CoD: MW i The Witness, PS+ igre za ozujak.
https://blog.us.playstation.com/2019/02/27/playstation-plus-free-games-for-march-2019/

CoD: MW i The Witness, PS+ igre za ozujak.
https://blog.us.playstation.com/2019/02/27/playstation-plus-free-games-for-march-2019/
Mene zanima sta Witness ima za rec. Cini mi se ok igra
Bome i jesu bezveze u zadnje vrijeme, ali nekome su super ako ih nije igrao do sad. MW, WTF. A Witness sam igrao prije par godina na PC i skroz je glupava igra.
Isto tako ja sam nedavno odlučio da nikad više neću kupit nijednu igru za PS4 osim ekskluziva ako uopće ikoja i izađe više ove generacije, ali netko nek kupi :-P
Rađe ću čuvat pare za novi PC ;-)
Igrao sam MW2 prije 10 godina valjda. Još ga imam na Steamu. Ne treba ni remaster.
Onak li-la. MW možda odigram zbog nostalgije, ali ne znam kako će to izgledat s gamepadom. Ovaj Witnes mi je bio na radaru jedno vrijeme, pa ću ga sigurno isprobati.
Hollow Knight: Voidheart Edition 7,49$ na US psn ko ima ps+
Meni je PS+ ponuda za ožujak zadovoljavajuća. Odigrat ću MW čisto radi nostalgije - ako uopće stignem pored GT Sport. Ali generalno se slažem, ne isplati se uzeti pretplatu ako se samo cilja na "besplatne" igre. Ja imam pretplatu zbog online-a, da je online besplatan ne bih uopće razmišljao o ps+.
Btw, američki PS store stvarno ima blesave akcije i popuste. Europski/hr store je po tom pitanju puno bolji.
Ne znam sto drndate protiv PS+ pretplate. Ako vam ne odgovara, otkazite pretplatu.
Za kukanje bi bilo, da je 10€/mj.
Meni se isplati, pa makar uletile 2 dobre igre od 24 koje dobijes.
Za tih 400kn godisnje mogu kupiti 2/3 DayOne AAA igre
Ne znam sto drndate protiv PS+ pretplate. Ako vam ne odgovara, otkazite pretplatu.
Za kukanje bi bilo, da je 10€/mj.
Meni se isplati, pa makar uletile 2 dobre igre od 24 koje dobijes.
Za tih 400kn godisnje mogu kupiti 2/3 DayOne AAA igre
Ma jasno, ja govorim iz svog iskustva. Sve što želim igrati sam kupio prije nego što je došlo na PS+, tako da u principu ništa nisam dobio što bih želio igrati.
Ali nekome tko je nov i nedavno uletio u svijet playstationa je PS+ zakon.
Plaćat ću ju vjerojatno i dalje, isto kao i za Switch.
Ako je netko nov u svijetu igara općenito, onda mu je PS+ bezveze, jer sada dobije 2 igre mjesečno, umjesto 4-5, pa makar bile na različitim konzolama.
Pogotovo ako se ostvari predviđanje da će PS5 biti kompatibilan sa igrama na svim dosadašnjim Playstation konzolama.
Takvom novom igraču bi Xbox Game Pass bio najbolje rješenje.
A možda smo svi mi postali malo nezainteresirani, jer se već osjeti kako se približava kraj ove generacije.
Ja sam jako zadovoljan PS Plusom. Besplatne igre su jako dobre i vecinu ih isprobam. Hitman mi je sad legao kao kec na desetku, jer sam nekad na PC-u odigrao prve dvije misije. Sad evo zavrsavam regularnu sezonu, na zadnjoj sam epizodi.
Sto se tice iduceg mjeseca: Bas sam jucer razmisljao kako bi volio ponovo odigrati CoD: Modern Warfare, tj. Remster izdanje i eto, bas se to desi da ga ponude.
Multiplayer igram pomalo u zadnja 3-4 mjeseca, npr. Red Dead Redemption sam odigrao par sati, a i For Honor sigurno nekih 10-15 sati i mogu reci me je For Honor cak i pozitivno iznenadio.
Obzirom da sam uzeo 12 mjeseci za 45 eura, prezadovoljan sam onim sto dobijem.
Imam jedan problem sa PS4.
Upalio je se i trazi update 6.2.
Probao sam staviti najnoviji update na USB(16Gb) i ubacio ga u playstation ali ne reagira.
Zatim sam fromatirao USB u FAT32 ali i dalje neće.
Probao sam napraviti hard reset i druge stavke iz izbornika koji se dobije drzanjem tipke za paljenje 20 sekundi ali bez uspjesno.
Ima li još nešto sto se može napraviti?
Hebe se meni za igre besplatne. Nego ne mogu igrat online bez te jebene pretplate. Hej Sony,.
Pojavio mi se višak SSD od 250GB pa sam ga piknuo u externo kućište i spojio na PS4 Pro kao extended storage.
Testirao sam RDR2 Online loading time sa HDDa i SSDa
HDD - 3:10 sekundi
SSD - 1:07 sekundi
Razlika je bolesna.
s time da skoro 40 sekundi otpada samo na ono vrtenje disclaimera i logoa na početku koje se ni ne da ubrzati. Da toga nema loadalo bi se za 15 sekundi.
Uglavnom, externi storage mora biti minimalno 250GB, znači ako je 249.99GB neće ga dati da formatirati. Što znači da oni od 240GB neće raditi.
Imam jedan problem sa PS4.
Upalio je se i trazi update 6.2.
Probao sam staviti najnoviji update na USB(16Gb) i ubacio ga u playstation ali ne reagira.
Zatim sam fromatirao USB u FAT32 ali i dalje neće.
Probao sam napraviti hard reset i druge stavke iz izbornika koji se dobije drzanjem tipke za paljenje 20 sekundi ali bez uspjesno.
Ima li još nešto sto se može napraviti?
Ne razumijem ovaj problem.
Tko traži update? Nudi li ti konzola da preuzmeš update ili ti neka aplikacija/igra traži da napraviš update prije korištenja?
Ili ti baš piše da umetneš USB stick s firmware fileom? Jer mi to nema ni najmanjeg smisla, zašto bi tražio update putem USB-a ako je spojen na net odakle može downloadati firmware bez problema?
Ja ne mogu niti uci u aplikacije.Cim se upali dogodi se ovo kao na videu.
Evo video.
Znači kad se upali ovako bude kao na 1.22.
I onda ovo na 1.47.
Sto god izaberem uvijek je isti rezultat.
Stavio sam sve kako treba neće uopće da registrira USB tako da sumnjam da cu moci preko recovery file-a.