PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 756.940
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

-   ZADNJA VERZIJA CFW-A JE ROGERO 4.46 - IGRANJE SVIH PS3 IGRI, PS1 IGRI, PS2 IGRI, IGRANJE ONLINE

(KOD SPAJANJA NA PSN , ONLINE IGRANJA POSTOJI VRLO VISOK RIZIK OD BANA PA SE NE PREPORUČUJE,

NEKI SE IGRAJU TAKO VEČ DVIJE GODINE, A NEKI GA DOBIJU ODMAH KOD PRVOG SPAJANJA, VAŠA ODLUKA).

3 0 hvala 1
15 godina

Izdana nova verzija Multimana -  04.46.03

Najbitnija novost je da je dodan Hrvatski jezik

http://www.ps3hax.net/2013/09/multiman-v04-46-03-released/

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Skinuo, instalirao i stavrno evo Hr meni u Multimanu...

Ugasio, upalio.... nema Hr meni... :(

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Znali tko gdje se u hrvatskoj može popravit 4.21 Rogero brick.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

ovisi kako je nastao brick

brick se riješava e3 flasherom samo ako se uspije skinuti originalni bkpps3.bin iliti bios

ako se neda onda ništa

posao je malo kompliciraniji nego za obično flashanje ispravne konzole

16 godina

zelio bih samo provjerit jednu stvar. dali je potreban blu ray citac ako cu imat jailbreak i ne mislim gledat filmove i to? naso sam slim konzolu koja je ispravna ali ne cita diskove, a prije kad sam imo ps sam trebo uvijek imat disk unutra. pa ako sad netreba imat disk, onda bi uzeo taj ps3 slim za malu lovu i jailbreako i super. jer cijena je stvarno niska. i kolko uopce kosta popravak tog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

potreban ti je, jer neke igre zahtjevaju bilo koji original disk u citacu, te se bez njega ne mogu igrati!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bacelj kaže...

potreban ti je, jer neke igre zahtjevaju bilo koji original disk u citacu, te se bez njega ne mogu igrati!

jel to sto posto? jer mislio sam da se u narednim verzijama multimana nesto promjenilo a i neki su pricali da igraju s pokvarenim citacima.

14 godina
neaktivan

e sad, 100% nisam siguran, jer nisam par mjeseci nista pratio u vezi toga, ali znam da je tako bilo prije par mjeseci! nisam svoj sony upalio dosta dugo..  odmaram ga za GTA V.  :))

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

e pa to i kazem, ja sam isto prije davno imo ps3 s jailbreakom i znam da sam moro imat disk od igre unutra, ali me zanima kakvo je trenutno stanje s ovom najnovijom verzijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ja sam nedavno jailbreka konzolu sa nanjnovijim rogrom i multimanom, i niti jednu igru mi nije tražilo cd, sve igram sa prjenosog hard diska

16 godina
nike098 kaže...

ja sam nedavno jailbreka konzolu sa nanjnovijim rogrom i multimanom, i niti jednu igru mi nije tražilo cd, sve igram sa prjenosog hard diska

a igro si ove najnovije igre?
ja sam naso ps3 slim 250 gb serija 2000b i sve super radi osim sto mu je blu ray otiso a ponuda mi je dobra, jailbreako bi ga i uzeo zbog gta v i jos nekih igri.

13 godina

od novijih sa igra the last of us i štrumfove i raymana legend, i 5-6 starih i niti jedan nije tražio cd, sad dali sve nove netraži neznam. ali lik mi je stavio najnoviji rogero 4.46 ako se ne varam i njanoviji multiman

0 0 hvala 1
16 godina
nike098 kaže...

od novijih sa igra the last of us i štrumfove i raymana legend, i 5-6 starih i niti jedan nije tražio cd, sad dali sve nove netraži neznam. ali lik mi je stavio najnoviji rogero 4.46 ako se ne varam i njanoviji multiman

e super hvala. uzet cu onda taj ps3.

13 godina

samo stavi najnoviji rogero i multyman jer sam čuo da za te netrebaju cd-ovi, eto zasad meni je bez cdova radilo sve sad oće li gta 5 mogu da javim kad izađe, ali ako nisi igrao the last of us i zbog nje se isplati uzest :-)

0 0 hvala 1
14 godina

Ako ja stavim 3.55 firmware preko svog usba onda ne trebam E flasher ? Sorry ak je glupo pitanje, al izgubio sam se u svemu ovome.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
nanek kaže...

Ako ja stavim 3.55 firmware preko svog usba onda ne trebam E flasher ? Sorry ak je glupo pitanje, al izgubio sam se u svemu ovome.

Pa dobro ja neznam jel vi neznate čitat ili...

Po stoti put ako konzola ima veči firmware od 3.55 nikako osim E3 Flashera se neda JB konzola

Kad bi to tako išlo ko što si reko vjerovatno nebi ljudi računali 300-500 kn JB konzola

16 godina

jedan lik na njuskalu radi jailbreak i downgrade za 250 kn, nekuzim zasto ostali naplacuju 500 i vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma tko traži 500 kn , neki pacijenti,  več po tko zna koji put - downgrade iz oglasnika od 200 do 300 kn...

0 0 hvala 0
16 godina
Wontay kaže...

Ma tko traži 500 kn , neki pacijenti,  več po tko zna koji put - downgrade iz oglasnika od 200 do 300 kn...

pa kazem, njuskalo je puno tih ludaka po 500, 600 kn. a ima jedan lik koji radi za 250, sad cu sredit da kupim onaj slim sto mu nevalja citac pa ga ic jailbreakat.

14 godina

Ako je samo 250 kn onda brutalica. Još da nadem neku plejku povoljno i miran sam {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

dobio sam ps3 al imam problem oko dzojsitka nekad hoces nekad nece a kad udjem u multiman sam vrzi izmedju prozora i igrica ne mogu to da zaustavim! imam i drugi dzojstik al njega nikako ne mogu da registrujem na ps3 :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

probaj uštekati usb kabel pa onda probaj, ako radi onda je greška u bateriji

ovaj drugi isto uštekaj preku usb kabla pa pritisni sony znak na kontroleru da ga prijavi

15 godina

Ako ti vrti , znači da je zaštekao kontakt , ako ga ne osposobiš , otvori ga i alkoholom očisti sve kotakte, ako ne pomogne vjerojatno je skuren procesor, iskopčaj flat od gljiva pa probaj, igraj se malo

0 0 hvala 0
16 godina

Moze netko preporucit nekog pouzdanog sa njuske da mi jailbreak-a i downgrade-a fat CECHC04 po sto povoljnijoj cijeni, znaci ne oko 500kn.

Hvala

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wontay kaže...

Ako ti vrti , znači da je zaštekao kontakt , ako ga ne osposobiš , otvori ga i alkoholom očisti sve kotakte, ako ne pomogne vjerojatno je skuren procesor, iskopčaj flat od gljiva pa probaj, igraj se malo

nadam se da mislis da procesor dzojstika?? :( jer ako je do plejke odradit ce me starci

15 godina
perkoxcar kaže...

Moze netko preporucit nekog pouzdanog sa njuske da mi jailbreak-a i downgrade-a fat CECHC04 po sto povoljnijoj cijeni, znaci ne oko 500kn.

Hvala

Imaš na 11 stranici

Wontay kaže...

nadam se da mislis da procesor dzojstika?? :( jer ako je do plejke odradit ce me starci

Da, od džojsteka. Ali sam se sad zamislio.. imaš problem i sa drugim joystickom? jesi ga uspio spojit?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 21:02 (Wontay).
16 godina

napravio sam ocistio djoistik :) trenutno sam na rogero 4.31 i prebacio sam pes 2014 na ps3 al kad hocu da pokrenem pise mi da moram update uraditi na 4.46? dal moze neko pomoci oko toga? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wontay kaže...
perkoxcar kaže...

Hvala

Imaš na 11 stranici

Taj covjek ne zeli raditi te prve modele kao CECHC. Ima li jos tko neku ideju ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
15 godina

I joystick sad normalno radi? 

Sad če ti i GTA5 i novi COD i svi če tražiti, Imaš Rogero 4.46 pa stavi njega

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 14:54 (Wontay).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice