 2 a prepoznavao je u XMB da je sa usba. I hardovi od 7200rpm ako se stave u konzolu dodatno je zagrijavaju i još nešto zašto nije dobro potražite prije neg ubacivate i ne skurite konzole, em večina od/iznad 500gb su na sata 3 i nisu kompatibilni svi nazad na sata1 a konzola podržava samo sata 1. (ako ne piše na forumu da se zna) 

Hvala usput na savjetima i odgovorima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 14:54 (BruteElectric).
16 godina
neaktivan

imam ps3 slim sa E3 ODE  čipom,htio bih igrati najnoviji CoD Advanced Warfare ali me traži najnoviji update na najnoviji sw pa što da uradim mislim ako pokrenem najnoviji update bojim se da sve ne poništim pa da ne mogu ništa igrati dakle ŠTO MI JE RADITI

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 13:23 (robi64).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BruteElectric kaže...
donzega kaže...
Ja ne znam dali pricam japanski ali ponovit cu sljedece, bez obzira na to sto si ti zbrikao konzolu sa spoofom i sto su oni rekli da "nemaju" backup flasha tvoje konzole, svejedno i kao zbrikana se mogla popravit i bez flasha tako da se ponovno flash iz nor-a iscitao nakon sto se zbrikala. Kratko i jasno. Sto se hard diska tice, ne mora biti tosiba, mode i wd, samsung i ostali od 1TB. Za osobu ispod sto pita za online, igras dok ide, kad dobijes ban, treba promjenit ID ili igrat samo single.

Pa to je i pokušao lik iz nora isčitati (znam da se može bez flasha), rekao je da je previše koruptiran flash da ga je probao isčitati ili složiti da nije bilo popravljivo da su previše koruptirani podaci i da dalje radi isto, jedino što sam primjetio brže gašenje vidjet ću nutra kad stigne šarafciger t8h pa ću otvorit da vidim koji tip trebam kupiti JTP JSD DYN da sam siguran.

Za hard disk sam mislio unutarnji, jer prek usba neke igre ne rade navodno samo na interni ili "treba pokretat onaj boot ručno" nisam to pokušavao, meni nije radio assassins creed 2 a prepoznavao je u XMB da je sa usba. I hardovi od 7200rpm ako se stave u konzolu dodatno je zagrijavaju i još nešto zašto nije dobro potražite prije neg ubacivate i ne skurite konzole, em večina od/iznad 500gb su na sata 3 i nisu kompatibilni svi nazad na sata1 a konzola podržava samo sata 1. (ako ne piše na forumu da se zna) 

Hvala usput na savjetima i odgovorima.

Ma disk možeš staviti i SSD radit će normalno, konzola je predviđena da radi na 5400 rpm hard diskom tako da je to manje  više onda to a ti možeš staviti bilo kakav disk nutra radit će, dali će zagrijavati konzolu više to sve ovisi što će se raditi i koristiti sa tog hard diska, konzola se osobno neće zagrijavati više jedino će disk raditi na možda 35c umjesto tipa 5400rpm na 33c.

Nemre flash biti koraptan od toga, ako su ti namjerno pregazili nor sa nekim neispravnim flashom neće se moći zakrpati.

13 godina
neaktivan
robi64 kaže...

imam ps3 slim sa E3 ODE  čipom,htio bih igrati najnoviji CoD Advanced Warfare ali me traži najnoviji update na najnoviji sw pa što da uradim mislim ako pokrenem najnoviji update bojim se da sve ne poništim pa da ne mogu ništa igrati dakle ŠTO MI JE RADITI

Ma ostani na tom kojem si sada i miran si, riskiraš da ti ODE prestane raditi a sumnjam da to baš želiš. Koliko znam od 4.55 nije to više to.

14 godina
neaktivan
robi64 kaže...

Odeš na http://ps3cfwfix.com/2014/10/31/call-of-duty-advanced-warfare-ps3-cfw-3-55-4-21-eboot-fix-pkg/ skineš update i patch i normalno igra radi

Ja isprobao i igram bez problema

16 godina

ja imam cfw 4.50 i kad upalim novu igru koja trazi najnoviji 4.65 u multimanu me pita dal zelim igru promjenit na svoj 4.50, stisnem yes i za 5 sekundi gotovo, i sve igre nove rade bez problema. novi cod sam tako pokrenuo i jos par igri. cim sam upalio novi cod trazio je update za sebe, ali samo stiso krug i nastavio igrat, tako nemogu igrat online ali necu ni pokusavat cod igrat online jer se najvise banova pokupilo na codu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja imam cfw 4.50 i kad upalim novu igru koja trazi najnoviji 4.65 u multimanu me pita dal zelim igru promjenit na svoj 4.50, stisnem yes i za 5 sekundi gotovo, i sve igre nove rade bez problema. novi cod sam tako pokrenuo i jos par igri. cim sam upalio novi cod trazio je update za sebe, ali samo stiso krug i nastavio igrat, tako nemogu igrat online ali necu ni pokusavat cod igrat online jer se najvise banova pokupilo na codu.

Ti imaš CFW on ima ODE to je velika razlika, no nebitno, stavi si rebug 4.65 i novi 4.65 mm, pa si miran.

16 godina
mar123 kaže...

potvrdjujem ovo

imam 4.55 roggero i 4.65.01 multiman,nikakve spoofere i novi assassian creed,pes 15 i novi cod

online ne igram jer me ne zanima

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
10 godina
neaktivan
donzega kaže...
mar123 kaže...

Ti imaš CFW on ima ODE to je velika razlika, no nebitno, stavi si rebug 4.65 i novi 4.65 mm, pa si miran.

@donzega, ti si mi stavio Rogero 4.55 i neki svoj spoof 4.60.

E sad što bih ja trebao napraviti prije instalacije rebuga 4.65 i MM 4.65.

I što bi trebao napraviti ako želim samo MM instalirati? Ovo mi je najvažnije, trebam li maknuti spoof i kako ili samo install i gotovo?

I sa novim MM, trebam li instalirati novi reactpsn, showtime, control fan ili mogu ostaviti stare?

Na tortugi cove sam vidio da moram maknuti spoof 4.60 prije instalacije rebuga 4-65. Kako ću ga maknuti kad ga ni nevidim {#}.

Molio bih detaljnije instrukcije. Hvala

btw, kažu da rebug 4.65 v2 izlazi uskoro jer ovaj nešto bugovit. A i kolko vidim habib je novi njihov član, pa je rebug isto kao i habib, a i vidim da spominju cobra funkcije. To mi odmah odbija.

Uglavnom, donzaga ako možeš pojasni ovi nered tamo

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 16:31 (malix).
16 godina
neaktivan

dal se to otkrio "Super Mario" ?!  :) :)

13 godina
neaktivan
malix kaže...
donzega kaže...
mar123 kaže...

E sad što bih ja trebao napraviti prije instalacije rebuga 4.65 i MM 4.65.

I što bi trebao napraviti ako želim samo MM instalirati? Ovo mi je najvažnije, trebam li maknuti spoof i kako ili samo install i gotovo?

I sa novim MM, trebam li instalirati novi reactpsn, showtime, control fan ili mogu ostaviti stare?

Na tortugi cove sam vidio da moram maknuti spoof 4.60 prije instalacije rebuga 4-65. Kako ću ga maknuti kad ga ni nevidim {#}.

Molio bih detaljnije instrukcije. Hvala

btw, kažu da rebug 4.65 v2 izlazi uskoro jer ovaj nešto bugovit. A i kolko vidim habib je novi njihov član, pa je rebug isto kao i habib, a i vidim da spominju cobra funkcije. To mi odmah odbija.

Uglavnom, donzaga ako možeš pojasni ovi nered tamo

To ti je spoof http://uploaded.net/file/e1n0fipf instaliraš kroz pkg instalaciju, pokreneš, deaktiviraš ili makneš ga i onda instaliraš preko postojećega rebug 4.65, daleko je rebug od habiba ima tu još dosta opcija koje on nema u svojemu cfw-u, naravno novi cfw, moraš staviti novi 4.65 mm i novi control fan iako ti webman bude integriran i auto starta na rebugu pa ti onda neovisno o tome ima i control fan opciju u sebi koju možeš onda podešavati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 8:56 (donzega).
15 godina

Donzega, zašto preporučaš rebug?

Zar nije Habib bolja opcija?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Meni se čini da ostajem na 4.55 dok god je moguće. Zna li netko tutorijal za pravljenje eboot patcheva? po netu sve nešto obskurno i nerazumljivo. To bi riješilo sve probleme.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Donzega, zašto preporučaš rebug?

Zar nije Habib bolja opcija?

Ima hrpa opcija koje možeš koristiti za razliku od drugih, nekad davno je recimo imao opciju da možeš uključiti qa_toggle i sa recimo 4.46 direkt na 3.55 otići bez problema, dok su drugi recimo trebali ići sa downgrade.pup-om pa toglati pa onda raditi što već želiš, ideš između cex-dex lagano i slično sve u svemu nekome tko upali konzolu i igra igrice je dobar i Rogero 3.55 doslovno.. Nekada su stariji CFW-i imali dosta stvari recimo od prijašnjih u sebi, dok je Rebug bio napravljen od tog postojećeg OFW-a. Ima opciju i za otherOS, mada za to 3.55 najbolje, nekad bi se konzole brikale ako bi se stavljali CFW-i na njih ako nisu bile toglane, imaš one gluposti za trofeje, save-ove i slično, LV1/2 patchevi ali dobro to je sad ionako manje više sad na svakom, mislim realno šta si imao od CFW-a do nedavno nekoliko Rogero CFW-a, par Rebug i nekoliko Habibovih koji su u početku bili Bože sačuvaj iako su njegove znali dosta kopirati jer je realno zadnjih godinu praktički najviše i radio pa bi mu znao u nekim offsetima na nekim mjestima naći potpise i slično, recimo novi Rebug ima intergriran webman npr itd :D.. Daleko najjači CFW koji je napravljen za PS3 platformu. 

malix kaže...

Meni se čini da ostajem na 4.55 dok god je moguće. Zna li netko tutorijal za pravljenje eboot patcheva? po netu sve nešto obskurno i nerazumljivo. To bi riješilo sve probleme.

Tražiš pomoć i onda izmišljaš toplu vodu, makneš spoof i miran si ili si stavi 4.65 Habib pa preko njega Rebug ako baš hoćeš i miran si.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 20:53 (donzega).
10 godina
neaktivan

Nažalost ili nasreću, kako za koga, ima puno opcija, rješenja itd. Jedna igra radi na jedan način, druga na drugi. rebug, habib ili neki 10-ti.

Nastojim bolje upućene pitati za savjet. To je sve. A sad hoću li savjet poslušati ili ne, naravno ovisi o meni. Nastojat ću ne razmišljti naglas{#}.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ima tko iskustva sa "Formati.o_B.ellus" servisom, kakvi su?

(planiram pitati ploče jel naručuju ispravne od nekuda, ako mi zatreba)

Usput u V.M servis ne idite ni ludi!

Otvorio sam konzolu jučer kompletno i napajanje, primjetio sam oko 5 stvari da izgleda potrgano, ogrebano, nešto izgledalo čak označeno kao penkalom (dijelove koje su izvadili možda), neprof. lemljeno ili zamjenjeno s mojim ispravnim dijelovima, a otvarano je 2x tamo a konzola je imala još službenu naljepnicu.

Varaju ljude na veliko, možda podmetaju neispravne ploče kod zbrikanih pa kažu vlasnicima da se nije moglo popraviti kao meni.

Preporučam preko prijatelja koji rade sami modifikacije, servise zaobilazite, ne vrijedi to što kažu garancija na rad 3mj, podvala čista...

donzega kaže...

Kada si zbrikao konzolu sa spoofom mogao si bez problema popraviti PS3 samo da si dao PS3 u prave ruke osobi koja se razumije u to a ne nekom serviseru koji je dobio diplomu preko ruke kao 100% njih koji to rade.

Servis koji ti je radio downgrade treba i ima tvoj flash bios-a jer bez njega nije ni prvi puta mogao napraviti downgrade.

Niti jedan servis ti neće kupiti PS3 koji ne služi ničemu ili hoće onaj koji ti je to napravio, zašto? Zato jer će ti on jednostavno onda flashati natrag bios i PS3 će slučajno proraditi.

Da čini mi se da je baš taj ispod stola kupio diplomu za servisera potpuno si u pravu.

Kužim da treba skinut bekap prvo vidio sam par tutorijala, zašto lažu nije mi jasno valjda se ne boje tužbe, dok sam živ tamo neću više proć.

Da jasno mi je sada bez biosa je beskorisna, i da neko od njegovih mazne moju haha koje su to šeme.
Pitao sam ga ja za nove ploče nešto, kao on pozna lika koji ih naručuje kao za par dana da će on meni javit, a nijednom me nije nazvao, i da još sebi uzme moju ploču "za dijelove" a ja da iskeširam za novu i pljunem opet za modifikaciju hahaha da evo stižem!

Kupit ću si ja flasher ima neki jeftiniji sad (koji nije fejk/clone vidim da ima lažnjaka), nemam kaj izgubit ili pokvarit još, ako je uopće moj nor zalemljen to je pitanje..

Primjetio sam Nor pinovi imaju bar pet "mostova lema" koliko sam vidio i pinovi su u neravnini pa ću sve pažljivo prelemiti, pokušat ću sve sam napraviti da proradi imam vremena, inače se bavim lemljenjem popravljanjem elektrotehnika mi je hobi, a gledao sam i tak već video nor zamjene kak rade, prvo bum bios dumpao haha duplicirat 500x ako je moj, pokrpat validirat bla bla itd. Nadam se da će biti napretka ovaj mjesec zbilja mi se igra ://///
Ne kažu uzalud ako si nećeš sam pomoći neće ti ni drugi, pa i istina najbolje sve sam.
Javim ako uspijem nešto kad stigne flasher. Ako totalno popravim i kupim zalihu paste i ja ću raditi modifikacije već kad sam upoznat s tim :P

Hvala na objašnjenjima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 0:58 (BruteElectric).

0 0 hvala 0
15 godina

Slažem se. Rogero je bio po meni napouzdaniji, svaki je išao iz XMB-a bez ikakvih problema, sve je uvijek radilo,

ako si tražio igranje ništa ti drugo nije trebalo, probao sam nedavno Habib , sve 5 , uključujuči webman.

Nemam se vremena više igrati time no probat ču i Rebug ako stignem

Kada sam pokrenuo ovu temu igrao sam se sa svim stvarima koje su izašle za ps3, na sreču največa šteta mi je bila koruptirani CFW bar desetak puta

i jedna spržena matična ( doslovno) ..... naručio flasher..... a onda se morao potpuno posvetit poslu, tako da sad tek tu i tamo naletim provjerit što ima novoga

ovdje.

I neispravne ploče vrijede nešto (CID)...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

pozdrav svima

nov sam u ovom svijetu PS3 jailbreak-anja pa me zanima par stvari. Je li moguće jailbreakat PS3 konzolu bez korištenja FLASHER-a, dakle, jel mogu JB samo uz pomoć software-a? naišao sam na stranicu http://ps3portal.net/ps3-4-65-official-jailbreak-custom-firmware-cfw-released/ gdje piše da nije potreban flasher itd., ali ne znam jel zapravo stvarno radi (iako u komentarima piše da sve radi) pa tražim vašu pomoć pošto vidim da ste dosta iskusni u tome

0 1 hvala 0
16 godina
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
14 godina
neaktivan
kifl4 kaže...

pozdrav svima

nov sam u ovom svijetu PS3 jailbreak-anja pa me zanima par stvari. Je li moguće jailbreakat PS3 konzolu bez korištenja FLASHER-a, dakle, jel mogu JB samo uz pomoć software-a? naišao sam na stranicu http://ps3portal.net/ps3-4-65-official-jailbreak-custom-firmware-cfw-released/ gdje piše da nije potreban flasher itd., ali ne znam jel zapravo stvarno radi (iako u komentarima piše da sve radi) pa tražim vašu pomoć pošto vidim da ste dosta iskusni u tome

A probaj pa češ vidit i sam se uvjerit jel radi ili ne

15 godina

Morao sam pogledat na onu stranicu, imaju Official PS3 jailbreak , i to nije sve..... imaju i PS4 Jailbreak v.2.0 {#} , a gratis dobiješ usisacač....

Kifl, kako si skužio da se kužimo? Da si pročitao bar zadnje dvije stranice ne bi postavio tako glupo pitanje

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ček kakav je na kraju onaj VM servis? Svašta sam se načitao za njih tipa da mijenjaju dijlove u plejci pa me strah kod njih slati konzolu, ali oni jedini nude uslugu unbana konzole.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BruteElectric kaže...

Ima tko iskustva sa "Formati.o_B.ellus" servisom, kakvi su?

(planiram pitati ploče jel naručuju ispravne od nekuda, ako mi zatreba)

Usput u V.M servis ne idite ni ludi!

Otvorio sam konzolu jučer kompletno i napajanje, primjetio sam oko 5 stvari da izgleda potrgano, ogrebano, nešto izgledalo čak označeno kao penkalom (dijelove koje su izvadili možda), neprof. lemljeno ili zamjenjeno s mojim ispravnim dijelovima, a otvarano je 2x tamo a konzola je imala još službenu naljepnicu.

Varaju ljude na veliko, možda podmetaju neispravne ploče kod zbrikanih pa kažu vlasnicima da se nije moglo popraviti kao meni.

Preporučam preko prijatelja koji rade sami modifikacije, servise zaobilazite, ne vrijedi to što kažu garancija na rad 3mj, podvala čista...

donzega kaže...

Kada si zbrikao konzolu sa spoofom mogao si bez problema popraviti PS3 samo da si dao PS3 u prave ruke osobi koja se razumije u to a ne nekom serviseru koji je dobio diplomu preko ruke kao 100% njih koji to rade.

Servis koji ti je radio downgrade treba i ima tvoj flash bios-a jer bez njega nije ni prvi puta mogao napraviti downgrade.

Niti jedan servis ti neće kupiti PS3 koji ne služi ničemu ili hoće onaj koji ti je to napravio, zašto? Zato jer će ti on jednostavno onda flashati natrag bios i PS3 će slučajno proraditi.

Da čini mi se da je baš taj ispod stola kupio diplomu za servisera potpuno si u pravu.

Kužim da treba skinut bekap prvo vidio sam par tutorijala, zašto lažu nije mi jasno valjda se ne boje tužbe, dok sam živ tamo neću više proć.

Da jasno mi je sada bez biosa je beskorisna, i da neko od njegovih mazne moju haha koje su to šeme.
Pitao sam ga ja za nove ploče nešto, kao on pozna lika koji ih naručuje kao za par dana da će on meni javit, a nijednom me nije nazvao, i da još sebi uzme moju ploču "za dijelove" a ja da iskeširam za novu i pljunem opet za modifikaciju hahaha da evo stižem!

Kupit ću si ja flasher ima neki jeftiniji sad (koji nije fejk/clone vidim da ima lažnjaka), nemam kaj izgubit ili pokvarit još, ako je uopće moj nor zalemljen to je pitanje..

Primjetio sam Nor pinovi imaju bar pet "mostova lema" koliko sam vidio i pinovi su u neravnini pa ću sve pažljivo prelemiti, pokušat ću sve sam napraviti da proradi imam vremena, inače se bavim lemljenjem popravljanjem elektrotehnika mi je hobi, a gledao sam i tak već video nor zamjene kak rade, prvo bum bios dumpao haha duplicirat 500x ako je moj, pokrpat validirat bla bla itd. Nadam se da će biti napretka ovaj mjesec zbilja mi se igra ://///
Ne kažu uzalud ako si nećeš sam pomoći neće ti ni drugi, pa i istina najbolje sve sam.
Javim ako uspijem nešto kad stigne flasher. Ako totalno popravim i kupim zalihu paste i ja ću raditi modifikacije već kad sam upoznat s tim :P

Hvala na objašnjenjima.

Nemoj gubit vrijeme i novac, možeš 10x10000000 na 2, puta napraviti backup biosa svaki puta će ti biti onaj koji je trenutno zapisan na NOR-u a taj koji je zapisan ne radi i nećeš ništa moći napraviti, taman i da hoćeš svaka konzola ima jedinstvene ključeve koje rade samo na njoj i nemaš tu šta više za raditi. Ako ju popraviš a nećeš da živiš 100 života možeš slobodno poslati životopis u N.A.S.A. posao ti je zagarantiran.

U takvim stvarima greške su čest slučaj, još je lako kada je software u pitanju ali kada konzola ima hardwerske greške na sebi i ti recimo zalemiš test point na uzemljenje i ploča se ne pali nego javlja YLOD tu počinju komplikacije. Konzole ponekad mogu dobiti YLOD, pogotovo stare ploče iz neopravdanog razloga baš kao i xbox fat matične kod nekih iz nepoznatog razloga dobiš RROD nakon modifikacije a i novije, imati kratak spoj negdje, fizička oštećenja i slično a da ne govorim kod dual nand modela kada imaš bad blokove pa kao laik misliš da znaš pa gledaš neke "fake" tutoriale po youtube-u, patchiraš flash i vratiš nazad a ono krivi blokovi patchirani i kaj onda? PS3 će ti uvijek bacati YLOD imao ti krivi flash na njemu, soft brick, potrgan syscon, cpu, rsx, oštećen hdd, pokidane vodove i slično. Ljudi misle da je YLOD samo kada RSX otiđe ali ponekad niti reball ne napravi posao jer znaju popucati vodovi na ploči, izgori rsx ili slično, bilo kako bilo, kada imaš konzolu koja ima ylod i kad ju spojiš na test point i uzemljenje i ona se ne može upaliti popravak se ne isplati. Pogotovo ne jer danas PS3 košta 130-150 eura sa hropom igrica, nije to kao prije 5-6 godina.

kifl4 kaže...

pozdrav svima

Ne postoji ti jailbreak za konzole koje su na većem firmwareu od 3.55, sve što nađeš po internetu ti je laž, vrlo vjerojatno će te tražiti da im platiš i slično da dobiješ link.

damn kaže...

Ček kakav je na kraju onaj VM servis? Svašta sam se načitao za njih tipa da mijenjaju dijlove u plejci pa me strah kod njih slati konzolu, ali oni jedini nude uslugu unbana konzole.

Možeš sam napraviti unban na PS3 konzoli, ne vidim razlog zašto plačati za nešto što možeš i sam napraviti. Eventualno ćeš morati platiti nekome da ti proda flash iz svoje konzole (najbolje da taj netko ima PS3 koji ima ylod na sebi i ne može se popraviti 100tinjak kn max).

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 14:31 (donzega).
16 godina

jel mozda izaso novi official update? jer presto mi je radit spoof na ps3 i nemogu se spojit na psn, kaze mi moras updejtat na najnoviji softver.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
donzega kaže...
damn kaže...

Možeš sam napraviti unban na PS3 konzoli, ne vidim razlog zašto plačati za nešto što možeš i sam napraviti. Eventualno ćeš morati platiti nekome da ti proda flash iz svoje konzole (najbolje da taj netko ima PS3 koji ima ylod na sebi i ne može se popraviti 100tinjak kn max).

Nemoj uopće davat u servise konzolu osim ako znaš nekoga sa vrlo pozitivnim iskustvima, vm ako ti je blizu nemoj, ja bi išao na skroz drugi kraj grada da znam da neće nekaj muljat kao automehaničari recimo (i zapravo išao sam tako preko cijelog zga), zažalio sam opako i sad nemam ništa NIŠTA.. najviše žalim onih 350kn kaj sam dao modificirat a nisu napravili bekap, vjetar odnio 350kn, a mogao sam hard kupiti ili flasher, vjerojatno im to bila šema da ću im se opet vratiti kad mi se zbrika da još skrešu koju stotku-četiri, jer namjerno nisu napravili bekap, i sve zbog retardiranog spoofinga. Od sad sve radim sam, nitko se još nije rodio pametan, ponajviše iskren i pošten.

donzega kaže...

Nemoj gubit vrijeme i novac, možeš 10x10000000 na 2, puta napraviti backup biosa svaki puta će ti biti onaj koji je trenutno zapisan na NOR-u a taj koji je zapisan ne radi i nećeš ništa moći napraviti, taman i da hoćeš svaka konzola ima jedinstvene ključeve koje rade samo na njoj i nemaš tu šta više za raditi. Ako ju popraviš a nećeš da živiš 100 života možeš slobodno poslati životopis u N.A.S.A. posao ti je zagarantiran.

U takvim stvarima greške su čest slučaj, još je lako kada je software u pitanju ali kada konzola ima hardwerske greške na sebi i ti recimo zalemiš test point na uzemljenje i ploča se ne pali nego javlja YLOD tu počinju komplikacije. Konzole ponekad mogu dobiti YLOD, pogotovo stare ploče iz neopravdanog razloga baš kao i xbox fat matične kod nekih iz nepoznatog razloga dobiš RROD nakon modifikacije a i novije, imati kratak spoj negdje, fizička oštećenja i slično a da ne govorim kod dual nand modela kada imaš bad blokove pa kao laik misliš da znaš pa gledaš neke "fake" tutoriale po youtube-u, patchiraš flash i vratiš nazad a ono krivi blokovi patchirani i kaj onda? PS3 će ti uvijek bacati YLOD imao ti krivi flash na njemu, soft brick, potrgan syscon, cpu, rsx, oštećen hdd, pokidane vodove i slično. Ljudi misle da je YLOD samo kada RSX otiđe ali ponekad niti reball ne napravi posao jer znaju popucati vodovi na ploči, izgori rsx ili slično, bilo kako bilo, kada imaš konzolu koja ima ylod i kad ju spojiš na test point i uzemljenje i ona se ne može upaliti popravak se ne isplati. Pogotovo ne jer danas PS3 košta 130-150 eura sa hropom igrica, nije to kao prije 5-6 godina.

Okej, odustao sam od te ploče, znam da trošim vrijeme vjeruj mi znam živciram se samo, previše mi je kupovat novu i previše sam ulagao sad u ovu, prodavat ću dijelove kao zadnji izbor, a kupio sam nedavno u servisu ploču svoj model koja ne pokazuje sliku. (kupio sam je zbog dijelova jer sam mislio svoju popravljati, fale dijelovi na mojoj to je njihova besplatna dijagnostika besplatni tuđi dijelovi) 
Možda tu drugu uspijem popraviti, gledam malo po netu uobičajene razloge. Prvo ću je sastaviti pa probati video reset ako nije onda dalje što mogu, nemam kaj izgubit, moram jedino pričekati pastu.. (uzeo sam neku jeftinu 4$ čisto za testiranje, ako čudom popravim kupit ću Arctic).

Vraga ima za 150eura s hrpom igrica, ne znam di toga ima, na ebayu završavaju bidovi sa 150-170$ pratim to, kod nas je prosjek same konzole 1300kn... Za "150e" sam i kupio konzolu bez igri + 50e mod..

Pitanje

Imam sliku MAC adrese iz XMB kada je moja ploča radila, i zanima me da li ta ista mac adresa piše na onom kockastom wifi/bt modulu, na naljepnici ispod barkoda *xxxxxxxx* ima 12 znamenki ? Ili je to zapravo kod za kontrolere? Slika (pair tool) Slika2 - kod sa neta wifibt (moj isto počinje sa: 5C6D20xxxxxx dakle nije wifi-lan mac?) 

Samo hoću potvrditi da je ploča moja, ali čini se da neću nikad doznati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 13:56 (BruteElectric).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice